Verhaal – Madame X: 2.1 Een uurtje Madame X

Madame X
Een periode heb ik gechat met een Dominante vrouw, voor haar schreef ik verhalen. Dit luchtte mij enorm op. Ik heb de verhalen gebundeld en op deze site geplaatst. Om privacy redenen heb ik de namen veranderd en spreek ik over Madame X.

Een uurtje Madame X
Gespannen stap ik uit de trein en loop ik naar de bus-plaats. Je had me verteld welke buslijn ik moest nemen en stap op de bus. Na een tiental minuutjes ben ik bij de halte waar ik uit moet stappen aangekomen. Ik stap uit en loop richting je huis waar ik aanbel aan en jij open doet.
‘Hi Enrico’
‘Hej Suzy’
‘Kom verder’. Ik hang mijn jas op en we drinken iets in de kamer.
‘Eenvoudig kunnen vinden?’
‘Jahoor, de beschrijving was goed he’. We praten wat over gewone dingen om het ijs te breken (al zullen de zenuwen natuurlijk nooit helemaal weg gaan de eerste keer), maar al snel gaat het over sm.
‘Je bent zenuwachtig he’
‘Mmm een beetje wel ja, jij niet dan?’
‘Natuurlijk, alle begin is moeilijk maar we gaan vandaag niet te ver en als je vind dat ik te ver ga dan spreek je het stopwoord uit, heb je dat begrepen?
‘Ja’
‘Ja wie?’
‘Ja Madame X’
‘Goed zo, is er nog iets dat je wilt weten of vragen?’
‘Nee Madame X’
‘Oké, leg je kleren maar daar en kom maar eens voor mij zitten’. Al snel heb ik m’n T-shirts uit en de rest van de kleding volgt, al gaat het niet snel genoeg volgens jou: ‘Beetje tempo graag, ik heb niet de hele dag de tijd’. Binnen no-time zit ik voor haar geknield.
‘Als er nog een volgende keer komt moet dat sneller he!’
‘Ja Madame X’
‘Zo nu gaan we eens je eerste stapjes zetten…’. Ik glimlach, maar weet me eigenlijk geen houding te geven…
‘Het glimlachen zal je snel vergaan, ga eens staan’. Ik ga staan en mag een rondje draaien.
‘Mmmm niet verkeerd’. Ze staat op en pakt me bij mijn kin ‘Nou, wat zeg je dan? Je krijgt een compliment hoor!’
‘Dankje Madame X’
‘Je???’
‘Sorry Madame X, ik bedoelde Danku’
‘Nou vooruit dan en gaat Enricoje zich een beetje gedragen vanmiddag?’
‘Ja Madame X’
‘Goed zo. Handen en knieën’. Ik ga op mijn handen knieën zitten en ze gelijk een hak op mijn rug. Je plaagt me met je laarzen / hakken door ze overal op mijn lichaam stevig tegen te drukken. Na een tijdje laat je je voeten op mijn rug rusten. ‘En hoe voelt het nu om sub te zijn’
‘Het is wennen, maar het voelt goed’
‘Hoezo?’
‘Nouja zo vaak ben ik ook weer niet naakt voor iemand geweest, maar aan de andere kant voelt het goed dat ik eens even niks in te brengen heb’. Je plaagt me nog wat en eventjes later sta je op en pak je een zweepje. Eerst streel je me er mee, maar al snel sla je me op mijn achterwerk. Na enkele slagen dien ik mee te tellen. Na 20 slagen gloeit mijn kont. Je streelt me met de zweep over mijn achterwerk en rug. Ook mijn rug ontkomt niet aan een paar slagen, de laatste is hevig en doet me even ineen zakken. Je gunt me een aantal seconden… ‘Recht en op en op je knieën. Je blijft op je plaats en je verroert je niet!’
‘Ja Madame X’
‘Wie heeft er gezegd dat jij daarop mag reageren?’
*Slik* dat had ik niet verwacht.
‘Jij zwijgt als je niks gevraagd wordt’. Ze komt terug met een aantal touwen. Ze pakt mijn polsen vast en bindt ze snel en behendig vast. ‘Op je rug liggen… Kom-op sneller’. Als ik op mijn rug lig dien ik mijn voeten omhoog te steken waarna ze worden vastgebonden. Het derde touw gaat rond mijn knieën, het vierde en laatste touw verbind de overige touwen met elkaar. Ik lig een beetje ongemakkelijk, maar dat deert je niet en je gaat rustig in je stoel zitten. Je ene hak breng je richting mijn mond: ‘Kussen!’. Ik doe wat er vraagt wordt, al moet ik moeite doen om de hak goed te kunnen “kussen”. Het moet natuurlijk ook niet te eenvoudig worden he. Je andere hak plaats je op mijn buik en druk je stevig door. Je ene hak verplaats je naar mijn onderbuik terwijl je met je andere voet lichte trapjes tegen mijn lijf geeft. Je bespeelt met je ene hak mijn tepels terwijl de andere hak zachtjes mijn penis toucheert. Ik krimp meermaals van de pijn ineen, althans dat zou ik heel graag willen. In mijn gedachte twijfel ik of ik het stopwoord moet zeggen… Nee nu niet opgeven gaat erdoor mijn hoofd! Je haalt je hakken van mijn lichaam af en laat me even bijkomen terwijl je de touwen losmaakt. ‘Mmm viel me nog niet tegen van je’.

Nadat ik even heb mogen bijkomen bind je mijn handen op mijn rug met het touw. ‘Staan’. Ik sta op, al valt dat niet mee met je handen op je rug gebonden. Je pakt wat wasknijpers en zet deze een voor een op mijn lichaam. Ook mijn tepels ontkomen niet aan een wasknijper. ‘Al met al staan er zo’n dertig wasknijpers op je schat, en die moeten er ook weer af… maar eerst wil ik nog even genieten van het uitzicht’. De grijns op je gezicht verklapt dat je iets leuks van plan bent. Je doet een paar stappen achteruit en bekijkt je “kunstwerk”. Daarna loop je naar de tafel en pakt de zweep. ‘Deze zweep is niet alleen voor je kontje… ik kan er nog veel meer mee’.
*Patsss je slaat de eerst wasknijpers met een beweging van mijn lichaam.
‘Auwww’ ik kan deze gil niet onderdrukken.
‘Dit dus slaafje, maar ik ben niet zo gediend van ongewenst geluid. Nog een keer een geluidje en je krijgt straf’. Je pakt me weer bij mijn kin ‘Zul je een braaf jongetje zijn?’
‘Ja Madame X’ Ik zeg ja, maar ik weet dat ik moeite zal hebben mij in te houden en waarom heb ik toch het idee dat jij dat ook weet?
*Patsss de tweede serie knijpers valt op de grond dit keer zonder geluid van mij, al is het moeilijk om het in te houden.
‘Goedzo’
*Patsss je gaat er niet zachter op slaan en je ziet aan mijn verrokken gezicht dat ik moeite heb en bij slag 5 kan ik een kleine gil niet inhouden. Je kijkt me aan met een glimlach: ‘Je weet wat dit betekend?’
‘Straf Madame X’
‘Ja, goed van je dat je het me nog even zegt’ zegt ze met een knipoog.
‘De rest van de knijpers gaan er ook nog af, de hoogte van je straf hangt van je gegil af!’ Er volgen nog 5 slagen waar ik zo af en toe een ‘aaah’ en een ‘oe’ moet lossen.
‘Zo die zijn er ook weer af, nu mag jij ze opruimen slaaf’. Je maakt mijn touw los zodat ik kan beginnen. Ik wil een wasknijper pakken, maar nog voordat ik hem vast heb hoor ik van je dat ik moet kruipen. Jij kijkt goedkeurend toe en als ik een knijper voor je voeten wil oppakken trap je hem weg. ‘Nou wat doe je hier nog?’
Onbewust kijk ik naar je voeten. ‘Kijk me aan als ik tegen je praat. Zie jij hier een wasknijper liggen?’
‘Nee Madame X’
‘Hup vooruit, opschieten!’. Nadat ik alle wasknijpers terug in de bak gedaan heb ga ik knielend voor je zitten. ‘Zo Enrico je bent een stout jongetje geweest he, zomaar geluid maken terwijl ik je dat nadrukkelijk verboden had dus verdien je straf, op mijn knieën liggen!’. Ik ga over haar knieën liggen en wacht af. ‘Zooo schat nu is het tijd voor?’
‘Ik weet het niet Madame X’
‘Tsss billenkoek dommie!’ Je legt me goed en geeft me nog even mee dat ik moet meetellen. Nadat mijn billen weer rood gloeien, laat je me op de grond vallen. ‘Terug in je houding’. Zo snel als ik kan kniel ik weer voor haar en ik krijg gelijk een klap in mijn gezicht. ‘Bedanken je je Domme niet voor deze straf?’
‘Danku Madame X’
‘Graag gedaan hoor’. Je staat op en je wenkt dat ik achter je aan moet lopen. Je doet de douche deur open en zet de koude kraan aan.
‘Zo, je krijgt een paar minuten om je helemaal op te frissen met dit koude water, terwijl ik toekijk’. Ik stap in de douche en was mezelf. ‘Zet de kraan maar uit en kom maar hier staan’. Je geeft me een handdoek en ik droog me af. Terwijl jij met je handen over elkaar toekijkt. ‘En beviel het je vanmiddag?’
‘Ja heel erg!’
‘Mooi, leuk om te horen. Je mag je aankleden’. Zo streng als ze daarnet was, zo lief komt ze nu over. We gaan samen naar de kamer waar we nog even napraten over de middag.
‘Dank voor de leuke middag Madame X’
‘Graag gedaan, jij ook bedankt ik heb ook genoten’. We nemen afscheid van elkaar en je vraagt of ik van deze middag nog een verhaaltje schrijf. ‘Ik ben wel eens benieuwd naar jou gedachten tijdens het spelen’. Ik beloof haar dat ik het verhaal schrijf en stap op de bus terug naar mijn kamertje met een leuke ervaring rijker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.