Verslag Femdom party (slave games)

Wat vliegt de tijd! Alweer een vijftal weken geleden was ik bij de Femdom party (slave games) in het Fetish-Cafe. Het blijft een bijzondere locatie, verscholen in een steegje niet ver van de Antwerpse Grote markt. Na het afdalen van de trap voel ik mij altijd even in een andere wereld, maar wel een mooie wereld. Het was niet mijn eerste Femdom party in het Fetish café: afgelopen oktober was ik ook al eens te gast bij dit event georganiseerd door Master Taurus en Maria Taurus. Voor mij was dat toen een hernieuwde kennismaking met het Fetish Café, na jaren keerde ik er weer terug. Het was nauwelijks veranderd: De prachtige locatie kent een intieme sfeer en de uitbaters als de gasten laten je thuis voelen.

In oktober was het voor mij na een tijdje geen spel- en of speelervaring te hebben (iets met wat ons de afgelopen jaren allemaal bezig hield….) een hernieuwde kennismaking met een speelfeest, maar voor het eerst een Femdom-feest. Ik merkte toen dat dit mij al erg aanstaat. Het is gelijk duidelijk wat ieders rolverdeling is en de sfeer was ongedwongen. Voor mij was het vooral kennismaken met mensen, kijk- en leren van andere D/s’en en voorzichtig weer terug een stapje in ’the scene’ (vreselijke term overigens). Na een tijdje vol toffe gesprekken vroeg Lady Jose naar mijn voorkeuren. Ze had prachtige leren laarzen aan die ik op haar verzoek mocht kussen. Ook met mijn voorliefde voor trampling wist zij wel raad en na eerst met haar blote voeten, verwende ze mij daarna door met haar mooie laarzen mij te trampelen. Het was een toffe ervaring! Ze voelde het goed aan en volgens mij hadden we beide plezier. Na een fijne nababbel namen we afscheid van elkaar. Dit event smaakte naar meer en toen ik de Femdom party van eind februari op Fetlife zag, reserveerde ik direct ruimte in mijn agenda: Hier wilde ik graag bij zijn.

Na een aantal weken wachten was het eindelijk zo ver. Op een mooie zonnige zondag in februari reed ik naar Antwerpen met in mijn gedachten hopelijk weer toffe gesprekken te hebben en nieuwe mensen te leren kennen. Nee, spelen daar rekende ik eigenlijk niet op. Het ontmoeten van mensen, contacten leggen en onderhouden, maar ook het leren van elkaar stond voor mij voorop.
Na een hartelijk ontvangst van de organisatoren ging ik mijn omkleden. Mijn dagelijkse kleren verruilde ik voor een zwarte lerenbroek en top met daarbij passende schoenen. Het was nog niet druk en had onder het genot van mijn eerste drankjes fijne gesprekken met een aantal aanwezige mannelijke onderdanigen. De spanning die de nieuwkomers hadden herkende ik van de eerste keer en met de wat meer ervaren onderdanigen wisselde ik info uit over toffe speelfeesten en locaties. Na ongeveer een uur nam Mistress Jazzy (Maria Taurus) het woord en legde de spelregels uit voor deze middag. Het fijne aan dit event is dat er gewerkt wordt met kaartjes waar je jouw “likes” en absolute grenzen kan aangeven. Ook de “need to know’s” (bijv. medicatiegebruik) opschrijven en kun je d.m.v. een rood kruis aangeven of je open staat voor seksuele handelingen. Het kaartje biedt zo een mooie opening voor een gesprek. In alle eerlijkheid ben ik niet iemand die zomaar op een Meesteres afstapt voor een spel, misschien is dat mijn onzekerheid die er toch altijd op het begin van een event is. Naarmate de tijd vordert zie je in mij een open boek. Ik had ondertussen leuke gesprekken met de aanwezige Dominante vrouwen en onderdanige mannen.

Na het zien van diverse spelen vroeg Mrs. Xhora naar mijn kaartje. We raakte aan de praat en ze vroeg of ik zin had om haar voeten te masseren. Waarom ook niet?! Ik kan er heerlijk in opgaan terwijl we verder met elkaar kennismaakten. We bleken meer gemeen te hebben dan we op het eerste gezicht dachten en dat niet alleen op sm-vlak. De lach op haar gezicht en de complimenten die ik kreeg over mijn massage-werk deed mij goed, daar doe ik het uiteindelijk voor: Een glimlach van een tevreden Meesteres. Nadat ze aan andere Meesteressen mijn massage aanbeval ging ik terug naar de bar.
Daar sprak Lady Amanda mij aan, een Dominante vrouw van mijn leeftijd met wie ik eerder de middag al sprak. Ze vroeg naar mijn kaartje en gaf aan dat ze zich er enorm in herkende en dat veel van wat ik had opschreven haar leuk leek. Ze vroeg of ik een ketting bij had en dat was het geval. Nadat ik deze uit mijn speeltas ging halen mocht ik voor haar knielen, deed ze mijn halsband om en klikte de ketting daaraan vast. Ik moest terugdenken aan ruim 10 jaar geleden, mijn allereerste keer in het Fetish café toen mijn toenmalige Meesteres mij aan de ketting klikte. Keer-op-keer en welke Domina die ik vertrouw het ook doet, het geeft mij een magisch gevoel. De rust daalt dan over mij, de wereld die ik normaal figuurlijk op mijn schouders draag wordt met één klik van mij afgenomen. Vanaf dan moet ik maar op één iemand focussen, heerlijk. Wat volgde was een tof gesprek over sm en hoe we dat beleefde. Na een kort rondje door het café werd ik in de kooi gezet, de deur op slot en in het zicht van de andere gasten. Ik genoot van haar spuug in mijn mond, de handen die met mijn tepels speelde, het opgesloten staan en de mensen die naar mij keken. Toen Lady Amanda even wegliep was ik mij erg bewust van mijn fijne positie. Niet veel later kwam ze terug en werd ik uit de kooi gehaald. Aan de ketting mocht ik haar volgen naar de bank waar zij op ging zitten en ik voor haar knielde. Met kleine slokjes mocht ik een gevuld glas met haar champagne opdrinken. Dat smaakte naar meer ;-). Vooral het voelen van de D/s-dynamiek deed mij goed! Heel erg tof en veel dank voor het geven van deze mooie ervaring Lady Amanda!

Nadat de loterij (je krijgt bij binnenkomst een lotje) geweest was en er iemand gelukkig was gemaakt met een nieuwe zweep, kwam @PinkMissi vragen of er belangstelling was voor trampling. Met goedkeuring van Lady Amanda deed ik daaraan mee. Met zo’n acht onderdanige mannen lagen we daar (de meeste) geheel naakt. Eén voor één liepen o.a. PinkMissi, LadyAmanda, Mrs Serena, Miss Poison, Russian__Blue, LadySofieX en Maria Taurus op blote voeten over ons heen. En nee, daarbij werden de edele delen niet gespaard. Na een aantal rondjes, waarbij de FemDom’s de onderdanige slaven aanmoedigde, gingen de schoenen aan. Dat betekende vaak hoge hakken, pumps en mooie laarzen. Het werd pittiger, maar uiteraard wilde ik volhouden. De eerste mannen stapten er tussenuit, maar ik genoot en de lach op de gezichten van de Meesteressen was voor mij onbetaalbaar!
Na een aantal ronden werd voorgesteld om over te gaan op ball-kicks. Met twee collega slaven stond ik aan de stang en ging de uitdaging aan.
Dezelfde dames, maar minder slaven. Het was pittig en er werd na een zorgvuldige opbouw niet ingehouden. Dat de Meesteressen onderling een inschatting maakte wie het langste zou volhouden (en er ook bij waren die dachten dat ik dat zou zijn) of dat er mannen belangstellend stonden te kijken, had ik geen weet van. Ik was enorm gefocust en wilde niet opgeven. Na een paar ronden liet ik na een kick van Miss Poison de stang los. Niet wetend dat dit het einde zou betekenen van mijn deelname aan de ball-kicks. Vond ik het vervelend? Nee. Natuurlijk wil je zo lang mogelijk volhouden, maar na een paar jaar was dit weer mijn eerste pijn ervaring en van mijzelf vond ik dat ik het lang had volgehouden. Veel langer dan dat ik vooraf had verwacht. Gelijk kwam Lady Amanda naar mij toe en onder het oog van Maria Taurus belande ik in een subspace. Tof dat beide dames zo oplettend waren, dat tekende wel hoe ze zijn en hoe de sfeer van de dag was. Nadat de overige heren de strijd besliste (respect voor hun uithoudingsvermogen!) kreeg ik nog een fijne knuffel van Mrs Serena en Miss Poison. Hun woorden dat ik het goed had gedaan deden mij goed. Een knuffel en compliment dat kans zoveel waarde hebben, tof!

Na wat te drinken hebben gekregen van Lady Amanda en ik uit mijn subspace kwam heb ik nog een aantal toffe gesprekken gehad met andere onderdanige mannen. De avond vorderde en het einde van de Femdom party was inzicht. Ik wilde heel graag Miss Poison nog even spreken om haar te complimenteren met haar interview in de Massad en trok mijn stoute schoenen aan nadat ze klaar was met een spel. Ze was wat overdonderd met mijn compliment, maar kon het waarderen. Bij een volgende gelegenheid zal ik haar eerder aanspreken, dan kunnen we verder babbelen. Bij het verwisselen van mijn sm-kleding naar gewone kleding maakte ik kort kennis met Mrs. Serena en bolwerk. Tof om te zien hoe zij die middag doorbrachten. Voordat ik Lady Amanda bedankte voor de fijne middag wisselde ik ervaringen uit met Mister Troubles en vertelde hij over de plannen van zijn Meesteres en hem zelf op vlak van sm-feesten. Tof en ben erg benieuwd!

Na het betalen van de drankjes en een woord van dank aan Master Taurus en Maria Taurus voor het organiseren van deze middag, maar ook de scherpe ogen van hen die alles goed in de gaten houden ging ik huiswaarts. Met nieuwe contacten en vooral mooie ervaringen ging ik met een glimlach naar huis. Dit was vast-en-zeker niet mijn laatste Femdom party!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.