Wie ben ik

In vogelvlucht een bijschrijving van mijzelf…

Een goedlachse vrolijke jonge man met groene oogjes, 181 centimeter lang en een mooi gewicht. Zo op het eerste gezicht niets vreemd aan. Op mijn ID-kaart tref je het geboortejaar 1988, opgegroeid in het Zeeuwse, maar inmiddels ben ik woonachtig in de Randstad. In januari 2016 heb ik de stap gemaakt naar de drukkere Randstad om zo af en toe de rust van ’t Zeeuwse op te zoeken. Politieke interesses, ontspanning, sport, werk of een gezellig avondje uit doet mij steeds weer tussen ’t Zeeuwse en de Randstad pendelen. Gelukkig beschik ik over eigen vervoer en een dosis geduld en daarbij auto rijden is voor mij geen straf.
Inmiddels heb ik drie studies achter de rug en hoewel de collegebanken voor mij (voorlopig) verleden tijd zijn, denk ik dat je nooit bent uitgeleerd. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan politiek, beheren en ontwerpen van websites, social media en het beluisteren van muziek. Zo heel af en toe probeer ik de gitaar te bedwingen, echter is mijn zelfkennis groot genoeg om te weten dat ik niet het talent hier voor heb. Sport speelt een belangrijke rol in mijn leven: ik bekijk diverse sporten zowel op internet, tv en langs het sportveld – maar natuurlijk probeer ik mijzelf ook met enige regelmaat in het zweet te werken.

Ik ben een kritische, soms wat verlegen denker die een mening heeft – maar je moet er vaak wel even naar vragen. Ik schrijf mijn gevoelens vaak uit in (korte) verhaaltjes en of gedichten waarvan enkele ook op deze website te vinden zijn. Een spelfout of een foute zinsconstructie is mij niet vreemd, mijn dyslexie verklaart een hoop. Toch wil ik hier en daar ook wel eens op professioneel vlak en/of in opdracht schrijven. Vrienden, kennissen en collega’s zeggen dat ik attent, sociaal, nieuwsgierig en leergierig ben. Een doorzetter die graag het onderste uit de kan wil halen voor de juiste persoon. Voor de rest: Lief, onschuldig, soms ongeduldig maar ook verrassend. Met mij kun je vele kanten uit, ben bereid om veel te proberen, kansen te geven én te nemen. Ik ben dan ook lang niet zo zwart-wit als ik soms doe voorkomen. Met de juiste personen kan ik uren gezellig babbelen over uiteenlopende zaken.

Enrico is hiernaast ook erg geïnteresseerd in bdsm. Langzamerhand ben ik stapjes gaan zetten in deze mooie, enerverende wereld. De reis die ik op mijn 16de ingang heb gezet door me aan te melden op een jongerenforum heeft mij kennis en kennissen opgeleverd: Vrouwen, mannen, jong, oud, Dominanten, Switch’s en sub’s – ik heb van veel mensen kunnen leren. Gaandeweg heb ik meerdere sites leren kennen en enkele mensen ook real-life ontmoet. Ik vind het leuk om met andere mensen in contact te komen en bij een klik heb je aan mij een goede gesprekspartner over bijvoorbeeld sm, erotiek maar ook dagelijkse dingen zoals sport, politiek, werk, leuke feestjes of de hervormingen op de arbeidsmarkt (om maar een dwarsstraat te noemen).
Nee, een levenspartner heb ik nog niet. Maar ik wil wel benadrukken dat een levenspartner niet perse mijn sm-partner moet zijn. Misschien word ik gelukkig met een Dominante Dame, een Switch of een misschien wel een sub… Wellicht heeft ze er niets mee maar laat ze mij wel vrij om mijn gevoelens te exploreren. Ik sta open voor een leuke, maar bovenal spannende relatie! Dus wanneer jij je als leuke vrouw van tussen de 25 en 40 jaar je aangesproken voelt – mail mij gerust!

Sinds de zomer van 2010 ben ik ook naar enkele bdsm-bijeenkomsten geweest, wat mij erg is bevallen. Ik vind het mooi om te zien hoe andere koppels sm-beleven. Daarnaast is het altijd leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Hoewel ik een slaaf ben en daar enorm van kan genieten betekend dat niet dat ik onderdanig naar iedereen ben. Ik heb aan één Meesteres / Dominant ruimschoots genoeg. Iedereen is gelijk, alleen mijn Meesteres staat in positieve vorm een treetje hoger in mijn optiek. Overigens krijgt ieder van mij wel het respect wat hij of zij verdient, dat dan weer wel. Kom je mij een keer tegen? Spreek mij gerust aan.

Tot slot nog van mijn sm-stukje nog iets over mijn sm-beleving. Ik ben iemand die gek is op vrouwenvoeten en vrouwenschoeisel zoals laarzen en hoge hakken. Ik kan er oprecht van genieten als een vrouw zich mooi kleedt. Ik ga graag door het vuur voor mijn Meesteres. Streng, rechtvaardig, straf wanneer nodig, lief wanneer ik het verdien. De totale macht overgeven aan een vrouw die ik  vertrouw voelt als een bevrijding waarin ik mij mooi kan exploreren.  Inmiddels heb ik ook best wat sm-ervaring door- en samen met een Meesteres in mijn eerste D/s van bijna 7 jaar op kunnen doen, daarvoor heb ik enkele andere sm-ervaringen gehad (klik hier voor mijn sm-reis). Inmiddels is deze D/s beëindigd en sta ik open voor nieuwe contacten om mijn sm-reis te vervolgen. Ik geniet van zwepen (ik ben een masochist), opgesloten zijn, facesitting, vernedering, regels, spitting, goldenshower, bondage en nog zoveel meer… maar het is ook fijn als ik bijvoorbeeld een massage mag geven (uit betrouwbare bron weet ik dat ze goed zijn), laarzen moet poetsen, mijn dienstbaarheid kan tonen of zorg moet dragen voor een fijne avond. Ik kan er erg van genieten als ik zie dat mijn Meesteres geniet van datgene wat we samen doen.

Naast een mannelijke kant, is er ook een vrouwelijk kantje. Daniella (mijn vrouwelijke naam) is een krachtige, zelfzekere sexy vrouw die graag gezien wil worden. In de eerste plaats blijf ik enrico, een man, maar zo af en toe wil ik wel eens van geslacht veranderen. Natuurlijk heeft niemand daar last van, behalve dan ik zelf. Daniella wil lekker tutten, shoppen, maar ook onderdanig zijn aan de juiste vrouw. Ik vind het heerlijk om op hoge hakken te lopen of mij zelf te voorzien van prachtige laarzen. Een jurkje, rokje of een spannend lingerie setje hoort daar wel bij. Meer over Daniella weten? Lees het hier.

In een notendop is dit een schets van mij. Heb je vragen, of wil je met mij in contact komen? Zendt me gerust een berichtje.

Een dikke knuffel van enrico en een kus van Daniella.