Meet – Greet & Play (MGP) party – Dendermonde

In september van het vorige jaar (2022) ging ik voor het eerst sinds lange tijd (dat had met name te maken van wege Corona) weer eens naar een sm-bijeenkomst: De Meet – Greet & Play (MGP) party in het Vlaamse Dendermonde. De party ging door op een unieke locatie in een volledig gerenoveerde negentiende-eeuwse fabriekshal waar eerder die dag al een Tweedehandse BDSM & Fetish beurs werd gehouden.

Voor mij was het even wennen en ook wel weer spannend omdat ik niemand kende, maar het voelde wel goed om weer eens in het wereldje te zijn. Helaas was het niet druk, maar genoot ik van de spelen in het midden van de hal en liep ik langs de kraampjes die waren blijven staan van de tweede handssale eerder die middag.

Dat de belangstelling van het publiek (ondanks de vele “going’s” – 108 en “maybe going’s – 160) viel wat tegen, maar dat lag niet aan de organisatoren. Zij hadden een mooie locatie geregeld en gezorgd voor een goed opgezet event. Wellicht speelde het warme weer van die dag een rol of dat het event al rond het middaguur begon met een beurs en tot diep in de nacht doorging met de Meet- Greet & Play party.

Het zette mij in ieder geval aan om snel weer nieuwe sm-events te bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.