De Domme gedomineerd – Deel 11: De pijn en de vernedering opgevoerd

Na een poosje praten en tegelijkertijd mijn rust gepakt te hebben aan de bar met zowel Meesteres Denise als Meesteres Sazia pakt Denise een ketting vanachter de bar. ‘Zo slaaf, genoeg gerust, tijd voor actie’ en trekt mij vervolgens weer de kamer uit richting de andere speelkamer waar Jessica ligt bij te komen. ‘Veel plezier schatje’ hoor ik Sazia mij nog na roepen’.
‘Dank Meesteres’ roep ik snel terug en inmiddels al op de drempel van de speelkamer aangekomen.
‘Zo slaaf, ga maar op je knieën zitten en handen op je rug’. Ik doe wat Meesteres Denise vraagt en ondertussen maakt ze Jessica los van de tafel die naast mij in dezelfde houding mag gaan zitten.
‘Dat was heftig he?!’
‘Nou en of Meesteres’ antwoord Jessica direct.
‘Tijd om jullie nog wat meer te vernederen sletjes’ en voor we het door hebben worden we beide bespuugd in ons gezicht. We blijven in de houding zitten er verroeren geen seconde. Dit is ons lot voor vanavond, dit is wat we wilde. We ondergaan.
Meesteres Denise pakt onze beide kinnen vast en beide krijgen we een paar klappen op onze wangen. Het is moeilijk om in de houding te blijven staan, de pijn is te verdragen al voert Denise steeds het tempo en de hardheid op. We voelen ons verslagen, een willoze slaven.
‘Zitten blijven en ik wil dat jullie mij blijven aankijken sletten!’.
De klappen in ons gezicht worden afgewisseld met lichte schopjes tussen onze benen, de kut van Jessica die daar straks nog hevig geneukt werd krijgt een paar ferme trappen en ook mijn pik moet het ontgelden. Ook onze – nog altijd gevoelige – tepels moeten het ontgelden. Zo ontspint zich een pijnspel met af een toe een klodder speeksel op ons lijf. Pijnlijk en vernederend.

‘Goed zo, ga beide maar op jullie rug liggen en handen strak naast je lichaam’. We doen wat er gevraagd wordt. Denise loopt ondertussen naar de kast en komt terug met twee blinddoeken die we beide op krijgen. 
‘Stilliggen, niet piepen en vooral bek open beide dan kan ik eens naar mijn eigen gezeik luisteren’. Weer die lach van Meesteres Denise. Ik weet wat er gaat gebeuren en ik vermoed dat Jessica hetzelfde denkt. Denise hurkt eerst boven Jessica en laat een straal urine in haar mond vallen. ‘Slikken sletje’, gedwee slikt ze de plas van haar Meesteres door. 
‘Ook nog dorst slaafje?’
‘Ja Meesteres’ en nog voordat ik de laatste letters goed en wel heb uitgesproken voel ook ik haar warme straal in mijn mond lopen.
‘Slikken’.
‘Mmmm heerlijk Meesteres!’. Hier kan ik stiekem toch ook erg van genieten. Meesteres Denise trakteert ons beide daarna op nog een paar slokken van haar champagne. De blinddoek gaat af en we mogen weer op onze knieën voor Meesteres Denise gaan zitten.

‘Meesteres…’
‘Ja slavinnetje’.
‘Ik moet plassen’.
‘Hoe nodig moet je?
‘Heel erg nodig Meesteres’.
‘Nou vraag dan maar of je mag plassen’.
‘Meesteres Denise zou ik alstublieft naar het toilet mogen’.
‘Smeek er om’.
‘Meesteres mag ik alstublieft, alstublieft alstublieft naar het toilet om te mogen plassen?’
‘Nou vooruit dan’.
De ketting aan de halsband van Jessica wordt weer vastgeklikt waarna Denise Jessica achter zich meetrekt naar het toilet. Daar aangekomen wordt de ketting los gemaakt en mag Jessica plaats nemen, Denise blijf in de deur gang staan’.
‘Doe maar’.
Hoe hoognodig Jessica ook moet, ze kan niet plassen onder het toeziend oog van Meesteres Denise.
‘Nou ik dacht dat jij zo nodig moest?’.
‘Sorry Meesteres, ik kan het niet als U toekijkt’.
‘Oké, ik heb een oplossing. Hoeveel slagen met de zweep zo direct?’
‘Uhhh 15 Meesteres’.
’15 maar?’
’25 Meesteres’.
‘Kun jij in 25 seconden helemaal uitplassen en terug in de houding zitten? Ik zou er een ééntje voor zetten schat’.
Een diepe zucht van Jessica volgt. ‘125 Meesteres’.
‘Oké, wat jij wilt. Als de deur dicht gaat krijg je 125 seconden om te plassen en als ik de deur terug open doe zit je in de gepaste houding op mij te wachten’.
‘Ja Meesteres’ waarna Denise de deur sluit en Jessica haar plas kan laten lopen. 
‘Eén, twee, drie, vier…’. O kut denkt Jessica, gaat ze ook nog echt mee tellen. Gelukkig hoort ze Denise wegbenen, een kleine mindfuck.

Na 125 seconden zwaait de deur weer open en Meesteres Denise ziet tot haar vreugde dat Jessica geknield met haar benen wijd en handen op haar rug zit te wachten. ‘Keurig slavin’. De ketting wordt weer aan haar halsband geklikt en samen lopen ze weer terug naar de speelkamer. Daar gaat de ketting weer af en dienen we beide te gaan staan.
‘Tijd voor ball en belly busting’. Wederom die glimlach, Meesteres Denise heeft echt lol in wat ze doet dat wordt ons deze avond wel duidelijk. Als onze handen in onze nek liggen krijgen we beide onze eerste trap te verwerken ‘4, 3, 2, 1…’ 
‘Aaahh!’ Een trap ik zak ineen. Slik denkt Jessica, nu ik nog en een nadat ook Denise voor haar aftelt ontvangt zij ook de eerste trap.
‘Staan beide, we zijn nog niet klaar. Dit was pas het begin’. Daarvoor vreesde we al. ‘Wedstrijdje wie het langst van jullie twee kan volhouden’ spoort Meesteres Denise ons aan. De trappen volgen elkaar op en de pijn wordt heviger. Na 4 trappen is het genoeg voor Jessica ‘Genade Meesteres’. 
‘Goedzo slavinnetje, nu jij nog Erik’. Dit keer zonder aftellen haalt Denise fors uit.
‘Aaahh! Genade Meesteres’, ook ik moet mij overgeven. De pijn werd te heftig. 
‘Zo dat was fijn… Na jullie voorkant komt straks jullie achterkant’. Beide slikken we, achterkant bedenk ik mij?
‘Dat is even schrikken he sletjes’, beide knikken we instemmend. ‘Daar mogen jullie even rustig over nadenken in de kooi’. Meesteres Denise loopt naar de hoek van de kamer en verrijdt de kleine kooi van een meter bij een meter naar het midden van de kamer. ‘Zo Jessica, hier mag jij in’. Ik zie Jessica denken “dit wordt niet comfortabel’, de deur wordt open gemaakt door Denise en al kruipend gaat Jessica in de kooi. De deur gaat op slot en de sleutel gaat om de nek van Denise. ‘Veel plezier in je tijdelijke verblijf schat’. 
‘Dank Meesteres’.
‘En jij mee komen naar de gang slaaf’. De kooi waar Jessica eerder deze avond in opgesloten werd, wordt nu mijn verblijf voor de komende tijd. Geen idee hoe lang we hierin mogen verblijven, eerder een tientallen in plaats van enkele minuten gok ik zo. Ook mijn kooi wordt op slot gedaan als ik erin sta en ook deze sleutel gaat om de nek van Meesteres Denise. ‘Ook jij veel plezier slaafje’. 
‘Dank Meesteres’.
Het wachten begint. Hoe lang laat Denise hierin ons opgesloten? Wat staat er straks nog op ons te wachten? Aan het geluid van de pols- en enkelboeien tegen de stalenspijlen van de kooi in de speelkamer hoor ik dat Jessica probeert een zich zo comfortabel mogelijk verblijf voor haar te creëren. Ik weet wel beter. Haar armen en benen gaan straks slapen, een kooi – en zeker niet deze – is zelden comfortabel. Maar ja, is dat ooit wel het geval voor een slaaf? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.