De Domme gedomineerd – Deel 12: De finale

Ruim een half uur gaat voorbij als Denise terugkomt. Ruw word ik uit mijn gedachten gehaald als ik haar hakken dichterbij hoor komen. Wat is dat getik van hakken op de grond toch altijd zo prachtig melodieus bedenk ik mij.
‘Zo slaaf uit gepiekerd?’.
‘Uh ja Meesteres’.
‘Mooi dan kun je mee naar de speelkamer komen’. Denise haalt de sleutel van rondom haar nek en doet de deur open. Aan de ketting van de halsband word ik mee de speelkamer ingetrokken waarna ook Jessica bevrijd wordt uit haar benarde positie.
Ga beide maar met jullie gezicht en handen tegen de muur staan’. We draaien ons om en ik maak mij al klaar voor een pak slaag, Meesteres Denise heeft ons zojuist niet voor niets gewaarschuwd dat onze achterkant ook nog aan de beurt zou komen.
‘Eerst even opwarmen’ waarna onze beide billen door de handen van Denise worden warm geslagen. Nadat ze beginnen te gloeien pakt een Meesteres Denise een flogger om het werk voort te zetten. Afwisselend wordt eerst Jessica en daarna ik voorzien van slagen op onze billen wat leidt tot pijn kreetjes bij beide. Meesteres Denise slaat goed door. Gelukkig is er af en toe ook ruimte voor een strelende hand op de bil die de pijn iets verzacht, ook al is het maar voor even.
‘Tijd om je 125 slagen in te wisselen sletje’ zegt Denise als ze de flogger inruilt voor een riding crop zweep. ‘Mee tellen en die 125 zijn ook voor jou Erikje’.
Ik slik… Kon ze echt niet sneller plassen bedenk ik mij?
Patss
‘1 Meesteres’ kermt Jessica uit waarna ik haar woorden herhaal als ook ik kennis maak met de riding crop zweep. Als er nu nog 124 voor beide volgen zijn we aardig rood is het enige wat er door mij heen gaat.
Patss
‘2 Meesteres’, de slagen volgen elkaar in hoog tempo op. Afwisselende plaagstoten en ferme slagen landen op onze billen. De “oeh’s” en “aaa’s” zijn vliegen door de ruimte. 
….
Patss
‘125 Meesteres phoeeee’ Jessica zucht van verlichting. 
‘Voor jou nog eentje slaaf’
Patss
‘125 Meesteres, dank u Meesteres’. 
‘Zo zo, 250 slagen dat is niet niks. Dat was even werken, maar wel leuk werk en zo te zien hebben jullie een aardig kleurtje gekregen op jullie billen’.
Snel voel ik even met mijn handen over mijn billen die gloeien van de pijn.
Meesteres Denise gaat in haar stoel zitten en beide dienen we voor haar te knielen.

‘Het is bijna 12 uur, tijd voor de finale’. Een glimlach verschijnt op mijn gezicht, ik kan wel raden wat er gaat komen. Jessica is nog wat bedachtzamer: ‘Wat gaat er komen Meesteres?’
‘Tijd voor een beloning’.
‘Beloning?’
‘Ja, jullie hebben het goed volgehouden vanavond en ik heb mij aardig geamuseerd met jullie dus ik vind dat jullie een beloning verdiend hebben’.
‘Dank Meesteres’ roepen we in koor en ook bij Jessica verschijnt er een glimlach op haar gezicht.
‘Omdat jij het langst vol hield bij de ball- en belly busting competitie mag jij als eerste klaarkomen. Tenminste als jij dat wilt he slaafje’.
‘Jazeker Meesteres’.
‘Smeek erom’.
‘Meesteres, mag ik alstublieft alstublieft klaarkomen?’
‘Oooo dit wordt leuk, wacht ik roep Meesteres Sazia er even bij dan kan zij er ook van genieten… ‘SAZIA!’.
Niet veel later hoor ik het getik van de laarzen van Meesteres Sazia dichterbij komen en loopt ze de kamer bij ons binnen. ‘De finale begint en ik dacht dat jij daar wel bij wilde zijn Saz…’
Een glimlach verschijnt op haar gezicht, terwijl bij Jessica de schaamte op haar gezicht merkbaar wordt.
‘Nog eens Erikje, wil jij klaarkomen?’
‘Ja Meesteres’.
‘Smeek erom!’
‘Meesteres Denise mag ik alstublieft klaarkomen? Alstublieft???’
‘Is Meesteres Sazia voor niets gekomen dan?’
‘Meesteres Denise en Meesteres Sazia, mag ik alstublieft klaarkomen’.
‘Ja dat mag, begin maar met trekken en als ik aftel van 4 naar 0 kom je bij 0 klaar op de laarzen van mijn slaaf’.
Ik begin met mijzelf te spelen onder het goedkeurend oog van 3 dames, 2 Meesteressen en mijn vriendin. Ik voel mij vernederend, maar ergens voelt het ook wel goed.
‘4…, 3… nog even vol houden slaaf, 2…, 1… nog even wachten, nog heel even voor mij wachten… 0… Kom maar heerlijk voor mij klaar slaaf’. Ik ontlaad, mijn sperma beland op de laarzen van Meesteres Denise en voel mij licht worden in mijn hoofd. 
‘Goedzo jochie’ waarna Sazia mij mee pakt en op de bank legt. Zachte handen strelen over mijn lijf en ben in subspace.

‘Zo zo dat was een hoop he sletje?’ 
‘Ja Meesteres’ antwoord Jessica op de vraag van Denise.
‘Voordat ook jij tot een hoogtepunt komt wil ik dat je eerst al het sperma van jouw vriendje van mijn laarzen likt’. Ergens op de achtergrond hoor ik Meesteres Denise Jessica deze opdracht geven die daar zichtbaar moeite mee heeft. Toch gaat ze aan de slag ‘Niets vergeten he sletje’. 
Nadat ze al mijn sperma van de laarzen van Meesteres Denise heeft gelikt mag ook zij de vraag stellen:
‘Meesteres Denise en Meesteres Sazia mag ik alstublieft klaarkomen’.
‘Ja dat mag, ook jij hebt een beloning verdiend en ook voor jou tel ik af van 4 naar 0 en kom je precies op 0 klaar, ben ik duidelijk slavin?
‘Ja Meesteres’ waarna Jessica zich begint te vingeren.
‘4…, even wachten… 3…., sneller slet, ik wil het geil uit je zien lopen, 2…, 1…. 0… kom maar voor mij meisje’. Dat moest Denise geen twee keer herhalen waarna ook Jessica heerlijk klaarkomt. Denise staat op en pakt Jessica stevig vast en met een zoen op haar voorhoofd stelt ze mijn vriendin gerust ‘Goed gedaan vanavond, het is 12 uur, het is voorbij’. Ook Jessica mag even bijkomen…

Nadat Jessica weer geland is mag ze als eerste onder de douche. Ik word nog steeds gestreeld door Meesteres Sazia en bevindt mij nog steeds in subspace. Ook Meesteres Denise komt naar mij toe en van haar ontvang ik de complimenten van de avond. Ze neemt het strelen en knuffelen van Sazia over en stelt ook mij gerust ‘Jessica mag trots zijn op een slaaf als jou, daar zullen veel Meesteressen jaloers op zijn, goed gedaan vanavond Erik’. Na even na te soezen word ik naar de andere douche in het huis geleid om mij ook op te frissen.

Als ik terugkom in de ontvangstruimte zit Jessica alweer aangekleed aan de bar met een drankje. Samen met Denise en Sazia bespreken we de avond. Het was een heerlijke avond, daar zijn we het alle vier wel over eens. ‘Heb je antwoord gekregen op je vraag’ begin ik tegen Jessica.
‘Ja, zeker weten. Ik weet nu beter hoe het voelt en wat er in je omgaat’.
‘Gelukkig’.
‘En ik weet nu ook dat het eens maar nooit meer was’. 
Haha, alle vier kunnen we hier wel om lachen. Met een uitgebreid dankwoord en een knuffel aan beide Meesteressen verlaten Jessica en ik hand in hand het pand, een ervaring rijker die onze D/s alleen maar ten goede komt!

— Einde —

2 thoughts on “De Domme gedomineerd – Deel 12: De finale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.