BDSM

Op dit gedeelte van de site kun je meer lezen over mijn stappen in de wondere wereld van BDSM.

De zoektocht naar een Dominante vrouw is voortgekomen uit mijn gevoel geleid te worden. In het dagelijks leven heb ik de touwtjes in handen, ben ik een vraagbaak en bied ik graag een luisterend oor aan. Ik krijg vaak de leiding toegespeeld en macht is mij niet onbekend, maar dit maskeert mijn onzekerheid. Dit koppige, soms verlegen binnenvettertje met een mening is een denker, wil zekerheid en gaat niet voor elke vrouw zomaar op zijn knietjes. Ik ben op reis, een reis die nu al een jaar of tien duurt. Mijn eerste stapjes bevatten vooral contacten leggen met diverse mensen, de spanning ervaren, vragen stellen en informatie inwinnen. Uiteindelijk leidde dit tot het bezoeken van een BDSM-bijeenkomst. Het verlangen om het allemaal te ervaren, om de macht uit handen te geven en me laten sturen. Eens niet bezig zijn met van alles en nog wat, maar alleen met een of mijn Dominante vrouw. Tijd voor De eerste ervaring, of…? Het kan verkeren, maar uiteindelijk is er Dan toch de eerste keer. De eerste keer blijft mij bij, hosanna op dat moment maar al snel mis ik de klik. De klik die ik wel ervaar bij Meesteres Kate, de Meesteres waar ik nu in training bij ben.
De reis gaat voort en middels deze site zal ik jullie hiervan op de hoogte houden.

Nee, een levenspartner heb ik nog niet. Maar ik wil wel benadrukken dat een levenspartner niet perse mijn sm-partner moet zijn. Misschien word ik gelukkig met een Dominante Dame, een Switch of een misschien wel een sub… wellicht heeft ze er niets mee maar laat ze mij wel vrij om mijn gevoelens te exploreren. Eerlijk is eerlijk: Ik sta er voor open, maar op het moment zoek ik niet actief.
Ik ga volledig op in mijn trainee-ship bij Meesteres Kate. Zij geeft mij het trotse gevoel geeft van Haar sub te zijn. Waar nodig streng en rechtvaardig, iemand die mij straft en/of beloond wanneer ik het verdien maar ook iemand waar ik liefdevolle momenten mee kan beleven. Spelen met een stopwoord, grenzen aan mogen geven en veel praten over het spel. Het moet echt veilig gebeuren, en dat vertrouwen heb ik. Ik wil de juiste vrouw dienen, naar haar luisteren en zij kan me dan de goede kant op wijzen. Waar nodig corrigeren, maar ook belonen en vernederen (verbaal en fysiek). Pijn ervaren, grenzen oprekken maar ook facesitting / ademcontrole, spitting, urologie en nog zoveel meer. Ik zoek in sm veiligheid, vertrouwen en geborgenheid. Ik wil me zo graag bewijzen, misschien wel te goed doen voor iemand, zodat die persoon trots op me is. Ik wil voor haar door het vuur gaan.
Geprikkeld word ik door zwarte kleding (leer en soms lak). Persoonlijk vind ik het bij een vrouw mooi staan. Ik kijk veel naar vrouwen en kan daar van genieten. Vrouwenvoeten, laarzen, of hoge hakken prikkelen mij ook. Ik wil daar alles mee doen. Mijn fetish? Zonder twijfel is dat vrouwenondergoed en het dan vooral zien bij een vrouw. Ik draag zelf, in opdracht van Meesteres Kate, damesondergoed toch bemerk ik bij mijzelf het verschil tussen het zien (ik droom van het te voelen) bij een vrouw en het zelf dragen.