BDSM

Op dit gedeelte van de site kun je meer lezen over mijn stappen in de wondere wereld van BDSM.

De zoektocht naar een Dominante vrouw is voortgekomen uit mijn gevoel geleid te worden. In het dagelijks leven heb ik de touwtjes in handen, ben ik een vraagbaak en bied ik graag een luisterend oor aan. Ik krijg vaak de leiding toegespeeld en macht is mij niet onbekend, maar dit maskeert mijn onzekerheid. Dit koppige, soms verlegen binnenvettertje met een mening is een denker, wil zekerheid en gaat niet voor elke vrouw zomaar op zijn knietjes. Ik ben op reis, een reis die ik sinds mijn pubertijd heb in gezet. Mijn eerste stapjes bevatten vooral contacten leggen met diverse mensen, de spanning ervaren, vragen stellen en informatie inwinnen. Uiteindelijk leidde dit tot het bezoeken van diverse BDSM-bijeenkomsten, denk aan speelfeesten en munches (al heette dat toen nog niet zo volgens mij). Het verlangen om het allemaal te ervaren, om de macht uit handen te geven en me laten sturen werd steeds groter. Eens niet bezig zijn met van alles en nog wat, maar alleen met een of mijn Dominante vrouw. De eerste keer voelde zo lekker, het was als thuiskomen. Na die eerste keer volgende er meerdere en leuke ervaringen met diverse Dominante vrouwen. Privé en commercieel (Pro Domme) contact. Het leidde tot relaties en ook een fijne D/s van 7 jaar. Ervaring genoeg, maar altijd ruimte en zin om nieuwe zaken te ontdekken.

Nee, een levenspartner heb ik (nog) niet. Maar ik wil wel benadrukken dat een levenspartner niet perse mijn sm-partner moet zijn. Al maakt dat het leven wel wat makkelijker als dit wel zo zou zijn.
Misschien word ik gelukkig met een Dominante Dame, een Switch of een misschien wel een sub… wellicht heeft ze er niets mee maar laat ze mij wel vrij om mijn gevoelens te exploreren.

BDSM is voor mij een spel tussen een vrouw en mij wat later eventueel kan uitgroeien tot een mooie 24/7 relatie. Dat houdt wat mij betreft uiteraard wel in dat er ook ruimte is voor vanilla-zaken. Buiten SM wil ik ook graag een klik met mijn partner hebben en er zijn op momenten van vreugde en verdriet.
SM kan altijd en overal, maar het is wel iets tussen ons twee. Daar wil ik de vanilla-wereld niet mee opzadelen. Mijn voorkeur gaat uit naar (Gentle) Femdom. Ik hoop ook dat zij buiten het spel me een beetje leidt. Zij corrigeert of straft mij waar nodig, maar is daarnaast ook de gezellige vrouw / partner / vriendin. Ik ben trots dat ik haar sub mag zijn, dat ze me vernederd, corrigeert en me laat lijden voor haar (en stiekem mijn) plezier.

Wat mij zo aantrekt in BDSM? De klik, chemie en het samenspel. Het trotse gevoel dat ik haar sub / slaaf mag zijn. Dat zij de leiding over mij heeft en met alle vertrouwen de macht aan haar over geef. Iemand die mij af en toe ook de goede richting op duwt en iemand waarmee ik ook liefdevolle momenten kan beleven.
Spelen met een stopwoord, grenzen aan mogen geven en zeker in het begin veel praten over het spel. Open en eerlijke communicatie in twee richtingen. Het moet echt veilig gebeuren, met oog voor elkaar.

Ik vind het fijn om (leef)regels te hebben, denk hierbij aan hoe ik haar moet aanspreken en / of er bepaalde rituelen zijn voor bijvoorbeeld begroeting.
Ik kan heel erg genieten van het vereren van mijn Dominant. Denk hierbij aan het kussen van haar laarzen of voeten. En wat te denken van het kussen van het slipje, rok, spijkerbroek van de Meesteres ter hoogte van haar vagina? Hemels!
Regels geven mij een kader waarin ik mij mooi kan exploreren.
Straffen en belonen hoort er wat mij betreft bij. Soms heb ik even een correctie nodig en die hoeft lang niet altijd gerelateerd te zijn in een gebeurtenis tijdens een sm-sessie. Dat kan ook gaan over dagelijkse dingen. Uiteraard kan een beloning ook plaats vinden in een sm-setting, ik hoop dan dat we er beide van kunnen genieten!

Het is fijn om er voor een vrouw (dienstbaar) te zijn en haar te mogen vereren. Maar net zo lief zorg ik voor een ontspannende massage (nek, voeten, enz.) en help ik in het huishouden. Schoonmaken en afwassen zijn echt veel leuker als je het voor of in opdracht van je Domme mag doen, ik spreek uit ervaring!

Handboeien hebben een speciaal plekje in mijn hart, ze gaan terug naar mijn eerste sm-gevoelens. Pols en voetboeien ook, maar nog meer geniet ik van kettingen. Het aan de ketting geklikt worden en zo mijn Dominante vrouw te moeten volgen: Heerlijk. Dat kan in huis, maar ook op diverse speelfeesten heb ik er van mogen genieten. Het trotse gevoel om haar zo te moeten volgen is erg fijn!
Daarnaast kan ik erg genieten van ademreductie, met de hand (combi van de blik in je ogen, de macht over geven en de geur van je handen) of met een prachtige facesitting (mmm!).
Van spitting en golden shower (en zeker het ook op mogen drinken) kan ik erg genieten.
Kuisheid is een dingetje, toch wil ik het graag eens ervaren om mijn geslachtsdeel te laten opsluiten en de sleutel daarvan in bewaring te geven bij mijn partner!
Maar ook grotere kooien hebben mijn interesse en dan heb ik het vooral over degene waar je in opgesloten kan worden (staand of liggend). Ze zijn fijn om er tijdelijk in te verblijven. Het gevoel er pas uit te kunnen wanneer het Dominante belieft is ook wel een lekker gevoel.
Van vernedering kan ik ook genieten, maar dan wel realistische vernedering. Dat wil zeggen: uitschelden of dingen die nergens op slaan die kun je beter bij mij achterwege laten. Daarentegen vind ik het tof als ik jouw sletje/slaafje ben, mij op een sm-feest mij te kijk zet of thuis in een vernederende houding laat plaats nemen.
Zoiezo spelen woorden een belangrijk deel in mijn SM-beleving. Dat ik jou mag, nee moet aanspreken met Meesteres en dat ik slaaf ben doet mij goed. Het zijn woorden die mij als muziek in de oren klinken!

Pijn is fijn! Maar niet tot bloedens toe. En helaas al eens bij de huisarts beland na een sounding-spel, dus dat doen we ook niet meer. Voor de rest: zwepen, tepelspel, in het gezicht geslagen worden (heerlijk!), spanking, trampling, CBT, klemmetjes, canes, bull-wips, batjes en nog zoveel meer te bedenken slag- en pijngeef materiaal kunnen mijn hartje sneller doen kloppen. Want voor jou wil ik het juist doorstaan, dat je geniet om mij pijn te doen en dat ik mijn grenzen daarin op zoek (niet overga). Ik wil me zo graag bewijzen, misschien wel te goed doen voor iemand, zodat die persoon trots op me is. Ik wil voor haar door het vuur gaan.

Bondage is ook tof, het geeft een lekker rustgevend gevoel. En fijn om te voelen dat iemand met mij bezig is. Aanraking is dan fijn.

Volgens mij ben ik ook wel een lust-subje, heerlijk om een vrouw te mogen verwennen!

Geprikkeld word ik door zwarte kleding (leer en soms lak). Persoonlijk vind ik het bij een vrouw mooi staan. Ik kijk veel naar vrouwen en kan daar van genieten. Vrouwenvoeten (ik heb een voetenfetish, footplay – I love it!), laarzen, of hoge hakken prikkelen mij ook. Ik wil daar alles mee doen. Maar SM zit hem niet in de kleding, maar meer in de persoon die het draagt. En net zo goed kan ik gedomineerd worden door iemand die in een spijkerbroek en platte schoenen draagt. Maar hee, het beeld wil ook wat!

Mijn fetish? Zonder twijfel is dat vrouwenondergoed en het dan vooral zien bij een vrouw. De stof, de geur en vooral wie het draagt. Het geeft mij een magisch gevoel! De vagina van een vrouw – en zeker van een Meesteres buiten een liefdesrelatie – voelt voor mij zo af en toe wel eens onbereikbaar en dat is voor mij prima. Tot de slip van de vrouw komen is voor mijn gevoel dan het “hoogst haalbare”. De spanning om zo dichtbij te zijn, de geur, de stof en bijvoorbeeld de gedachten van een mogelijk druppeltje achtergebleven plas van de Meesteres geven mij een spannend én goed gevoel. Dat is wat mij ook aantrekt in facesitting: zo dichtbij, maar ook op genoeg afstand (wat de Domme bepaalt).
Ik vind vrouwen slipjes spannend om te zien, maar ook om een door een vrouw gedragen (mag ook ongedragen) slipje in mijn mond te krijgen (daar heb ik overigens nog geen ervaring mee).
Ik draag zelf wel eens en in het verleden in opdracht van een Meesteres het gedragen naar werk. Op mijn website is een stuk te lezen over Daniella. Maar Daniella is niet perse sm of onderdanig (kan wel).
Als ik een vrouw in een rok of jurk zie dan nemen mijn gedachten wel eens de loop met mij en denk ik wel eens ‘wat voor slip zou zij aanhebben?’ Het is wellicht een rare gedachte van mij en stiekem fantaseer ik wel eens om onder een rok van een vrouw te kijken. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik niet weet of ik dat zonder toestemming überhaupt wel zou durven.

Zoals je kunt lezen is mijn sm-beleving divers, veel valt terug te herleiden dat ik graag het speeltje van de Meesteres ben. Dat ik haar kan plezieren en dat zij met mij kan doen waar ze zin in heeft. Maar er is nog zoveel meer! Vraag er gerust naar.