Gezocht!

Op zoek, wellicht naar jou?

** Zolang jij deze pagina nog kan zien betekend dat deze zoekvraag nog openstaat – Grijp je kans! **

Ben jij volgend jaar mijn Valentijn?

Stel je voor… Het is vrijdagochtend 14 februari 2020. Je ligt in bed en ik maak je zachtjes wakker met een ontbijt-op-bed. Voordat je een eerste hap neemt lees je mijn handgeschreven kaart waarin ik mijn liefde voor jou beschrijf. Terwijl je verder eet van jouw vers gebakken croissant en drinkt van een lekker glaasje jus d’orange hoor je op de achtergrond een vrolijk liefdevol liedje… Jouw favoriete muziek uiteraard! Na het ontbijt heb ik het bad al laten vol lopen zodat je fris de dag kan beginnen. Voordat je de deur uitstapt om naar werk te gaan beloof ik om vanavond jou een heerlijke massage te geven, jij mag kiezen: voeten, schouders of wellicht beide? Voor dat je gaat genieten van de massage heb ik je bij thuiskomst al verblijd met een diner. Uiteraard zelf gekookt. Na de massage schenk ik een lekker glas wijn voor jou in maken we er een top-avond van.
Romantisch? Ik doe in ieder geval mijn best, want ik zie graag een glimlach op jouw gezicht.

Een glimlach die ik niet alleen op Valentijnsdag wil zien, maar eigenlijk op zoveel mogelijk dagen in het jaar. Daarvoor neem ik je bijvoorbeeld graag mee op een onverwacht avondje uit, verras je met een klein presentje en ben ik er voor jou op de momenten wanneer het even tegenzit. Graag maak ik met jou leuke (strand)wandelingen om daarna gezellig op het terras te belanden voor een leuke babbel over uiteenlopende onderwerpen. Klinkt voor mij vrij normaal, echter weten we beide dat jij de baas / de leidinggevende / de women in charge bent. Het is niet altijd zichtbaar of komt het tot uiting en anderen zullen het vaak niet eens merken, echter weten wij wel beter. Jouw Dominantie zit in je, net zoals onderdanigheid in mij zit. Graag zet ik voor mijn Domina net dat ene stapje extra dat het verschil voor jou maakt; of het nu in het huishouden, bij hobby’s of in de bdsm-wereld is maakt voor mij niet uit, zolang ik maar een glimlach op jouw gezicht kan toveren.

De vrouw die ik zoek staat open voor de liefde, een klik op persoonlijk vlak is in eerste instantie belangrijker dan een match op sm-vlak. Hoewel ik zelf monogaam ben, verwacht ik dat niet perse van mijn partner, wel een open en eerlijke communicatie daarover. Verder ben je open-minded en hebt geen dubbele agenda. Daarnaast ben je iemand die geniet van het erop uitgaan en nieuwe zaken te ontdekken, maar het ook niet erg vind om eens een dagje te bank-hangen zodat ik jou bijvoorbeeld kan verblijden mijn kook- en bak-kunsten. Je durft te dromen en vindt het bijtijds ook fijn om ze te verwezenlijken (uiteraard met mijn support!).

Als ik mijzelf moet omschrijven dan zijn dit de kernwoorden: attent, eerlijk, leergierig, loyaal en open-minded. Soms ben ik wat onzeker en iets te perfectionistisch, maar daar heb ik eigenlijk alleen mijzelf mee en kan het zelfs in jou voordeel werken. Daarnaast ben ik oprecht geïnteresseerd in mijn omgeving. Ik ben iemand die graag goed voor de dag wil komen, goede verzorging en hygiëne is voor mij vanzelfsprekend. Op mijn profiel staan foto’s van mijzelf, wel in de privé-modus. Uiteraard mogen die wel door jouw ogen gezien worden. Geboren en getogen in Zeeland, maar inmiddels woon ik al weer een paar jaar in de Randstad waar ik een enorm leuke en afwisselende baan heb. Druk in mijn werk, maar rustig als persoonlijkheid. Voor de juiste persoon maak ik tijd vrij. Ik ben iemand die veel waarde hecht aan een goed contact en ben bereid te investeren in een goede relatie. Afstand is voor mij geen argument om elkaar niet te leren kennen, hoe groot is Nederland (en België) nu eenmaal? Voor dé liefde heb ik best wat reis-uren (in mijn eigen auto, waar gaan we samen naar toe?) over, dus laat dat geen belemmering zijn voor een eerste koffie-date 🙂 .

Je kunt van mij verwachten dat ik je met respect behandel en dat ik jouw privacy respecteer. Tevens kun je van mij 100% discretie, geduld en een luisterend oor verwachten, kan ik dat ook van jou? 14 februari 2020 is nog ver weg, maar ik hoop dat ik je binnenkort na een fijne mailwisseling mag uitnodigen voor een koffie-date op uiteraard mijn kosten. Dus… wat is jouw favoriete koffie (of thee)?

Interesse in een Valentijns-ontbijt (+ de eerder genoemde verrassingen) op 14 februari 2020 of ken jij iemand die dit absoluut niet mag mislopen? Stuur mij dan eens vrijblijvend een berichtje en laten we kennismaken. Wie weet volgt er een mooie vriendschap of een spannende relatie. Niet geschoten is altijd mis, toch?

Een berichtje kun je sturen naar info@mijnerodroom.nl . Je krijgt altijd een reactie terug. Toch niets ontvangen? Probeer het dan even via Fetlife (mijn nickname is enrico88).