Gezocht!

Op zoek, wellicht naar jou?

** Zolang jij deze pagina nog kan zien betekend dat deze zoekvraag nog openstaat – Grijp je kans! **

Liefde met een Dominante inslag gezocht!
Stel je voor…
…De eerste zonnenstralen van de dag komen langzaam door de gordijnen glippen. Je ligt in bed en ik maak je zachtjes wakker met een ontbijt-op-bed. Voordat je een eerste hap neemt lees je mijn handgeschreven kaart waarin ik mijn liefde voor jou beschrijf. Terwijl je verder eet van jouw vers gebakken croissant en drinkt van een lekker glaasje jus d’orange hoor je op de achtergrond een vrolijk liefdevol liedje… Jouw favoriete muziek uiteraard! Na het ontbijt heb ik het bad al laten vol lopen zodat je fris de dag kan beginnen. Voordat je de deur uitstapt om naar werk te gaan beloof ik om vanavond jou een heerlijke massage te geven, jij mag kiezen: voeten, schouders of wellicht beide? Voor dat je gaat genieten van de massage heb ik je bij thuiskomst al verblijd met een diner. Uiteraard zelf gekookt. Na de massage schenk ik een lekker glas wijn voor jou in maken we er een top-avond van… Romantisch? Ik doe in ieder geval mijn best, want ik zie graag een glimlach op jouw gezicht.

Een glimlach die ik niet alleen op die dag wil zien, maar eigenlijk op zoveel mogelijk dagen in het jaar. Daarvoor neem ik je bijvoorbeeld graag mee op een onverwacht avondje uit, verras je met een klein presentje en ben ik er voor jou op de momenten wanneer het even tegenzit. Graag ben ik ook jouw sparring-partner diverse vlakken. Of het nu op werk, privé of om kledingkeuze gaat (ja, ik zeg het als die ene rok jou echt niet staat 😉). Daarnaast maak ik met jou leuke (strand)wandelingen om daarna gezellig op het terras te belanden voor een leuke babbel over uiteenlopende onderwerpen. Klinkt voor mij vrij normaal, echter weten we beide dat jij de baas/ de leidinggevende/ de women in charge bent. Het is niet altijd zichtbaar of komt het tot uiting en anderen zullen het vaak niet eens merken, echter weten wij wel beter. Jouw Dominantie zit in je, net zoals onderdanigheid in mij zit. Graag zet ik voor mijn Meesteres net dat ene stapje extra dat het verschil voor jou maakt; of het nu in het huishouden, bij hobby’s of in de bdsm-wereld is maakt voor mij niet uit, zolang ik maar een glimlach op jouw gezicht kan toveren.

De vrouw die ik zoek…
…staat open voor de liefde, een klik op persoonlijk vlak is in eerste instantie belangrijker dan een match op sm-vlak. Laat je dus vooral niet afleiden door mijn ‘Tag-wolk’ op deze website, de zaken waarover ik blog (lang niet alles zet ik online) en/ of de diverse fetish-Into’s and Curious about’s op mijn Fetlife profiel, ik heb nu eenmaal een brede interesse en lang niet alles hoeft en kan in een speelrelatie. Immers elke D/s is uniek en ik ben vooral benieuwd wie jij bent en hoe we samen er een toffe relatie van kunnen maken!
In de loop der jaren heb ik veel gezien én ervaren, maar ben ik nooit te beroerd om nieuwe zaken te ontdekken en te leren. Hoewel ik zelf monogaam ben, verwacht ik dat niet perse van mijn partner, wel een open en eerlijke communicatie daarover. Verder ben je open-minded en hebt geen dubbele agenda. Daarnaast ben je iemand die geniet van het erop uitgaan en nieuwe zaken te ontdekken, maar het ook niet erg vind om eens een dagje te bank-hangen zodat ik jou bijvoorbeeld kan verblijden mijn kook- en bak-kunsten. Je durft te dromen en vindt het bijtijds ook fijn om ze te verwezenlijken (uiteraard met mijn support!).

Als ik mijzelf moet omschrijven…
…dan zijn dit de kernwoorden: attent, eerlijk, leergierig, loyaal en open-minded. Soms ben ik wat onzeker en iets te perfectionistisch, maar daar heb ik eigenlijk alleen mijzelf mee en kan het zelfs in jou voordeel werken. Daarnaast ben ik oprecht geïnteresseerd in mijn omgeving. Ik ben iemand die graag goed voor de dag wil komen, goede verzorging en hygiëne is voor mij vanzelfsprekend. Geboren en getogen in Zeeland, maar inmiddels woon ik al weer een paar jaar in de Randstad waar ik een enorm leuke en afwisselende baan heb. Druk in mijn werk, maar rustig als persoonlijkheid. Voor de juiste persoon maak ik tijd vrij. Ik ben iemand die veel waarde hecht aan een goed contact en ben bereid te investeren in een goede relatie. Afstand is voor mij geen argument om elkaar niet te leren kennen, hoe groot is Nederland (en België) nu eenmaal? Voor dé liefde heb ik best wat reis-uren (in mijn eigen auto, waar gaan we samen naar toe?) over, dus laat dat geen belemmering zijn voor een eerste koffie-date 🙂. Een tompouche gaat er altijd wel in, maar net zo lief trek ik ook mijn sportschoenen aan in de sportschool of ga ik een rondje hardlopen. Ik vind het tof om zaken te organiseren, van een do- of vrijmibo met collega’s, tot een citytrip met jou naar Londen of Barcelona waarbij ik vooraf ook alvast na ga waar wij dat weekend heerlijk kunnen gaan dineren en ik uitzoek waar de City-highlights zijn.

Mijn zoektocht naar…
…een Dominante vrouw is voortgekomen uit mijn gevoel geleid te willen worden. In het dagelijks leven heb ik met enige regelmaat de touwtjes in handen, ben ik een vraagbaak en bied ik graag een luisterend oor aan. Ik krijg vaak de leiding toegespeeld en macht is mij niet onbekend. Maar dit maskeert een deel van mij. Dit koppige, soms onzekere binnenvettertje met een mening is een denker, wil zekerheid en gaat niet voor elke vrouw zomaar op zijn knieën. Ik vind het fijn om de macht uit handen te geven en mij laten sturen: niet bezig zijn met van alles en nog wat, maar alleen met (jo)U, mijn Dominante vrouw.
Af en toe ga ik naar munches en speelfeesten, maar helaas heb ik jou daar nog niet ontmoet en/ of gesproken, vandaar dit bericht op mijn website. Ik heb ervaring met sm (+/- 12 jaar) en ben onderdanig geweest aan een paar speelpartners. Inmiddels ben ik alweer een poosje een vrij man, leg jij mij aan de ketting? Daarnaast ook in het bezit van een leuke collectie toys, maar graag ga ik met jou opzoek naar nieuwe spannende aanvullingen voor onze speelcollectie.
Onderdanigheid zit in mij, graag stel ik mij dienend op. Pijn is voor mij fijn, maar net zo lief laat ik jou genieten van een heerlijke massage. Mijn bdsm-interesses gaan o.a. uit naar breathplay, aanbidding, pijn (bijv. tepelspel, cock/ball-torture en zwepen), vernedering, spitting en bondage. Ik ben iemand die het fijn vindt om bepaalde regels te hebben, daarnaast heb ik een fetish voor leer, laarzen en… ….dat laatste bewaren we voor een eerste gesprek 😉. Mijn sm-interesses zijn breed en een 100% match is wellicht een utopie, dus laat je – zoals eerder al aangegeven – daardoor niet weerhouden om een berichtje te sturen. Het gaat mij vooral om de persoonlijke klik tussen ons en elke D/s is uniek.

Hoewel ik onderdanig ben en daar enorm van kan genieten betekend dat niet dat ik onderdanig naar iedereen ben. Ik heb aan één Dominante liefdespartner genoeg. Overigens krijgt ieder van mij wel het respect wat hij of zij verdient, dat dan weer wel. Wanneer jij een speel-uitstapje wilt is dat oké én geen probleem, maar andere vaste speelpartners naast mij vind ik niet zo fijn. Biseksualiteit of het onderdanig zijn aan of met één of meerdere mannen is voor mij een no-go. Met sounds en naalden heb ik geen goede ervaringen, dus die staan voorlopig weer op het (kleine) lijstje van harde grenzen. Voor de rest ben ik open-minded en kijk niet zo snel op van on-dagelijkse voorkeuren, interesses, bezigheden of gewoontes.

Tot slot kun je van mij…
…verwachten dat ik je met respect behandel en dat ik jouw privacy respecteer. Tevens kun je van mij 100% discretie, geduld en een luisterend oor verwachten, kan ik dat ook van jou?

Voor familie, vrienden én – op de eerste plaats – mijn partner maak ik tijd vrij. Ik ben iemand die veel waarde hecht aan een goed contact en ben bereid te investeren in een goede relatie. Ik ben iemand die graag goed voor de dag wil komen, goede verzorging en hygiëne is vanzelfsprekend. Voor deze sub is seks niet per se een reden om te spelen, maar het één hoeft het ander niet uit te sluiten.

Interesse in mijn ontbijt-op-bed verrassing of één van de andere eerder in mijn tekst genoemde suggesties? Ben jij degene die ik zoek of ken jij iemand die mij absoluut niet mag mislopen? Stuur mij dan eens vrijblijvend een berichtje via mail (info@mijnerodroom.nl) of Fetlife (enrico88) en laten we kennismaken. Wie weet volgt er een mooie vriendschap of een spannende relatie. Niet geschoten is altijd mis, toch?