FootLovingMeet

Een dag na de Fempire munch in Amsterdam toog ik weer naar het Noord-Hollandse. Dit keer naar een klein plaatsje boven Heerhugowaard voor de Footlovin party. Een event voor – zoals de naam al doet vermoeden – footlovers. De nadruk ligt op fetish en niet zo zeer op het bdsm-gehalte. Zoals ze het zelf omschrijven: Voor mannen die getrampeld willen worden, voor mannen die willen masseren, likken, ruiken…én voor Dames die van schoenen, (zweterige) nylons/kousen, hakken, massages, voetverwennerijtjes houden of die ook graag eens willen trampelen of foo(t)(d)splash, footjob, foot-ball-kick willen geven en mensen die dit willen ervaren.
Bij mijn besluit om een sm-weekendje voor mijzelf te nemen kon dit event als enorme footlover natuurlijk niet ontbreken. Dus op zondagmiddag rond een uur of twee stapte ik in de auto om een uur later bij de locatie aan te komen. Daar ontving gastvrouw van de middag Quanah mij hartelijk en enkele minuten later raakte ik in gesprek met enkele vaste-bezoekers waarvan ik ook een rondleiding kreeg door het pand. De locatie waar de footlovin party plaats vindt is netjes, ruim en van alle gemakken voorzien. Drank en eten moet je zelf meenemen, maar voor de rest ontbreekt er niets. Druppelsgewijs kwamen meerdere bezoekers binnen. Je bent er zeker niet alleen, maar verwacht ook geen 100 man op deze bijeenkomst. Eigenlijk vond ik de grootte van de groep best wel fijn, niet te klein maar ook niet te druk. Bijna iedereen had wel interactie met iedereen en dat beviel mij. Er was ruimte voor een lach, traan en een goed gesprek. 

Al snel raakte ik met één van de aanwezige dames in gesprek en heb ik haar beide voeten mogen masseren. Tof om te merken dat zij ervan genoot en ik zelf vond ook enorm fijn om te doen. Ik kan daar lekker in op gaan. Enerzijds om de vrouw te laten ontspannen, anderzijds is het gewoon heerlijk om te doen. Gaandeweg de middag en avond volgde er meer gesprekjes, maar kon ik ook bij diverse mensen kijken hoe zij hun foot-fetish beleefde. Mooi om te zien! Zo zag ik meerdere malen een samen spel van diverse dames en heren! Soms meerdere dames die één man verwende (of verwende hij tegelijkertijd meerdere dames? ;-)). Erg mooi om te zien en leuk om te zien hoe ze alle 4 genoten. Stiekem hoopte ik ook dat ik het geluk van een trampling mocht ervaren. Maar in alle eerlijkheid durfde ik het niet te vragen (is voor mij toch een dingetje als je elkaar nog nooit eerder gezien hebt). De uren gingen voorbij en ik had het goed naar mijn zin, maar het bleef knagen. Een van de aanwezige vrouwen was het opgevallen dat ik toch wel wat onderdanig oogde en vroeg of ik het ook eens wilde ervaren. Dat heb ik geweten. Als kers op de taart werd ik door 3 dames verwent met een fantastische trampling. Pijn, teasen, ballkicks en de nodige voeten op de meest spannende plekken van mijn lijf. Het heerlijke gevoel van naakt zijn, het willen doorstaan en het genot zien en horen van de Dames: het maakte mij enorm gelukkig. De glimlach die ik daarvan kreeg is nog wel even op mijn gezicht blijven staan. Wow! Dezelfde avond heb ik de Dames en organisatie nog een berichtje gestuurd dat ik het een enorm toffe middag/ avond vond. Maar, nu 4 maanden later, kan ik nog steeds enorm blij worden als ik terugdenk aan deze dag. Mij zien ze waarschijnlijk nog wel een keertje terug!

Naar mijn mening klopt de omschrijving die de organisatoren zelf op hun Fetlife-event aanstippen om hun party te duiden: Het is een ontspannen sfeervol event voor footlovers. Vele (zoals ik bijvoorbeeld) kunnen hun passie niet realiseren zonder partner, maar dat is iets wat zij wel kunnen bieden: “Hier zijn onze voeten, Als jij je aangetrokken voelt en je wilt jezelf verliezen in deze voeten, doe dat alsjeblieft” Dit event is voor Dominante en onderdanige voetaanbidders en pure fetishisten. Op de Footlovers meet kun je een sfeer verwachten waarin je je voetfetish ten volle kunt beleven en men comfortabel en veilig kan tramplen en/of ervaren van een foo(t)(d) splash, footjob, foot-ball-kick (CBT). Kortom, houd je van: voet(en)aanbidding, voetmassages, Boots, trampling, high heels, (zweterige/gedragen) nylons/kousen? Dan is dit echt iets voor jou! Aanmelden is wel verplicht. Kijk voor meer informatie eens in de Fetlife-groep: https://fetlife.com/groups/151489. .

Het was een top middag!

2 thoughts on “FootLovingMeet

  1. Hi Ilia,
   Unfortunally in the Netherlands I don’t have an idea of footfetish party’s. But in Belgium their are party’s in Antwerpen (Fetish café) and Diest.
   On Fetlife you can look for events. Sometimes they organise in once or twice a year.
   Greetings,
   Enrico

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.