De Domme gedomineerd – Deel 4: Zaterdagavond

Daar zitten we dan in de auto te wachten tot het 17:30 uur is. Veel te vroeg vertrokken, te laat komen zou een slechte eerste indruk geven en dat wil je niet als je naar een Meesteres gaat. Zelfs niet als je zelf een Meesteres bent. Ik ken het maar al te goed, het is een herinnering aan al die keren dat ik zelf alleen in mijn auto zat te wachten voordat ik durfde aan te bellen. Jaren geleden, jaren voordat ik Jessica leerde kennen. Mijn gevoel is niet anders, gek. Het enige verschil is dat er nu een prachtige dame naast mij zit. Iemand met vast-en-zeker hetzelfde gevoel als ik. Spanning, opwinding, angst en wat onzeker over wat er gaat komen, maar ook zin om er een onwijs leuke tijd van te maken. 

Amper 8 dagen geleden stuurde Jessica namens ons beide een mail naar Meesteres Denise, een dag later al een uitgebreide reactie terug. Ja, het kon en zij wist wel raad met ons. Jessica deelde de dagen er na meer en meer fantasieën van ons en vooral wat zij wilde beleven. Op maandagavond had ze de knoop doorgehakt: deze zaterdag zou het gaan gebeuren en na één telefoontje stond de afspraak voor vanavond in de agenda bij ons drie. “O en vergeet niet een extra setje kleren mee te nemen” was de zin waarmee Denise haar laatste mail afsloot. Geen idee wat ons te wachten staat, maar sindsdien maken onze beide hoofden overuren.
‘Nerveus?’ Vraag ik haar. 
‘Ja, nogal’. Dat is te merken, zoals gewoonlijk reed ik en waar ik normaal heerlijk met haar praat is ze nu wat stil. ‘We kunnen nu nog terug’ zeg ik terwijl ik een hand op haar been leg. ‘Nee slaaf, vanaf het 18:00 uur zijn we een avondje gelijken’. De klok tik langzaam verder. Bij mij is er een mix van angst, zin en ook een beetje zorgen. Hoe gaat mijn Meesteres, die vanavond even niet mijn Meesteres is dit beleven? Hoe ga ik het vinden als ik zie dat iemand haar pijn doet, haar vernedert. Ga ik een tweede dominant accepteren, iemand die boven haar staat?

Het is 1 minuut voor half. Vlak voor we uitstappen geeft ze mij een intense tongzoen. ‘Veel plezier schat’ zeg ik haar. Samen lopen we naar de studio, zij kruipt snel achter het hekje zodat ze van de straat niet te zien is en drukt met een trillende vinger op de bel. Onze blikken kruisen elkaar, nu gaat het gebeuren. Zouden ze dit expres doen, even de klanten laten wachten… na enkele seconden hoor ik het getik van hakken dichterbij komen. De deur gaat open. Een lange blonde dame gekleed in het leer doet de deur open. ‘Goedenavond, Hebben jullie een afspraak?’
‘Ja, met Denise’ antwoord Jessica. ‘Met Meesteres Denise’ verbeter ik haar snel. We worden binnengelaten en naar de ontvangstruimte gebracht waar we aan de bar kunnen plaatsnemen. De dame die ons binnenliet voorziet ons van een welkomstdrankje van het huis waar we beide met toch enigszins trillende lippen aan nippen. Voordat ze de ruimte verlaat geeft ze aan dat Meesteres Denise zo zal komen en dat we hier op haar kunnen wachten. De deur valt dicht. We kijken elkaar aan. ‘Spannend hé’. 
‘Ja, Meesteres’. Een minzaam lachje volgt. We zwijgen, de spanning en opwinding is voelbaar. 

Na een paar minuten horen we wederom het getik van hakken dichterbij komen, ditmaal een ander ritme dat verraad dat er een andere dame onze richting uitkomt. De deur zwaait open en met een glimlach heet Meesteres Denise ons welkom in haar fantasy-house. Voor ons staat een prachtige Meesteres, klein van stuk en blond haar. Ze draagt een prachtig lederen zwart korset met roze verticale strepen die haar kleding extra accentueren en waarin haar borsten prachtig uitkomen, een lange leren strakke broek met prachtige zwarte leren laarzen tot net over haar knieën. ‘Dag Erik en Jessica, welkom in onze studio’. Meesteres Denise ziet er in het echt nog indrukwekkender uit dan op de plaatjes online. Na het aanschouwen van haar verschijning steekt Meesteres Denise van wal. ‘Zo Jessica, jij wil eens ervaren hoe het is om een slavin te zijn’. Van enige zenuwen lijkt bij Jessica geen sprake meer, haar bravoure is terug en vertelt uitvoerig waarom we hier zijn. Het is dat Denise mij zo af en toe in het gesprek betrekt, want mijn Meesteres is een echte spraakwaterval. Het lijkt of de dames elkaar al jaren kennen, het lijken net vriendinnen en af toe wordt deze slaaf al plagend toegesproken. ‘Ja, Denise je mag hem echt goed aanpakken hoor, dat verdient hij wel’.  Alle do’s and don’ts worden besproken en doorlopen middels een checklist. Aangenaam en fijn. Na zo’n 20 minuten is het tijd om het financiële gedeelte af te wikkelen. Hoewel Jessica erop stond alles te betalen, besloot ik omdat ik er ook deel vanuit maak mijn deel zelf te betalen. Samen uit, samen thuis ook financieel. ‘Zo de vrouw des huizes betaald zie ik?’ zegt Denise als ze al glimlachend het bedrag van Jessica overhandigd krijgt. ‘Split-pot tonight’ antwoord Jessica. ‘We willen er beide van gaan genieten’ vul ik haar snel aan.
‘Zo hebben jullie nog vragen of zijn er nog dingen die ik moet weten, nog zaken vergeten of willen jullie nog iets kwijt?’. In koor zeggen we met een glimlach ‘nee’.
‘Mooi, ik ga het geld naar achteren brengen en als ik terugkom dan ben dan is het klokslag 18:00 uur. Dan is deze ruimte niet gevuld met 2 Meesteressen en een slaaf, maar één Meesteres, een slaaf en slavin. Vanaf dan ben ik jullie meerdere en verwacht ik dat jullie gepast gaan gedragen. Geniet nog maar een paar seconden van je macht schat’ zegt Denise terwijl ze met een knipoog de bar-ruimte verlaat.
‘Het gaat beginnen schat’.
‘Ja, I know’ zucht Jessica. 
Ik lach haar toe ‘Nogmaals veel plezier schat, laat het over je heen komen en het komt goed’. 
Een diepe zucht volgt ‘Ja, we gaan er samen van genieten’ zegt ze waarna een stilte de ruimte vult. 

Even later hoor ik in een ferme tred het getik van haken dichterbij komen. De deur zwiept open.
‘Had ik niet gezegd dat wanneer ik terug zou komen ik wilde zien dat jullie gepast zouden gedragen? Nou? Waarom zitten jullie nog aan de bar? Hup opstaan en recht voor mij komen staan’. Slik, we staan beide snel op en spoedde ons recht voor Meesteres Denise. ‘Handen op jullie rug’ klinkt het streng. Denise stapt naar voren en nadert met haar gezicht het gezicht van Jessica. ‘Was ik niet duidelijk genoeg toen ik daarnet de ruimte verliet?’ 
Jessica haar hart gaat tekeer en haar ademhaling zit hoog ‘Uhm, ja Deni…’ 
‘Ja, Meesteres zul je bedoelen’. Snel hersteld Jessica zich ‘Ja, Meesteres maar ik dacht da…’.
‘Bek dicht. Niks te maar-en. Ten eerste spreek je altijd met twee woorden en is het voor jou ‘Meesteres Denise’.
Het blijft even stil… ‘Nou?’
‘Ja, Meesteres Denise’
‘Ten tweede spreek je niet zonder toestemming en verwacht ik vanavond dat je netjes aan mij gehoorzaamd. Ben ik duidelijk?’
‘Ja Meesteres’. De trilling in de stem van Jessica is voelbaar.
‘Goed, hoe ik jou aanspreekt verschilt naar wat mij op dat moment goed dunkt. Je bent in ieder geval mijn slavin en ook mijn slet, begrepen?
‘Ja Meesteres’
‘Ten vierde’ zegt ze terwijl ze met haar hand onder de rok van Jessica gaat ‘ik wil dat mijn sletjes altijd toegankelijk zijn en daarom dragen slavinnen in dit huis geen ondergoed. Alleen Meesteressen dragen hier een slip. En wat voel ik hier?’. De hand van Meesteres Denise die bij teugkomst in de ontvangstruimte ineens gehuld was in prachtige lange leren handschoenen die tot haar elleboog loopt streelt over de slip van Jessica. ‘Ben jij een Meesteres?’
‘Uhm…’ een diepe zucht volgt. 
‘Een diepe zucht… Ben jij een Meesteres?’ herhaalt Meesteres Denise ditmaal luider.
‘Nee Meesteres’.
‘Uit dat ding’. Snel doet Jessica onwennig haar slipje uit. ‘Op de bar’ wijst ze met haar vinger naar de plaats waar mijn vriendin haar slip mag leggen. Ondertussen loopt Meesteres Denise naar mij toe. ‘Zo… en die regels gelden ook voor jou slaaf. Ook van jou verwacht ik totale gehoorzaamheid, vanaf nu aan ben ik jou meerdere, jouw Meesteres. Ben ik duidelijk slaaf?’
‘Ja Meesteres’. 
Meesteres Denise ritst mijn gulp open pakt mijn pik stevig vast. ‘Zo slaafje van mij, vind je dit geil?’ 
Mmm… Ik zou liegen als het mij niets doet, ook al voelt het onwennig.
‘Antwoorden?
‘Ja Meesteres’. 
‘Ik wil het heel duidelijk van jou horen wat de verhoudingen vanavond zijn. Wie is de baas en wie dient naar wie te luisteren?’
‘U Meesteres Denise bent de baas en wij moeten naar U luisteren’.
‘En wie zijn wij?’
Dit is lastig, na een diepe zucht ‘slavin Jessica en ik als slaaf moeten naar U luisteren. U bepaalt vanavond wat er gaat gebeuren en daar moeten Jessica en ik naar gehoorzamen’.
‘Hij weet kennelijk wel gelijk hoe het moet’ zegt ze met een spottend lachje richting Jessica. ‘Dan verdien jij het om als eerste onder de douche te gaan want voordat we echt gaan beginnen wil ik dat jullie je netjes gaan opfrissen, ik hou van schone slaven en slavinnen’.

Net op het moment dat Meesteres Denise mij mee wil nemen naar boven komt de dame die ons binnenliet de ontvangstruimte binnen. ‘Kijk eens Sazia… Ik wilde net met dit slaafje naar boven gaan’.
‘Aaah de lucky boy. Heb jij deze ruimte nodig? Zo komt iemand iets afgeven en wil hem hier even ontvangen. Of willen jullie hem hier nog even aanpakken?’ En met een blik gericht op mij wordt duidelijk dat met hem mij bedoeld wordt. ‘Nou, jullie… ik denk dat ik ze beide aan pak’.
‘Ik dacht dat zij ook een Meesteres was?’
‘Rok omhoog slet!’. Jessica pakt met beide handen haar rok vast en trekt deze langzaam omhoog. Het kleurt haar gezicht rood. Ze ontwijkt de blikken van de beide dames.
‘Oooo, kijk is aan. Een sletje. Je hebt vanavond een slaaf en slavin tot je beschikking. Maar volgens mij voelt ze zich nog wat onwennig Denise…’

‘Ja, ze is haar nieuwe rol nog niet echt gewend, maar ze zal er toch aan moeten geloven. Misschien moeten we haar positie nog even moeten verduidelijken’ waarop ze de slip van Jessica van de bar pakt en naar Jessica toeloopt.
‘Bek open’. Jessica twijfelt.
‘Ik heb geen uren de tijd en Sazia ontvangt zo een gast, dus hophop die slettebek van je open’. Als haar mond nog maar net open is duwt Meesteres Denise de slip van Jessica in haar mond.
‘Zo, en die rok blijft omhoog zodat iedereen gelijk ziet dat jij een slavin bent, ik wil daar geen misverstanden meer over hebben vandaag’. De dames lachen, Jessica voelt zich duidelijk vernederd en op haar plek gezet. Ik kijk het met gemengde gevoelens van een afstandje aan.
‘Omdat Sazia de ruimte even nodig heeft, ga ik je in de staande kooi op de gang zetten dan ga ik daarna met Erik naar boven’. Uit de kast pakt ze een halsband die snel om de nek van Jessica wordt gedaan, enkele seconden later wordt de ketting eraan vastgeklikt en wordt Jessica gedwongen te volgen naar de kooi. Vlak voor de kooi stopt Denise. ‘Omdraaien slet en handen op je rug’. Enkele seconden later voelt ze koude boeien om haar polsen gaan. Met twee kleine klikjes zit ze vast.
‘Omdraaien’. De blik van Jessica went af. Met een vinger onder de kin van mijn vriendin dwingt ze haar in de ogen te kijken. ‘Zo slet, je gaat zo de kooi in, maar voordat jij de kooi voor mij in stapt wil ik dat je eerst je hakken uitdoet’. Onwennig schopt Jessica haar schoenen uit. ‘Doe je dat altijd zo?’ Een diepe zucht van Jessica volgt, ze schudt met haar hoofd van nee.
‘Netjes neerzetten!’. Onder toeziend oog van Meesteres Denise probeert Jessica met haar voeten haar net uitgedane hakken netjes en recht naast de kooi te zetten. Dat valt niet mee zo zonder handen.
‘Opschieten, ik heb geen uren de tijd!’. Het verhoogt de druk, maar het lukt. ‘Goed zo. Draai je maar weer terug om naar mij’. En terwijl Jessica haar omdraait pakt Meesteres Denise haar topje vast en ontbloot de borsten van mijn vriendin. ‘Ik wil dat jouw lichaam, wat nu van mij is overigens, ten alle tijd beschikbaar voor mij is’. Met ontblote borsten staat ze onwennig voor de kooi, haar gezicht gericht naar beneden. Een gevoel van schaamte en onmacht maakt van haar meester. 
‘Zo, ga hier maar in dan kan Meesteres Sazia haar gast ontvangen en ga ik met jouw vriendje en – zo zegt ze met een flinke twinkeling in haar ogen en ferme nadruk – mijn slaaf naar boven. Als we je nodig hebben kom ik je wel weer halen’. De kooi gaat dicht en demonstratief pakt Meesteres Denise een hangslot erbij.
‘Je dacht toch niet dat deze niet op slot zou gaan he?’. Jessica slikt als het slot het sleutelgat verlaat.
‘Braaf zijn he, ik wil je niet horen en de gast van Meesteres Sazia mag absoluut niet merken dat achter dit gordijn een slavin wacht tot haar Meesteres tijd voor haar heeft’. Een zwart gordijn wordt voor de kooi geschoven, niemand kan haar zien. Het maakt haar extra bewust dat ze is weggezet. Daar staat ze dan bedenkt ze zich, kut en tieten bloot, slip in haar bek, handen geboeid op haar rug in een kooi waar ze normaal zelf haar slaaf in zou willen opsluiten. Taal en houding die niets voor haar als Meesteres zijn. Echter is zij vandaag de onderdanige, zij is de Domme die wordt gedomineerd. 

2 thoughts on “De Domme gedomineerd – Deel 4: Zaterdagavond

  1. Via fetlife op deze site gekomen.
    Heb behoorlijk opgewonden deel 1, 2 en 3 gelezen en was al teleurgesteld dat ik op het vervolg moest wachten.
    Maar ik kan hier verder lezen… echt heerlijk geschreven, heel realistisch allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.