De Domme gedomineerd – Deel 10: Dubbele pijn

Minuten gaan voorbij… mijn hoofd is leeg. De bank waarop ik lig is hard, maar toch voel ik daar nauwelijks iets van. Hier lig ik dan naakt met een slipje van een vrouw die amper twee uur geleden mijn Meesteres werd. Enkele meters van mij vandaag staat mijn vriendin getekend aan het kruis aan de muur, ook naakt en eveneens een slipje van dezelfde Meesteres in haar mond. Mijn hoofd is leeg, gek, normaal draag ik de wereld op mijn schouders maar als ik mijn onderdanigheid kan uiten komt de rust in mij naar boven. Wat zou er door Jessica haar hoofd heen gaan? Ongetwijfeld kijkt ze naar mij, ik draai mijn hoofd en zie haar staan. De blik in haar ogen vertoond dat ze het nog niet heeft losgelaten. Moet ik mij ongerust maken? Nee, ze is in goede handen bij Meesteres Denise. Onze blikken kruisen elkaar en er verschijnt een glimlach op haar gezicht. Een glimlach van berusting en lichte wanhoop. Dit is wat ze wilde, ze wilde het ook eens ervaren hoe het is om naakt achter gelaten te worden en overgeleverd te zijn aan de grillen van een Meesteres, dan heeft ze met Denise wel de juiste Meesteres getroffen. De tijd tikt verder…

Na een poosje hoor ik in de verte weer een deur opengaan en getik van hakken dichterbij komen. Niet één, maar twee paar hakken hoor ik met steeds harder naderen. De deur zwaait open.
‘Zo sletjes, Meesteres Sazia was benieuwd hoe het met jullie gaat dus ik vroeg waarom kom je niet even mee?’ 
‘Ik ben wel benieuwd naar jouw slavinnetje schat’ hoor ik Sazia tegen Denise zeggen en zei beide dames richting Jessica lopen. 
‘Heeft ze nu alweer een slipje in haar bek Denise?’
‘Haha ja schat, ze had honger denk ik’ lachen beide Meesteressen. 
‘Kijk je nu eens hier staan, getekend aan het kruis, naakt en met een slipje in je bek…’ vervolgt Denise ‘en jij Saz dacht nog wel dat het een Meesteres was, nou echt niet. Het is een echte slet’.
De blik van Jessica gaat naar beneden, voor haar staan twee Dominante dames. Beide gehuld in een prachtig outfit, van top tot de laarzen in het zware leer. Handen in de zij en met spot praten ze over haar. Het komt binnen. 
‘Je kunt nu niet terugpraten he’ plaagt Sazia.
‘Misschien maar beter ook’ antwoord Denise ‘en trouwens dit keer hou je mijn slipje in je bek, ik ga het niet voor je oprapen’.
‘Kan ze wel geluid maken Denise?’
‘Probeer maar’.
Meesteres Sazia loopt naar Jessica toe pakt haar tepels vast. 
‘Eens kijken of er wat geluid uit komt’ waarna Sazia aan de tepels van Jessica draait.
‘Nou ik hoor niks…’.
‘Harder draaien schat’ moedigt Denise Sazia aan. Dat moet je deze Meesteres geen twee keer vertellen en met een lach op haar gezicht draait en knijpt ze harder in de tepels van Jessica. Door het slipje klinkt een pijn kreetje.
‘Hoor ik nu iets Denise, of…?’. De stof van het slipje houdt het geluid van Jessica haar pijn tegen. De greep op de tepels wordt steviger en Jessica gilt het uit.
‘Ah nu hoor ik wat, ze doet het nog Denise. Je hoeft haar niet in te ruilen’. 
‘Gelukkig, want ik weet niet of ik voor haar veel zou krijgen…’ beide dames lachen het uit.

De Meesteressen draaien zich om en richten zich naar mij.
‘En hoe is het met deze man?’ 
‘Nou Denise hij scoorde wel pluspunten door te zeggen dat ik lekker rook’.
‘Ach gut, was het om te slijmen of vond je echt dat ze lekker rook?’ Snel knik ik van ja.
‘Om te slijmen?’ 
‘Nee’ antwoord ik, maar door het slipje in mijn mond komt er niet veel meer dan gemompel uit mijn mond en besluit dan ook maar hevig van nee te knikken.
‘Wat een schatje, kijk hem nou eens schudden…’ zegt Sazia. ‘Wil je Meesteres Sazia nog eens ruiken?’ vult Denise verder aan. Heftig knik ik van ja en opeens denk ik wat Jessica hiervan moet denken. Daar hebben de beide Meesteressen geen oog voor en komen beide aan een kant op de bank zitten.
‘Zou hij ook zo veel geluid maken als dat sletje daarzo Denise?’
‘Gewoon proberen schat’. 
‘Als je geen geluid maakt mag je nog eens wat van mijn lekker geur opsnuiven schatje’, dat is een belofte die ik maar al te graag wil ervaren als Sazia haar nagels in mijn tepel zet. Vakkundig draait en knijpt ze in mijn tepels, maar ik probeer mij niet te laten horen. Ik knijp met mijn ogen en beweeg veel.
‘Ogen open en stilliggen als Sazia met jou speelt slaaf’. Dat maakt het al moeilijker, maar zo goed en zo kwaad als het kan probeer ik aan deze opdracht te voldoen. De druk op mijn tepels wordt opgevoerd, nog een keer en nog keer, maar het blijft stil.
‘Knap hoor slaafje, je hebt wel een beloning verdiend’ zegt Sazia terwijl ze op de bank klimt en haar beide laarzen aan beide kanten van mijn armen legt. Ze buigt voorover en komt met haar boezem boven mijn gezicht hangen. ‘Kijk maar eens goed en ruik vooral mijn heerlijke geur slaaf’. Dat laat ik mij geen twee keer zeggen. Ondertussen trekt Denise zachtjes aan mijn pik.
‘Word je een beetje geil slaafje?’. De manier waarop Meesteres Sazia dit zegt, ze boven mij hangt, ik haar zie en ruik en Denise mij bespeelt maken mijn gedachten zwevend.
Met een ferme tik van Sazia word ik uit mijn droom wakker gemaakt ‘Klaar met het genot’. Tegelijkertijd knijpt Denise hard in mijn ballen: ‘Nu is het weer onze tijd om te genieten”. 
Sazia klimt van de bank en beide dames verlaten de kamer weer.

Niet veel later komen de Meesteressen terug de kamer ingelopen, nu beide met een strap-on voor zich. 
‘Tijd om de rollen om te draaien’ zegt Denise terwijl ze naar Jessica loopt en haar los maakt van het kruis. 
Sazia maakt mij los van het bed, haalt de slip uit mijn mond en helpt mij overeind: ‘Niet licht in je hoofd schat?’
‘Nee Meesteres’ waarna ik opsta en wacht op wat er gaat komen. 
Jessica wordt aan de hand van Meesteres Denise meegenomen naar de tafel en wordt daarop vastgelegd. Terwijl Sazia mij dirigeert naar het kruis en mij daarop vastmaakt. ‘Ken je jouw extra safewoord nog?’ fluistert Sazia in mijn oor. Ik knik instemmend. ‘Goedzo’ antwoord ze met een knipoog.
‘Zo slet’ begint Denise tegen Jessica ‘We gaan je dubbel penetreren, of in gewoon Nederlands: dubbel neuken’. Sazia voegt zich bij Denise en de lach op de gezichten van de beide Meesteressen doen Jessica beven.
‘Eerst mijn slipje uit je bek’ en terwijl Jessica naar adem hapt vraag Denise hoe ze dit heeft ervaren.
‘Intens en vernederend’ waarop haar blik snel zich richt op wat er gaat komen ‘en nu?’.
‘Gewoon ervaren schat, je hebt niks te willen en doet gewoon wat wij zeggen. Laat het maar over je heen komen, of beter gezegd in je komen’. Weer kunnen beide dames het niet houden van het lachen. Meesteres Sazia klinkt op de bank komt boven Jessica hangen. De strap-on bungelt dreigend boven het gezicht van mijn vriendin. Meesteres Denise wacht niet af en gaat met haar strap-on naar binnen in de kut van Jessica. ‘Ben je zo’n dikke lul niet gewend schat’. Jessica houdt wijselijk haar mond terwijl Denise hevig stoot met haar strap-on. Sazia lacht en ziet het ongemak in de ogen van Jessica.
‘Dat bekkie van jou kan vast wel een lul gebruiken’, Jessica wil nee roepen maar blijft stil. Sazia vervolgt ‘bek open’ en als een getrainde slavin doet ze wat er gevraagd wordt zonder te blikken of blozen. Ook Sazia stoot stevig en Jessica wordt langs twee kanten genomen. Ik zie het van een afstandje toe. Nee, ik geniet niet. Ik kijk het even aan en roep ineens als het mij te veel wordt ‘Mmmm Meesteres Denise ga door’. In een ooghoek zie ik Jessica raar opkijken, maar gedwee zie ik Sazia Jessica bij de les houden. De blikken van de beide Meesteressen kruisen elkaar en Sazia stapt van de bank en komt naar mij toe terwijl Denise het tempo nog maar eens verhoogt. Meesteres Sazia maakt mij geruisloos los, legt een vinger op mijn mond ten teken dat ik stil moet zijn en dirigeert mij snel langs de bank heen. Jessica is zo intens met Denise bezig dat ze niet eens door heeft dat ik langs haar loop. We lopen de kamer uit, de deur gaat dicht en op de gang blijven we even stil staan.

‘Werd het je allemaal even te veel schatje?’
‘Ja Meesteres’ zeg ik met een groot gevoel van schaamte.
‘Daar hoef je je helemaal niet voor te schamen. Denise had vooraf al zo’n vermoeden dat dit lastig voor jou zou zijn, daarom vroeg ik je vooraf aan het kruis ook naar je safe-woord’.
‘Dank Meesteres’.
‘Kom we gaan naar de ontvangstruimte en daar krijg je wat te drinken van mij’. De strenge Meesteres die mij net pijn deed, vernederde en een paar minuten geleden mijn vriendin hard in haar mond neukte is opeens een zachtaardige vrouw. Wow, wat een wisseling ineens.
Aan de bar schenkt zij mij een colaatje in en op de achtergrond hoor ik Meesteres Denise nog hevig stoten in Jessica. 
‘Knap dat je dit over hebt voor je Meesteres’
‘Uhhh ja’
‘Ik bedoel Meesteres Jessica’. Sazia glimlacht en vervolgt ‘Nee echt, weinig mannen die dit over hebben voor hun partner dus echt respect voor je’.
Ik weet mij even geen houding te geven, maar Sazia stelt mij gerust en ik land weer even op aarde. Van achter de bar pakt ze een dekentje ‘hier doe maar om je heen, zo vat je geen kou’. 

In de kamer naast mij hoor ik Meesteres Denise vlak voor het hoogtepunt bij Jessica nadert stoppen met neuken met de strap-on van Jessica. Ze krijst het uit, zit op het randje maar is er niet over gegaan. 
Diep ademhalend komt ze tot rust. Eenmaal terug op aarde kijkt Jessica om zich heen: ‘Waar is Erik?!’
‘Rustig sletje… die is goede handen hiernaast’.
‘Ja?’
‘Ja meisje, komt maar even tot rust en maak je maar geen zorgen om je mannetje. Ik heb alles onder controle, alles is goed met mijn slaafje, je vertrouwt mij toch?’.
‘Ja Meesteres’.
Niet veel later hoor ik in Denise de kamer verlaten en het getik van haar laarzen de ontvangstruimte naderen. ‘Zo dat vrouwtje van jou weet ook even wat goed genomen worden echt betekend’ zegt Denise met een glimlach. ‘Weet ze ook eens hoe het voelt’ zeg ik zacht met een lachje. Beide Meesteressen moeten erom glimlachen.
‘Jessica ligt even bij te komen, straks gaan we verder. Pak ook nog maar even jouw rust’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.