Verhaal – Madame X: 1.2 Vandaag is het dan zover, Madame X komt naar mijn huis

Madame X
Een periode heb ik gechat met een Dominante vrouw, voor haar schreef ik verhalen. Dit luchtte mij enorm op. Ik heb de verhalen gebundeld en op deze site geplaatst. Om privacy redenen heb ik de namen veranderd en spreek ik over Madame X.

Vandaag is het dan zover, Madame X komt naar mijn huis
De afgelopen weken hebben we elkaar beter leren kennen, we hebben samen veel gepraat en we zitten op veel ‘gebieden’ op een lijn. Een beter begin kan je eigenlijk niet wensen. Na wat afgetast te hebben komen we steeds dichter bij elkaar. Qua BDSM gaat het ook goed, ik leg graag al mijn macht in haar handen. Ik heb met haar afgesproken dat ik haar kom op halen op het station van Goes. Natuurlijk sta ik daar veelste vroeg op haar te wachten. Daar is ze dan, ze kust me op de wang en stapt in de auto terwijl ik haar tas in de koffer leg. Het is zo’n drie kwartiertjes rijden en dus hebben we de tijd om over alles en nog wat te praten. Toch gaat het snel over ons ‘ding’, BDSM. ‘Heb je alle spullen van het lijstje gekocht?’
‘Ja Madame X’ Ze had mij een mailtje gestuurd met daarin een lijstje van artikelen die ik moest kopen. Wat ze er mee ging doen was een verrassing. Ze vraagt naar het bedrag en wil mij betalen.
‘Neenee, vorige keer mocht ik van jou spullen gebruik maken, deze keer zorg ik voor het materiaal’.
‘Maar dat had ik allemaal al’
‘De tepelklemmen had ik ook al en van de rest weet je het niet he…’
‘Mmmm, daar heb je een punt. Vooruit dan, maar ik maak er geen gewoonte van hoor’.
We komen aan bij mijn huis en ze vraagt voor de zekerheid of er niemand thuis is. Ik reageer instemmend en doe de deur voor haar open. Ik pak de tas uit de auto en laat haar binnen. We lopen naar de woonkamer. ‘Zeker dat er niemand thuis is?’
‘Niemand thuis’
‘Oké, nou wat doe jij dan nog met die kleren aan?’ Terwijl zij in de bank gaat zitten doe ik mijn kleren uit en overhandig ze netjes opgevouwen aan haar.
‘Ik heb wel trek ik kamille thee’
‘Zal ik een kopje voor u zetten?’
‘Ja, doe dat eens, doe je ook nog eens iets nuttigs’.
Wel een raar gevoel, ik loop naakt in mijn eigen huis terwijl ik de vrouw van mijn dromen het leven zo gemakkelijk mogelijk probeer te maken. Steeds weer is er de gedachte dat er iemand binnen zou kunnen vallen, wat volstrekt onnodig is aangezien mijn ouders een weekendje weg zijn.
‘Alstublieft Madame X’
‘Dankje, geef me nu maar het lijstje met de artikelen’ Ze had mij een lijstje gestuurd met daarop: wit dik touw, kamille thee, 3 grote dikke rode kaarsen, tepelklemmen en een zak vol waxine lichtjes. Ik zet de tas voor haar op tafel en kniel naast haar.
‘Goed zo’

‘Op je rug liggen gezicht naar mij toe’. Ik doe wat er gevraagd wordt en zij klemt haar laarzen stevig naast mijn hoofd. Ze streelt met haar laarzen mijn lichaam, waarna ik haar laarzen mag aflikken terwijl zij tv kijkt en zo af en toe eens dringt van haar thee. Ik ben bezig met haar, zij ook met mij, al geeft ze me niet de indruk. Ik geniet en zij vast ook.

‘Breng die tas naar je kamer’
‘Ja Madame X’ Ik loop de trap op terwijl zij mij volgt.
‘Zo, dus dit is je kamer’
‘Ja Madame X’
‘Niet verkeerd, en dat is dus mijn bed?’ Ik begin te glimlachen. ‘Je dacht toch niet dat je bij me in bed mocht he?’ Eerlijk is eerlijk, ik had het gehoopt. ‘Verdien dat eerst maar eens! Dat is je bed vanavond’ terwijl ze naar de grond wijst. ‘Sta daar niet zo, ik dacht dat je voor mij ging koken vanavond?’
‘Ja Madame X’
‘Nou waar wacht je op, ik begin honger te krijgen!’ Ik ga naar de keuken en ga voor ons koken terwijl zij nog wat rond snuffelt op mijn kamer.
Ik wil vandaag een goede indruk op haar achterlaten en heb een lekker gerecht voor haar uitgekozen. Tevens heb ik de tafel netjes aangezet en gezorgd voor een aantal brandende kaarsen om het geheel romantische te maken. ‘Het eten is klaar Madame X’ Ze heeft haar spijkerbroek verwisseld voor een mooie zwarte rok. Tevens draagt ze een zwarte top met nog altijd haar zwarte laarzen om haar voeten / benen. Ze is nog niet in de keuken geweest en voor haar is deze romantische setting een verrassing. ‘Gaan we romantische dineren?’ zegt ze met een glimlach.
‘Ja Madame X, dat leek me wel eens leuk om met u te doen’
‘Nou mij ook wel. Laat maar eens zien of je kunt koken’. Ik schuif haar stoel aan en dineer het eten op tafel. ‘Voor deze ene keer mag je bij mij aan tafel aanschuiven, is wel zo romantische he’. Ik schuif aan tafel aan en we hebben het tijdens het eten over van alles en nog wat.

‘Je hebt goed je best gedaan, het was lekker’.
‘Danku Madame X’
‘En nu de afwas doen’. Ik doe de afwas terwijl zij nog aan de tafel zit.
‘Je kent de regels he, per bord / bestek dat niet goed is krijg je 5 pakken slaag’
‘Ja Madame X’. Voordat ik het terug in kast zet laat ik het haar controleren.
‘Niet droog he…’
‘Sorry’
*Patsssss (klap in mijn gezicht)
‘Sorry wat???’
‘Sorry Madame X’ ik pak het bord en droog het goed af.
‘Dat zijn je eerste 5 slagen’
Ze loopt naar haar handtas en pakt daar haar handboeien uit. Ik moet me naar haar omdraaien en ze doet ze zo strak om dat ik door mijn knieën ga.
‘Haha, daar hoor je’ zegt ze terwijl ik op de grond lig.
‘Kniel eens netjes voor me’
Ik probeer netjes voor haar te gaan zitten, al valt dat niet mee als je op de grond ligt. Ze laat me net zolang sputteren totdat ik eindelijk goed zit.
‘Nou dat duurde ook een tijd’
‘Sorry Madame X’
‘Sorry dit, sorry dat… Dat ‘gesorry’ steeds, doe het nou eens goed!’
‘Ja Madame X’
‘In plaats van je te slaan ga ik nu je straf eens anders uitvoeren. Recht zitten!’ Ik ga recht zitten en ik hoef maar een paar tellen te wachten of ze trapt met haar hak op mijn buik. Ik zak ineen. ‘Nounou… dat kan beter he, hup recht!’ Ik ben nog steeds naakt en geboeid, nu ben ik aan het eerste gewend maar doordat ik geboeid ben kom ik moeilijk recht. ‘Dat moet sneller he, we hebben geen uren de tijd!’
‘Ja Madame X’. De volgende trap volgt, dit keer probeer ik de trap op te vangen al helpt dit voorbereiden niet, zij voert natuurlijk de hardheid van haar trappen ook op. Na een tijdje went alles, ook dit, nog vijf trappen volgen er…
‘Staan’ Ik, maar ook zij gaat staan. Ik loop op haar verzoek achter haar aan naar mijn slaapkamer waar ze een touw pakt. Ze bindt het aan mijn polsen en voeten vast, de andere uiteinden van het touw worden aan spijkers aan de muur vastgemaakt. Als ik goed en wel sta streelt ze me eerst en speelt ze met mijn tepels. Ze plaagt me door met haar hak op mijn voet te gaan staan. Met alle macht probeer ik geluid maken te voorkomen. Ze ziet het aan mijn gezicht en lacht. ‘Je gaat het nog veel zwaarder krijgen’ fluistert ze in mijn oor. Ze pakt de tepelklemmen van mijn bureau en doet ze op mijn tepels. Nu heb ik deze al eens om gehad en ben redelijk gewend aan ze. Zelf durf ik ze niet te strak om te doen, maar daar heeft zij natuurlijk geen boodschap aan en zet ze stevig op mijn tepels. Ze trekt aan de ijzeren ketting die aan de klemmen vast zit.
‘Auw’
‘Heb je pijn?’
‘Dat viel wel mee Madame X’
‘Waarom gil je dan?’
‘Ik was dit niet gewend Madame X’
‘Mmmm tijd om je tepelgevoeligheid op te rekken’. Ze pakt een touw en maakt deze vast aan de ketting. Het andere uiteinden van het touw wordt aan mijn bureaustoel vastgemaakt. De bureaustoel rijdt ze zo af en toe naar voren met als gevolg dat mijn tepels naar voren priemen, het andere gevolg is dat ik dat ook duidelijk voel. Ze laat de stoel zo af en toe ook een aantal minuten staan zodat mijn tepels opgerekt kunnen worden. Na een tijdje ontdoet ze me van mijn ‘tepelbehandeling’. Ik sta nog steeds vast gebonden aan de spijkers, maar mijn tepels zijn vrij van klemmen. Ze doet een stap achteruit en ineens trapt zij tegen mijn penis.
‘Aaaaah’ Ik wil ineen zakken, maar omdat ik vast gebonden sta kan ik niet anders dan blijven staan.
Ze ziet dat en gunt mij even om bij te komen, waarna ze weer uithaalt. Dit herhaalt ze een aantal keren en op het einde kijk ik zelfs naar haar trap uit, het doet wel pijn (het lijkt steeds minder te worden), maar ik zie dat zij geniet en de manier waarop ik me mag herstellen en hoe ze constant met mij in contact blijft bevalt me. Ze maakte me los en ik val in haar armen. Ze legt me op bed en ze komt naast me zitten. Ze streelt me en laat me weer bijkomen. Ze geeft me een kus op de wang als ik weer bij kom en geeft me een glas water. ‘Gaat het weer een beetje?’
‘Ja Madame X’

Als ik weer bij gekomen ben moet ik in de hoek staan terwijl zij tv kijkt op mijn kamer. Nu is dit niet zwaar, maar dat is het wel als je nodig naar het toilet moet.
‘Madame X, mag ik u iets vragen’
‘Ssssssssst stil jij. Desperit houswives is bezig’. Ik zwijg en krijg het met de minuut zwaarder.
Ik hoor dat het programma afgelopen is en probeer het nog eens.
‘Madame X, mag ik u iets vragen’
‘Nee’. Werkelijk gaan er maar een paar minuten voor bij, maar dit lijken uren te duren totdat ze weer tegen me spreekt.
‘Ja wat is er…’
‘Ik moet naar het toilet’
‘Oh ja en dan?’
‘Ik moet plassen’
‘Jij moet helemaal niks, jij wacht maar totdat ik vind dat jij naar de wc mag, begrepen?’
‘Ja Madame X’. Na een uur gewacht te hebben verlost ze me uit mijn leiden.
‘Meekomen jij’. Ze trekt me, aan de inmiddels aan gedane halsband, mee naar de douche waar een wc staat. ‘Zo nu mag jij urineren en geen druppel er naast he, want die lik je zelf op!’ Verleidelijk aanbod, maar al zou ik dit willen, er komt geen druppel uit. ‘Jij moest blijkbaar niet zo nodig he?’
‘Jawel Madame X’ haast ik mij te zeggen.
‘Nou kom op dan’. Gelukkig kan ik eindelijk plassen, terwijl zij toekijkt, al voel ik me wel vernederd.
‘Wen er maar aan dat ik mee ga, ik wil namelijk elk risico voorkomen dat jij jezelf tot een hoogtepunt brengt, begrepen?’
‘Ja Madame X’
‘Goed zo’

Ik word aan de halsband terug naar mijn kamer getrokken. Ik moet op handen en knieën zitten die worden vastgemaakt aan bed en stoelpoten zodat ik niet weg kan. Ze steekt een kaars aan die ik voor haar gekocht heb, ze laat hem branden terwijl ze mij als voetenbank gebruikt. Als de kaars warm genoeg is pakt ze hem en laat de druppels kaarsvet op mijn rug vallen. Het prikkelt, maar ik kan geen kant op. Ze laat ze gedoseerd vallen zodat ik er aan kan wennen. Later is ook mijn kont aan de beurt. Hoewel dit voor mij nieuw was beviel dit me wel. Je voelt als het ware de druppel vanaf de kaars op jou lichaam vallen. Als deze uiteindelijk je lichaam raakt voelt het als een bevrijding. ‘Mmmm hoe ga ik dit kaarsvet van jou lichaam halen? Ik zie geen keukrol ofzo, dan maar met het zweepje’. Ze glimlacht terwijl ze de zweep uit haar tas pakt. Ze maakt me los en zet me tegen de kast. ‘Meetellen’
*Patsssss (klap van de zweep)
‘1 Madame X’
‘Harder’
*Patsssss
‘2 Madame X’ Er zit veel kaarsvet op mijn rug en kont dus is dit een goed excuus voor haar om me goed onder handen te nemen. ’75 Madame X’
‘Ik denk dat al het kaarsvet wel weg is’

Ze doet mijn handboeien om en ik krijg een blinddoek om. ‘Wacht jij maar even totdat ik gedoucht ben’. Ze doucht zich, maar ik moet blijven zitten, ze laat me links liggen. Na een tijdje ontdoet ze me van de handboeien en blinddoek en zie ik haar in prachtige lingerie voor me staan. Ze ziet mijn erectie maar knijpt die gelijk af met haar handen. ‘Kijken mag, aankomen is er voor jou nog niet bij hoor’.
‘Nee Madame X dat had ik ook nog niet verwacht’
‘Mooizo, en nu hup onder de douche’
‘Ja Madame X’. Ik ga in de douchebak staan terwijl zij me zoals gebruikelijk met koud water afwast. Daarna gaan we terug naar haar kamer, haar want er is niks van mij bij vandaag.
‘Het is bedtijd voor je’
‘Ja Madame X’
‘Hup naar bed’. Ik wil in mijn bed stappen totdat ik realiseer dat dit niet mijn bed is dit weekend. ‘Ik had je toch gezegd dat dit mijn bed is?’
‘Ja Madame X’
‘Nou dan, wat doe je dan, dat is je bed?’ zegt ze terwijl ze naar de grond wijst.
‘Sorry Madame X’. Ik krijg een kussen en een klein dekentje en mag op de grond liggen. Ik krijg een nachtzoen en ze doet het ligt uit en stapt in bed.

De volgende ochtend wordt ik wakker gemaakt door een tweetal hakjes, die tegen mijn buik tikken. ‘He slaapkop wordt eens wakker!’ Ik word wakker en zie dat zij al helemaal is aangekleed. Geen SM kleding, maar een gewone witte rok met een bruine top en leuke hakjes eronder die het geheel afmaken. ‘Lekker geslapen?’
‘Mwha, kan beter en u?
‘Heerlijk!’
‘Fijn dat te horen Madame X’
‘Kom eens naast me op bed zitten’. Ik doe wat er gevraagd word en zit naast haar op bed.
‘Ik heb een cadeautje voor je’. Ze geeft me een pakje en ik maak het open. Daarin zit een liefdes eitje plus een afstandsbediening.
‘Danku Madame X’. Ze geeft me een tongzoen, ‘Omdat ik tevreden over je ben en omdat je dit volgens mij heel graag wilt, toch?’
‘Ja Madame X, nogmaals bedankt’
‘Zal ik ze indoen?
‘Graag’
‘Bied je kont aan!’. Ik bied mijn kont aan en zij doet de eitjes in mijn kont. ‘Eens testen of het werkt’ en ze drukt op de afstandsbediening. Het trilt en ik krijg er een goed gevoel van. Een glimlach verschijnt op mijn gezicht. ‘Hij doet het dus.’

We ontbijten beide gewoon aangekleed en zijn op een gelijkwaardig niveau aan elkaar. Ze plaagt me af en toe door de eitjes aan te doen. Later die morgen rijden we naar Antwerpen, ze wil gaan shoppen en ik ken er de weg. Ik rijd, voor ik de motor start kijk ik haar aan. ‘Wees maar gerust, ik wil veilig aankomen dus zal ik de afstandsbediening in mijn tas doen en niet gebruiken’
Ze stelt me gerust en we rijden naar Antwerpen. Terwijl ik gewend raak aan de eitjes zet ze deze ineens weer aan terwijl we aan het winkelen zijn. De trillingen gieren door het lijf…
‘Mmmmm wel doorlopen he’
‘Ja Madame X’ Natuurlijk draag ik voor haar de tassen. Op het terras bied ik haar iets te drinken aan en mag ik (als beloning en discreet) mijn onderbroek weer bij haar inleveren.
‘Eens kijken of dit effect heeft’ ze zet de afstandsbediening weer aan net als ik wil gaan zitten. Ik voel de trillingen weer en heb het gevoel dat andere mensen dat merken.
‘Zit het niet gemakkelijk?’
‘Nee, niet echt’
‘Jammer’ en ze laat de eitjes nog een paar minuutjes trillen. ’s Avonds eten we iets op de markt en huren we nog een SM-film.

Thuis gekomen moet ik me weer uitkleden voor haar, zij houdt haar kleding gewoon aan. Ik vind het niet erg, dominant zijn kan ook zonder (sm) kleding, dat heeft ze deze middag wel bewezen. Terwijl zij in de bank zit zet ik de video aan. De film is zelf niet heel erg goed, maar het geeft ons wel voldoende stof om over te praten. Ik maak het gezellig met drankjes en een enkele versnapering. Even later pakt ze een touw. ‘Op je buik liggen’ terwijl ze naar de grond wijst. ‘Eens kijken hoe lenig jij bent’. Ik doe wat er gevraagd word en ga liggen. Ze pakt mijn polsen en bind die aan elkaar vast op mijn rug. Dan pakt ze mijn enkels die ook aan elkaar worden vastgebonden. Vervolgens worden mijn polsen aan mijn enkels vastgebonden. ‘Zo dit is nou een hogtie, blijf maar eens zo liggen terwijl ik even tv kijk’. Ze plaagt me door af en toe met haar hakken op mijn rug te gaan staan of mij af en toe een trap of tik tegen mij te geven. ‘Lik mijn voetjes’. Haar voet staat een eindje van mijn mond en moet moeite doen om hem te likken. Zij doet geen moeite hem te verzetten, logischerwijs moet ik dat natuurlijk doen! Het kost me veel moeite om haar voeten te likken maar het lukt me. Na een tijdje maakt ze me los en mag, ik haar voeten masseren. Wat heeft zij mooie voeten, denk ik bij mijn eigen en ben trots op mezelf dat ik aan die voeten mag zitten. Ze is tevreden over de massage en na een rug massage kijken we nog even samen tv en gaan daarna slapen. Zij in mijn bed, ik op de grond.

De volgende ochtend slapen we uit, toch ben ik voor mijn doen al vroeg wakker en besluit een ontbijtje voor haar te maken en dit op haar bed op te dienen. Als ik terug op mijn kamer kom zie ik dat ze net wakker is. ‘Goedemorgen Madame X’
‘Goedemorgen Enrico’
‘Ik heb voor u ontbijt op bed’ en kniel naast haar bed.
‘Dat is lief van je’. Ik heb zelf nog niet gegeten, maar ben wel zo slim geweest om veel klaar te maken. Zo af en toe “valt er dan ook iets van de kar”. Ze geeft me een zoen als dank voor het ontbijt. Tegen de middag breng ik haar naar het station, met een geweldige ervaring rijker. Ze bedankt me voor de gastvrijheid en voor het weekend.
‘Ik heb genoten’
‘Ik ook Madame X’
‘Vanavond bespreken we onze volgende date wel’
‘Is goed, goede reis!’ Ze stapt de trein in en ik rij naar huis en verwelkom mijn ouders terug thuis. Zij zullen nooit iets weten van ons geweldige weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.