Verhaal – Madame X: 2.2 Kaarsen

Madame X
Een periode heb ik gechat met een Dominante vrouw, voor haar schreef ik verhalen. Dit luchtte mij enorm op. Ik heb de verhalen gebundeld en op deze site geplaatst. Om privacy redenen heb ik de namen veranderd en spreek ik over Madame X.
Vooraf dit verhaal kreeg ik van Madame X de opdracht het volgende in het verhaal te verwerken:
Kaarsen, een mooie rode zweep, rode nagels en je draagt een strakke boxer

Kaarsen
‘Hej Enrico, alles goed met je?
‘Hej ja en met jou?
‘Ja, ook hoor leuk weekend gehad?
‘Ja …’


‘Maar waar ik eigenlijk voor bel ik heb nog wel eens zin om iets aftespreken…heb jij donderdag iets te doen?’
‘Lijkt me leuk. In de ochtend heb ik een college maar vanaf kwart over 11 ben ik vrij’
‘Oké, zullen we iets gaan eten in de stad dan?’
‘Is goed, lijkt me leuk. Zal ik je om 12 uur op het station ophalen?
‘Ja, is goed, ohja voor ik het vergeet… Trek een strakke boxer aan’.
‘Oké, ben je iets van plan?’
‘Nee niet echt, gewoon lekker gezellig een broodje eten, beetje praten. De vorige keer beviel me wel…dus… Mmmhaha misschien wel ja, ligt er aan of je braaf bent’
‘Oké’
‘Je zult het wel zien… Ik ga ophangen, tot donderdag!
‘Tot donderdag!

Op donderdagmiddag wacht ik haar op het station en lopen we samen het centrum in. ‘En hoe was je college?’
‘Ja, het was wel interessant’
‘Geen last gehad van je boxer?’
‘Gewend ben ik het niet, maar het ging hoor’
‘Haha mooi’. Bij een broodjeszaak gaan we op het terras zitten en hebben het over duizend-en-een onderwerpen. ‘Ik las je verhaaltje over onze eerste sessie, leuk om je gedachten eens te lezen.’
‘En klopt het allemaal een beetje met jou gedachten van toen?’
‘Mmmmja en om eerlijk te zijn dacht ik tijdens het spel dat je “Stop” zou roepen op het moment dat ik met mijn hakken jou aan het plagen was. Wel grappig dat je ook dacht om op te geven, maar wel knap dat je doorzette’.
‘Dankje’ antwoord ik blozend.
‘Mmmm je tutoyeert nog te veel he’
‘Haha sorry, bui…’
‘Sorry wie?’
‘Sorry Madame X’
Het blijft even stil. ‘Nou maak je je zin nog af?’
‘Oowh uh, ik wilde zeggen dat ik buiten het spel sta er niet zo bij stil sta’.
‘Ik zou bijna zeggen “Gelukkig maar!” Maar het geeft niet, daar weet ik wel raad mee’ Ik zie je glimlachen en je vervolgt: ‘Je hoeft me niet altijd aan te spreken met “Madame X” of “U” hoor. Zoals we daarnet gewoon praten op gelijk niveau heb ik er geen problemen mee dat je tutoyeert en is “je” en “jij” veeeel prettiger om te communiceren dan “U” enzo. Maar zo af en toe moet ik ook even de teugels aanspannen he” Ik knik instemmend waarop ze antwoord ‘Ik zag dat je het niet vervelend vond, dus vanaf nu niet meer “je-en” “jij-en” maar “U” en “Madame X”, begrepen?
“Ja Madame X”
“Mooi zo! Zullen we afrekenen en naar je kamer gaan?’
‘Ja, is goed, wat ben je van plan daar te doen?’
‘U!’
‘Sorry Madame X’
‘Blijft moeilijk he… Maar ik was van plan daar gewoon verder te praten, maar op het terras moet je toch steeds opletten wat je zegt he’
‘Oké daar heb je gelijk in’. We rekenen af en lopen naar mijn kamer toe. Onderweg gaat ze nog snel even een winkel in en ze vraagt of ik buiten op haar wacht. Ze komt even later naar buiten met een grote tas. ‘Wat zit daarin?’
‘Oh ik had nog iets nodig voor thuis en zag toevallig dat ze dat in deze winkel verkochten’

Op mijn kamer aangekomen schenk ik wat te drinken in en praten we verder. ‘Heb jij zin om nog eens een keer te spelen?’
‘Ja is goed, wanneer wilt U iets afspreken?’
‘Volgens mij ben je alleen in dit huis he?’
‘Mmmja’
‘Heb je nu zin?’
‘Ja Madame X’
‘Oké, doe de deur van je kamer maar op slot en geef de sleutel aan mij’. Ik doe de deur op slot en geef haar de sleutel. ‘Trek je kleren uit, alleen je boxer mag je aanhouden’. Als ik mijn kleren uit heb wil ik voor haar knielen, maar nog voordat dat me lukt zegt ze ‘Leg je je kleren altijd zo maar weg?’ Ik weet niet wat ze bedoeld en kijk haar vragend aan. ‘Netjes opvouwen!’
Ik vouw mijn kleren op en onder toezicht oog van Madame X leg ik de kleren netjes in de kast. ‘Das beter, en nu knielen.’ Ik kniel voor haar. Met haar rood gelakte nagels raakt ze mijn tepels lichtjes aan waarna ze er stevig in knijpt.
‘Aauwwwww’
‘Had ik je de vorige keer niet gezegd dat je geen geluid mocht maken zonder mijn toestemming?’
‘Sorry Madame X’ Ze knijpt nog maals hard in mijn tepels en vraagt of ik haar nog lang blijf tutoyeren. ‘Nee Madame X’.
‘Zullen we afspreken dat je voor elke fout die vanaf nu nog maakt 5 strafslagen krijgt?
‘Ja Madame X’ zeg ik waarna ze mijn tepels los laat.
‘Oké, blij dat je het er mee eens bent’ zegt ze op een sarcastische toon. Ze loopt naar de tas met spullen die ze zo’n uur geleden in de stad gekocht heeft en pakt daar een rode kaars uit.
‘Zeg heb jij nog met kaarsvet geoefend?’
‘Hoezo oefenen met kaarsvet?’
‘Weet je niet meer dat ik je van de zomer gevraagd eens wat kaarsvet op je been te laten vallen zodat je weet hoe het voelt???’
‘Ja Madame X, ik weet het nog’
‘Mooi en heb je gedaan wat ik je opdragen hebt?’. Ik heb er niet meer bij stil gestaan en ben het eerlijk gezegd vergeten… zou ik ja zeggen en het risico durven nemen dat ze gelijk ziet dat ik lieg? Ze geeft me een tik in het gezicht: ‘Antwoorden slaaf!’
‘Nee Madame X’
‘En waarom hebben we dat niet gedaan?’Zegt ze terwijl ze voor me staat met een strenge blik. Het blijft even stil… ‘Nou?!’
‘Ik heb het nog al druk gehad en geen tijd ervoor gevonden…’
‘EN ik heb het niet druk gehad zeker?’
*Zucht
‘Nou eigenlijk had ik het wel verwacht, had je het gedaan dan had je het me al lang verteld. Toch maar weer goed van me dat ik er daarnet aandacht om kaarsen mee te nemen’ zegt op ze sarcastische toon. ‘Je mag van geluk spreken dat je Domina nog met je meedenkt’.
‘Danku Madame X’
‘Wen er maar niet aan! Zorg eens dat deze kaars aangaat’. Ik pak een lucifer en steek de kaars aan en geef deze aan Madame X kniel voor haar.‘Steek je been eens uit’ Ik doe wat ze vraagt en ze laat een druppel op mijn been vallen. Ik houd mijn been recht maar span wel alles aan. ‘Dit is wat ik je gevraagd heb, was dat nou zou tijdrovend of moeilijk?’
‘Nee Madame X’
‘En viel het mee?’
‘Ja Madame X’
‘Oké, handen en knieën’. Als ik in de juiste “tafelhouding” sta gaat ze met haar scherpe rode nagels op mijn rug waarna ze druppels kaarsvet op mijn rug vallen. Ze begint met druppelen van een afstand maar na een tijdje komen de druppels van een kortere afstand. Naarmate de afstand korter word ziet ze dat ik ook meer moeite het ontvangen van de druppels. Zo af en toe kan ik een kleine kreet (“Oeffff” en “Aaaaaaaaah”) niet in me houden. En ook het stil blijven staan is niet eenvoudig. Maar dat weerhoudt haar niet van om te door te gaan en zo af en toe mijn rug te plagen met haar nagels. ‘Stil blijven staan!’ geeft ze me een aantal keer mee als ik beweeg. Het vervelende voor mij is dat ik niet weet wanneer de druppels vallen en van welke hoogte. Het “bangelijk” afwachten op wat komen gaat amuseert haar blijkbaar. Bij elke beweging beweeg ik wel een beetje en bij elke schijnbeweging van haar hoor ik haar zachtjes lachen. Een lach van “Mmm ik heb je beet”. Na een tijdje staat ze op en loopt naar haar eigen tas. ‘En subje, hoe beviel dit?’
‘Het voelde goed Madame X’
‘Mooi! Je rug zit helemaal onder het kaarsvet, zal ik eens aardig zijn en het van je rug halen?’ Ze vraagt het op een aardige toon dus ik antwoord instemmend, niet wetend dat zij met haar rode zweep klaar staat mijn rug te voorzien van een rode huidskleur.
*Patsss
‘Aaaauuuuuwww’
‘Haha, aaaaaaaaaah deed het pijn?’
‘…’
‘Nou ik vraag je wat!’
‘Ja Madame X, hier had ik niet opgerekend’.
‘Hoezo niet, ik zou het kaarsvet toch van je rug halen, ik heb niet gezegd hoe ik dat zou gaan doen’.
*Patsss Er volgen nog een aantal slagen… Als ik tussentijds ineen val trekt ze me met haar rode nagels weer omhoog ‘Bijkomen doe je straks maar’. Ze stopt als al het kaarsvet verdwenen is en wanneer mijn rug rood ziet. Waarna ze me op mijn rug laat liggen en me laat bij komen. ‘Zoooo, dat was leuk he’
‘Ja Madame X’
‘Blijf nog maar liggen dan ga ik kijken of ik iets te drinken kan vinden in dit huis’. Even later komt ze terug met een glas water. ‘Mmm jammer dat ik geen rode drank kon vinden, naja dit is ook goed… En al een beetje bijgekomen?’ zegt te terwijl ze haar hak op mijn buik legt.
‘Ja Madame X’
‘Mooi gaan we verder, kijk eens wat ik vond in een keukenla’ Ze heeft een paar touwtjes vast.
‘Ga maar eens op bed liggen’ Ik volg gehoorzaam haar bevel op en eenmaal op bed gelegen bind ze mijn polsen en voeten aan elkaar. En met een derde touwtje zorgt ze er voor dat mijn polsen aan een de bedrand gebonden zijn. Mijn voeten worden aan het voeteneind vast gemaakt. ‘Zo nu zal je niet meer zoveel bewegen denk ik, nog even een theedoek pakken om je te blinddoeken en we gaan verder’. Ze blinddoekt me en plaagt me eerst wat met haar hakken waarna ze van grote afstand een druppel op mijn buik laat vallen. Doordat ik geblinddoekt ben weet ik ook nu niet wanneer er een druppel valt dus wacht ik steeds af. Ik ben totaal gefocust op de druppel die komen gaat, geen andere gedachten… alleen die druppel. Soms wacht ze net zolang totdat mijn aandacht iets verzwakt waarna een warme druppel me weer bij de les houdt. Ook hier kan ik de pijnkreten niet in mij houden en na een tijdje vind ze het genoeg. ‘Bij elke kreun die ik nog hoor van je vandaag ontvang je 15 zweepslagen, begrepen?!’
‘Ja Madame X’ waarna direct een warme druppel van dichtbij op mijn buik valt…
‘Aaah’ Het is niet hard, maar voordat ik het weet is hij er uit en voel ik een trap tegen mij zij.
‘Nog geen 5 seconden houd je het vol! Wat had ik je gezegd?’
‘Sorry Madame X’
‘Je weet wat dat betekend he sukkel’
‘Ja Madame X’
‘Mooi, dan ga ik verder en owee als ik je nog hoor!’. Er volgen nog vele druppels en probeer de geluiden in te houden, al lukt het een enkele keer niet. Ook mijn tepels ontkomen niet aan kaarsvet. Nadat ze klaar is met het druppelen pakt ze de zweep weer en slaat ze weer al het kaarsvet eraf, dit keer gebruikt ze ook haar mooie rode nagels. Mijn tepels ontkomen vandaag niet aan deze nagels. Ze laat me even bijkomen waarna ik losgemaakt wordt en ze me op een stoel laat leunen. ‘Zo Enricoje… nu ga ik je straffen met deze mooie rode zweep van me. Voor elke kreun 15 slaagjes’ zegt ze terwijl ze met de zweep mij streelt.
*Patsss
‘Meetellen!’
‘1’

Als ik tussentijds ineen val geeft ze me de ruimte om weer bij te komen en helpt ze me weer recht, als ik iets tegen spruttel voel ik haar nagels in mij knijpen… een teken dat ik recht moet of zelfs wil komen.

’75’
‘Dat was de laatste schat, goed gedaan!’
‘Dankje Madame X’ Ik voel me zweverig en moe en ben blij dat ik bed geholpen wordt. Je zorgt voor een glas water en we praten een beetje na, al voel ik me nog helemaal ‘op aarde’ na een tijdje mag ik onder de koude douche gaan staan waarna we samen nog iets drinken op mijn kamer. ‘Ik vond het leuk Enrico’.
‘Ik ook Madame X’
‘Krijg ik nog een verslagje van deze rode bijzondere middag?’
‘Ja natuurlijk!’
‘Mooi, vanavond 12 uur in mijn mailbox, begrepen!’
‘Ja Madame X’. Ik breng je naar het station waarna we afscheid van elkaar nemen, beide met een leuke ervaring rijker.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.