Opgesloten in haar kooi

Opgesloten in haar kooi

Speeddaten, ik wilde het nog één keertje proberen. Nee, geen sm-datingavond, gewoon vanille want het moet in eerste instantie ook op persoonlijk vlak met elkaar klikken. En mocht een relatie er niet inzitten, dan is een leuke vriendschap ook nooit weg. Lage verwachtingen, maar toch met de nodige zenuwen vang ik de avond aan. Gesprekjes van een paar minuten volgen elkaar in hoog tempo op. Het ene gesprekje gaat beter dan de andere, maar de “ware” zat er nog niet tussen tot ik aan het tafeltje van Jessica mag zitten. Indringende ogen kijken mij aan. Een geamuseerd gesprek volgt, waarin de tijd voorbij vliegt. Na afloop weet ik niet hoe snel ik een ‘ja’ op mijn formulier moet aankruisen. Nu maar hopen dat het wederzijds is, na het einde van het speeddaten hoop ik haar nog even te zien om verder kennis te maken. Hoop die snel vervliegt, ze is al snel weg. De andere ochtend vind ik in mijn mailbox de resultaten van de avond, gelukkig 1 “ja” en nog wel van Jessica…

De hele dag dub ik over een openingsmail naar haar en net als ik ’s avonds laat een mail in concept heb, zie ik dat zij mij mailt.

Dag erik,

Kennelijk vond je het ook een leuk gesprek, ik was blij om dat vanochtend te lezen.

Zal ik maar het initiatief nemen voor de eerste zet? Vertel eens erik: wat zijn je dromen? Wat is jouw passie? Wat doe je in het dagelijks leven, kortom ik wil alles van je weten J.

Hopelijk tot snel!

Kus,

Jessica

Haar mail intrigeert mij. Wow. En wat mij als sm’er, maar vooral iemand met oog voor detail direct opvalt, is het schrijven van de eerste letter van mijn naam met een kleine letter. Al prent ik mij zelf in dat dit niet bewust is, kwestie van mijzelf geen valse hoop geven. Nog die avond beantwoord ik haar mail, vertel ik uitgebreid over mijn dagelijkse bezigheden (een uitdagende baan, 2x per week sporten), mijn dromen (marathon lopen en zoveel mogelijk dj’s zien) en mijn passie (politiek, wetenschap, sport, strategie en vooral ook er achter komen wat een ander drijft). Uiteraard vraag ik ook naar haar bezigheden, dromen en passies. Een leuke mailconversatie volgt waarin we het over van alles en nog wat hebben, maar geen sm. Bewust laat ik dat onderwerp rusten. Wat wel opvalt, is dat mijn naam consequent met een kleine ‘e’ wordt geschreven, maar er naar vragen durf ik niet. Na een poosje heen-en-weer mailen nodigt ze mij uit voor een kop koffie in een gezellig café in de stad:

Dag erik,

Jouw laatste mail deed mij weer glimlachen, net zoals de mails van de afgelopen weken.
Uiteraard geef ik graag weer een reactie, maar het lijkt mij beter om dat te doen onder het genot van een kop koffie.

Zaterdagmiddag om 14:00uur zie ik je graag in café de Gouden-koffieboon op het Plein in Den Haag.

Ik neem aan tot zaterdag?

Kusjes,

Jessica

Vrij direct, bedenk ik mij. Maar geen haar op mijn hoofd twijfelt er aan om zaterdagmiddag niet op date te gaan. Iets voor tweeën stap in de Gouden-koffieboon binnen en zie haar al aan tafeltje zitten. Met drie zoenen begroeten we elkaar.
‘Ik had al verwacht dat je voor de tweeën hier zou zijn, dus was nog maar wat vroeger gekomen’
‘Hoezo? ‘ antwoord ik lichtelijk verbaasd met een glimlach.
‘Vrouwelijke intuïtie’ zegt ze met een betoverende glimlach. ‘Ik heb alvast 2 cappuccino besteld voor ons’. We praten bij en de tijd vliegt. Tijd voor een volgend drankje en net als ik wil bestellen neemt zij het heft weer in handen. ‘Een muntthee en voor hem nog een cappuccino’. Voor ik kan reageren pak je ons gesprek weer verder op. We lachen veel, ik voel een klik. ‘Zullen we onze leuke eerste date afsluiten met een gebakje en nog een drankje?’. Ik maak mij verder geen illusies en binnen mum van tijd heeft ze weer besteld. En ergens verbaast het mij niet meer dat ze ook onthouden heeft dat ik fan ben van slagroomgebakjes. Niet veel later staat er dan ook één voor mij. Na deze heerlijke afsluiter loop ik snel naar de garderobe, ik kan het niet laten om ook Jessica een keer voor te zijn. Ik vraag aan haar welke jas van haar is en voordat ze deze zelf kan aandoen, heb ik deze al vast en help ze in haar jas.
Met wat gestamel vraag ik haar of ze een leuke middag heeft gehad.
‘Ja’ zegt ze met een glimlach ‘en volgens mij vindt je het vast niet erg dat ik jou deze week uitnodig voor een tweede date… ‘. Dat laatste kan ik alleen maar beamen. Met 3 zoenen neem ik afscheid van haar.

De dagen die volgen voel ik mij lekker. Het was een toffe middag met een vrouw waarmee ik een persoonlijk klik heb. Iemand waarmee je lekker kan babbelen over vele onderwerpen. Een tikkeltje nerveus wacht ik op wat gaat volgen of zal ik zelf het initiatief nemen? Na een paar dagen volgt haar verlossende appje:
Zondagmiddag om 15:00uur bij mij thuis, ik zorg voor de koffie – jij voor onze taartjes en de gezelligheid?’ Tot zondagmiddag! X Jessica

De dagen gaan langzaam voorbij, in mijn hoofd ben ik al bij zondagmiddag. Bij de bloemist bestel ik alvast een mooi boeket bloemen, die ik voor haar zal meenemen. Met het gebak en de bos bloemen in mijn hand bel ik aan. Een stralende glimlach gecombineerd met drie zoenen verwelkomen mij. De bloemen worden met een blij gevoel ontvangen. We zetten ons neer in de bank, genieten van de koffie en meegebrachte taart.
‘Onze eerste date was zo gezellig en ik wilde nog zoveel van je weten… vandaar date 2!’ steekt Jessica van wal. Diverse onderwerpen passeren de revue, wederom vliegt de tijd.
‘Weet je erik, na ruim een uur ben ik nog lang niet uitgepraat met je… Ik amuseer mij en jij? Kunnen we nu al spreken van een geslaagde tweede date?’ Ik lach en antwoord instemmend. ‘Wat denk je, zullen we het bezegelen met een glaasje champagne?’. Nog voor ik kan antwoorden staat ze op ‘Ontkurk jij de fles die op de keukentafel staat? Dan haal ik de glazen’. Ik loop achter haar aan naar de keuken en mijn oog valt op de bench die we onderweg tegenkomen.
‘Ik wist niet dat je een hond had?’
‘Heb ik ook niet…’

‘Maar waarvoor dient dan eigenlijk deze kooi?’
‘Doe je de fles nog op schat?’ zegt ze met een glimlach en inmiddels ook al twee glazen in haar hand.
Ik weet niet waar ik meer perplex van ben, dat ik geen antwoord krijg of het woord “schat”. Dat laatste geeft mij natuurlijk een fijn gevoel.
‘Ik ben eigenlijk wel benieuwd of je deze fles echt zoals je eerder aangaf als een “pro” kunt openen’.
Dat laat ik mij geen twee keer zeggen. Gelukkig “zucht” de fles fijn open en met genoegen schenk ik in: ‘Cheers!’

Mijn ogen dwalen nog terug naar de kooi. ‘Het interesseert jou wel he’.
‘Dat kan ik niet ontkennen, maar als het niet voor een hond is voor wie dan?’ Een glimlach verschijnt op haar gezicht: ‘Puppy’s… menselijke puppy’s’. Ik val stil…
‘Meestal heb ik ze aan de ketting, maar soms wil ik ze ook wel eens in de kooi stoppen…’. Ze pakt mij bij de hand en samen gaan we naar terug naar de woonkamer waar wij in de bank ploffen.
‘Ik zie alle radartjes bij jou draaien, spannend he?’.
‘Zeg dat wel…’.
‘Wil je het zelf eens ervaren?’.
‘Uhhh…’
‘Het mag hoor, kom… hooguit 5 minuutjes’. Met haar uitgestoken hand trekt ze mij uit de bank. Gedwee volg ik haar naar de kooi. Ze opent de deur en ik ga er op mijn handen en voeten in waarna ze de deur sluit. ‘Zal ik ‘m op slot doen?’
‘Uhhh…’
‘Nou, erikje…’ zegt ze met twinkelende ogen.
‘Ja, doe maar’ zeg ik zacht en met een lichte twijfel.
‘Dat dacht ik al’ waarna de deur op slot gaat. Ze pakt haar glas champagne en gaat op de kooi zitten.
‘Hoe valt dat erik?’
‘Het voelt goed’.
‘Vindt je het fijn om opgesloten te zijn of om even de touwtjes uit handen te geven?’
‘Mmm… eigenlijk wel’ zeg ik met een diepe zucht.
‘Die diepe zucht kwam van ver schat…’ Iets wat ik alleen maar kan beamen.
‘Weet je erik… Ik zag het al veel eerder. Je bent een man naar mijn hart: soms wat onzeker, maar gepassioneerd in wat je doet. Geen opschepper, maar een vrolijke babbelaar. Je probeert mij het hof te maken en neemt initiatief. Je hebt alleen pech dat ik je soms net een stap voor ben. Ooohhh en ontzettend volgzaam… Volgens mij vind je het best fijn om af en toe een duwtje in de goede richting te krijgen, niet waar?’
‘Daar heb je gelijk in’. Ineens valt voor mij veel op zijn plek.
Terwijl ze een slok van haar champagne drinkt wijst ze mij er vrolijk op dat puppy’s soms ook champagne drinken, niet uit de fles en van Franse afkomst maar uit een veel specialere bron. ‘Of geil ik je nu te veel op erikje?’ zegt ze met een speelse glimlach op haar gezicht.
‘Uhhh…’
‘Ja, Jessica zal je bedoelen…’ zegt ze met een knipoog. ‘Kom ik haal je uit de kooi’. Waarna de deur van de kooi weer open gaat.
Mijn hoofd duizelt van de gedachten, wat door haar gezien wordt. Terug op de bank praten we nog even na. Ik vertel haar over mijn onderdanige gevoelens en mijn ervaringen op dat vlak. Ook Jessica verteld over haar Dominante gevoelens en hoe zij het allemaal voor zich ziet. Het is een fijn gesprek, open, eerlijk en in alle rust.
‘erik, het is aan jou… Ik zou het leuk vinden om elkaar nog beter te leren kennen. Op persoonlijk vlak, bdsm-gebied en wie weet ook op seksueel vlak’. Ik knik instemmend. ‘Het is wellicht allemaal best spannend en weet dat ik ook graag contact met jou onderhoud als je niet in een onderdanige positie naar mij bent. Het is echt aan jou. Ik zie je graag nog een keer terug en als je in nog eens in de kooi wilt, dan mag dat. Alleen ga je de volgende keer er dan wel naakt in’ zegt ze met een glimlach. Laat het op je inwerken, denk er over na en als je er nog eens over wilt praten dan stuur je even een appje, dan maak ik tijd voor je. Zullen we afspraken dat je uiterlijk volgende week zondag mij hierover bericht, ook als je besluit als het alleen maar een vriendschappelijk contact is?’. Dat beloof ik haar en met drie zoenen neem ik na een enerverende middag afscheid van haar.

Eigenlijk is er geen twijfel, ik wil graag het contact verder ontwikkelen. En haar voorstel om dat te koppelen aan een sm-relatie prikkelt mij enorm. Ik denk er goed over na, maar zonder twijfel bel ik Jessica twee dagen later op. ‘Ik heb er goed over nagedacht Jessica, ik zou het fijn vinden om ons contact voor te zetten zoiezo vriendschappelijk en ik wil dolgraag nog eens in jouw kooi plaatsnemen’. Met een vrolijke lach verteld ze aan mij dat ze dit wel had verwacht: ‘Maar je weet ook dat je dan naakt de kooi in gaat he?!’.
‘Dat weet ik en dat doe ik maar al te graag’.
‘Goed erik, we gaan dus kijken of een sm-relatie er in zit, wordt het niets dan is er altijd nog een vriendschappelijke basis voor ons verdere contact. Daarmee ben je het eens toch?’
‘Jazeker!’
‘Ik wil dat je uiterlijk morgenmiddag om 12 uur jou harden grenzen aan mij e-mailt, ook wil ik dat je goed nadenkt over de zaken waaraan je op sm-vlak twijfelt en wat jij eng vindt. Er zijn geen foute antwoorden, maar ik wil wel dat je alles opschrijft. Heb je dat begrepen?’
‘Ja’
‘Ik bel je morgenavond op en dan bespreken we jouw e-mail en geef ik ook mijn grenzen aan’.
‘Dat is goed, fijn! Om hoe laat bel je?’
‘Moet je morgenavond werken dan?
‘Nee’
‘Moet je weg of iets anders doen?’
‘Uhhh… nee’.
‘Nou dan maakt het dus niet uit om hoe laat ik bel. Het kan om zes uur zijn, maar ook om tien uur. Dat zal je wel merken morgen’ hoor ik op een directe toon van Jessica. Ik slik en we sluiten het gesprek af. Ik begin direct met het typen van mijn e-mail. Ik schrijf over mijn harde grenzen zoals spelen met andere onderdanige en dat ik absoluut niet biseksueel ben, tevens geef ik ook aan dat ik daar ook niets mee wil doen. Ik schrijf over mijn angsten en wat ik moeilijk vind. De volgende ochtend verstuur ik de mail aan Jessica en dan begint voor mij het lange wachten…

Om 18:00uur zit ik al gereed aan de telefoon. Ik verwacht niet dat ze direct zal bellen en mij wel even laat wachten, maar als ze belt wil ik haar niet te lang laten wachten. Twee uur gaan tergend langzaam voorbij. Tegen de achten gaat mijn telefoon en neem direct op.
‘Zo je laat er ook geen gras overgroeien, dat is snel opgenomen!’ Ik lach en op de vraag van haar of ik al lang zat te wachten geef ik eerlijk antwoord. Wat volgt is een open en uitgebreid telefoongesprek over onze beide grenzen. Er is geen sprake van een gezagsverhouding in het gesprek wat na een uur afgesloten wordt met de mededeling dat ze mij graag a.s. zaterdag om 13:00uur bij haar thuis verwacht. Ik stem uiteraard in. ‘Oh en voor ik het vergeet: ik werk met het stoplicht als codewoorden, Rood is direct stoppen, dus als het echt niet meer gaat en oranje is om aan te geven dat je bijna tegen het gaatje zit. Begrepen?’ Ik antwoord bevestigend.

Met een lekkere kriebel in mijn buik gaan de dagen voorbij. Ik kijk uit naar zaterdag en ben erg benieuwd wat er gaat gebeuren. Lichtelijk nerveus, maar ik heb er onwijs veel zin in!

Op tijd vertrek ik naar haar huis, uiteraard ben ik te vroeg en besluit nog even in de buurt te wachten. Stipt om 13:00uur bel ik bij haar aan. Niet veel later doet ze open en geef ik haar een doosje bonbons en een handgeschreven kaart waarin ik schrijf dat ik er enorm veel zin in heb. Blij verrast neemt ze mijn cadeau en kaart aan. Terwijl ze de deur dicht doet geeft Jessica aan dat ze het attent vindt. Ik glimlach: missie geslaagd!
‘Dus jij wilde nog eens in de kooi zitten, nou dat kan en laten we dan geen tijd verliezen: kleren uit erik’ zegt ze op een lieve en vrolijke toon. Lichtelijk verrast doe ik wat ze vraagt en leg de kleren netjes opgevouwen onder de verwarming zoals zij aangeeft.
‘Knielen en handen achter op je rug’. Snel doe ik wat ze vraagt waarop ze met de punt van haar zwarte pump mijn knieën uit elkaar tikt: ‘Benen wijd, ik wil alles zien wat beschikbaar is’. Ik kijk haar diep in haar ogen aan. Mijn ademhaling gaat sneller.
‘Spannend he’ zegt ze, met nog steeds een mooie glimlach op haar gezicht.
‘Ja, zeg dat wel’.
‘Goed erik, vanaf nu ben ik voor jou Meesteres Jessica en wens ik zo ook door jou aan gesproken te worden. Verder spreek je met twee woorden en verwacht ik dat wanneer het niet gaat je jou codewoorden uitspreekt. Verder voldoe je aan al mijn opdrachten, heb je dat begrepen?’
‘Ja’
‘Ja, wie?’
‘Ja Meesteres’ antwoord ik waarop ze van de tafel in de gang een halsband pakt en bij mij omdoet. Ze pakt ook een ketting die ze aan de halsband vast klikt. ‘Zo, nu ben je van mij en ik wil dat je op handen en voeten achter mij aanloopt naar de woonkamer. Dan ga ik je gelijk opsluiten in de kooi, zoals je dat zelf wilde’. Ik volg haar op de gewenste wijze en niet veel later zie ik haar de kooi waar ik inmiddels ingekropen ben op slot doen. ‘Daar zit je dan: naakt opgesloten in een kooi bij jouw Meesteres, hoe voelt dat slaafje?’
‘Spannend, maar wel enorm goed Meesteres’.
‘Mooi, geniet er maar even van, dan ga ik mij klaarmaken voor de rest van de dag’. Waarna Jessica de woonkamer verlaat en naar boven loopt. Daar zit ik dan, nog geen vijf minuten binnen en nu al naakt in haar kooi. Wat zou Jessica boven aan het doen zijn? Wat is ze van plan vanmiddag en hoorde ik haar nu zeggen vandaag? Een half uur vliegt voorbij, maar naar mate de tijd verstrijkt merk ik aan mijzelf dat ik rustiger wordt. Ik laat het over mij heen komen, waar ik net na binnenkomst moest wennen aan het feit dat we direct begonnen aan onze sm-reis, voel ik mij nu op mijn plaats: Dit wil ik.

Na ruim een half uur hoor ik Jessica de trap afkomen. Niet veel later hoor ik de deur van de woonkamer open gaan en staat ze voor de kooi. Haar witte top, blauwe spijkerbroek en zwarte pumps heeft ze omgeruild voor een met kwant afgewerkte zwarte top, een leren zwarte rok en prachte lange zwarte laarzen die tot boven haar knieën komen. Ik kijk haar van top tot teen aan. ‘Tuttuttutut, kijk die oogjes van jou eens gaan… Bevalt het uitzicht jou een beetje?’
‘Ja Meesteres!’ Haast ik mij te zeggen. Waarna ze aan de zijkant van de kooi een luikje open doet en haar laarzen naar binnen zet. ‘Op beide laarzen één kus ter begroeting’. Gedwee geef ik beide laarzen een stevige zoen. ‘Zozo, dat belooft wat’ zegt ze, waarna ze op de kooi gaat zitten. ‘Vertel maar eens wat er allemaal door jou heen ging de afgelopen dagen en hoe je jou nu voelt’. Ik vertel en wordt door haar aangemoedigd om in details te treden. Haar gezicht zie ik niet, wel haar mooie rok op de kooi en de laarzen die langs de spijlen van de kooi hangen. Ook zij verteld wat er in haar op ging deze week en hoe ze naar deze middag uitkeek. Ze had mij eindelijk waar ze mij had willen hebben, het deed haar goed en ze genoot van wat er nu gaande was. Ook het tweede half uur gaat zo voorbij. ‘Zullen we samen verder gaan op onze sm-verlangens?’ ‘Ja, Meesteres’ antwoord ik bevestigend. ‘Dan gaan we de start van onze sm-reis bezegelen met champagne’. De kooi gaat open en dien eruit te kruipen. Aan de ketting trekt ze mij mee naar de keuken al waar ik op gepaste wijze een fles champagne mag openen. Terwijl ze goedkeurend kijkt gebied ze mij daarna in te schenken. Uit de kast wil ik 2 glazen pakken. ‘Tuttut, 1 glas is meer dan genoeg en schenk direct maar in’. Ik doe wat gevraagd wordt en overhandig het glas. Met een glas champagne in de ene hand en de ketting aan de andere hand wordt ik de kamer in getrokken. Ik moet op mijn knieën in de gepaste houding plaatsnemen, dus benen wijd en armen op mijn rug. ‘Zo, dan ga ik nu voor jouw champagne zorgen’ waarna ze naar het toilet loopt. Ik slik en denk te weten wat er gaat komen. Niet veel later loopt ze met een glas gevuld met haar champagne de woonkamer in en waar ik even denk dat ik uit het glas mag drinken, loopt ze direct naar de keuken om vervolgens met een hondenbakje terug te keren. De inhoud van het glas zit in het hondenbakje. Ze pakt haar glas en tikt daarmee tegen de hondenbak aan: ‘Cheers slaaf, op de start van onze sm-relatie!’. Ze neemt een slok van haar glas en ik twijfel wat ik moet doen. ‘Nou proost je niet mee?’… Ik kijk vertwijfeld en weet even niet wat te doen. ‘Op handen en voeten en likken uit het bakje’. Deze opdracht is voor mij duidelijk. ‘Op de start van onze sm-relatie Meesteres’ en begin uit de bak te drinken. Ik voel haar ogen op mij neer kijken. Ik lik het op, langzaam… ik voel mij vernederd, maar ook trots en blij. Ik geniet en voel mij heerlijk. Ik proef haar heerlijk champagne: mmm!
Wanneer het bakje leeg is kijk ik op. Een stralende glimlach zie ik op haar gezicht. ‘Ik wil dat jij mijn laarzen heel gepassioneerd kust erik’. Dat laat ik mij geen twee keer zeggen en geef stevige zoenen op beide laarzen. Ik ruik en proef het leer. Gepassioneerd ga ik te werk, heel fijn om te doen!
‘Je vindt het geil, zie ik’ waarna ze met haar laars tegen mijn pik duwt. ‘Ja, Meesteres’ zeg ik al blozend. ‘Sletje’ zegt ze met een glimlach terug terwijl ik verder ga met het vereren van haar laarzen.

Na een paar minuten mag ik stoppen en zie ik haar goedkeurende blik. ‘Voor we verder gaan’ zegt ze ‘wil ik dat je eerst even de afwas voor mij doet’. Ik spring op en ga naar de keuken. ‘Terug komen!’ Ik schrik, draai mij om en loop snel terug. ‘Op handen en voeten naar de keuken slaaf!’. Ik slik, de lieve toon is ineens een strenge toon. ‘Ja, Meesteres!’ waarna ik op handen en voeten naar de keuken loop en daar begin met afwassen. Die is snel gedaan zodat ik mij niet veel later op handen en voeten mij terug kan begeven naar de woonkamer.
‘Staan, handen op je rug’ volgt er op directe toon. De ketting gaat los en ik sta binnen no-time op de aangewezen plaats. Ze loopt om mij heen, streelt mij, knijpt mij in mijn armen, blaast in mijn oor waarna ook mijn tepels haar fijne vingers mogen voelen. ‘Kijk mijn aan’ en in haar ogen zie ik het vuur, de passie en het genot terwijl mijn tepels het aardig te verduren krijgen. Ik kreun zachtjes, haar mysterieuze glimlach verraad dat ze geniet, wat mij een goed gevoel geeft. ‘Mijn sletje geniet hiervan, niet?’. De tepels worden stevig aangedraaid. ‘Nou?’ ‘Ja, Meesteres’ zeg ik zacht. ‘Mmm’ en uit het niets voel ik laars hard tegen mijn ballen komen. ‘Aaah!’ ‘Ooohh dit vind je volgens mij ook lekker, nietwaar slaafje?’ ‘Jaaaa Meesteres’ stamel ik. ‘Recht opstaan’ en met haar rechterhand op mijn schouder voel ik nog een paar knietjes tegen mijn ballen. Ik kreun van pijn en genot. ‘Goedzo slaafje!’ Met haar laars streelt ze mijn ballen en gaat ze langzaam langs mijn benen. ‘Lekker he’.  ‘Ja….’ Met haar vlakke hand slaat ze mij ineens op mijn linker kaak. ‘Ja, wie?’ ‘Ja, Meesteres Jessica!’. ‘Wel bij de les blijven he slaaf, niet alleen maar geil wezen en lopen te genieten’ zegt ze terwijl ze stevig in mijn pik knijpt. Heel zacht zegt zeg ik ‘Ja, Meesteres’ waarop ze haar oor naar mij toe draait en nog steviger in mijn pik knijpt. ‘Ja Meesteres!’ roep ik het uit waarna ze mijn pik los laat. ‘Mond open!’ En voor ik het weet spuugt ze in mijn mond en duwt met haar hand mijn mond weer dicht. ‘Slikken slaaf!’. Ik slik snel door. Ik ben alert, voel mij wederom vernederd, maar het geeft mij ook rust. Ik voel mij geil en dat ziet ze maar al te goed. ‘Volgens mij ben jij een geile stuiterbal’. En voordat ik dat kan beamen spuugt ze een aantal keer op mijn gezicht. Ik wil het afvegen met mijn hand, maar nog voordat mijn hand mijn gezicht raak hoor ik haar zeggen: ‘Laten lopen, handen op je rug’. Van tafel pakt ze de ketting en klikt deze weer vast aan mijn halsband. Op handen en voeten volg ik haar en dien ik opnieuw in de kooi te kruipen. De kooi gaat weer op slot. ‘Mond open en met je lippen tegen het dak van de kooi’. Ik doe wat ze vraagt en voel opnieuw haar spuug in mijn mond lopen. ‘Dicht!’ waarna ze nog enkele keren op mij spuugt. ‘Zo geile stuiterbal, ga maar eens nadenken waarom jij nu in de kooi zit en dan kun je tevens even afkoelen’. Ze loopt weg en ik denk na. Ik pieker even, maar al snel word ik rustig. Ik laat de middag de revue passeren en besef mij dat ik dit graag wilde en mij op mijn plaats voel. Ik zie en hoor haar rond lopen. Ze is van alles aan het doen, geen idee wat maar ik kan mij er van afsluiten.

Na een half uur knielt ze voor de kooi. ‘Ahhh kijk nou eens, jouw pikje is gekrompen. Kijk eens hoe schattig’ zegt het ze op een speelse toon. ‘En erikje, zeg mij eens waarom jij nu in de kooi zit?’. ‘Mmm, omdat ik geil was, misschien te geil’. ‘Laat dat misschien maar weg en je hebt deels gelijk. Je zit ook in de kooi omdat je deze week aangaf graag nog eens naakt in mijn kooi te zitten en je dacht toch niet dat ik die kans liet lopen om jou maar één keer naakt op te sluiten?’. Ze glimlacht en ik glimlach terug: ‘Nee, Meesteres!’. Met de mededeling dat ik nog 10 minuten in haar kooi mag blijven zitten loopt ze weg. Ik geniet en voel mij in een soort van roes, subspace.

Na 10 minuten wordt ik uit de kooi gehaald en mag ik Meesteres Jessica op handen en voeten volgen naar de bank. Er staat een glas water voor mij klaar die ik eerst mag opdrinken voordat ik op handen en knieën voor haar moet zitten. Haar laarzen gaan op mijn rug en ik dien als een voetenbankje terwijl we praten over deze middag. Kort daarop pakt ze de afstand bediening en zet de tv aan, haar laarzen rusten nog steeds op mijn rug. Het journaal wordt bekeken en we praten over koetjes en kalfjes. Totdat ik de opdracht krijg het eten voor vanavond te gaan voorbereiden. Ze verteld dat in de keuken een papier ligt met haar wensen waaraan ik zo goed mogelijk moet voldoen. Op handen en voeten begeef ik mij naar de keuken en ga aan de slag. Ik kook en zie het als een kans om te laten zien dat ik heerlijk voor haar kan koken. Het voelt best gek om dat naakt te doen in een huis waar ik pas voor de tweede keer ben. Maar ergens voelt het ook natuurlijk. Zo af en toe komt mijn Meesteres kijken of het allemaal goed gaat en proeft hier en daar al wat. Ik bedenk mij dat ik ook de tafel moet dekken, maar twijfel of ik aan tafel mag zitten… Ik besluit niet te gokken, maar het haar te vragen. ‘Nee slaaf, jij eet uit het honden bakje’ is al snel haar antwoord. Wanneer ik klaar ben met koken roep ik Meesteres Jessica. Ik pak haar stoel en schuif deze aan als ze zit waarna ik het eten serveer. Ik kniel naast haar en terwijl ze van haar eerste happen proeft krijg ik een compliment voor mijn kookkunsten. Ze staat op en pakt het honden bakje, vanuit de woonkamer komt ze met een glas aanzetten. ‘Ik heb deze maar even voor jou bijgevuld’ waarna ze haar champagne in mijn hondenbakje doet. Ze schept eveneens een paar scheppen eten in een ander bakje. Ik dien terug op te staan en mij om te draaien. Ze loopt terug naar de kamer en ik wacht gespannen af. Een minuut later komt ze terug. ‘Volgens mij ga ik je blij maken’ waarna ze mijn linker pols pakt en deze in de handboeien slaat, mijn rechterpols volgt. ‘Zo, nog een wens in vervulling: geboeid worden door jouw Meesteres!’. Ik draai mij om en straal. Geknield dien ik vervolgens te eten en te drinken aan de voet van mijn Meesteres. Best lastig met geboeide handen. Maar o zo heerlijk!

Na het avondeten gaan de boeien weer af en dien ik af te wassen. Dit onder de goedkeurende blik van mijn Meesteres. ‘Daar staat hij dan, mijn slaaf, naakt in mijn keuken de afwas te doen… hier kan ik wel aan wennen’.

Na de afwas wordt de ketting weer aan de halsband geklikt. In de woonkamer moet ik voor haar knielen en mag ik haar laarzen uit doen. ‘Laat maar eens zien hoe goed jij mijn voeten kan masseren, eens kijken of je niet overdreven hebt slaaf’. Hier had ik stiekem wel opgewacht en begin met het masseren van haar voeten. Ik voel haar ontspannen en kijk met enige regelmaat naar haar, ik zie een lach op haar gezicht. Ze geniet, fijn! Na haar voeten moet ik ook haar schouders masseren, wat gelukkig ook haar goedkeuring kan rekenen. Ik voel mij inmiddels de koning te rijk. Fijn om dit voor haar te mogen doen.

‘Jij hebt wel een beloning verdiend slaaf!’ Waarna ik haar help het aandoen van haar laarzen. Aan de ketting mag ik haar vervolgens naar boven volgen. Voor het eerst kom ik in haar slaapkamer en dien op het bed te gaan liggen. De ketting gaat los waarna ze op mijn buik plaats neemt. ‘Klaar voor jouw beloning slaaf?’. ‘Ja, Meesteres’ zeg ik al hevig ja-knikkend. ‘Oké’ volgt met wederom een brede glimlach. Haar hand streelt door mijn haren en langs mijn gezicht, langzaam naar mijn tepels die bespeeld worden. Haar zachte handen gaan weer naar boven en ineens houdt ze haar rechterhand voor mijn mond. Even geen adem kunnen halen, al is het maar voor een paar seconden. Ik kijk haar diep in haar ogen aan. Ik voel een klik en na een paar seconden verlaat haar hand mijn mond. Dit herhaalt ze een paar keer tot op eens haar andere hand ook mijn neus dicht knijpt. ‘Nu ben je echt in mijn macht, ik bepaal zelfs wanneer jij mag ademen slaaf’. Ook dit wordt een paar keer herhaald, ik voel mij hemels en intussen wordt ik nog fijn gestreeld.

Niet veel later moet ik opstaan. ‘Heb jij al eens een Meesteres uitgekleed erikje?’ ‘Nee, Meesteres’ antwoord ik blozend. ‘Ik wil dat jij mijn shirt en mijn rok uitdoet’. Lichtelijk zenuwachtig begin ik aan mijn taak, dat voelt ze. ‘Ooo… mijn slaafje vindt het spannend, maar doet het wel goed’. Waarna ik weer op bed moet liggen. Ze komt met haar slip boven mijn gezicht hangen. ‘Ik weet wat jij nu denkt: zou ze het doen’ en net op dat moment landt ze met haar lijf op mijn gezicht en ruik ik aan haar slip. Ze drukt stevig aan en ik hap naar adem. Een facesitting om van te dromen. Ze herhaalt het een aantal keer en ik hap naar adem. Keer op keer… Ik ruik haar heerlijke geur en voel mij weer in de zevende hemel.

Na een aantal keer zet ze zich op mijn buik en doet haar bh los. Met haar borsten streelt ze mijn gezicht. ‘Dit heb jij nog niet veel meegemaakt slaafje, geniet er maar lekker van’. En dat doe ik. ‘Kus ze maar, adoreer ze!’. Dat laat ik mij geen twee keer zeggen. Ik kus haar borsten, keer op keer elke keer zeer gepassioneerd. ‘Volgens mij voelt mijn slipje zich jaloers, adoreer die ook maar even slaaf’ waarna ze met haar slip weer boven mijn gezicht hangt. Ik kus haar slip, ooo wat lekker!
‘En nu wil ik dat je met je tandjes heel langzaam mijn slipje naar beneden trekt’. Onhandig en zenuwachtig ga ik te werk en het lukt om deze een klein beetje naar beneden te trekken. Ze doet zelf de rest waarna ze mij op gebiedende wijze zegt dat ik haar moet likken. Ze stuurt, wijst me aan en lik ik haar. Ik hoor haar zachtjes kreunen, langzaam worden de kreunen steeds harder, ik ruik haar geilheid en haar sappen vloeien langzaam over mijn gezicht. Na een poosje hoor en voel ik haar klaarkomen waarna ze naast mij op bed neer ploft. Wouw! Ik heb een vrouw, nee een Meesteres laten klaarkomen. Trotsheid overheerst, ik voel mij zo heerlijk.

‘En nu jij slaaf’. Haar handen strelen mij terwijl ze naast mij ligt, haar laarzen gaan over mijn benen terwijl ik mij van haar moet aftrekken. Ik kreun en wordt aangemoedigd. Niet veel later kom ook ik heerlijk klaar! Met een aai over mijn bol en een kus op mij gezicht geeft ze aan dat ze trots op mij is en dat ze er van heeft genoten. We blijven nog lang liggen en strelen elkaar. Het voelt goed. Het was een fijne avond.

Na ruim een uur op bed gelegen te hebben gaan we samen onder de douch. Ik moet haar uiteraard wassen en doe dat al maar al te graag. ‘Ga eens op je knieën’. Ik doe wat ze vraagt en onder de douche zet ze haar vagina tegen mijn mond en plast er in. ‘Je mag niet in de douche plassen, maar wel in de mond van een slaaf’ glimlacht ze. Nadat ook ik mij gedoucht heb droog ik haar af en kleden we ons aan. In de woonkamer praten we nog fijn na, zij in de bank en ik geknield voor haar. We hebben nog een leuke avond. Tegen elven nemen we met drie zoenen afscheid van elkaar, ik bedank haar en we spreken af om dit snel een vervolg te geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.