Opgesloten in haar kooi – Deel 1 ‘Daten’

Dit is deel 1 van een fantasieverhaal dat ik al een poosje in mijn hoofd had. Vorige maand heb ik het verder uitgewerkt en gepubliceerd op mijn website. Vanaf vandaag zal ik het in kleinere delen ook delen, o.a. op Fetlife en Social media. Kun je niet zo lang wachten? Klik dan hier om het hele verhaal in één keer te lezen.

Het is een verhaal met een lange aanloop, maar dat vind ik juist fijn. Meesteres Jessica is verzonnen, daarentegen is de onderdanige in dit verhaal wel geïnspireerd op mijn persoon.

Speed-daten, ik wilde het nog één keertje proberen. Nee, geen sm-datingavond, gewoon vanille want het moet in eerste instantie ook op persoonlijk vlak met elkaar klikken. En mocht een relatie er niet inzitten, dan is een leuke vriendschap ook nooit weg. Lage verwachtingen, maar toch met de nodige zenuwen vang ik de avond aan. Gesprekjes van een paar minuten volgen elkaar in hoog tempo op. Het ene gesprekje gaat beter dan de andere, maar de “ware” zat er nog niet tussen tot ik aan het tafeltje van Jessica mag zitten. Indringende ogen kijken mij aan. Een geamuseerd gesprek volgt, waarin de tijd voorbij vliegt. Na afloop weet ik niet hoe snel ik een ‘ja’ op mijn formulier moet aankruisen. Nu maar hopen dat het wederzijds is, na het einde van het speed-daten hoop ik haar nog even te zien om verder kennis te maken. Hoop die snel vervliegt, ze is al snel weg. De andere ochtend vind ik in mijn mailbox de resultaten van de avond, gelukkig 1 “ja” en nog wel van Jessica…

De hele dag dub ik over een openingsmail naar haar en net als ik ’s avonds laat een mail in concept heb, zie ik dat zij mij mailt.

Dag erik,

Kennelijk vond je het ook een leuk gesprek, ik was blij om dat vanochtend te lezen.

Zal ik maar het initiatief nemen voor de eerste zet? Vertel eens erik: wat zijn je dromen? Wat is jouw passie? Wat doe je in het dagelijks leven, kortom ik wil alles van je weten ;-).

Hopelijk tot snel!

Kus,

Jessica

Haar mail intrigeert mij. Wow. En wat mij als sm’er, maar vooral iemand met oog voor detail direct opvalt, is het schrijven van de eerste letter van mijn naam met een kleine letter. Al prent ik mij zelf in dat dit niet bewust is, kwestie van mijzelf geen valse hoop geven. Nog die avond beantwoord ik haar mail, vertel ik uitgebreid over mijn dagelijkse bezigheden (een uitdagende baan, 2x per week sporten), mijn dromen (marathon lopen en zoveel mogelijk dj’s zien) en mijn passie (politiek, wetenschap, sport, strategie en vooral ook er achter komen wat een ander drijft). Uiteraard vraag ik ook naar haar bezigheden, dromen en passies. Een leuke mailconversatie volgt waarin we het over van alles en nog wat hebben, maar geen sm. Bewust laat ik dat onderwerp rusten. Wat wel opvalt, is dat mijn naam consequent met een kleine ‘e’ wordt geschreven, maar er naar vragen durf ik niet. Na een poosje heen-en-weer mailen nodigt ze mij uit voor een kop koffie in een gezellig café in de stad:

Dag erik,

Jouw laatste mail deed mij weer glimlachen, net zoals de mails van de afgelopen weken.
Uiteraard geef ik graag weer een reactie, maar het lijkt mij beter om dat te doen onder het genot van een kop koffie.

Zaterdagmiddag om 14:00uur zie ik je graag in café de Gouden-koffieboon op het Plein in Den Haag.

Ik neem aan tot zaterdag?

Kusjes,

Jessica

Vrij direct, bedenk ik mij. Maar geen haar op mijn hoofd twijfelt er aan om zaterdagmiddag niet op date te gaan. Iets voor tweeën stap in de Gouden-koffieboon binnen en zie haar al aan tafeltje zitten. Met drie zoenen begroeten we elkaar.
‘Ik had al verwacht dat je voor de tweeën hier zou zijn, dus was nog maar wat vroeger gekomen’
‘Hoezo? ‘ antwoord ik lichtelijk verbaasd met een glimlach.
‘Vrouwelijke intuïtie’ zegt ze met een betoverende glimlach. ‘Ik heb alvast 2 cappuccino besteld voor ons’. We praten bij en de tijd vliegt. Tijd voor een volgend drankje en net als ik wil bestellen neemt zij het heft weer in handen. ‘Een muntthee en voor hem nog een cappuccino’. Voor ik kan reageren pak je ons gesprek weer verder op. We lachen veel, ik voel een klik. ‘Zullen we onze leuke eerste date afsluiten met een gebakje en nog een drankje?’. Ik maak mij verder geen illusies en binnen mum van tijd heeft ze weer besteld. En ergens verbaast het mij niet meer dat ze ook onthouden heeft dat ik fan ben van slagroomgebakjes. Niet veel later staat er dan ook één voor mij. Na deze heerlijke afsluiter loop ik snel naar de garderobe, ik kan het niet laten om ook Jessica een keer voor te zijn. Ik vraag aan haar welke jas van haar is en voordat ze deze zelf kan aandoen, heb ik deze al vast en help ze in haar jas.
Met wat gestamel vraag ik haar of ze een leuke middag heeft gehad.
‘Ja’ zegt ze met een glimlach ‘en volgens mij vindt je het vast niet erg dat ik jou deze week uitnodig voor een tweede date… ‘. Dat laatste kan ik alleen maar beamen. Met 3 zoenen neem ik afscheid van haar.

De dagen die volgen voel ik mij lekker. Het was een toffe middag met een vrouw waarmee ik een persoonlijk klik heb. Iemand waarmee je lekker kan babbelen over vele onderwerpen. Een tikkeltje nerveus wacht ik op wat gaat volgen of zal ik zelf het initiatief nemen? Na een paar dagen volgt haar verlossende appje:
Zondagmiddag om 15:00uur bij mij thuis, ik zorg voor de koffie – jij voor onze taartjes en de gezelligheid?’ Tot zondagmiddag! X Jessica

De dagen gaan langzaam voorbij, in mijn hoofd ben ik al bij zondagmiddag. Bij de bloemist bestel ik alvast een mooi boeket bloemen, die ik voor haar zal meenemen. Met het gebak en de bos bloemen in mijn hand bel ik aan. Een stralende glimlach gecombineerd met drie zoenen verwelkomen mij. De bloemen worden met een blij gevoel ontvangen. We zetten ons neer in de bank, genieten van de koffie en meegebrachte taart.
‘Onze eerste date was zo gezellig en ik wilde nog zoveel van je weten… vandaar date 2!’ steekt Jessica van wal. Diverse onderwerpen passeren de revue, wederom vliegt de tijd.
‘Weet je erik, na ruim een uur ben ik nog lang niet uitgepraat met je… Ik amuseer mij en jij? Kunnen we nu al spreken van een geslaagde tweede date?’ Ik lach en antwoord instemmend. ‘Wat denk je, zullen we het bezegelen met een glaasje champagne?’. Nog voor ik kan antwoorden staat ze op ‘Ontkurk jij de fles die op de keukentafel staat? Dan haal ik de glazen’. Ik loop achter haar aan naar de keuken en mijn oog valt op de bench die we onderweg tegenkomen.
‘Ik wist niet dat je een hond had?’
‘Heb ik ook niet…’
‘Maar waarvoor dient dan eigenlijk deze kooi?’
‘Doe je de fles nog op schat?’ zegt ze met een glimlach en inmiddels ook al twee glazen in haar hand.
Ik weet niet waar ik meer perplex van ben, dat ik geen antwoord krijg of het woord “schat”. Dat laatste geeft mij natuurlijk een fijn gevoel.
‘Ik ben eigenlijk wel benieuwd of je deze fles echt zoals je eerder aangaf als een “pro” kunt openen’.
Dat laat ik mij geen twee keer zeggen. Gelukkig “zucht” de fles fijn open en met genoegen schenk ik in: ‘Cheers!’

Mijn ogen dwalen nog terug naar de kooi. ‘Het interesseert jou wel he’.
‘Dat kan ik niet ontkennen, maar als het niet voor een hond is voor wie dan?’ Een glimlach verschijnt op haar gezicht: ‘Puppy’s… menselijke puppy’s’. Ik val stil…
‘Meestal heb ik ze aan de ketting, maar soms wil ik ze ook wel eens in de kooi stoppen…’. Ze pakt mij bij de hand en samen gaan we naar terug naar de woonkamer waar wij in de bank ploffen.
‘Ik zie alle radartjes bij jou draaien, spannend he?’.
‘Zeg dat wel…’.
‘Wil je het zelf eens ervaren?’.
‘Uhhh…’
‘Het mag hoor, kom… hooguit 5 minuutjes’. Met haar uitgestoken hand trekt ze mij uit de bank. Gedwee volg ik haar naar de kooi. Ze opent de deur en ik ga er op mijn handen en voeten in waarna ze de deur sluit. ‘Zal ik ‘m op slot doen?’
‘Uhhh…’
‘Nou, erikje…’ zegt ze met twinkelende ogen.
‘Ja, doe maar’ zeg ik zacht en met een lichte twijfel.
‘Dat dacht ik al’ waarna de deur op slot gaat. Ze pakt haar glas champagne en gaat op de kooi zitten.
‘Hoe valt dat erik?’
‘Het voelt goed’.
‘Vindt je het fijn om opgesloten te zijn of om even de touwtjes uit handen te geven?’
‘Mmm… eigenlijk wel’ zeg ik met een diepe zucht.
‘Die diepe zucht kwam van ver schat…’ Iets wat ik alleen maar kan beamen.
‘Weet je erik… Ik zag het al veel eerder. Je bent een man naar mijn hart: soms wat onzeker, maar gepassioneerd in wat je doet. Geen opschepper, maar een vrolijke babbelaar. Je probeert mij het hof te maken en neemt initiatief. Je hebt alleen pech dat ik je soms net een stap voor ben. Ooohhh en ontzettend volgzaam… Volgens mij vind je het best fijn om af en toe een duwtje in de goede richting te krijgen, niet waar?’
‘Daar heb je gelijk in’. Ineens valt voor mij veel op zijn plek.
Terwijl ze een slok van haar champagne drinkt wijst ze mij er vrolijk op dat puppy’s soms ook champagne drinken, niet uit de fles en van Franse afkomst maar uit een meer speciale bron. ‘Of geil ik je nu te veel op erikje?’ zegt ze met een speelse glimlach op haar gezicht.
‘Uhhh…’
‘Ja, Jessica zal je bedoelen…’ zegt ze met een knipoog. ‘Kom ik haal je uit de kooi’. Waarna de deur van de kooi weer open gaat.
Mijn hoofd duizelt van de gedachten, wat door haar gezien wordt. Terug op de bank praten we nog even na. Ik vertel haar over mijn onderdanige gevoelens en mijn ervaringen op dat vlak. Ook Jessica verteld over haar Dominante gevoelens en hoe zij het allemaal voor zich ziet. Het is een fijn gesprek, open, eerlijk en in alle rust.
‘erik, het is aan jou… Ik zou het leuk vinden om elkaar nog beter te leren kennen. Op persoonlijk vlak, bdsm-gebied en wie weet ook op seksueel vlak’. Ik knik instemmend. ‘Het is wellicht allemaal best spannend en weet dat ik ook graag contact met jou onderhoud als je niet in een onderdanige positie naar mij bent. Het is echt aan jou. Ik zie je graag nog een keer terug en als je in nog eens in de kooi wilt, dan mag dat. Alleen ga je de volgende keer er dan wel naakt in’ zegt ze met een glimlach. Laat het op je inwerken, denk er over na en als je er nog eens over wilt praten dan stuur je even een app’je, dan maak ik tijd voor je. Zullen we afspraken dat je uiterlijk volgende week zondag mij hierover bericht, ook als je besluit als het alleen maar een vriendschappelijk contact is?’. Dat beloof ik haar en met drie zoenen neem ik na een enerverende middag afscheid van haar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.