Gedicht: December 2016 – Het kussen van Uw laarzen.

Het gedicht van de maand gaat dit keer over het kussen van de laarzen van mijn Meesteres, het gedicht geeft weer hoe fijn ik het vind Meesteres Kate zo te mogen/moeten begroeten. Het voelt voor mij zo juist en het spannend, geil en ik kan er van genieten. Tijdens onze allereerst afspraak gaf met Meesteres Kate gaf Zij aan dat ik dit goed met gevoel moet doen, daar denk ik nog steeds aan als ik Haar laarzen mag kussen. 

Het kussen van Uw laarzen
Uw prachtige laarzen te mogen kussen
Doet mijn gedachten sussen
Geknield aan Uw voeten
Ben ik blij U zo te moeten begroeten
U kijkt dan op mij neer
Geeft het mijn positie zo heerlijk weer
Voor mij rustgevend en soms ook geil
Hoort het ook echt bij onze sm-stijl
Ik vind het altijd fijn om te doen
En kijk al uit naar mijn volgende zoen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.