2016

Nog een paar uur en het is voorbij, het jaar 2016. Tijd om even terug te kijken op een mooi jaar…
2015 sloot ik af met het krijgen van de sleutels van mijn huis in de Randstad en na enkele maanden klussen kon ik met een tevreden gevoel zeggen dat het voor dat moment af is. Een house-warming is er (nog) niet van gekomen, wel kreeg ik al mijn Meesteres en Meesteres Illucia deze zomer op bezoek. Een leuke gezellige avond was het gevolg, ééntje waarin ik complimenten kreeg over mijn inrichting maar ook over het feit dat ik een stuk zelfverzekerder ben geworden. 2016 was op dat laatste vlak toch al een mooi jaar waarin ik mij als een vis in het water voel in mijn baan (de reden dat ik eindelijk kon verhuizen naar de Randstad) en op advies van Meesteres Kate Parkpop en het flitsdate-en ontdekte, maar daarnaast ook kilo’s afviel. De droomvrouw op het witte paard heb ik nog niet gevonden. Voorlopig beschouw ik dat als een compliment, zie hier. Je moet toch ook altijd het positieve zien, maar ik hoop dat 2017 mij toch iets dichterbij “de ware” brengt. Tot die tijd vermaak ik mij overigens prima, druk met sport, werk, leuke uitjes, sm en nog zoveel meer want er is altijd wel een reden om iets leuks te doen ?.

Ook op sm-vlak was het wederom een mooi jaar. Meesteres Kate stond mij ook dit jaar natuurlijk weer bij met Haar goede raad. Een jaar met wederom 12 gedichten en naar aanleiding van het eerste gedicht bepaald mijn Meesteres nu al weer bijna een jaar wanneer ik mag klaarkomen (spannend en moest er eerlijk gezegd aan wennen, maar het voelt goed). Het was het jaar dat Daniella weer even uit de kast kwam, van een slip-loos-weekend en waarin ik bij de ESM-avond in maart een test bij Meesteres Misty moest ondergaan, terwijl Meesteres Kate het allemaal in het oog hield. Wederom een jaar waarin ik weer veel nieuwe zaken ontdekte zoals bijvoorbeeld de bal-gag, facesitting (I love it!) en brandnetels. Ik genoot van het naakt zijn, het kussen van de laarzen van mijn Meesteres en Haar mocht assisteren bij twee open-huizen en een workshop. Het jaar waarin ik voor straf moest oefenen met opdrukken en ik mijn Meesteres verraste dat ik door bleef gaan met trainen en ik daarna mijzelf verraste dat het ook nog in mijn werk terug kwam… Tja, soms heeft een straf ook buiten de sm zo zijn voordelen. Maar het was ook het jaar waarin mijn Meesteres aangaf dat het een kroon op Haar werk was toen ik “Kom maar op” uitsprak op de ESM. Het was eruit voor ik erge in had, maar geeft wel aan hoe vertrouwd en goed ik mij voel in de D/s-relatie met Meesteres Kate. Samen genieten we van heel veel mooi’s. Natuurlijk heb ik lang niet alles beschreven, maar ga er maar vanuit dat de vonken er – soms letterlijk – vanaf vlogen in de diverse momenten dat we samen waren! Soms was het pijnlijk, heel pijnlijk (maar pijn is fijn!) en op andere momenten meer dienstbaar of gericht op lust. En altijd was daar dan weer de glimlach van mijn Meesteres, iets waarvoor ik mij graag in zet en waarvan ik oprecht enorm van kan genieten.

2016 was voor mij persoonlijk een mooi jaar, ik heb er van genoten. Maar het kan altijd beter en dat is dan ook mijn inzet voor het komende jaar: De volgende stappen zetten én daarvan uiteraard genieten!
Ik wens al mijn bezoekers van mijnerodroom.nl een hele fijne jaarwisseling, een gelukkig, mooi, gezond en voorspoedig maar vooral spannend én liefdevol 2017!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.