De Domme gedomineerd – Deel 7: Tijd om het echt te ervaren

Terwijl ik op de achtergrond het geluid van het water in de douch hoor vraag ik mij af wat er allemaal in Jessica haar hoofd omgaat, het laat mij niet los. Tegelijkertijd vraag ik mij wel of ik haar zo wel naakt wil zien, wil ik echt Jessica als een slavin zien? Het beeld wat ik net zag deed mij schrikken. Er is geen weg terug, van de zes uur die we hebben afgesproken is hooguit nog maar een half uur voorbij. Het geluid van het vallende water stopt. Jessica droogt zich af en niet veel later hoor ik haar op de bel drukken. Enkele minuten later hoor ik beneden een deur opgaan en het getik van hakken steeds dichterbij komen.

Meesteres Denise stopt voor de deur van de douche, Jessica moet ongetwijfeld hetzelfde horen en weten dat haar Meesteres aan de andere kant van de deur wacht. Wat Jessica niet weet, maar ik wel zie is dat de lederen broek en korset is gewisseld voor een korte zwarte rok en een zwarte top, beide van prachtig leer. Daaronder nog steeds prachtige lange zwarte leren laarzen.
In plaats van direct op te doen draait Denise zich naar mij om en maakt het gebaar dat ik stil moet zijn om met een knipoog zich weer richting de douchedeur te draaien. Als geen ander weet ik dat hart van mijn vriendin nu in haar keel klopt, wachten op wat komen gaat maar daar geen controle over hebben. Het doet vast-en-zeker iets met haar. Een halve minuut gaat voorbij. Dan ineens gaat in één ruk de deur open en zie ik achter Meesteres Denise Jessica geknield met haar handen op haar rug zitten. 
‘Zo zo… netjes hoor… Goed in de houding, benen mooi gespreid zodat ik overal bij kan.’ Speels tikt Meesteres Denise haar laarzen tegen de binnenkant van de bovenbenen van haar slavin ‘Keurig sletje’. Een goedkeurende blik volgt wat leidt tot een glimlachje bij Jessica.
‘Blijf mij maar even braaf zo zitten’ horen we Denise zeggen voordat ze één van de speelkamers inloopt. Enkele ogenblikken later komt ze terug met twee halsbanden en twee ijzeren kettingen. Eéntje voor jou en ééntje voor mijn slavinnetje’ terwijl ze wijst naar Jessica en deze snel om haar nek doet en de ketting vast klikt. ‘Zo kus nu eerst maar eens beide laarzen slet’. Mijn vriendin buigt voorover en kust beide laarzen. Met open mond zie ik het gebeuren. ‘Goed zo, staan’. Jessica stopt en staat vrij snel op. Raar om mijn vriendin ineens naakt aan de ketting te zien staan. Denise draait zich om en met een paar stappen staat ze voor mij, haar slavin kan niets anders dan snel volgen. Haar blik is naar beneden gericht en ook ik vind het moeilijk om te kijken. 
‘Zegguh… zijn we ineens beide verlegen of schamen jullie je?’
‘Nee Meesteres’ haast ik mij. ‘Wat nee?’
‘Ik schaam mij niet voor u’ zeg ik terwijl ik haar recht in de ogen aan kijk, ‘het is wel wennen om mijn vriendin zo te zien’ vervolg ik.
‘Dat snap ik slaaf, maar wen er maar aan want we zijn nog geen uur bezig en hebben nog zo’n vijf uur te gaan’. 
Alvorens de kooi opengaat mag ook ik eerst knielen. De deur gaat van het slot en zie Jessica langzaam op kijken. Gelukkig denk ik bij mijzelf. De deur gaat open en ook ik krijg een halsband om waarna de ketting wordt vastgeklikt. Ook ik moet de laarzen van Meesteres Denise begroeten en doe dat door ze gepassioneerd te kussen. Ik kan erin opgaan en vergeet even de blik van Jessica die ongetwijfeld nu naar mij kijkt. Ik haar het goedkeuren van Meesteres Denise alvorens ik mag stoppen met één van mijn favoriete onderdelen van sm.

‘Is jullie niet nog iets opgevallen slettebakjes?’
‘Nee, uhhh… Meesteres’ zegt Jessica zacht.
Meesteres Denise went haar blik naar mij ‘Jij?!’.
‘Volgens mij doelt U op Uw veranderende kleding Meesteres’.
‘Juist slaaf, alleen jammer dat ik jullie er zelf even op moest attenderen’. Ik zie Jessica slikken, waarschijnlijk gaat hetzelfde gevoel door haar als door mij heen: minpunten en we zijn nog maar net begonnen. Punten die we niet hadden hoeven te verspelen. 
Op dwingend verzoek van Meesteres Denise moet ik op de rand van de trap gaan staan en Jessica moet daar een halve meter achter staan. De ketting die geklikt is aan haar halsband wordt aan de ring aan de voorkant van mijn halsband geklikt. Het koude metaal ligt op mijn schouders, gek dat ik zo naakt voor haar sta. Meesteres Denise pakt de ketting die geklikt is aan mijn halsband vast en loopt langzaam de trap af, als een treintje volgen Jessica en ik onze Meesteres. Gelukkig zit de vaart er niet in, want met z’n drieën zo lopen is best lastig.

Beneden aangekomen gaan we de speelkamer aan de voorkant van het gebouw in. Alvorens Meesteres Denise in haar stoel gaat zitten klikt ze de ketting van Jessica los van mijn halsband en dienen we voor de stoel te knielen. Ook mijn ketting wordt los gemaakt. ‘Zo sletjes, ik wil dat jullie beide mijn laarzen kussen. Jessica links en Erik rechts, laat maar eens zien wie jullie zo graag adoreren en laat mij geen verschil tussen jullie beide merken!’. Ik zie Jessica denken “Ik kan aan de bak”, beide buigen we voorover en kussen we de heerlijke lange zwarte laarzen van Meesteres Denise. Ze glimlacht: ‘Twee sletjes aan mijn voeten, heerlijk kussend aan mijn laarzen, wat een genot!’. Twee minuten gaan voorbij. ‘Waarom gaat links ineens een stuk minder gepassioneerd dan rechts?’ Meesteres Denise trekt haar linkerbeen los en geeft een klein duwtje tegen Jessica die daarvan schrikt. ‘Uhhh’.
‘Wat uhhh, is mijn linkerhelft minderwaardig dan mijn rechterhelft?’
‘Nee, nee Meesteres’ haast Jessica zich.
‘Nou dan? Is het een blijk van minderwaardigheid of ben je nu al moe?’
‘Ik denk dat ik het nog niet zo lang kan volhouden als Erik’.
‘Zozo… we zijn iets langer dan een half uur bezig en nu al sporen van vermoeidheid? Ben je echt zo’n verwend kreng dat nooit wat moest doen omdat je een slaaf tot je beschikking had? Nou, nou, complimenten voor je Erik, maar ik vrees dat ik jouw vriendinnetje toch echt wat lesjes moet leren vandaag’. Ik slik. Moet ik nu blij zijn met dit compliment? Ik bedank wijselijk Meesteres Denise voor het compliment. ‘Zie je sletje, hij weet hoe het hoort. Kom op kussen en net zo gepassioneerd als de slaaf die naast jou zit!’. Jessica haast zich om weer gepassioneerd de laarzen van Meesteres Denise te kussen. 
Na twee minuten is het goed en staat Meesteres Denise op: ‘Opstaan, handen achter de rug en vooruit blijven kijken’. Snel staan we beide op. 

Meesteres Denise gaat vlak voor Jessica staan en kijkt haar diep in de ogen aan. Jessica wil wegkijken, maar krijgt daar geen kans voor. ‘Niet wegkijken sletje’. Een lichte trilling gaat door het lijf van Jessica en uit niets schraapt Meesteres Denise haar keel en spuugt in het gezicht van Jessica. De ademhaling van beide dames gaat hoorbaar omhoog, seconden die voorbij tikken, stilte en blikken die elkaar nog steeds niet ontwijken. 
‘Bek open’. Jessica doet wat haar gevraagd wordt waarna Meesteres Denise in de mond van Jessica spuugt. ‘Dicht!’. 
Denise doet een stap op zij en kijkt mij recht in de ogen aan ‘Wil jij ook sletje?’. Zo zacht en lief als ze het vraagt, zo snel en nog voordat ik antwoord heb kunnen geven ontvang ik ook een spuug in mijn gezicht. ‘Wil je het ook eens proeven Erikje?’. Ik knik met mijn hoofd. Denise pakt mij bij mijn haren en trekt mijn hoofd wat naar achter ‘Bek open!’ en vlak nadat mij mond open is gegaan voel ik tergend langzaam een klodder spuug van Meesteres Denise in mijn mond vallen. ‘Slikken slaaf!’ en doe wat er gevraagd wordt. 

Meesteres Denise doet een stap naar achteren en kijkt ons beide aan. ‘Zo slettebakjes, jullie hebben nu een beetje van mij in jullie lijf. Een teken van markering waar ik gaandeweg de avond verder mee ga’. Haar blik gaat richting Jessica ‘Hoe voelde dat?’
‘Vernederend Meesteres’
‘Goed zo, fijn. Dat was ook de bedoeling, wen er maar aan want dit was nog maar het begin van de avond’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.