De Domme gedomineerd – Deel 8: Overgave en pijn

Een diepe zucht. Zowel bij Jessica als bij mij zit het hart in onze keel. Meesteres Denise heeft het ongetwijfeld door. Een goedkeurende lach kijkt ons aan waarna ze om ons heen loopt. ‘Zo slettebakjes daar staan jullie dan, naakt in een kamer achter gesloten ramen. Ver weg van jullie kleren en overgeleverd aan de grillen van mij… Meesteres Denise, jullie Meesteres. Hierbuiten lopen mensen en rijden auto’s voorbij. Degene die hier uit de omgeving komen weten wat hier gebeurt, misschien hebben omwonende jullie wel in de auto zien zitten wachten tot het zes uur werd of hebben ze jullie het tuinpad op zien lopen… Ze dachten vast daar gaat weer een stelletje zich overleveren aan één van de prachtige Dames van het huis. Misschien is het ook wel een stil verlangen van ze, maar durven ze niet of misschien verklaren ze jullie voor gek? Want wie geeft zich nu vrijwillig naakt over aan een Dame volledig gekleed in het leer? Wie laat zich vernederen en pijnigen als genot voor een ander en stiekem ook zichzelf?’ Welke man en vrouw knielt er nu vrijwillig om de laarzen van een vrouw te kussen die ze pas anderhalf uur geleden voor het eerst spraken? Wie laat zich nu onder spugen zonder een tegen reactie te geven?
Onze hersens kraken en dat is precies wat Meesteres Denise betoogt. We denken na en worden ons bewust van onze positie, bewust van wat we aan het doen zijn. ‘Maar wat doet het er ook toe, jullie staan hier… vrijwillig… Jullie hebben je al laten onder spugen en hebben al geknield mijn laarzen gekust als teken dat je mijn macht accepteert… slaaf en slavin, of je hoe je het ook wilt noemen, onderdanig aan mij… jullie staan hier geheel vrijwillig, je kunt zo weg lopen, maar jullie blijven hier staan… met jullie handen op jullie rug…, …naakt… naakt tegenover een vrouw gekleed in het prachtig zwart, een vrouw die nog de waardigheid heeft van het dragen van ondergoed, een vrouw die nog 5 uur voor jullie bepaald en waarnaar jullie naar luisteren, jullie moeten niet denken maar doen en vooral doen wat ik jullie zeg te doen. Heerlijk hé onderdanige sletjes van mij?!’
Het voelt vernederend, maar ergens ook juist. 
‘Ja Meesteres’ zeggen we in koor en alle drie kunnen we niet om een glimlach op onze gezichten heen. 

Meesteres Denise loopt naar de kast en pakt daar iets uit. Jessica en ik kunnen niets zien, het gebeurt achter ons. Enkele seconden later staat ze weer voor ons.
‘Zo sletjes, ik ga jullie eens verder decoreren’. Meesteres Denise wrijft met haar ene hand over de borsten van Jessica om vervolgens haar hand over het kutje van Jessica te strelen.
‘Zijn we al een beetje geil sletje?’
‘Mwhaooo’ Jessica kreunt ‘Een klein beetje Meesteres’.
Meesteres Denise glimlacht ‘Dan ga ik je verder opgeilen’ en zet één van de zojuist uit de kast gepakte tepelklemmen op de borst van Jessica, al snel zit ook een klem op de tweede borst waarna ze een paar pijnkreetjes uitslaat. ‘Doorbijten slet!’

Denise doet een stap op zij en komt voor mij te staan. ‘En hoe zit het hier, ben jij al een beetje geil?’ zegt ze terwijl ze het haar hand mijn borst en pik streelt. Ook ik kreun lichtjes en kan niet anders dan instemmend ‘Ja Meesteres’ zeggen. Een aantal seconden later voel ik ook op mijn tepel een klemmetje komen en ook nier niet veel later gevolgd door een tweede klem op mijn andere tepel.
‘Duidelijk een iets hogere pijngrens slaaf, maar dat is niet erg, ik rek die van jouw slavinnetje nog wel verder op vandaag. Als je hier vanavond naar buiten gaat kun je een stuk meer aan’ glimlacht Denise Jessica toe. 

Bij beide zijn de tepelklemmen met elkaar verbonden door een kleine metalen ketting. Meesteres Denise heeft er duidelijk lol in op speels aan beide kettingen te trekken en zo bij ons kleine pijn kreetjes los te weken. ‘Aaahh!’ roept Jessica het uit als Denise iets harder trekt. ‘Eens kijken of ik dat bij Erikje ook kan’. Even haal ik diep adem vlak voor ze trekt, tenminste dat denk ik. Denise ziet het en houdt in, net als ik de pijn schuit niet meer verwacht trekt ze alsnog stevig aan ‘Aaahh!’. ‘Nomnon, haha wat leuk’ zegt onze plaaggeest van vanavond terwijl ze er zichtbaar lol in heeft wat ze doet.
‘Kom ga maar eens recht tegen over elkaar staan en jullie handen op de achterkant van jullie hoofd’. Terwijl wij in de gewenste positie gaan staan pakt Denise de kettingen die daar straks aan onze halsbanden geklikt waren. Jessica en ik kijken elkaar recht in de ogen aan en hebben al een vermoeden wat er gaat gebeuren. Meesteres Denise klikt een ketting van tussen de ogen van onze halsband vast en de tweede ketting gaat wordt bevestigd aan beide tepelklemmen kettingen zodat we aan elkaar vaststaan. ‘Zo lang ik het zeg blijven beide kettingen strakgespannen staan, hup hup allebei een stap naar achteren’. Beide zetten we een kleine stap, maar niet ver genoeg voor onze Meesteres. Snel zet ik een stap bij. Jessica aarzelt.
‘Had ik niet gezegd naar achteren slet?’
‘Ja Meesteres’ en snel zet ook Jessica een stap bij. 
‘Goedzo sletten’.
Het begint al aardig pijn te doen als Denise besluit ons eens goed te keuren. Nu onze oksels ook vrij in haar zicht staan voel ik haar hand daarlangs glijden. ‘Eens kijken of je je goed geschoren hebt vanochtend slaaf’ en terwijl ik een goedkeurende blik krijgt gaat Meesteres Denise langzaam naar mijn pik. Eerst wordt mijn schaamstreek grondig gecontroleerd en nadat daar geen haartje gevonden is voel ik haar langzaamaan mijn pik trekken. Mijn ademhaling versnelt… ‘Oooo Meesteres!’
‘Haha ja sletje… word je hier een beetje geil van’ zegt ze terwijl ze blijft trekken.
‘Ja Meesteres!’ Ze gaat nog even rustig door terwijl ik het steeds moeilijker vindt om de ketting strak te houden en rustig op mijn benen te blijven staan. Elke beweging heeft ook invloed op Jessica die het onbewuste getrek van mijn tepels aan de ketting aan haar tepels ook voelt.

Abrupt stopt Meesteres Denise en loopt naar Jessica toe. Ook haar oksels worden gecontroleerd en gelukkig voor ons beide is ook daar geen spoortje van een haartje te bekennen waarna de hand van Meesteres Denise langzaam richting de kut van Jessica gaat. 
‘Mmmm Meesteres, ooo lekker!’
‘Kijk eens aan, nogal een gewillig sletje hier zo. Dat gaat lekker!’
Jessica haar ademhaling versnelt ‘Mmm ga door Deni… Aaahh!’
Net terwijl Jessica denkt aan verder opwinding wordt ze ruw in haar schaamlip geknepen. ‘Sorry ik bedoelde Meesteres Denise’
‘Nou vooruit dan slet… omdat je zo netjes geschoren hebt ga ik door met je te plezieren’ en Denise vingert Jessica terwijl zij nu de spanning op de ketting verhoogt die ik voel in mijn tepels.
De pijnscheuten en kreetjes vliegen in de lucht tot dat Denise na enkele minuten stopt en ons even laat bij komen. ‘Doe maar een stap naar voren en laat de ketting wat rustiger hangen’. 
Even kunnen we op adem komen en daar zijn we beide wel aan toe. De rust duurt niet lang als Denise na een paar minuten met een paar gewichtjes komt die ze aan de ketting die tussen de tepelklemmen hangt vastmaakt.
‘Spanning!’ Een teken voor ons beide om weer een stap naar achteren te zetten.
‘Aaahh! … Niet zo ver Meesteres!’ roep ik richting Jessica. Het is eruit voordat ik er ergen in heb, maar gelijk ben ik mij ook bewust van mijn fout.
‘Beide een kleine stap naar voren’ hoor ik Denise streng ons roepen. Schuldbewust zet ik een kleine stap naar voren terwijl Meesteres Denise naar mij komt toe gebeend. 
‘Niet zo ver slaaf?’
Een diepe schuldbewuste zucht volgt terwijl ik naar de grond kijk ‘Sorry Meesteres, ik liet mij even gaan en ik bedoelde Jessica in plaats van Meesteres’.
‘Wie is hier de Meesteres slaaf?’.
‘U Meesteres’.
‘En wie is U Meesteres?’.
‘Meesteres Denise’.
‘Goed zo en hoe noem je haar?’. Het blijft even stil van mijn kant. ‘Nou slaaf!’.
‘Jessi…’
‘Zij? Zij is een slavin, een slet, mijn slavin en mijn slet, ben ik duidelijk slaaf?’ zegt ze terwijl ze stevig mijn kin vastpakt 
‘Ja Meesteres’.
‘Bek open!’ Snel volg ik haar commando op en vliegt een klodder spuug in mijn mond.
‘Wat ben jij en wat is zij?’
‘Ik ben Uw slaaf en zij is Uw slavin Meesteres’.
‘Goed zo’ en met een spuug op mijn gezicht krijgen we weer het commando “Spanning” waarna we beide een stap achteruitzetten. Dit keer onthoud ik mij van enig commentaar en voel ik de pijn in mijn tepels toenemen. Ik zie de geschrokken blik van Jessica die het zichtbaar ook moeilijk heeft. Ondertussen verhoogt Meesteres Denise de spanning door meer gewichtjes aan de kettingen toe te voegen. We dansen zowat op onze tenen van de pijn terwijl de pijnkreten door de kamer vliegen, maar beide willen niet toegeven.
Meesteres Denise gaat ondertussen in haar stoel zitten terwijl ze ons tafereel aanschouwt: ‘Heerlijk die pijn geluiden! Houdt het nog maar even vol voor mij’ zegt Meesteres Denise terwijl ze goedkeurend toekijkt. We lijden nog een paar minuten door alvorens Denise de geruststellende woorden ‘Oké prima, stap beide maar een stap naar voren uitspreekt’. Ze komt uit haar stoel en haalt de gewichten van de ketting en maakt de beide kettingen los.
‘Omdat Erik net de fout is ingegaan krijg jij de eer dat ik bij jou als eerste de klemmetjes van jouw tepeltjes afhaal’. De manier waarop ze de woorden verkleint doet net of het geen gemene dingen zijn, echter weten we beide wel beter en dat zal Meesteres Denise ook niet ontgaan zijn. ‘Aaahh!’ De eerste klem gaat en na een paar rukjes trekt ze ook de tweede klem van haar tepel.
‘Goed zo sletje… handen op je rug’ waarna de tepels van mijn vriendin gemasseerd worden. Langzaam komt de doorbloeding terug in haar tepels en ik zie de ontspanning in haar gezicht komen.
Denise draait zich om en komt naar mij toegelopen. ‘Zal ik de klemmetjes ook van jouw tepeltjes halen slaafje?’ Met mijn ogen dicht van de pijn zeg ik ‘Ja Meesteres’ waarna de vinger van de Meesteres mijn kin omhoog duwt. ‘Kijk naar mij als je tegen mij praat’.
Ik open mijn ogen ‘Ja Meesteres en Ja Meesteres wilt U alstublieft de klemmen van mijn tepels halen’.
‘Je bedoelt dit klemmetje van jouw tepeltje?’ zegt ze met een zachtaardige stem.
‘Ja Meesteres alstublieft’ smeek ik haar bijna. De klem wordt van mijn tepel gehaald.
‘En deze? Mag ik die er af trekken slaafje van mij?’
‘Ja Meesteres!’ schreeuw ik het uit, iets waar ik gelijk al spijt van heb want na een paar stevige rukken schreeuw ik het uit van de pijn. 
‘Ach gut… heb ik je pijn gedaan slaafje? Zo’n pijn deed dit toch niet?’ waarna ook mijn tepels gemasseerd worden en ik mij haast om in de houding te gaan staan.
‘Nou… dat deed best wel pijn Meesteres’. Een glimlach van Meesteres Denise volgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.