Een spannende afspraak (Deel 1)

In opdracht van Meesteres Kate heb ik een fantasie verhaal geschreven. Ik had alle vrijheid, maar het moest wel mijn geilste fantasie zijn. Ik hoefde niet perse over Meesteres Kate te schrijven. Dit verhaal is niet echt gebeurd en is geheel verzonnen en opgeschreven door mij, enrico.

Dit is deel 1 van het verhaal. Het totale verhaal lees je in één keer door hier. Ik heb het ook in kleinere delen gepost op Bdsmzaken en op Fetlife.


Een spannende afspraak

Dag erikje,

A.s. zaterdag gaan we er een spannende avond van maken. Ik wil dat je met de trein komt. Je loopt daarna naar de Hunkemöller in de stationshal. Stipt om 18:00uur verwacht ik dat je in de houding staat, dus met je armen op je rug en je benen iets uit elkaar. Als ik aan kom wil ik goed kunnen zien dat je in de houding staat. Je kijkt met je gezicht naar de etalage. Zorg dat je maximaal 3 meter van de etalage staat. Je blijft recht vooruit kijken en kijkt niet op of om. Borst vooruit en ik verwacht een trotse blik. Pas wanneer ik je de opdracht geef om een andere houding aan te nemen of jouw blik op iets of iemand anders te richten heb je toestemming om van positie te veranderen. Tot die tijd blijf je met je handen op je rug naar de etalage kijken. Ik wil dat je recht voor de winkel staat. Je praat met niemand en als iemand vraagt wat je doet, dan geef je aan dat je wacht op mevrouw Daphne.

Tot zaterdag kom je trouwens niet meer klaar, je blijft van MIJN pik af.

Ik heb er zin in slaaf! Ik hoop jij ook 😉

Dikke kus en knuffel,
Meesteres Daphne

De opdracht is duidelijk. Ik slik, klinkt vernederend, geil en spannend. Ik ben benieuwd wat er mij te wachten staat die avond. De week vordert traag en iedere dag krijg ik wel een spannend app’je van mijn Meesteres. Een foto van haar borsten en daarom heen een spannende bh, een foto van haar slipje, haar laarzen, voeten en oooo het wind mij op! Ik kom niet klaar, maar voel mij een bommetje. Zaterdag pak ik uiteraard veelste vroeg de trein en loop wat ongemakkelijk heen en weer. Ik weet het van mijzelf en weet donders goed dat zij het ook weet: ik wil niet te laat zijn en sta al een paar minuten voor zessen klaar in de houding. Ik voel me vernederd, zie mensen langs lopen en soms naar mij kijken, sommige draaien zich om. Er wordt gewezen, maar niets gezegd. Minuten gaan voorbij… Mijn hersenen maken overuren, ik hoop dat ze snel komt. 18:07… Ik hoor getik van hakken dichterbij komen. Kort achter mij blijven ze stil staan, seconden lijken uren te duren. Het kan niet anders dan dat zij het is. Ik voel haar achter me staan. Seconden tikken voorbij… Dan een hand op mijn rechterschouder, in mijn linker oor fluister je zacht ‘goed zo slaafje – ontspan, je mag bewegen’. Met 3 zoenen begroeten we elkaar, dan opeens onverwacht een kus op mijn mond. ‘Verassing voor mijn erik, dan heb je die alvast gehad’. Met een knipoog trekt ze mij aan de hand mee de winkel in. Uit de rekken pakt ze een paar setjes, uiteraard draag ik deze en loop achter haar aan naar de paskamer. Eén voor één worden ze gepast en geniet ik keer op keer van haar sexy uiterlijk. Bij het laatste setje wordt ik in de paskamer getrokken ‘begroet mij’ volgt op een zachte dwingende toon. Ik kniel en kus haar beide zwarte pumps. ‘Goed zo slaaf, vanaf nu komt daar een extra begroeting bij: kut-verering. Mijn kut is voor jou de hemel op aarde, jouw ultieme droom om mij seksueel te verwennen… ik wil zien hoe jij mijn kut adoreert en dat je dat toont wanneer je mij begroet. Vanaf nu geef je naast een kus op mijn voeten, pumps of laarzen mij ook altijd een kus ter hoogte van mijn kut. Ik wil dat je één zoen op mijn slip geeft, draag ik nog een rok of broek dan kus je de rok of broek ter hoogte van mijn kut, begrepen?
‘Ja Meesteres’
‘Dan wil ik nu dat je mij opnieuw begroet’
Wow! Ik kus haar beide pumps en geeft een zacht kusje op haar slip. ‘Noem je dat verering? Ik wil het voelen! Opnieuw erikje’. Speelse ogen kijken mij aan, ik kus opnieuw haar voeten en geef een gepassioneerde kus op haar slip. Hemels voel ik mij… Met een glimlach op mijn gezicht word ik uit het pashokje gedirigeerd en terwijl ze zich aankleed krijg ik alle setjes weer in handen. Na afgerekend te hebben lopen we hand in hand naar een restaurant.

In het restaurant aangenomen nemen we een tafeltje achteraf. ‘Ik bestel en jij volgt’ wordt mij medegedeeld en al snel wordt het mij duidelijk dat ik vanavond alleen maar water drink. Bij het opnemen van de bestellingen hoor ik mijn Meesteres zeggen: ‘En voor hem, nou uhhh… ik denk dat dat hij dit wil… en nog een extra glas koud water voor mijn mannetje’. Een iets-wat verbaasde blik van de serveerster. “Slik, daar gaan we…” denk ik bij mijzelf. We praten fijn bij over van alles en nog-wat en ondertussen krijg ik plaagstootjes over een mogelijk kindermenu dat straks geserveerd wordt, ik ga het nog bijna geloven ook. Eerlijk is eerlijk er gaat een zucht van verlichting als ik gewoon een vispannetje krijg, dus toch een mindgame. De glazen water beginnen te tellen, na het hoofdgerecht sta ik op knappen en vraag of ik naar het toilet mag. ‘Smeek er om’ ik doe wat er gevraagd wordt en krijg de opdracht om een glas mee te nemen naar het toilet, in het glas te plassen en het vervolgens op te drinken. Uiteraard moet ik het filmen als bewijs en haar via de app toesturen. Ik mag pas terugkomen als zij vind dat de opdracht geslaagd is. Ik vervloek haar, het wind mij op, het maakt mij geil en vraag me tegelijk af waarom ik het toch doe… Nee voor mij is er op dit moment geen weg terug en besluit te voldoen aan haar opdracht: ik wil voldoen aan de opdracht. Ik plas in het glas, drink het op en stuur haar het filmpje via de app toe als bewijs. Haar reactie laat even op zich wachten. Ik voel mij vernederd, maar ook trots.

Goed zo slaaf, opdracht volbracht. Je mag terugkomen aan tafel.

En alsof er niets aan de hand is kom ik met een rood gezicht terug aan tafel zitten. Het lijkt wel of iedereen naar mij kijkt.
‘Schat ik heb alvast een dessert besteld’ en ze gaat vervolgens alsof er niets gebeurd is verder met het praten over de meest dagelijkse dingen. Het amuseert mij, beauty en brains.
Opeens voel ik haar benen tegen de mijne komen, op-en-neer, terwijl zij rustig verder praat. ‘Volgens mij denken mannen alleen maar met hun pik, of niet erik?’ Een glimlach op haar gezicht, zwoele ogen kijken mij aan terwijl ik haar hak tegen mijn pik voel. Een zachte kreun verlaat mijn mond. ‘Bij de les blijven slaaf’. Het gesprek kabbelt voort, en terwijl de dame-blanches geserveerd worden weet haar hak mijn pik weer te vinden. Het kost mij zichtbaar moeite niets te laten merken, ik zie aan haar gezicht dat dit is wat ze wilde bereiken. ‘Zullen we romantisch doen? Zal ik jou een hapje geven?’ Ze pakt haar lepel met ijs en laat ongezien haar spuug op vallen waarna de lepel in mijn mond verdwijnt. ‘Lekker he’. ‘Ja Meesteres’ zeg ik met een glimlach.
Beide ijscoupes verdwijnen als sneeuw voor de zon, niet gek… Ik voel mij heet, geil en verlang naar het vervolg…

Klik hier voor deel 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.