2014

Begin 2014 schreef ik onderstaand blogje. Vanwege de update herplaatst.

Het nieuwe jaar is inmiddels al weer een paar dagen onderweg. Veel online heb ik niet gezeten de afgelopen weken, het waren er met de feestdagen ook niet echt de momenten voor. Uiteraard wil ik jullie allen een heel fijn, gezond, spannend en liefdevol 2014 wensen!

Het nieuwe jaar begint relatief rustig, er staan voorlopig nog weinig afspraken en “moetjes” gepland. Met volle agenda’s in de laatste maanden van het jaar liep ik mijzelf wel eens voorbij. Ondanks mijn voornemen om vaker “nee” te zeggen, meer tijd voor mezelf in te plannen en toch iets meer mijn “ding” te doen ben ik met een 90% succes score niet tevreden. Ik perfectionistisch? JA! De afgelopen dagen onverwacht wat tijd voor bezinning gehad. Zo zit je onverwacht de dag voor kerst op een begrafenis van een oud klasgenoot van je en spreek je daarna mensen die “vrienden” waren, waarmee het contact een aantal jaar geleden plots verbroken werd en heb je een goed (vooral luchtig) gesprek juist op die dag voor kerst. Zomaar een voorbeeld waarom ik soms alles wil begrijpen, alles wil bevatten maar juist dit maakt het leven zo onvoorspelbaar en bijzonder. Niet alles is te omkaderen of valt te registeren, een wijze les zo op het randje van 2013. Met een goed glas wijn liet ik het jaar de revue passeren… voor jullie als lezers een korte samenvatting:

Het afgelopen jaar was een jaar van uiterste, ineens werkloos maar daardoor veel tijd voor een nieuwe start in mijn afstudeerfase van studie 1 na een hopeloos 2012 op dat vlak (wat overigens wel een redelijk jaar was buiten studie) en het goed afronden van studie 2 met mooie cijfers, goede feedback maar bovenal veel leerervaringen. Het was dan ook een domper voor mijn persoon dat ik na een aantal mooie resultaten (10 kilometer hardloop wedstrijd uitgelopen, actief gaan sporten, een paar keer bijna een leuke werkkring gevonden te hebben en nog wat leuke “dingen”) even de weg kwijt geraakte in de zomer. Onzekere gevoelens, geen baas over mijn gedachten of soms een twijfel “is dit mijn leven?” en een thuissituatie onder een groter wordende druk. Het perspectief was ik even kwijt. Gelukkig is het vaak zo dat je na een stap achteruit te zetten er weer twee vooruit kunt zetten. Dank wil ik nogmaals zeggen aan de mensen die mij hierin hebben geholpen. Na een onverwachte medische ingreep in oktober (gaat gelukkig goed nu) heb ik mijn eerste studie toch weer op de goede rails gezet en zie ik een sterke persoonlijke ontwikkeling. Meer en meer positioneer ik mijzelf, geef ik grenzen aan en geniet van wat er op mijn pad komt of wat juist durf ik een korte stop te maken en zo af en toe een zijsprong te maken. Kijken of het gras inderdaad groener is aan de overkant. Uiteindelijk houd ik een positief gevoel over aan 2013, een jaar met al met al vooruitgang.
En natuurlijk is dit een site over mijn erotische gevoelens dus kan ik er niet onderuit om ook hier mijn jaar kort te bespreken. Een sessie met een slavin, een nieuwe studio met de vertrouwde Meesteres, een etentje, bezoeken aan het fetish café, vooral nieuwe ervaringen opgedaan en het bekende uitgebouwd en verder ontwikkeld. Uiteraard mag in het 2013-overzicht mijn status-update naar “slaaf in training bij Meesteres Kate” niet ontbreken, een mooi hoogte punt in het jaar waarin ik ook op dit vlak mij ontwikkel en nog steeds erg nieuwsgierig en leergierig ben. 2013 was op dit vlak goed en hoop dat ik dit alles kan evenaren en door kan trekken in het nieuwe jaar met nieuwe mooie ontwikkelingen, leermomenten én die leuke glimlach (die passie, vertrouwen, kunde en genot uitstraalt) waarvoor ik het doe.
Daniella heeft enkele stappen gezet in haar zoektocht naar zichzelf. Stap voor stap exploreert zij zich en krijgt ze een leven. Daniella zal enrico nooit vervangen, misschien naast enrico leven maar ik hoop altijd nog op een combinatie ook al is dat nog niet helemaal helder over hoe en wat.
2013 was dus al met al best positief en ik ben ieder dankbaar die daar een rol in heeft gespeeld, al was het maar door een (luchtig) gesprek of een welgemeend advies – het heeft effect en bijgedragen aan al het moois en ontwikkelingen die gaande zijn.

2014 wordt het jaar waarin ik hopelijk ook mijn eerste studie afrond en mij dan als subje of slaaf “Master” mag noemen (lekker dubbel, maar als ik het maar snap 😉 ). Nee, wees maar gerust, de andere kant van de zweep is niets voor mij. Laat mij maar lekker onderdanig zijn, het geeft mij houvast en ik wil het lekker ontwikkelen en genieten van de training. Wie weet wat er op dat vlak allemaal nog te gebeuren staat. Daniella heeft geen concrete plannen dit jaar, maar ook zij zal haar mogelijkheden gaan grijpen. Daarnaast ga ik eind mei, in mijn eentje maar met nog zo’n 100 andere mensen de Alpe d’Huez op lopen, puur en alleen voor mijzelf. Het komende jaar wil ik mijzelf nog meer “mijzelf” gunnen. Met andere woorden de toekomst een beetje meer in te richten op mijn manier, mijn keuzes bevestigen en hierop actie ondernemen en geloof het of niet, over een jaar is mij dat vast en zeker gelukt!
Daarnaast wellicht een vaste baan, misschien nieuwe leuke projecten maar bovenal gewoon leuke gesprekken, avondjes uit, etentjes, veel sport en uiteraard ook veel sm-zaken.

Nieuwsgierig ben ik wat het komende jaar allemaal brengt en op erotisch vlak ga ik jullie op de hoogte houden. Ik heb er zin in en kijk uit naar 2014, jullie ook?!

Ps. Met afvallen, beter letten op voeding en sport in 10 maanden 7 kilo kwijt *Trots*.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.