Verhaal: Zomaar een weekend

Een uitgebreid fantasie verhaal over hoe een weekend kan verlopen… Geheel fictief, nooit echt gebeurd.

Zomaar een weekend
Vrijdagmiddag zo’n uur of drie, ik zet mijn auto op de oprit en klop op het raam, ze wenkt dat de deur open is en ik stap naar binnen. Ze staat in de keuken en de geuren van een overheerlijke maaltijd komen naar me toe gevlogen.
‘Hej wat maak je’
‘Tja… iets lekkers, laten we het daar maar op houden en trouwens ik weet nog niet of je er van mee gaat eten en wat zou je aan nutteloze informatie hebben?’ Ze komt naar toe en ik krijg een zoen op m’n wang.
‘Leuke dag gehad?’
‘Mmmmm ja’ aarzel ik terwijl mijn gedachte afdwalen naar de avond die komen gaat.
‘Kleed je maar uit en ga maar in de houding zitten op de logeerkamer, over een kwartier moet je klaar zitten’.
‘Kan ik me douchen?’
‘Moet je zelf weten, maar je kwartier is al ingegaan’.
Ze loopt terug naar het aanrecht en ik ga vol verwachting naar boven. Ik spring snel onder de douche want ik vind het eenmaal prettig om fris en fruitig aan het spel te beginnen. Daarna haast ik mij naar de logeerkamer om daar mijn kleren op te vouwen en in de hoek te leggen waarna ik de deur dien te sluiten en naakt op mijn knieën, met mijn handen achter op mijn hoofd op haar dien te wachten. Net als ik de deur wil sluiten hoor ik haar de trap oplopen…
Na enkele minuten komt ze binnen, haar spijkbroek en wit topje heeft ze geruild voor een kort zwart rokje en een strak zwart topje de hoge zwarte hakken maken het beeld compleet.
‘Zo slaafje, ik hoorde deur dicht gaan… en je weet ik ben van de tijd he. 15 minuten is 15 minuten en dan kom ik naar boven. En terwijl ik naar boven liep hoorde ik je de deur nog sluiten… dus je bent te laat!’
‘Sorry Meesteres’
‘Ja dat zal wel weer…’
‘Ik heb me fris gedoucht en vergat de tijd’
‘Zwak excuus schat, maar straffen doe ik later wel’.
De blik in haar ogen geeft weer dat het menens is.
‘Je GSM en je sleutels’ Ik geef haar gsm en probeer deze nog snel uit te zetten, je weet immers nooit wie er belt.
‘Niet uitzetten! Of heb je iets te verbergen?’
‘Nee Meesteres’.
‘Kus nu maar eerst mijn voetjes’. Ik buig me voorover en kus haar voeten. Na een tijdje vind ze het genoeg en loop ik achter haar aan naar de woonkamer. Zij neemt plaats in de zetel en ik dien zoals gewoonlijk op de grond plaats te nemen. Als ik net zit dien ik voor haar een glas witte wijn in te schenken en het haar aan te rijken. ‘Alstublieft Meesteres’
‘Dankje slaaf en dit keer heb je gelukkig niks voor je zelf meegenomen’.
Terwijl zij zo af en toe van haar witte wijn drinkt praten we over alles en nog wat, je zou bijna zeggen gelijkwaardig, maar ik zit nog steeds naakt voor haar wat toch enig verschil aangeeft. Na een tijdje dien ik naar de keuken te gaan en haar gerecht af te koken. Ze heeft een briefje geschreven zodat ik het gerecht niet meer kan verpesten geeft ze me nog mee. Als het gerecht klaar is dien ik de tafel voor haar op waarna ik op de grond afwacht wat mijn menu voor vanavond zal zijn.
‘Mmm heerlijk slaaf!’
‘Danku Meesteres…’
‘Eigenlijk moet jij mij bedanken voor het vele voorwerk dat ik al voor je heb gedaan’.
‘Danku Meesteres voor Uw voorwerk en Uw briefje’.
‘Graag gedaan, jammer dat ik het moest voor kouwen maar ach, dat leer je nog wel’. Voordat ze aan het toetje begint, zet ze een bak voor m’n neus met daarin brood en aan de andere kant water.
‘Alsjeblieft, je eten’ In vergelijking met haar is dit nu niet echt een koningsmaal, of moet ik al blij zijn dat ik iets krijg vanavond? Na het eten doe ik de afwas onder kundig toezicht van mijn Meesteres.
Daarna volg ik haar naar boven waar ik op mijn handen op de rand van haar bed moet leggen. Ze loopt naar een andere kamer en komt een vijftal minuten later terug. Ik voel een iets over mijn kont wrijven, later merk ik bij de eerste slag op mijn achterwerk dat het haar zweep is. ‘Zo als straf voor je traagheid van vanmiddag ontvang je 20 slagen’
Patsss ‘Meetellen’
‘1 Meesteres’
Patsss
‘2 Meesteres’ En dit gaat zo door tot de 20 slagen, iedere keer is het net iets harder als de vorige slag. Ze wrijft over mijn achterwerk ‘Zo slaafje, de volgende keer op tijd klaar zitten?’
‘Ja Meesteres’
‘Daar zal ik je dan aan houden! Ga nu maar tegen de muur staan’ Ik sta tegen de muur en zie dat ze uit haar kast een touw pakt.
‘Je vindt het niet vervelend zie ik?’ Zegt ze terwijl ze naar mijn erectie kijkt.
Patsss, klap in mijn gezicht.
‘Nou? Krijg ik nog antwoord?’
‘Nee Meesteres’
‘Mmm, mooi dan gaan we door! Van de week heb ik op internet een mooie penisbondage gezien en je weet dat ik graag dingen uittest op je, dus vandaag ben jij de lul’. Ze moet zelf lachen om haar flauwe woordspeling en begint mijn penis af te binden. Ze maakt het een aantal keren los en begint weer op nieuw totdat ze tevreden is. ‘Zo slaafje, wat vind je ervan?’
‘Ziet er goed uit Meesteres’
‘Zeg je dat nu om mij te plezieren? Je kunt het niet eens goed zien! Ze pakt een spiegel uit haar nachtkastje en houd deze voor mijn penis ‘En zeg nu eens eerlijk’
‘Ziet er goed uit Meesteres, al is het wel een beetje pijnlijk’
‘Tja, dat is jou probleem, ik kan je nu overal aan vast zetten of je met dit koortje door heel het huis trekken, wat slim van je Meesteres he!’
Ze trekt me aan mee aan het koortje en loopt een rondje met me door de kamer, ze trekt stevig aan het touw zodat ik aardig begin te voelen. Na een tijdje bindt ze het koortje vast aan haar bedrand met mijn gezicht naar haar spiegelkast. ‘Blijf hier maar even staan met je handen achter je hoofd’. Daar sta ik dan, naakt en mijn penis is vastgebonden aan het bed. Ik mag dit vernederende uitzicht zo’n half uur aankijken terwijl zij op haar laptop verschillende BDSM-foto’s opzoekt en aan mij laat zien. Luid op fantaseert ze over de foto’s en mij. ‘Wat vindt je hier van?’
‘Mmwha, liever iets minder ruig’.
‘En deze…’
‘Dat ziet er wel mooi uit’ En zo gaat het een tijdje door…

‘Zo nu is het tijd om mij te plezieren schat’. Ze maakt mijn koord los en delegeert mij naar het midden van de kamer. ‘Op je knieën!’ Ze pakt een stoel en gaat voor me zitten. Ze steekt haar linker voet uit en ik moet haar hak uittrekken. ‘Zo slaafje, masseer deze voet maar eens goed’. Ik doe wat er gevraagd wordt en na een tijdje mag ik haar rechter voet ook masseren. Ze trekt aan het koord en ik volg haar naar de douche. Ze doet mijn blinddoek om en laat het bad vollopen. Na een tijdje mag ik de blinddoek afdoen en ik zie dat zij in het bad vol schuim lig te genieten. ‘Slaafje, ik wil dat je mijn rug wast’. Ik was haar rug en daarna steekt ze haar voeten uit en was ik deze. ‘Goed zo, pak uit mijn beautycase mijn rode nagellak’. Ik doe wat ze vraag en geef haar de nagellak. ‘Tja wat denk jij nou dat ik zelf mijn nagels lak?’ Ik lak haar nagels. Als ik klaar ben dien ik in de hoek te gaan staan terwijl zij haar nagels laat drogen en geniet van haar bad. Na verloop van tijd stapt ze uit bad en ik draai mijn hoofd ligt om. “Waag het niet om je om te draaien slaaf!’ Snel draai ik mijn hoofd terug en wacht totdat ze aangekleed en wel mij aan mijn koordje mee trekt naar haar kamer.
‘Handen en voeten’ Ik ga op mijn handen en voeten zitten en zij legt haar benen op mijn rug en zet de tv aan. Ze plaagt me door met haar hak over mijn rug te gaan en zo af en toe eens stevig door te drukken. ‘Niet bewegen’.
‘Nee Meesteres’.
‘Oké masseer nu maar eens mijn schouders’ Ik sta direct op en haar voeten vallen van mijn rug, dat had ik beter niet zo snel gedaan.
‘En wat heeft dit te betekenen? Vanmiddag was je niet vooruit te branden en nu ben je zo snel dat je mijn voeten van je rug gooit!’
‘So..’
‘Ja daar komt die “sorry” weer’. Na een klap in mijn gezicht zegt ze: ‘Ik hoop dat je je masseer-handen mee hebt genomen en dat wel goed doet, nietsnut!’. Gespannen masseer ik haar schouders.
‘Mmm dit doe je niet slecht, ga zo door!’ Ik wil eerst genieten, daarna is het tijd voor je straf… Van je massage heb ik genoten dus nu mag je over m’n knieën. Ze trekt aan mijn koordje en duwt me over haar schoot en begint mij op mijn kont te slaan. ‘Billenkoek voor stoute jongetjes, zoals enricotje’.
Na een tijdje duwt ze me van haar schoot en val op de grond en krijg enkele trappen in mijn buik. ‘Liggen handen voor je en aanbieden!’
Ik doe wat ze vraagt en leg mijn handen open op de grond. Al snel plant ze haar hakken in mijn handen. Na een tijdje gaat ze staan en zegt: ‘Hier hoor je, onder je Meesteres’ Ze gaat van mij af en ik krijg een hak op mijn rug geplant. ‘Zo slaafje, je weet mijn ouders zijn dit weekend naar Parijs dus jij blijft het hele weekend van mij, wat leuk he!
‘Ja Meesteres’
‘Dus je blijft het hele weekend naakt en je volgt mijn regels op, begrepen?’
‘Ja Meesteres’
‘Goed zo’ Ze zet een SM-film op terwijl ik naast haar op de grond zit. Natuurlijk moet ik haar de hele avond van alle gemakken voorzien. Mijn gsm gaat af terwijl de film half weg is. Ik wil mijn gsm pakken, maar net voordat ik hem beet heb krijg ik een tik op mijn vingers. ‘Je bent dit weekend toch van mij?’
‘Ja…’
Patsss (klap in mijn gezicht)
‘Ja wat?’
‘Ja Meesteres’.
‘Wie is Kim?’
‘Oh een vriendin…’
‘Jaja’ ze pakt de gsm op en praat even met haar, natuurlijk vertelt ze niks over onze hobby al is ze subtiel mij aan het vernederen.
‘Ze belt je maandag terug, en ze wenst je veel plezier dit weekend’. Zou ze iets gezegd hebben? Het laat mij niet los… Om een uur of elf wil ze gaan slapen en brengt ze me naar de logeerkamer waar niet veel meer staat dan een bed en een lege kast. Ze ontdoet me van mijn penisbondage en pakt de dekens van het bed en legt deze buiten de kamer. ‘Luister schat, om 11 uur wil ik een ontbijtje van je, niet eerder en niet later! Nu ga je slapen en blijf je de hele nacht zo liggen, zonder dekens’. Ik krijg een kusje op mijn voorhoofd en ze sluit de deur. Het is een korte nacht, ik val moeilijk in slaap en heb het koud. Wat het helemaal moeilijk maakt is dat ik geen idee heb van tijd, omdat er geen klok in de kamer aanwezig is. De volgende ochtend ben ik veel te vroeg wakker en besluit al vroeg aan het ontbijt te beginnen. Nu is mijn kans om goed te eten, zou ze het merken? Ik bak croissantjes voor haar en schenk een jus d’orange voor haar in en breng het stipt om 11 uur naar haar kamer.
‘Goedemorgen Meesteres’
‘Dag schatje, lekker geslapen?’
‘Mmwha het gaat en U?’
‘Als een roosje. Laat eens zien wat je hebt voorbereid voor me’.
Ik overhandig het dienblad en ga op de grond naast haar zitten.
‘Mmm lekker’ Ze eet het op en kleed haar eigen aan, spijkerbroek, leuk zwart topje en hakjes. Ze frist zich even op en komt terug naar de kamer. ‘Sta maar eens op’ zegt ze vriendelijk. Ze streelt me en plaagt me door overal eventjes te knijpen, zoals in mijn tepels en ballen. ‘Mmm je pijngrens gaat al omhoog’.
‘Aaah’ gil ik uit terwijl ze stevig haar hak op mijn voet plant.
‘Haha, tja het moet voor mij ook leuk blijven he…’
‘Ja Meesteres’ zeg ik met een verschrikt gezicht.
‘Vandaag ga ik je testen en ga ik je gebruiken als uitprobeermannetje’
Ik moet in het midden van de kamer gaan staan en enkele voorwerpen van de haken, die aan het plafond zijn bevestigd, afhalen. Ze pakt een touw en legt een bondage aan tussen de haken.
‘Mmm op internet was-tie veel leuker… Naja, ik heb er geen last van en jij ook vast niet he’.
‘Nou…’ Ze knijpt in mijn ballen.
‘Nee Meesteres’
‘Mooizo’. Ze streelt me en plaagt me met haar zweepje. Mijn stijve penis krijgt er met de zweep van langs. Zo af en toe laat ik een klein geluidje horen.
Ze loopt naar de douche en komt terug met een string in haar hand.
‘Schat, ik wil in rust mijn bondages uitproberen en dan ga jij bij het minste of geringste je pijn uiten?… Nu weet je niks te zeggen he?’ Mijn ogen dwalen tussen haar en de string in haar handen. Wat gaat ze daar mee doen? Ze pakt me bij mijn kin en zegt: ‘Kijk me aan slaaf als ik tegen je praat!’
‘Ja Meesteres’
‘Dat gepiep ben ik een beetje zat’ en ze wrijft de string langst mijn neus, daarna ze stopt de string in mijn mond. Ik proef haar geuren en ze voegt er aan toe. ‘Lekker slaaf?’ Ik knik instemmend. ‘Deze heb ik gisteren aan gehad, waag het niet om het uit te spugen want dan zwaait er wat’. ‘Nee Meesteres’.

In de loop van de dag moet ik haar voorzien van een lunch terwijl zij verschillende bondage technieken uitprobeert. Bij de tweede bondage ben ik de pijn al wat meer gewend en als beloning gaat de string uit mijn mond. Op het eind van de middag ben ik helemaal uitgerekt en moe van de middag. Ze brengt me naar de logeerkamer ik ze komt naast me zitten op bed. ‘Goedzo slaafje! Je hebt je goed staande gehouden vanmiddag’. Ze streelt me en ik kom tot rust. ‘Als je braaf bent wordt je vanavond beloond’.
‘Danku Meesteres voor deze fijne momenten’.
‘Jij ook bedankt om proefkonijntje te zijn’. Na een tijdje loopt ze naar beneden terwijl ik een uur krijg om bij te komen. Daarna komt ze naar boven met mijn etensbakje gevuld met brood en water.
‘Zo slaafje, je avond eten, geheel bereid door je Meesteres. Smakelijk schat!’
‘Danku Meesteres’ Zij kijkt vanaf het bed hoe ik op de grond zittend mijn tweede maaltijd van de dag opeet.
‘Slaafje, ik weet dat je vanochtend hebt gegeten en daarvoor moet je eigenlijk nog gestraft worden’ Ik kijk verbaast op, hoe is ze daar achter gekomen denk ik bij mijzelf? ‘Als je klaar bent met eten wil ik dat je mijn kamer opruimt en goed afstoft en daarna doe je de afwas die beneden staat. Ik kijk wel toe schatje’. Het is vrij vernederend dit naakt te moeten doen… maar ik heb het verdiend en voor mijn Meesteres over. Twee uur later ben ik klaar en ga voor haar op de grond zitten. Waarna ik vrijwel direct voor haar koffie mag gaan zetten daarna aan haar voeten moet liggen. ‘Mijn laarsjes zijn vuil en nu je toch aan het schoonmaken ben mag je ze schoonlikken’. Ik lik ze schoon, terwijl zij koffie drinkt en tv kijkt. Ik masseer haar en verzorg haar de gehele avond terwijl we samen tv kijken, zij vanuit de stoel ik vanaf de grond.

‘Bedtijd slaafje!’
Ik volg mijn Meesteres naar boven en ik wil naar de logeerkamer gaan als ze mijn hand vast pakt. ‘Ik heb je beloofd dat je beloond zou worden als ik tevreden over je ben, en dat ben ik, kom maar mee’. Ze legt mij neer op haar bed en gaat op mijn buik zitten. ‘Hoe voel je je?
‘Moe maar voldaan Meesteres’
‘En hoe voel je je bij mij?
‘Goed, ik ben trots U slaaf te mogen zijn’.
We praten over SM terwijl zij op mij zit. ‘Een van je fantasieën was toch een facesitting?’
‘Ja Meesteres’
Ze schuift naar voren en ze komt met haar kruis van haar spijkerbroek over mijn gezicht hangen. Langzaam laat zij zich zakken op mijn gezicht. Terwijl zij mijn handen onder haar knieën drukt. ‘Nu ben je echt onderdanig aan mij, dit is je beloning’ Ik ruik haar en ben in de zevende hemel. Als ze recht komt, ziet ze mijn lachende gezicht en laat zich nog eens zakken. Daarna gaat ze weer terug op mijn buik zitten.
‘Danku Meesteres’
‘Graag gedaan’ Ze komt naast me liggen en ik geniet nog even na. Na een half uurtje zegt ze: ‘Hup naar je eigen kamer! Ik wil slapen.’ We zoenen kort en ik ga naar de logeerkamer.
Ik slaap nu beter, maar nog wel zonder dekens. De volgende ochtend breng ik haar een ontbijtje en gaan we samen onder de douche waarna ze nog een verrassing voor mij heeft. Ik dien naar haar kamer te gaan en een matje uit haar kast te pakken en dat op de grond te leggen. Naakt dien ik op de mat te gaan liggen en blijf ik wachten tot dat Zij komt. “Klik-klak-klik-klak” ik hoor haar hakken over de grond gaan. Ze doet de logeerkamerdeur open en ziet me daar liggen. Ik heb nog een verrassing voor je… ze komt boven me staan, trekt haar rok omhoog en string op zij. Langzaam daalt ze tot net boven mijn mond en laat een straal urine in mijn mond vallen. ‘Alles opdrinken slaafje!’ Gewillig drink ik alles op waarna ze recht komt, haar fatsoeneert en mij lief aankijkt.
“Ik ben trots op je slaafje!”
Waarna we samen alles opruimen voordat haar ouders thuiskomen… het lijkt of dit zomaar een weekend was, maar wij weten wel beter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.