Verhaal – Madame X: 2.7 De M van…

Madame X
Een periode heb ik gechat met een Dominante vrouw, voor haar schreef ik verhalen. Dit luchtte mij enorm op. Ik heb de verhalen gebundeld en op deze site geplaatst. Om privacy redenen heb ik de namen veranderd en spreek ik over Madame X.

De M van…
Op een mooie zomeravond bel ik bij je aan en neem je mee voor een gezellige avond in het Antwerpse. Ik trakteer je op een etentje en we praten over van alles en nog wat. Na een gezellig avondje loop ik met je mee naar je woning. ‘Hmm heb je niet zin om even mee naar boven te gaan?’
‘Ja tuurlijk’ antwoord ik.
‘Waarom vraag je dat dan niet?’ vraag je me met een glimlach op je gezicht.
‘Zou ik met jou nog even na…’
‘Tuttut, jou?’ Het blijft even stil… ‘Mevrouw zou U het fijn vinden als ik met U naar boven ga?’ zeg je me voor. Met een glimlach herhaal ik de zin, afvragend wat Madame X van plan is.
‘En wat zou jij dan bij mij boven willen doen?’ Het blijft even stil… ‘Enricotje?’ wordt ik vragend aangekeken.
‘Gezellig iets drinken’ is het eerste wat in mij opkomt.
‘Mmm oké’. Je opent de deur en ik stap naar binnen. ‘Je kent de weg he’ ik ken de weg, maar nog voor ik een stap op de traptrede wil zetten bedenk ik mij en doe een stap achteruit. “Wees een heer Enrico” schiet er door mij heen. Je glimlacht en ik volg je de trap op richting je kamer. Nadat ik achter je de kamer ben ingegaan doe je deze op slot, de sleutel verdwijnt in je tas.
Je kijkt me aan, wetend wat er gaat gebeuren, ik kijk terug maar ik weet niet wat Madame X van plan is. ‘Goed ga zitten, je wilde wat drinken he’ zeg je me vriendelijk. Ik zie je lopen naar de koelkast met 2 verschillende glazen. Het ene glas vul je met wijn en het andere blijft leeg. Ik zie dat je het glas mee neemt naar de badkamer, secondes later kom je terug lopen met een glas wijn en een glas water. ‘Alsjeblieft’.
‘Dankuwel Mevrouw’.
‘Je leert snel’ zeg je tegen me waarna je in de stoel tegen over mij gaat zitten en nipt van je wijn. Ik voel me nog een beetje onwennig, bij deze toch wel onverwachte maar leuke verrassing. Je doorbreekt de stilte door te vragen waaraan ik denk. ‘Ik weet eigenlijk niet wat ik moet zeggen’. Je lacht: ‘Je bent iemand van de controle hé, en die ben je nu kwijt aan het raken. Je weet niet wat ik van plan ben’. Ik knik instemmend. ‘Drink dat glas leeg’ volgt ineens streng. Snel doe ik wat er gevraagd wordt. ‘Je wilde iets drinken he… en dat gaat nu niet meer, wat nu?’
‘Wat zou U doen?’
‘Ik zou in jou plaats maar eens minder bijdehante vragen stellen en beleefd aan de Mevrouw vragen of ik mijn glas mag vullen’ volgt op strenge, doordringende maar rustige toon.
*Slik mijn lach verdwijnt en snel vraag ik beleefd of ik mijn glas mag vullen met water waar instemmend op gereageerd wordt. Ik sta op en wil richting de badkamer lopen. ‘Sta stil!’ Ik verstijf… ‘Op handen en knieën’ zeg je beheerst. Ik volg je woorden op en ga op mijn handen en knieën naar de badkamer. Ik vul mijn glas en kom op dezelfde manier terug… ik zet het glas op tafel en kijk je vragend aan. Mag ik gaan zitten of…? ‘Blijf zo maar staan’. Je kijkt naar me en ziet me denken, ik voel de controle weg glippen.

Een paar minuutjes laat je me zo denken waarna je naar de slaapkamer loopt. Ik sta met gezicht naar het raam, al zie ik niet meer dan je kachel. Ik hoor je naar iets zoeken in je kast. Ineens hoor ik het klikken van hakken op de vloer. Madame X heeft haar schoenen verruild voor gehakte laarsjes. Ze komt naast me staan en pakt me bij mijn nek en doet een halsband rond mijn nek met daaraan een koordje. Vervolgens hoor ik je terug lopen naar je kamer en kom je terug met je laptop waarna je weer gaat zitten in je stoel met de laptop op je schoot. Je trekt me naar je toe met het koordje. We kijken elkaar recht in de ogen aan. ‘Jij bent van mij!’. Die woorden komen aan… ik ril maar voel me blij. Ik glimlach met nog steeds jouw groene ogen die diep in de mijne kijken. Ik voel me klein, ben in je macht. Je laat het touw vlieren en de aandacht verschuift naar de laptop waar je op zoek gaat naar mijn “checklist”. Waar moet ik naar kijken? Ik wil niet staren en zoek snel een rustpunt. Je merkt dat ik zoekende ben. ‘Een halve stap opzij’.
‘Ja Mevrouw’ zeg ik terwijl ik een halve stap opzij zet.
‘Sssst, als ik bezig ben zwijg jij!’
‘J…’ als automatisme wil ik “Ja Mevrouw” zeggen. Ik kan me nog net inhouden en zie je strenge blik boven de laptop uitkomen.
‘Kijk naar de grond’. Snel laat ik mijn gezicht zakken en kijk ik naar de grond.
‘Ik ga je eens nuttig maken, ik heb er niets aan als jij daar zomaar staat te niksen’. Snel voel ik 2 laarzen op mijn rug neervallen, ik ben een voetenbankje. Je bekijkt mijn checklist en begint tegen mij te praten. ‘Mmm je houdt ervan om geslagen te worden met een zweepje’. Ik licht mijn hoofd op ‘Ja Mev…’
‘ZWIJG! Heb ik jou toestemming gegeven om te praten? EN ik dacht dat jij naar de grond zou kijken?’ Ik zie een strenge blik, het is natuurlijk niet zo netjes om Madame X in de reden te vallen. Zal ik sorry zeggen? Nee… Ja… Nee… Ja… en dat allemaal in die ene seconden. Ik mompel zachtjes ‘Sorry Mevrouw’. Dat had ik beter niet gedaan… Je zet je laptop neer, staat op en trekt me aan het koord recht, onze gezichten zijn een paar centimeter van elkaar verwijderd. Een harde klap in mijn gezicht volgt. ‘Is Enricotje dom?’ Het blijft stil. ‘Nou ik vraagje wat? Nu mag je eindelijk je mondje open doen en dan zwijg je in alle talen, kom op ik vroeg je wat!’
‘Nee Mevrouw’.
‘Begreep je mijn woorden niet?’
‘Ik begreep ze Mevrouw’.
‘Waarom luister jij dan niet naar mij?’
‘Uhm…’ Ik weet niet te antwoorden waardoor ik nog een klap in mijn gezicht krijg.
‘Nou? Ik wacht?’
‘Ik wilde me excuseren voor mijn fout en ik twijfelde of ik dat wel moest doen…’
*Zucht ‘Nog een keer: Als ik bezig ben zwijg jij totdat er jou iets gevraagd wordt. Voor de rest doe je gewoon wat ik zeg. Begrepen slaafje?’
‘Ja Mevrouw’.
Het koord wordt los gelaten, door de doordringende ogen van je durf ik niet van je weg te kijken.
‘Kleed je uit’. Ik kleed me snel uit onder jouw ogen. Mijn boxer hou ik aan. Ik wordt zonder woorden gedwongen je recht in de ogen aan te kijken. Je kijkt naar mijn kleren, vindt je dat netjes opgevouwen?’
‘Nee’
‘Nee Meesteres’ wordt ik verbeterd. Ik verbeter snel en vouw netjes mijn kleren op en weer dwing je me recht in je ogen te kijken. Je doet een stap vooruit. Ik durf niet weg te kijken en zie daarom niet dat je aanstalten maakt om een knietje te geven, deste harder komt deze aan en ik zak ineen.
‘Goed zo subje, handen vooruit, kont omhoog… Terug in je houding’. Je gaat terug zitten en ik voel de laarzen weer op mijn rug neer vallen. Hard op begin je te praten over mijn voorkeuren: ‘Denk je eens in, je ligt daar geboeid aan mijn voeten… Ik pak een kaars en laat kaarsvet langzaam druppel voor druppel op je rugje vallen…’ Er wordt een droomscenario geschetst. Mijn glimlach verraad dat ik geniet… Langzaam droom ik weg… totdat Madame X mij venijnig een harde trap met haar hak in mijn zij geeft. ‘Zo slaafje, waren wij aan het genieten?’
‘Uhhh…’ Ze merkte het op, liegen kan en wil ik niet. Wat gebeurt er als ik “ja” zeg?
‘Ja Meesteres’ zeg ik zacht en met een lichte angst voor wat komen gaat. Ik bloos, voel me stom… jij lacht. Je schuift je laptop opzij en trekt mij aan het koord naar je toe.
‘Tuttut Enricotje toch, stiekem genieten’. Mijn glimlach verdwijnt wanneer ik een rake klap op mijn wang voel. ‘Je hebt wel lef om zomaar weg te dromen terwijl ik iets zit te vertellen’. Als straf krijg ik een paar rake klappen in mijn gezicht en wordt ik een aantal keer door je getrapt in mijn buik.
‘Ik wil dat mijn slaafjes zweten, dat ze voor mij door het stof gaan en heel misschien als ik in een goede bui ben mogen ze daarna een klein beetje genieten’. Het touw laat je vlieren en met je laars duw je me weg. Je ene laars zet je hard voor mijn gezicht neer. De ander komt op mijn boven rug te staan. De laars duwt me naar beneden. ‘Opdrukken en kus mijn laars’. Ik begin met opdrukken… je wilt mijn adem door de laars voelen. Zo af en toe wordt er van laars gewisseld en soms wordt de druk opgevoerd door een stevig hak op mijn rug. Het gaat door totdat er zweet verschijnt. ‘Goed zo Enricotje’ Ik mag stoppen en lig uitgestrekt op de grond, 2 laarzen voor me. Ik ruik ze, ik zie ze, ik aanbid ze. Even mag ik bijkomen.

‘Het is bedtijd voor Enricotje’. Je trekt me recht aan het koord en dwingt me om het logeer bed op te zetten. Op handen en voeten loop ik van de kast heen en weer met lakens en een kussen. Als het bed opgedekt is vraag ik naar de goedkeuring van Madame X. Wanneer ze tevreden is pakt ze het koord dat aan mijn halsband zit vast en dirigeert ze me naar de badkamer.
‘Zo Enricotje, voordat je naar bed gaat mag je nog even plassen en poets je netjes je tanden’.
Ik mag opstaan voor de wc. Hoewel Madame X een paar stappen achteruit doet, is het toch moeilijk om te urineren als er iemand op staat te kijken.
‘Kun je niet?’ Vraag je plagend. Je blijft me wat plagen, het is vernederend maar gelukkig lukt het uiteindelijk. Als ik klaar ben draai ik me om en kom je naar me toegelopen. ‘Goed zo slaafje’ zeg je terwijl je met je hand door mijn haren komt. Ik poets mijn tanden onder goedkeurend oog van Madame X. Als ik klaar ben pakt ze de tube tandpasta en smeert mijn tepels in met tandpasta, een blije blik op je gezicht verraad dat je iets van plan bent. Ik weet dat het gaat branden, maar kan niet anders dan het laten gebeuren. Op handen en knieën volg ik je naar de slaapkamer waar je mijn koord aan het bedrand vastbind.
‘Welterusten Enricotje’ zeg je met een klein kusje op mijn voorhoofd.
‘Welterusten Madame X’. Het ligt gaat uit… daar lig ik dan, gevangen door een dominante Dame.

De volgende ochtend voel ik een koude rilling over mijn borst. Ik schiet wakker en van schrik beweeg ik veel. ‘Rustig maar Enricotje’ een zachte hand achter mijn hoofd en een paar tellen later drukt die zelfde hand mij op het kussen. ‘Goedemorgen Enricotje’ zeg je met een glimlach. ‘Je bent vannacht bij Madame X blijven slapen en ik wilde je op een leuke manier wakker maken’.
‘Goedemorgen Madame X’.
‘Ontspan’ zeg je me terwijl je weer me streelt met het ijsblokje. Je ziet mijn blik, hoort mijn stevige ademhaling. Je ene hand drukt me tegen het kussen, de andere zorgt voor koude maar aangename rillingen. ‘Mmm ik hoorde je vannacht nog eventjes piepen’.
‘Mijn tepels gingen branden Madame X’.
‘Haha mooi zo’.Ik geniet, en ik zie je lachen als je me plaagt.
‘Mmm je bent hardleers he, volgens mij wordt het tijd dat ik eens een hotelletje boek zodat ik je kan bijbrengen wat ik van je verwacht en wat je wel en niet moet doen bij de Meesteres’.
Het koord wordt van het bed losgemaakt en als een hondje loop ik achter je aan naar de douche. Onder jou toeziend oog mag ik me met koud water douchen. Daarna ontbijten we samen. Jij aan tafel, ik geknield op de grond. ‘Dankuwel Meesteres voor deze mooie ervaring’
Je lacht: ‘Dit is nog maar het begin’. Volgend weekend staat mijn vuurdoop gepland. Ik beloof je op te komen halen en met drie zoenen nemen we afscheid van elkaar.

Eindelijk is het zaterdagmiddag, na een week vol spanning bel ik bij je aan. Je bent nog wat laatste dingen aan het inpakken en loopt wat rond. ‘Hoe komt het dat jij zo vrolijk bent?’ vraag je me. ‘Ik heb er zin in!’
‘Zin in wat?
‘In vanavond?’
‘Wat vanavond?’
‘Uhhh…’
‘Je durft niet he…’ glimlach je me toe. ‘Ben je gespannen?’
‘Ja’. Het blijft stil en ik sla mijn ogen neer. Je loopt naar me toe en legt een vinger op mijn mond. ‘Sssst, wacht nu maar gewoon af, het komt allemaal goed. Vertrouw me maar’. Als je klaar bent draag ik je koffers naar beneden en zet ze in de auto.
‘Waar gaan we naar toe?’
‘Waar gaan we naar toe MEVROUW’ verbeter je me streng. Je typt het adres in de tomtom. ‘Zij zal je wel de weg wijzen’. De eerste spanningen gieren op. We praten tijdens reis over van alles, behalve over SM.

Bijaankomst wijs je mij een parkeerplaats op het einde van de parking. Ik wil indraaien totdat je de handrem aantrekt. Ik stond stil, maar kan nu zeker niet verder. Ik kijk je aan.
‘Zeg je laat me toch niet dat hele eind lopen?’
‘Nee Mevrouw’.
‘Mooi zo zet me maar netjes bij de ingang af’. Ik doe wat er gevraagd wordt waarna ik de auto in het gewenste vak zet. Ik draag uiteraard jouw tas en de koffer mee naar binnen. Ik zie dat jij incheckt en wanneer je naar me toe komt vraag je of ik toestemming had de spullen op de grond te zetten. ‘Nee Mevrouw’ is mijn antwoord.
‘Dat zijn dan je eerste strafpunten…’. Ik pak de spullen op en loop met je naar de lift. ‘Enricotje het is nu 2 minuten voor, om klokslag het uur ben je bij kamer 413. Voor elke seconde dat je te laat bent wordt je gestraft. Ik ga met de lift en jij pakt de trap’. 10 Seconden te laat klop ik op de deur. Ruim een halve minuut later doe je open. Je kijkt naar je klok. ‘Je bent 45 seconden te laat’.
‘Maar ik sta hier al een halve minuut’.
‘Niet zo brutaal!’ Je wenkt me naar binnen en dwingt me op mijn knieën te gaan zitten in de hoek met mijn armen achter mijn hoofd terwijl jij je gaat opfrissen. Na een tijdje hoor ik het geklik van hakken mij naderen. ‘Sta op’ ik sta op waarna ik mij snel moet omdraaien. Voor me zie ik Madame X in prachtige kleding. Een mooie zwarte lange rok met zwarte top en mooie laarzen. Met een strenge dominante blik en een zweep in haar hand gebied ze mij om mezelf uit te kleden. Dit keer zorg ik dat het netjes is opgevouwen. Ik krijg een halsband met riem om. Ik moet naar de stoel op handen en voeten terwijl Madame X mij als een hond dirigeert. Ze dwingt mij voorover te buigen over de stoel.
‘Zo nu is het tijd voor je straf: 45 zweepslagen, 1 voor elke seconden dat je te laat was’. Ik kijk op, ik zie je gezicht. In mijn gedachte wil ik nog proberen… net als ik iets wil zeggen zie ik je blik verstrengen en merk dat het nutteloos is.
Ik voel de slagen ‘Ahh’.
‘Sta stil!’. Na 7 slagen stop je. Je komt voor me staan en met de zweep til je mijn kin omhoog. ‘Hoeveel slagen waren dat subje?’
‘7 Mevrouw’. Ik wordt aan mijn koord naar je toegetrokken.
‘Majesteit voor jou, Enricotje’.
*Slik. Het is menens.
‘Ik heb geen zin om te tellen, tel maar mee en bij 40 wil ik weten hoever ik ben’. Ik voel de rake klappen op mijn rug landen en probeer ze te ontwijken, tegen beter weten in want je wacht net zo lang totdat ik stil sta. Ik tril, ik maak pijngeluiden, maar kan niets anders dan mijn straf aanvaarden. Bij de laatste slagen blijf ik staan en voel de zweep op mijn rug vallen.
’40 Majesteit’ nadat ik dat gezegd heb kom je voor me staan en vraag je me of ik zeker weet of het 40 is. Ik voel me twijfelen wat jij ziet en het blijft stil. ‘Nou slaafje?’
‘Ja, 40 slagen Majesteit’.
‘Prima geteld, de volgende 5 tel je hardop mee en bedank je mij voor je straf’.
* Patsss ’41, dankuwel Majesteit’, * Patsss ’42, dankuwel Majesteit’, * Patsss ’43, dankuwel Majesteit’, * Patsss ’44, dankuwel Majesteit’, * Patsss ’45, dankuwel Majesteit’.

Je trekt me aan het koordje mee en laat me knielen voor het bed waar jij op gaat zitten. Ik kan me gezicht niet op heffen. Ik voel me gebroken. ‘Zo Enricotje je hebt je straf goed doorstaan’ en met een hand ga je langst mijn gezicht die je langzaam om hoog tilt. Ik zie een glimlach, dat doet mij veel. De glimlach die mij het gevoel geeft dat ik van jou ben. Ik voel me klein, onderdanig. Maar het is ook de glimlach die mij moed geeft, voor deze glimlach doe ik het! Je pakt de zware koffer en gaat weer voor me zitten op bed. Je opent hem en geeft mij in blik in de koffer vol SM-attributen. Een voor een leg je uit wat het is en wat je daarmee zou kunnen doen met mij. Ligt vernederend spreek je me toe waarna mijn uitrustperiode gedaan is. Je pakt de handboeien en doet ze bij mij om waarna ik een gag in mijn mond geduwd krijg. Daarna pak je een kaars uit de koffer en steekt deze aan. Mijn hoofd wordt strak tussen je laarzen geklemd. Ik lig vol spanning te wachten op wat komen gaat… Even later valt de eerste hete druppel op mijn rug. Ik beweeg en mijn pijngeluiden worden opgevangen door de gag. Je hoort me slissen. Druppel voor druppel. Ik voel de warmte rond mij. Je laat me om de zoveel tijd een kwartslag draaien zodat heel mijn rug bedekt wordt. De pijn wordt niet minder en dat zie je, hoewel je het een aantal keer zegt kan ik haast niet stil staan. Ik kwijl langst de gag. Als ik helemaal rond gedraaid ben en mijn rug vol met kaarsvet is voel ik je nagels over mijn rug schrappen. Ik scheer recht… je hand duwt me neer. ‘Auwwww’ gelukkig heb ik een gag in wanneer je de zweep hard op mijn rug laat vallen want mijn “auw” is hard. Je lacht en geeft me nog een paar tikken met de zweep. Je slaat door totdat al het kaarsvet van mijn rug is. Wanneer dat het geval is, worden mijn handen op mijn rug gebonden en doe je mijn gag uit.
‘Mmm subje dat was genieten hé…’
‘Ja Majesteit’ stoter ik.
‘Je hebt wel veel geknoeid’ wijzend op mijn kwijl. Ik moet het allemaal oplikken. Als dat gebeurd is mag ik even bij komen en breng je me een glas water. Ik kom bij met mijn hoofd op jou schoot, je streelt met je hand door mijn haar. ‘Dankuwel Majesteit’ zeg ik wanneer het even gaat. Ik voel me goed en wil dat laten merken, dat apprecieer je.

Na een tijdje dwing je mij op te staan en mijn handen in de nek te leggen en ga je met je nagels langst mijn lichaam, je knijpt me in mijn tepels, mijn buik, mijn gezicht, overal en plaagt me met je zweepje. Je spreekt me vernederend toe. Ik voel me klein en wil door de grond zakken. Je slaat me een aantal keer in het gezicht.
‘Ik wil zweet zien, je door het stof voor mij zien gaan’ vertel je me dwingend. Je laat me op mijn ellebogen achter je aan lopen. Het enige wat ik zie is stof en jou hakken. Je zet er de pas in wat mij het moeilijk maakt te volgen. ‘Het is tijd dat ik ga genieten, vind je ook niet Enricotje?’. Uiteraard ben ik het hier mee eens. En je laat me op het bed zitten. Aan de andere kant ga jij zitten en je wilt dat ik je nek en rug masseer. Ik laat je genieten, ik doe extra mijn best. Na een tijdje dien ik voor je te knielen en dien ik beide laarzen te kussen om ze vervolgens uit te trekken om beide voeten te masseren. Na deze massage merk je op dat de tijd gevlogen is gebied je me het bad vol te laten lopen en er voor te zorgen dat de Majesteit lekker kan genieten van een welverdiend bad. Als het bad gevuld is wordt ik geboeid en met een gag in mijn mond op bed gelegd. Mijn enkels worden aan elkaar gebonden waarna ze naar mijn polsen gebracht worden zodat ik in een hogtie lig terwijl jij uitgebreid gaat genieten. Na 3 kwartier kom je terug en kom je naast me zitten in je slaapkleren. Je wrijft door mijn haren en ziet dat ik het moeilijk heb. ‘Je wilt los hé’. Ik probeer te knikken maar dat gaat moeilijk. Je haalt mijn gag uit mijn mond en ik moet lief vragen of ik los mag.
‘Nee’ zeg je lachend, probeer nog maar eens. Je laat me de vraag een aantal keer herhalen met steeds het zelfde antwoord, je ziet dat ik er moedeloos van wordt en zegt ineens ja. Ik wordt los gemaakt en je zet me onder de douche. Ik ben uitgeput en na de douche laat je me nog smeken om in bed mogen te slapen. Ik slaap die nacht met een glimlach.

De volgende ochtend gaan we naar de ontbijtzaal en mag ik bij gebrek aan droog brood mijn bord belegen met 2 croissantjes met een glas water en ik zie dat jij je bord vol legt met lekkere dingen. We praten na over de sessie. Terug op de kamer volgt de finale. Ik dien mij weer uit te kleden en ik wordt geblinddoekt. Ik weet niet wat er gaat gebeuren. Je plaagt me met waxinelichtjes, ik je slaagt me overal. Iedere keer schrik ik op, ik sta schrap want weet niet wat komen gaat. Dan ineens zet je een hak recht op voet. Snel doe je een hand voor mijn mond zodat niemand mij kan horen. Ik ben aan je overgeleverd een heerlijk gevoel. Als laatste pak je een tube tandpasta en smeert mij in. Je duwt me naar beneden zodat ik voor je kniel. Mijn blinddoek gaat af. Je pakt een spiegel en ik zie een grote M op mijn buik staan.
‘De M van Mevrouw, Meesteres, Majesteit, Madame X en de M van je bent van MIJ!’
Je glimlacht: ‘Je hebt dit weekend goed doorstaan, ik ben trots op je’. Een grote glimlach verschijnt op mijn gezicht. ‘Dankuwel Majesteit voor deze onvergetelijke uren!’ Ik ben blij en met een knuffel sluiten we het weekend af. Alvorens we gaan frissen we ons zelf op en draag ik de koffers naar de auto. Ik zet je af en bedank je nogmaals voor dit fijne weekend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.