Verhaal – Madame X: 2.6 Ontspannen

Madame X
Een periode heb ik gechat met een Dominante vrouw, voor haar schreef ik verhalen. Dit luchtte mij enorm op. Ik heb de verhalen gebundeld en op deze site geplaatst. Om privacy redenen heb ik de namen veranderd en spreek ik over Madame X.

Ontspannen
Het is vrijdagmiddag, rond drie uur kom ik thuis van school, zet mijn tas weg en pak een glas fruitsap. Ik hou van een lekker sfeertje in huis en besluit mijn laptop maar aan te zetten en daarmee voor wat muzikale sfeer te zorgen. Ik zit wat mailtjes te lezen waarna de telefoon gaat. ‘Met Enrico’.
‘Hey met Suzy’
‘Hey hoe is het met jou?’.
‘Ja, goed en met jou?’.
‘Ja goed, ik kom net terug van school en ben een beetje aan het relaxen’.
‘Ahhh dat is eigenlijk waar ik ook voor bel, ik heb vanavond wel zin in een beetje ontspanning na een drukke week. Heb je zin om vanavond met mij te iets te gaan doen?’.
‘Ja, lijkt mij leuk’.
‘Mmm, dat had ik wel verwacht, kun je om een uur of zeven bij mij zijn?’.
‘Ja dat moet wel lukken, dan zie ik je om zeven uur’.
‘Oké, Tot dan, bye!’. Hmm een onverwacht telefoontje, maar voor een ontspannen avond ben ik altijd wel in. In de vluchtigheid ben ik vergeten te vragen wat de bedoeling is van de avond en waar we naar toe gaan. Ik fris me snel even op en ga met ‘opengevoel’ richting Antwerpen.

‘Hey Enrico kom verder’. We begroeten elkaar en ik loop achter je aan naar boven. ‘Ik weet niet of jij al gegeten hebt, maar je kunt een hapje mee eten als je wilt’. Het aanbod sla ik niet af waarna we praten over koetjes en kalfjes terwijl ik je help met de tafel te dekken. ‘Zo Enrico, ik wil vanavond wel eens lekker ontspannen en aangezien je hier toch bent ga jij hiervoor zorgen. Ik heb de ingrediënten al op het aanrecht beneden in de keuken gezet, daar mag jij iets lekkers van maken’. Benieuwd welke ingrediënten er op mij staan te wachten loop ik naar de keuken. Na een klein half uurtje kom ik terug boven en dineer ik het eten op tafel. Je hebt de kamer gezellig gemaakt door een aantal kaarsen aan te steken. Natuurlijk ben ik benieuwd naar je reactie op mijn kookkunsten. Een kleine zucht van opluchting gaat er toch wel door mij heen wanneer ik merk dat je het lekker vindt.
‘Wat ben je voor vanavond van plan?’ vraag ik haar.
‘Waar denk je zelf aan?’
‘We kunnen samen de stad in gaan, misschien draait er een leuke film vanavond’.
‘Mmm, ik heb gezegd dat ik wil ontspannen vanavond, dat wil niet zeggen dat jij ook op je lauweren kunt rusten’. Je ogen kijken me aan, “wat is ze van plan?” Vraag ik me af.
‘Stroop je mouw op’. Ik doe wat je vraagt waarna je mijn hand pakt en op tafel drukt. Met je andere hand pak je de kaars die op tafel staat en houd hem boven mijn arm. Langzaam laat je een druppel vallen op mijn arm… ‘En?’
‘Uhhh, onverwacht maar het voelde wel prettig’.
‘Prettig?’
‘Uhja, ik zou niet weten hoe ik het moet omschrijven’. Je lacht: ‘Ik wist wel dat jij dit leuk zou vinden’. Snel laat je nog wat druppels vallen waarna je me los laat en de kaars weer terug op tafel zet. Je pakt een teiltje uit de kast en gaat weer zitten. ‘Leg alles maar in dit teiltje’. Ik doe de borden en het bestek in de teil en als alles is ingeruimd sta je op en pakt het teiltje vast. ‘Sta is op’. Ik sta op en je kijkt me diep in mijn ogen aan. Na een paar seconden duw je het teiltje in mijn handen met de woorden: ‘Hier, ga maar naar beneden en was maar af’. Je draait je om en loopt naar je slaapkamer. Na een paar seconden ben ik vertrokken naar de keuken en ga ik voor je afwassen.

Niet veel later sta ik terug voor je kamer, de deur is op slot… Ik klop aan en na een paar minuutjes doe je de deur open. Je leunt tegen het deurportaal en vraagt of ik zeker weet dat alles schoon is. ‘Ja’ antwoord ik.
‘Ja, wie?’
‘Ja Madame X’
‘Als er ook maar iets niet schoon is naar mijn mening kun je terug naar beneden’. Ik houd de teil voor je waarna je de vaat controleert.
‘Oké, kom maar verder’ zeg je terwijl je me binnen laat. ‘Zet het maar netjes in de kast’. Wanneer ik dat gedaan heb kom je voor me staan. ‘Ik denk dat jij graag een spelletje met mij speelt hè’.
‘Ja, Madame X’.
Je loopt naar de deur en draait deze op slot.
‘Kleed je maar uit’. Op mijn boxer na sta ik naakt voor je. Je lacht: ‘Hoe voel je je nu?’
‘Phoe, ik zou het niet kunnen omschrijven’. Het blijft stil, je laat me denken. Ik kijk je aan, maar ik weet niet waar ik moet kijken. Mijn handen bewegen, sta ik zo goed? Ik weet het niet… Wat gaat er gebeuren? Veel schiet er door mijn hoofd. Je lacht.
‘Je weet je geen houding te geven hè? Enricotje?’.
‘Nee, ik vindt het inderdaad moeilijk’.
‘Mmm blijf dan nog maar even staan, ik wacht wel totdat je weet hoe je houding moet zijn’. Een gevoel van ongemakkelijkheid gaat er door me heen. Je wacht af en laat me even zoeken. Na een tijdje loop je naar mij toe en leg je mijn handen achter op mijn hoofd. Mijn kin duw je naar boven en met je voet tik je mijn benen iets uit elkaar. Je zet een paar stappen naar achteren en bekijkt me weer. ‘Kijk me recht in mijn ogen aan’. Zo bewegelijk als ik me net voelde, zo stijf voel ik me nu. ‘Zo, ik heb je een houding gegeven, word ik daar niet voor bedankt subje?’
‘Dankuwel Madame X’.
‘Tja, ik had weinig keus, vindt je niet? Als ik op jou had moeten wachten stond ik hier morgen ochtend nog. Blijf nog maar even zo staan’. Je loopt me voorbij en pakt uit de kast een speelbord en damstenen. Ik sta met mijn rug naar jou toe en kan niet zien wat je gepakt hebt. ‘Jij wilde graag een spelletje met mij spelen hè’.
‘Ja, lijkt me leuk’.
‘Oké, kom dan maar aan tafel zitten. Ik zet mij aan tafel en onder jouw toeziend oog zet ik het spel op, zoals jij wilt: zwart voor jou, wit voor mij.
‘Ken je de regels?’.
‘Ja Madame X’.
‘Oké, Enricotje zeg mij dan maar eens wie er mag beginnen’.
‘Wit begint volgens de regels, dus dat ben ik’.
‘FOUT, volgens mijn regels begint de Prinses altijd aan het spel, sukkel!’
‘Ja Prinses’ zeg ik zachtjes.
‘Ik hoef jou bevestiging niet, maar fijn dat je dat ook vindt. Goed als ik win dan mag ik genieten, als jij wint krijg je helemaal niets. Ik vind dat wel goed van mij bedacht, jij ook niet?’.
Natuurlijk wil ik ook genieten, maar mijn gevoel zeg dat het enige juiste antwoord is: ‘Ja Madame X’. We spelen het spel en het eerste spelletje win jij. Het tweede spel dreig ik te gaan winnen… Maar net voordat ik de steen wil pakken, en ik zo van jou een dam kan winnen, tik je met je voet mij aan. Ik kijk je aan… zal ik de dam pakken? Lichtjes schut je van nee. Je gezicht spreekt zonder dat je een woord zegt. Ik pak een andere steen zodat je me in de volgende beurt kunt “slaan”. Wat ik zou winnen, verlies ik: 2-0 voor de Prinses. Het derde en het vierde spelletje verlopen “eerlijk” en worden gewonnen door jou. Bij het vijfde spelletje kan ik je weer cruciaal “slaan”. Nog voordat ik mijn dam kan pakken, pak je de dam op en leg je deze naast het bord op jou stapel.
‘Hey wat ga je doen’.
‘Ik leg deze dam aan de kant, dat zie je toch?’.
‘Ja, maar…’.
‘Tuttut, ik bepaal toch de regels?’
‘Ja Madame X’.
‘Nou en ik heb bepaald dat die steen niet meer mee doet, punt uit’. Hier kan ik niet tegen ingaan en uiteindelijk wordt het 5-0 voor je. ‘Goed Enricotje, dat was leuk, vond je niet?’
Zachtjes antwoord ik instemmend. ‘Aaaah niet getreurd, ik heb gewonnen met 5-0 en jij gaat er voor zorgen dat ik 5 keer ga genieten, is dat niet leuk?’.
‘Ja Madame X’.

Ik dien alles op te ruimen en in de houding voor je te gaan staan. Je laat me een rondje draaien en je bekijkt me. Je laat me voor je knielen en je laat me je laarzen uit trekken. ‘Zo Enricotje, laat mij maar eens lekker ontspannen met een voetenmassage’. Rustig begin ik aan de massage en laat ik je genieten. Na een tijdje mag ik je laarzen weer om je voeten doen waarna je ze snel op mijn schouders legt. We beginnen te praten, al voelt zo’n gesprek toch anders aan. Je speelt met je hakken en drukt ze tegen mijn schouders aan. Ook mijn tepels ontkomen niet aan je hakken. Je voeten plagen mijn lijf. Een tik op mijn zij, in mijn maag, op mijn borst. Een duw hier, een duw daar. Je streelt met je laarzen mijn gezicht en je laat me de onderkant van je laars kussen. Een vernederend gevoel maakt mij meester, maar ik vind het fijn. Met een trap dwing je me op mijn rug te gaan liggen. Ik lig nog maar net wanneer ik je koude hak hard op mijn buik voel drukken. Precies weet je waar je moet zijn om mij pijn te laten voelen, mijn navel, buik en tepels. Ik wil niet piepen en probeer al het geluid binnen te houden. Een geluid betekent straf verzekerde je mij. Je ziet me vechten… Wanneer je je hakken voor de zoveelste keer verplaatst en stevig door duwt laat ik me gaan, zachtjes zeg ik ‘Ahhhhh’. Gelijk haal je de hakken van mijn lijf en dien ik snel voor je te knielen. Je maant me sneller te zijn en wanneer ik voor je zit voel ik je vlakke hand een paar tikken op mijn wangen geven. Ze gloeien… ‘Waarom maakte jij nou geluid? Had ik niet gezegd dat jij stil moest zijn?’ Het blijft stil…
*Patsss een harde vlakke klap om mijn wang die ik niet zag aankomen.
‘Nou, krijg ik nog antwoord?’
‘Sorry Prinses Madame X, het was niet mijn bedoeling om geluid te maken’ zeg ik met mijn hoofd gebogen.
‘Kijk me aan’. Snel kijk je aan en je pakt me bij mijn kin vast. ‘Nog een geluidje en het zal je berouwen, heb je dat begrepen?’
‘Ja Prinses Madame X’.
‘Goed, buig maar voorover’. Ik buig en nu krijgt mijn rug een behandeling van jou hakken. Weer spaar je me niet. Stevig druk je door, je maakt het me moeilijk, maar ik zwijg. Je laat me mijn handpalmen openen en je plaatst je rechterhak erin. Je linkervoet drukt mijn gezicht tegen je rechterlaars. ‘Kus en aanbid mijn laarzen Enricotje, laat voelen dat ik boven je sta’. Je wisselt ze nog even af waarna je mij even laat bij komen.

‘Zo Enricotje, je hebt nu al 2 keer laten genieten. Eerst een lekkere voetmassage en daarna heb ik me heerlijk kunnen uitleven met mijn hakken, nu is het tijd voor punt 3, vindt je ook niet?’
‘Ja Madame X’. Op handen en voeten dien ik je te volgen naar je slaapkamer. Je laat me voor je bed staan en met een paar touwen zet je mij vast. Als ik vast sta ga je op mijn rug zitten en trek je aan mijn haren mijn gezicht naar achteren. Met een snelle beweging doe je een gag in mijn mond en laat je mijn gezicht weer vallen. ‘Zo Enricotje, nu zul je wel geen geluidjes meer kunnen produceren, ik wil ontspannen en daarbij wil ik geen vervelende geluidjes horen en aangezien dit nog pijnlijker zal worden als daarnet ben ik genoodzaakt je een gag om te doen’.
Ik dien vooruit te blijven kijken terwijl jij weg loopt en me even laat staan. Ik hoor dat je met van alles bezig bent en ik wacht in en op de spanning wat komen gaat. Wat is ze van plan dat nog pijnlijker is?

Na een paar minuutjes kom je terug en ga je op de rand van het bed zitten. Ik voel de warmte onder mijn buik, op mijn rug en benen totdat je de eerste druppel kaarsvet langzaam op mijn rug laat vallen. Ik trek samen en je wacht totdat ik ontspan om de tweede druppel te laten vallen. De volgende druppel komt, dat is zeker maar wanneer? En van hoe hoog valt deze? De twijfel van mij, de lach van jou die verraad dat je geniet en dat keer op keer, minuten lang. Na een aantal minuten is mijn rug bedekt met een mooie laag kaarsvet, tot tevredenheid van jou. ‘Mmm subje dat kaarsvet moet er ook weer af hè, zal ik mijn nagels eens in je vel zetten of…?’ Ik hoef niet te antwoorden, venijnig zet je je nagels op mijn rug waarna je een klein beetje los peutert. ‘Of zal ik mijn zweepje gebruiken?’ Je loopt weg en even later hoor ik het getik van je haken dichter bij komen. Met een tik op mijn boxer weet ik dat je je zweepje hebt gepakt. ‘Mmm ik denk dat ik het afwissel, eerst een paar tikjes en daarna mijn mooie rode nagels in jou vel’. Tikjes… maak er maar tikken van denk ik na de eerste paar slagen op mijn rug.
‘Mmm dit plekje ben ik volgens mij vergeten’ Je staat op en komt even later terug met een nieuwe kaars waarna je het vergeten plekje nog even bedekt met een laag kaarsvet. De druppels vallen snel achter elkaar en ze worden gelost niet ver van mijn lichaam. Tijd om te bewegen is er niet, ik voel de pijn maar die veranderd langzaam in een fijner gevoel. Jij merkt het en gaat nog even door. ‘Ik zei toch dat jij dit wel fijn zou vinden’. Je laat me even bij komen, stiekem geniet ik maar ook dat merk je: ‘Had ik niet gezegd dat ik zou genieten en niet jij?
‘Sorry Madame X’ stamel ik uit.
‘Ik straf je hier straks wel voor’. Met een latje krauw je wat kaarsvet los op mijn rug. Het latje belandt ook een aantal keer op mijn boxer. Je voelt mijn twijfeling. De zweep, het latje of je nagels? Op mijn achterwerk of mijn rug? Je speelt met mij, je geniet van mijn onzekerheid. Ik voel me subbig, verkeer ik in subspace?
Als al het kaarsvet los is maak je me los en verwijder je mijn gag. Je pakt me vast aan mijn polsen en trekt me recht.
Een gemeend: ‘Dankuwel Prinses Madame X’ zeg ik heel zachtjes met een glimlach.
‘Je hebt je goed staande gehouden Enricotje’. Je glimlacht naar mij en met een goed gevoel kom ik bij tegen je bedrand. ‘Het is al lang bedtijd voor jou geweest Enricotje’
‘Ja Madame X’
‘Hup ga je tanden poetsen’. Ik wil opstaan, maar je wijst er mij op dat ik op handen en voeten moet voortbewegen. In de douche mag ik opstaan en poets ik mijn tanden waarna je in een snelle beweging mijn linker hand pakt en snel de handboeien omdoet. Je draait me om en in een paar seconden tijd sta ik tegen de muur met mijn beide handen op mijn rug geboeid. ‘Voor dat wij gaan slapen vind ik dat ik nog een vierde keer mag gaan genieten ’. Je pakt een tube tandpasta en smeert wat tandpasta op mijn tepels. Je zet een paar stappen naar achteren. ‘En nu maar wachten’ zeg je met een doordachte blik. Het wachten duurt niet lang, een brandend gevoel krijg ik op mijn tepels. Ik wil krabben, maar als ik mijn handen naar mijn tepels wil brengen realiseer ik me weer op dat ze geboeid zijn. Ik zie je lachen: ‘Is er iets?’
‘Het brand en ik zou nu wel graag willen krabben’.
‘Vervelend hè als je niet kan krabben’.
‘Ja zeg dat wel’.
‘Zal ik dat eens voor jou doen dan?’ Je doet een paar stappen naar voren en je gaat met je nagels over mijn tepels heen. Heb blijft niet bij zachtjes krabben, mijn tepels worden stevig onder handen genomen door je. ‘Lief van de prinses dat ze je van je brandend gevoel af helpt hè’. Eigenlijk kan ik dit alleen maar beamen, al gaat dit niet zonder enige pijn. Je maakt me los en we gaan slapen.

De volgende ochtend word ik wakker door de wekker.
‘Goedemorgen Prinses’.
‘Goedemorgen subje’.
‘Heeft U lekker geslapen?’.
‘Heerlijk en jij?’
‘Ja ook’.
‘Ik denk dat het tijd wordt voor mijn vijfde “ontspanningspunt” hè?’
‘Hmm ik bereid me voor op wat komen gaat’.
Je ziet mij denken maar stelt me snel gerust ‘Maak maar eens een lekker ontbijt op bed voor mij klaar’.
Ik ga naar de keuken en maak en lekker ontbijtje voor je klaar. Samen ontbijten we, jij in bed lekker onder de warme dekens, ik op mijn knietjes op de grond.
‘En heeft U de afgelopen uurtjes kunnen ontspannen’.
‘Ja hoor Enricotje’.
‘Dankuwel Madame X, ik vind het fijn om U te mogen ontspannen’. We praten nog wat na en frissen even op voordat ik weer richting huis ga.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.