Verhaal – Madame X: 2.5 Fantasie van Madame X

Madame X
Een periode heb ik gechat met een Dominante vrouw, voor haar schreef ik verhalen. Dit luchtte mij enorm op. Ik heb de verhalen gebundeld en op deze site geplaatst. Om privacy redenen heb ik de namen veranderd en spreek ik over Madame X.

Fantasie van Madame X
Op een zaterdagmiddag besluit ik met wat vrienden om ’s avonds naar Antwerpen te gaan en daar wat te gaan eten om vervolgens verder te gaan zien hoe we de avond gaan invullen. We gaan lekker vroeg door zodat we niet in de drukte zitten en alle ruimte hebben om bij te praten en ons goed te amuseren. Ik wilde het ook niet te laat maken dus was wel blij met de vroege aanvang. Nadat we goed gegeten, en natuurlijk veel gelachen hebben, besluiten we de avond voort te zetten in een cafeetje op de markt. Na een drukke werkdag voor je, zie ik je binnen stappen in het zelfde café waar wij toevallig zitten. ‘He alles goed?
‘He, ja en met jou? Vraag ik je.
‘Ja, ook hoor, wat brengt jou hier?’
‘Zoals je ziet een gezellige avond uit met wat vrienden en jij?’
‘Ja ik heb net gewerkt en afgesproken met een vriendin van me om nog even iets te gaan drinken in de stad’
‘Ahhaaa lekker gewerkt?
‘Jaaaa zeker, was wel druk maar nu tijd voor ontspanning’
‘Nou amuseer je dan maar goed’ geef ik je mee met een knipoog.
‘Ja komt goed hoor en jullie ook veel plezier he’ met een glimlach loop je naar achteren.

Een tijdje later sta ik op en loop richting het toilet en kom langst het tafeltje van jou en je vriendin. Er is oogcontact en ik zie je lachen terwijl je met je vriendin praat, ik lach lief terug en loop door. ‘Hej Enrico kom eens terug’. Je staat op en fluistert in mijn oor: ‘Je moet vast nodig hè, maar je mag nog niet schatje’. Je neemt afstand en door de harde muziek heeft niemand iets door. ‘Hej Eva, dit is Enrico – Enrico Eva een vriendin van me’. Ik schut haar de hand en vraag hoe het met haar gaat.
‘Ja wel lekker maar vertel eens hoe kennen jullie elkaar?’
‘Dat kan Enricotje vast wel vertellen, toch? Je glimlacht… hoe ga ik hier discreet een passend antwoord op geven.
‘Nou gewoon met het stappen hier, ik woon hier niet ver vandaan’.
‘Ohhhw’ zie ik je verbaasd maar tegelijk ook plagend kijken. Je houd me even aan de praat, maar uit eindelijk laat je me toch gaan.
‘Heej maar je moest naar de wc hè, ga maar snel voordat je het in je broek doet’. Lacherig en verbaast gaan jullie weer verder met je conversatie en loop ik door.

Op het einde van de avond stap ik op. Ik sta alleen op, want de dag erna moet ik, in tegen stelling tot mijn vrienden, vroeg op. Ik groet de rest en loop langst de bar waar je inmiddels bent gaan zitten. Ik groet jou ook even snel en wil naar buiten lopen. Je vriendin is net even weg en je trekt me aan mijn jas… ‘Zooo ga je weg zonder mij een drankje aan te bieden?’
‘Uhmmm…’ Eigenlijk wil ik door, ik ben al later dan ik vooraf gehoopt had.
‘Dat kan niet hè Enricotje’.
‘Nee, daar heb je wel gelijk in’. En eerlijk gezegd kan ik het ook niet laten om iemand dan iets te drinken aan te bieden en even bij te praten.
‘Je???’ zeg je direct op mijn woorden. Een frons op het gezegd verteld me duidelijk dat het U moet zijn. Snel verbeter ik me.
‘Ik wil dat je je over een uur bij mijn appartement meldt. Heb je dat begrepen?’ Ze heeft iets in haar ogen waardoor ik het niet kan weigeren… Dominantie?
‘Ja Suzy’.

Hmm ik had dit niet verwacht, maar ik zorg dat ik ruim op tijd bij haar luxe appartement ben. Te laat komen is nooit zo netjes hè. Ik bel op het uur aan en je doet open. ‘Prima op tijd’ zeg je. ‘Hang je jas maar op en volg me maar’. Natuurlijk doe ik dat en terloops vraagje me of ik gedronken heb. ‘Nee natuurlijk niet, als ik rij is dat niet verantwoord hè’.
‘Mooi anders had je direct rechtsomkeer kunnen maken’. Ik volg je door je luxe appartement en je begeleid me naar de douche. ‘Alles uittrekken, douchen en aantrekken wat er op de stoel ligt. Over 10 minuten verwacht ik je schoon, begrepen?’
‘Ja Madame X’. Je zet me onder de douche en ruimt mijn kleren op ‘onder het mom dat ik die voorlopig toch niet nodig heb’. Daarvoor in de plaats leg je een leren slip klaar. Daarna kijk je toe of ik mij wel netjes douche. ‘Oké, uit de douche, afdrogen een aankleden – tempo je hebt nog 2 minuten!’ Snel kom ik uit de douche, droog ik me af en trek de iets wat strakke slip aan.
‘Mmmmm staat je niet verkeerd… handen in je nek!’ Keurend loop je rond me.
‘Zo subje daar sta je dan hè…’ zeg je fluisterend in mijn oor waarna je daarna er venijnig aan trekt.
Je pakt me bij mijn kin en je dwingt me recht in je ogen te kijken.’Zo subje, waarom bood je mij niets te drinken aan?’
‘Uhmmm…’
‘Uhmmm…? Is dat je enige antwoord?’
‘Sorry Madame X’
‘Sorry? Ik wacht nog steeds op een reden!’ Een reden blijft mij verschuldigd… ‘Nou?… Volgens mij heeft Enricotje straf nodig, toch?’ Je laat mijn kin los, draait je om en zet je hak op mijn voet en draait snel op mijn voet in.
‘Aahhh’
‘Haha, nu al piepen, je gaat nog veel meer beleven voordat je hier mijn paleisje verlaat’. Met een glimlach kijk je me aan… Dat beloofd wat…

Je loopt uit de douche en komt even later terug met boeien en een touw. De boeien gaan om mijn polsen die nog steeds in mijn nek liggen. Een touw gaat van de ring in mijn slip langst mijn billen naar de boeien. Dit touw is net lang genoeg om de afstand te overbruggen, al hel ik wel over naar achteren. Het andere touw wordt aan een ring die aan mij slip zit vastgebonden: ‘Gevangen in België worden voortgetrokken aan een koortje zag ik… en omdat jij ook straf verdiend lijkt het me ook niet meer dan normaal dat ik je zo vooruit trek. En niet piepen, had je maar wat leniger moeten zijn!’. Je draait je om en trekt me achter je aan. Je zet er stevig de pas in wat mij moeite geeft om te volgen. Je hele appartement wordt aangedaan en het is eventjes lopen naar de ruimte waar je me naar toe brengt. Je doet de deur open en zet mij neer in de hoek. Je bindt het touwtje vast tegen aan de muur zodat ik recht voor spiegel sta.
‘Zo Enricotje, blijf jij hier maar eens lekker staan zodat ik me even kan opfrissen na een lange dag werken’. Erg gemakkelijk sta ik niet en natuurlijk vertel je me dat je ruim gaat genieten van het bad dat je eerst gaat laten vol lopen en dat je daarna eerst de tijd neemt om bij te praten met je vriendinnen. Ik sta hier dus voorlopig nog wel even realiseer ik me. Had ik haar maar iets te drinken aangeboden… Het lijkt uren te duren… Al ben ik als subje snel het besef van tijd kwijt. Ik hoor je badderen en bellen met een vriendin. Na een tijdje kom je terug en ga je achter mij staan. Als ik in de spiegel kijk zie ik achter me dat je een prachtige zwarte jurk met hoge hakjes eronder draagt. ‘Zo Enricotje sta je daar lekker?’
‘Nee, eigenlijk niet zo Madame X’.
‘Nee??? Tja, dan had je me maar iets te drinken moeten aanbieden, dat krijg je ervan’.
‘Sorry Madame X’.
‘Had daar eerder aangedacht, je straf ga je vanavond echt niet ontlopen en je verlaat mijn paleisje niet voordat ik tevreden ben, begrepen?’
‘Ja Madame X’.
‘Mooizo’. Het touwtje tussen m’n boeien en de slip gaat los en venijnig geef je me er een paar tikken mee op mijn rug. Je neemt afstand ‘Zo vind je je nu zelf daar ook niet lullig staan zo geboeid en met een touwtje vast aan de muur?’
‘Ja Madame X’.
‘Wees blij dat ik niet publiekelijk verneder’.
‘Danku Madame X’. De boeien gaan los en mijn polsen worden snel op mijn rug gelegd waarna ze weer strak in de boeien gezet worden. Het touwtje maak je los van de muur en je trekt me weer achter je aan.
‘Staan blijven!’. Ik blijf staan en jij neemt plaats in een heerlijke zetel die midden in de kamer staat. ‘Op je knieën en kus mijn voeten’. Terwijl ik je ene voet kus zet je je andere hak op mijn rug. Rechtkomen gaat niet, maar je geeft wel door wanneer ik van voet moet wisselen. ‘Druk maar eens 60 keer op!’. Na zo’n 15 keer opgedrukt te hebben, druk je met je hak mijn rug neer’.
‘Oh subje toch, ik ben vergeten te zeggen dat je zelf moet tellen, je zult opnieuw moeten beginnen zodat ik precies weet of je de 60 wel gehaald hebt. De eerste 50 doe die je maar in je hoofd dan is het hier tenminste nog lekker stil. De laatste 10 tel je hardop mee, maar als je mis telt ben ik weer genoodzaakt je te straffen’. Ik tel in mijn gedachte mee en bij 50 begin ik hardop te tellen tot ik de 60 gehaald heb. ‘Klaar subje?’
‘Ja Madame X’
‘Dom enricotje toch, je begon bij 49 hardop te tellen’. Ík weet zeker dat ik bij 50 was en probeer haar daar ook van te overtuigen: ‘Ik was echt bij 50 Madame X’
‘Ohhh denk jij het beter te weten dan je Domme?’
‘Uhm nouuu’
* Patsss snel corrigeer je mij met een tik in mijn gezicht.
‘Nee Madame X’
‘Je kunt nog niet eens tellen sukkel, maar dat zal ik je dit weekend (dit weekend??? Speelt er door mijn gedachten) nog wel bijbrengen… Recht en snel een beetje!’ Ik kom recht en je trekt me weer achter je aan naar het kruis dat tegen de muur staat. Speels zet je me vast. ‘Zo Enricotje, straks krijg je straf voor je opstandigheid maar eerst ga ik je leren tellen’. Terwijl ik vast sta zet je een paar stappen naar achter en mag ik eerst eens laten zien dat ik tot 50 kan tellen.
‘1, 2’
*Patsss je vlakke hand recht in mijn gezicht.
‘1 wat?’
‘1 Madame X’
‘Juist en nu verder’
‘2 Madame X, 3 Madame X … 50 Madame X’
‘Goed zo’ Je blinddoekt me en dat zorgt ervoor dat ik niet kan zien wat je met me gaat doen, wat de spanning erg verhoogt. Je pakt een klein zweepje en begint te slaan op mijn slip, daarna ontkomen mijn zij en buik ook niet aan slagen. Ik dien mee te tellen in gedachten en haar te vertellen hoeveel tikken zij mij gaf. Per keer dat ik fout tel komen er 5 series bij. Je bent even bezig en zo af en toe zit ik een slag mis… maar uiteindelijk ben ik zo gefocust dat ik niet mis meer kan tellen. ‘Mmm je kunt het dus wel? Deed je het om mij uit te dagen?’
‘Nee absoluut niet!’
‘Mmm en dat moet ik geloven?’
‘Ja Madame X’
‘Niet te bruutaal worden he!’ zeg je terwijl je aan mijn tepels draait. Je begint me te kietelen waarna je een paar klemmetjes pakt die je vervolgens op mijn tepels zet gevolgd door wasknijpers die de rest van mijn lichaam bedekken. Daarna wordt er natuurlijk stevig aan deze knijpers gedraaid zodat ik over in mijn lijf de pijn voel. Ik schrik bij de eerste klem, natuurlijk spaar je me niet want het is nu eenmaal de straf die ik verdien. Het mooie van de tepelklemmen is dat ze met een ketting aan elkaar vast zitten zodat Madame X er goed aan kan trekken. Zo worden mijn tepels naar voren getrokken, waardoor ik moeilijk stil kan blijven. Je dreigt met een gag als ik niet snel stil ben, wat effect heeft. Mijn gezicht verrekt, maar ik hou wijselijk mijn mond. Je geniet van mijn grimassen. Je hebt plezier in het spel, je hebt me in je macht. Uit eindelijk vind je het genoeg en besluit je om met een zweep de wasknijpers van mijn lijf te slaan. ‘Zo dombo, tel je even mee?’ Ze slaat de eerste wasknijper eraf.
‘Ahh 1 Madame X’. De rest volgt snel al weet ik niet wanneer je er weer een van mij afslaat. Dit wissel je af door met je nagels over mijn lichaam te gaan en zo af en toe een wasknijper van lijf af te draaien. ‘Zo subje goed meegeteld, ik ben klaar’. Je maakt me los en doet mijn blinddoek af. ‘Zooo, ik ben moe en ga zo slapen’. Je trekt me achter je aan en loopt naar de kooi. Je doet de deur open en gebied mij er in te gaan.
‘Madame X, ik moet morgen om 12 uur op de voetbal zijn’.
‘Ja en?’
‘Hoe gaat dat dan morgen?’
‘Tja is dat dan mijn probleem?
‘Nee Madame X maar…’
‘Tuttut… wie is er nu belangrijker, de voetbal of je prinses?’. Ik sla mijn ogen neer en weet donders goed dat hier maar een antwoord past, stiekem vind ik het ook helemaal niet erg.
‘U Madame X’.
‘Goed zo en nu die kooi in, ik bepaal wel wanneer jij je straf uitgezeten hebt en wanneer jij naar huis mag, trouwens ik heb je kleren en die krijg je niet eerder terug voordat ik tevreden ben, heb je dat begrepen?!’
‘Ja Madame X’ ik doe wat jee vraagt en ga de kooi in waarna je deze afsluit en de sleutel in je bh steekt.
‘Hier durf jij nooit aan te komen’ Je glimlacht ‘Trusten Enricotje’
‘Welterusten Madame X’ Je loopt weg en ik hoor de deur sluiten… daar zit ik dan, opgesloten in jou kooi, gevangen in het paleisje van de prinses.

De volgende ochtend wordt ik vroeg wakker gemaakt door een opgewekte Madame X. Je trapt tegen mij zodat ik goed wakker wordt.
‘Zo Enricotje, goed geslapen in je kooitje?’
‘Mwha kan beter Madame X’. Ik lig echt gebroken in de kooi en heb niet zo lekker geslapen. Ik kom recht en sla mijn hoofd tegen het dak van de kooi.
‘Haha, sukkel dat je bent’.
‘En hoe hebt U geslapen prinses?’
‘Als een roosje, wat attent van je dat je het vraagt’. Het blijft even stil en je ruimt wat op. ‘Jij wilt vast uit je kooitje, is het niet?’
‘Ja Madame X, heel graag’.
‘Nou vraag het dan eens?’
‘Prinses Madame X mag ik alstublieft uit deze kooi?’
‘NEE!’. Je loopt de kamer uit en gaat eerst ontbijten. Na een half uurtje kom je terug met een schoteltje en een bakje. Je zet het neer op een tafeltje en je hurkt je voor de kooi. ‘Zo Enricotje, wil je nog eens proberen mij niet iets te drinken aanbieden?’
‘Nee Madame X, sorry dat ik U gisterenavond niets te drinken aanbood en dat zal niet meer gebeuren’.
‘Beloof je dat?’
‘Ja Madame X’.
‘Goedzo, dan mag je nu lief vragen of ik de kooi open doe’.
‘Lieve Prinses Madame X, wilt U alstublieft de kooi open doen’.
‘Aaaaaaah sweet, nou vooruit dan’. Je draait de kooi open en gaat bij de deur staan. Ik kruip uit de kooi maar krijg gelijk de deur in mij gezicht. ‘Had ik gezegd dat je eruit mocht?’
‘Nee Madame X’.
‘Nou dan, je vroeg of ik de kooideur open wilde doen, nou dat heb ik gedaan’.
‘Prinses Madame X mag ik alstublieft uit de kooi?’
‘Mmm vooruit dan, omdat je het zo lief vraagt’. Ik kruip uit de kooi en dien voor je te zitten terwijl jij in je zetel plaats neemt. ‘Zo subje ik heb wat droog brood en een schoteltje melk voor je meegenomen’. Je gebied me om op te staan het schoteltje en bakje op de grond te zetten en me naar je om te draaien zodat je mijn handen op mijn rug kan boeien. Ik dien weer te knielen naar jou toe en mag het eten zo proberen op te eten terwijl jij goedkeurend toe kijkt en je benen zo af en toe laat rusten op mijn rug. Als ik alles op heb trek je me aan mijn haren recht en maak je mijn boeien los en gebied je mij een kaars uit de kast te pakken en deze aan te steken. Als grandefinale van dit weekend bedek je mijn rug met een mooie laag kaarsvet die vervolgens met harde slagen van mijn rug wordt verwijderd.

Tegen de middag vind je het wel welletjes en mag ik mij gaan douchen onder jou toezicht. Ik krijg een handdoek toe geworpen en droog mij af, als ik afgedroogd ben moet ik de lerenslip weer aan terwijl ik verwachte dat ik mijn kleren weer terug kreeg… Je trekt me weer achter je aan, dit keer naar de woonkamer waar ik voor de zetel dien te knielen.
‘Zo subje, jij dacht dat het al klaar was he?’
‘Ja, eigenlijk wel Madame X’
‘Ik zei toch dat ik dat bepaalde?’
‘Ja Madame X’
‘Goed… het was een leerzaam weekend voor je he: Je weet nu dat je me altijd iets te drinken moet aanbieden en ik heb je nog leren tellen ook, daar mag je me wel eens voor bedanken’.
‘Danku Madame X’
‘Aan woorden heb ik niet zoveel, laatst gaf je mij een overheerlijke voetmassage dat kunstje mag je nog eens doen’. Met veel plezier geef ik je een voetmassage. ‘Dankjewel subje, je mag je aankleden’. Dat zou ik graag willen, maar waar zijn mijn kleren? ‘Is er iets subje?’
‘Ja waar zijn mijn kleren?’
‘Ohhh daar mag je eerst eens lief naar vragen’.
‘Madame X zou ik alstublieft mijn kleren terug mogen?’
‘Nee waarom zou ik? En dat kan trouwens veel liever en waarom kniel je niet braafjes’.
‘Lieve Prinses Madame X, mag ik alstublieft mijn kleren terug zodat ik niet naakt over straat moet’.
‘Ja tuurlijk’ Je loopt weg en komt terug met mijn kleren, maar zonder mijn boxer.
‘Madame X, hebt U mijn ondergoed nog?’
‘Ja, en dat blijft hier, je gaat maar zonder naar huis’. Ik trek mijn kleren aan en bedank de prinses voor haar wijze lessen en de geweldige uren. Met een goed gevoel vertrek ik huiswaarts.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.