Verhaal – Madame X: 2.3 Prinses

Madame X
Een periode heb ik gechat met een Dominante vrouw, voor haar schreef ik verhalen. Dit luchtte mij enorm op. Ik heb de verhalen gebundeld en op deze site geplaatst. Om privacy redenen heb ik de namen veranderd en spreek ik over Madame X.

Prinses
Op een zonnige middag had je me uitgenodigd samen iets te gaan eten in de stad…
‘Hej Enricotje heb je nog zin om eventjes naar mijn huisje mee te gaan?’
‘Ja leuk’. Zo gaan we samen daar heen waar we gezellig iets drinken en het over veel dingen hebben. Na een tijdje sta je op om de glazen op de aanrecht te zetten en ga je op bed zitten.
‘Zoooooo Enricotje kom je er gezellig bij zitten?’ zegt ze terwijl ze met haar hand me toe wuift. Ik ga naast haar zitten en gelijk pakt ze me bij mijn polsen en duwt deze stevig tegen het bed aan zodat ik op mijn rug kom te liggen. In een snelle beweging laat je mijn polsen los en ga je op mijn buik zitten. ‘Zooo ik zit op mijn troontje’ zeg je met een glimlach. Je gebiedt me mijn handen achter mijn hoofd te leggen en ik wacht af wat er komen gaat. Waar moet ik kijken? Recht in je ogen? De andere kant op? Of misschien is het beter mijn ogen te sluiten… je laat me even in ongewis totdat ik je hand op mijn kin voel. ‘Kijk me aan nietsnut!’
‘Ja Madame X’
‘Tuttuttut vanavond is het Prinses Madame X, begrepen?’
‘Ja Prinses Madame X’ Het blijft even stil… ik voel me klein, wat gaat er gebeuren?
‘Trek je shirt uit!’ Zo snel als ik kan doe ik mijn shirt uit, al is dat liggend niet gemakkelijk. Daarna leg ik mijn handen weer onder hoofd. Je hand gaat kort over mijn buik en mijn tepels, kort want al snel knijp je in mijn tepels.
‘Auwww’
‘Had je niet verwacht he’ zeg je plagerig.
* Patsss Je geeft me een tik op mijn wang.
‘Nou antwoord eens…’
‘Nee Prinses Madame X’
‘Leg je armen maar eens naast je lichaam en je handpalmen open’. Ik doe wat ze vraagt en al snel legt ze haar knieën in mijn handpalmen. ‘Zooo Enricotje en vertel nu maar eens je mooiste fantasie aan de Prinses’. Ik kleur rood aan, slik en zwijg. Die vraag had ik niet verwacht. ‘Nou, komt er nog wat van? Hup niet zo verlegen zijn!’. Ik begin met te vertellen en met een glimlach hoor je het aan. Je spoort me aan om details te vertellen en dat ik vooral niet te braaf moet zijn. Toch verteld het niet zo gemakkelijk, het is een gevoel van schaamte… ‘Je bent ook een deugnietje he’ zeg je als ik klaar ben met mijn verhaal. ‘Nou wat zeg je dan tegen de Prinses?’ Het blijft stil van mijn kant… ‘Da…’ geef je me als hint waardoor ik al snel weet waar je op doelt: ‘Dankuwel Prinses Madame X’.
‘Ach zo af en toe moet je ook eens naar je onderdaantje luisteren he… En nu maar hopen voor jou dat je fantasie ooit uitkomt…’

Je gaat van me af en gebied mij mijn broek uit te doen. Ondertussen pak je jou handboeien en een doek erbij. De handboeien gaan om mijn polsen die je in een snelle beweging op mij rug doet. Je pakt de doek en doet deze voor mijn ogen, waarna je me weer op bed legt met mijn gezicht op het kussen. ‘Zo Enricotje, jij blijft zo liggen totdat ik mij omgekleed heb, want zeg nou eerlijk heb jij ooit al eens een Prinses in een spijkerbroek gezien?’ Je trekt me aan mijn haren omhoog ‘Antwoorden!’ Een vlucht wil ik ja zeggen, maar in die ene seconde bedenk ik me ook dat ik beter niet het “bijdehandje” kan gaan uithangen: ‘Nee Prinses Madame X, dat heb ik nog nooit gezien’.
‘Mooi, blijven liggen owwee als je maar een poging doet om je om te draaien!’. Ik blijf netjes liggen terwijl jij je omkleed. Je spijkerbroek en shirt heb je vervangen voor een zwarte rok met een zwart topje. De zwarte laarsjes maken het geheel af. Je komt weer naast me op bed zitten en je gaat met je nagels over mijn rug heen. Terloops geef je me nog een paar tikken op mijn kont.
‘Mmm dienaartje eigenlijk ben je een bevoorrecht jongetje he, want zomaar bij een Prinses op bed mogen liggen overkomt niet zoveel personen hoor.
‘Danku Prinses Madame X’
‘Goedzo… en nu van mij bed af, en rap een beetje!’. Het valt niet mee om geboeid en geblinddoekt recht te komen. ‘Hup, opschieten jij!’ zegt ze terwijl ze me recht trekt en nog een duw mee geeft. Eenmaal op de grond haast ik me om op mijn knieën voor haar te gaan zitten. Als ik eenmaal zit ontdoe je me van mijn blinddoek. Je loopt rond me heen en geeft me een paar plagerige tikjes. ‘Mmm ik hoor niks? Als ik wil kan ik je de hele avond zo laten zitten hoor.’
‘Danku Prinses Madame X’. Je trekt me aan de handboeien omhoog en maakt ze los.
‘In de koelkast staat een fles wijn, schenk voor mij een glas in’ zeg je terwijl je mij een duw in de richting geeft. Ik schenk in terwijl jij op bed gaat zitten.
‘Alstublieft Prinses Madame X’
‘Dankje slaaf en laat nu maar eens zien hoe sportief je bent: druk maar eens 50 keer op en ik wil dat je mijn laars ligt aan raakt! Ik begin met de push-ups en je gebied me gelijk om mee te tellen. ‘1… 2… 3… 4……35… 36…’. Je kijkt al drinkend toe en na 36 push-ups besluit je het wat moeilijker voor me te maken door een hak op mijn rug te plaatsen. ‘Ahhh Erikje lukt het niet meer??? Nou kom op!’. Met moeite komt 37, 38 en 39. Voor de 40ste blijf ik liggen met je hak op mijn rug. ‘Zeg wat is dat nou! Kom op gadoor! Uitrusten doe je maar in je eigentijd! Met je andere hak trap je onder mijn buik en ik maak met moeite de 50 vol. Uitgeput blijf ik op de grond liggen. Je geeft me mijn tijd om bij te komen. ‘Goedzo subje… complimentje hoor’. Eventjes later gebied je me weer op mijn knieën te gaan zitten, wat ik braafjes doe.

‘Zeg eens enricotje je vindt het fijn om te doen wat ik zeg he?’
‘Ja Prinses Madame X’
‘Er zijn weinig Prinsesjes die zoveel moeten doen als ik, vind je ook niet?
‘Je hebt helemaal gelijk Prinses’.
‘Dus ik dacht zo dat jij wel eens wat meer kon gaan doen… Hang die was voor mij eens op’ Ik hang de was voor je op… ‘Schenk voor mij nog eens een glas wijn in dienaartje’ Wat ik natuurlijk ook braafjes doe. ‘Zeg mijn voetjes willen rusten subje… kom eens voor me zitten op handen en knieën zodat ik je als voetenbankje kan gebruiken, tenslotte ben je ook niet veel meer waard’. Ik dien eerst de tv voor je aan te zetten en een kussen te pakken alvorens ik als voetbankje gebruikt wordt. Zo af en toe geef je mee een tikje mee en spoor je me aan om stil te blijven staan. Na een tijdje vind je het genoeg en bedenk je dat je me net zo goed als masseur kan gebruiken. Ik moet op mijn rug en op de grond gaan liggen. Je zet een hak op mijn buik en de andere laars doe je uit en gebied je mij jou voet te masseren. Na een tijdje wissel je dit om. Tussen het wisselen door ga je nog even met je hakken in mijn handpalmen staan en druk je even door op mijn tepels. ‘Mmm dat mag je wel eens vaker doen! Waarom heb je dat niet eerder aangegeven dat je kunt masseren?’
‘Weet niet Prinses Madame X’
‘Moet ik dan alles voor je voorkauwen?’
‘Nee Prinses Madame X’
‘Ik zal je daarvoor moeten straffen he, ga maar eens op je handen knieën op mijn bed zitten’. Je blinddoekt me weer en je laat me even in ongewis. Wat ga je doen???
‘Ennuh doe je onderbroek ook maar uit slaafje’.
Je pakt een zweep en streelt eerst mijn kont en mijn rug met je zweep waarna ineens een paar harde slagen op mijn kont neervallen. De eerste tik had ik niet verwacht en was zo hard dat ik een gil niet kan inhouden vanaf dan mag ik ook geen geluid meer bij produceren, anders komen er 5 slagen bij. Ik weet niet eens hoeveel slagen je in petto hebt, maar de slagen zijn niet zacht en ik kan met moeite mijn geluid inhouden. Na een slag of 30 kan ik me weer niet inhouden en zeg ik zachtjes auw.
‘Wat hoor ik daar?’ Je komt voor me staan en pakt mijn kin vast.
‘So…’ ik weet dat ik hiervoor mijn excuses moet maken en zeg dan ook direct ‘Sorry Prinses Madame X’. Je geeft me een tik op mijn wang en geeft me mee dat dit niet nog eens mag voorkomen. Ik weet dat ik extra slagen zal krijgen… maar hoeveel krijg ik er nog zonder deze straf? Je loopt weer naar de andere kant van het bed en je gaat verder met mijn achterwerk rood te maken. Na een tijdje stop je en val ik op je bed neer. Je komt naast me zitten en ontdoet me van mijn blinddoek. Je gaat nog een paar keer met je nagels over mijn rug en je geeft me nog een paar plagerige tikjes alvorens je me door mijn haar wrijft en mijn een compliment geeft voor de avond. Ik zweef, voel me klein, maar ook trots. ‘Je hebt je goed gedragen subje’. Ik mag even bij komen waarna je mij gebied onder de douche te gaan terwijl je toekijkt hoe ik het koude water trotseer. Je brengt me mijn kleren en ik droog me af. We praten nog even na waarna ik de laatste bus pak, terug naar huis.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.