Verhaal: Eerste keer professioneel

Een geheel fictief verhaal hoe een eerste sm-sessie bij een professionele Meesteres had kunnen verlopen, dit verhaal is fictief en niet echt gebeurd. Hoe mijn eerste keer echt verliep… Lees het hier.

Mijn eerste keer naar een professionele Meesteres
Hoe het was…
Ik was een jaar of 14 toen mijn ouders een middagje waren gaan shoppen. Stiekem surfte ik naar teletekstpagina 700 van een commerciële zender. De erotica pagina’s. Ik wist net wat sm was door een aflevering van Baantjer. Mijn hart ging tekeer toen ik die 2 letters zag staan. Een verwijzing naar pagina 760. Al trillend tikte ik ze in. “Wow ik bezoek een erotische-pagina”. Een sm-club stelt zich voor. 30 pagina’s tekst, over de Meesteressen, de mogelijkheden, het adres en een link naar de site. Ieder moment dat pap en mam uit huis waren ging ik naar deze teletekstpagina. SM was voor mij in donkere zwarte kamers en ik zou pas gestraft worden als ik iets stouts had gedaan. Lief als ik ben had ik dus nooit een Meesteres kunnen krijgen volgens deze theorie. Na weken te kijken op de teletekstpagina besloot ik mijn stoute schoenen aan te trekken en te surfen naar het webadres. Een witte site komt te voorschijn en ik klik voorzicht op de rondleiding. Wat! Sm is niet zwart?! Van de ene in andere verbazing val ik. Ik druk op de Meesteressenpagina en zie de Meesteressen van teletekst 1 voor 1 verschijnen. Mijn gedachte zijn in de war. Zoveel foto’s, dames, materialen, zoveel indrukken.
Steeds surf ik weer naar die ene site en leer ik meer over mijn gevoelens. Ik neem me voor wanneer ik 18 ben dat ik dan een afspraak maak bij die studio.
Mijn nieuwsgierigheid wint het van me en besluit eens wat termen in te drukken op google. Ik vind de ene na de andere site over sm en mijn hart gaat steeds sneller te keer. Op mijn 18de schrijf ik een advertentie op bdsm-zaken en zo ontmoet ik een aantal mensen. Helaas zit de klik er niet tussen. Tussentijds surf ik steeds naar die club met die mooie site. Meesteressen komen en gaan maar nog steeds zit dit subje zonder ervaring. Steeds vaker worstel ik met mijn gevoelens… de drang om onderdanig te zijn wordt steeds groter.

Ik word ouder.
Op mijn 21ste vertel ik aan een vertrouwenspersoon van mijn sm-worsteling. Zo lang weet ik al dat ik het gevoel heb, maar nog nooit heb ik het mogen ervaren. Ze raad me aan eens met een escort te praten, maar dat vind ik maar niets. Het moet goed zijn en dat kan alleen in een professionele studio of eigenlijk beter met de ideale date. Ik bekijk nog eens de site van die ene sm-club en zie daar Meesteres Edsilia staan. Een mooie vrouw, dat zie ik aan de vele foto’s en fotoverhalen op de site. Ik wordt verliefd op die ene foto waar ze voor de spiegel staat in een zwarte rok die net over haar billen komt, zwart topje waar de witte bh goed te zien valt en het geheel wordt afgemaakt door laarzen (met hoge hak) die tot haar dijen komen. Na maanden wikken, wegen, praten met de vertrouwenspersoon, mail ik naar de Meesteres en leg mijn verhaal uit. Vol spanning druk ik op verzenden…
De volgende avond open ik mijn mail en zie een reactie van haar. Een brok in mijn keel. Trillend open ik het mailtje. Ik lees de lieve mail van de Meesteres die geheel begripvol met mijn situatie omgaat. Ik besluit te reageren en wil een afspraak met haar maken. Twee dagen later is de afspraak gemaakt met Meesteres Edsilia en heb ik haar mijn checklist gezonden.

De sessie.
Een week later is het zover, een hele week heb ik gefantaseerd en de nacht ervoor slecht geslapen. Ik reis met de bus en trein richting het Brabantseland. Vol spanning loop ik de laatste meters naar de studio. Ik bel aan en wordt door een man naar de bar gebracht. Niet veel later verschijnt de Meesteres in de kleren zoals ik die zag op de foto.
“Dag enrico”
“Dag….” Wat moet ik zeggen, Meesteres? Ik sta perplex en weet niet wat te zeggen. Gelukkig stelt ze me op mijn gemak. We praten over de checklist en er lijkt geen sprake van een D-s-situatie.
‘Ben je er klaar voor’
‘Ja’
*Pats* gelijk krijg ik een klap in mijn gezicht.
‘Ja Meesteres!’ wordt mij toegezegd. Zachtjes herhaal ik haar. Ik dien achter haar aan te lopen naar een kamer, daar dien ik me uit te kleden en de kleren netjes op te vouwen. Met mijn kleren in mijn hand wordt ik naar de douche gebracht. Als ik klaar ben mag ik op de bel drukken en komt ze me halen. Snel douche ik me grondig en druk op de bel. Ik sta wat onwennig te wachten en weet me geen houding te geven.
*Klik-klak-klik-klak* ik hoor de hakken van de Meesteres komen. Ze opent de deur en zegt gelijk dat ik min punten heb gescoord doordat ik niet in de slaven houding zit. Ik weet niet wat ik moet doen en al snel zegt ze me lief dat ik op mijn knieën moet gaan zitten. “Kus mijn laarzen”. Ik kruip naar haar toe en kus beide laarzen. Na een paar seconden is het genoeg en dien ik achter haar aan te kruipen naar de sessiekamer.

De Meesteres gaat zitten in haar stoel en ik dien voor haar te knielen. Mijn rug moet zo laag mogelijk zijn en mijn handen dien ik vooruit steken. Snel zet ze haar hakken in mijn handen. De Meesteres gebied me haar laarzen te likken. Ik probeer wat ik kan maar dat valt niet mee wat mij straf op levert. Haar hak plant ze op mijn rug en drukt stevig door. Niet veel later mag ik recht komen en pakt ze me mij bij mijn polsen en vertelt mij zacht en streng dat zij de Meesteres is. Ze tovert handboeien te voorschijn die snel om mijn polsen zitten. Met een hak drukt ze op mijn penis. “Van wie is dat lullige dingetje?”
“Van u Meesteres Edsilia”
Ze staat recht en trekt mij mee naar het midden van de kamer waar mijn handboeien aan een stalen ketting wordt gebonden die aan het plafond worden gehangen. Mijn armen hangen boven mij en ik kan nog maar net plat op de grond staan. Ze knijpt in mijn tepels en in mijn ballen. “Dit lullige dingetje is van mij”.
Op mijn tepels komen klemmetjes. Ik piep en wordt gelijk gestraft met een klap in mijn gezicht. “Niet aanstellen slaafje”. De Meesteres pakt een zweep en begint op mijn billen te slaan. Ik dien mee te tellen en na iedere 10 slagen de Meesteres te bedanken. Daarna begint ze weer van voor af aan. Ik voel de pijn en het wordt steeds lastiger te antwoorden. Na 5 series vraagt ze me hoeveel slagen ik in totaal al heb gehad. “40 Meesteres”.
“Dom van je slaafje het waren er 50, voor straf komen er nog eens 25 slagen bij en mee tellen!” Ik tel mee en voel de zweep nu ook op mijn rug komen. Het gaat nu in een sneller ritme en de pijn wordt heviger.
“25 Meesteres – Dankuwel Meesteres”. Ze legt de zweep neer en komt tegen me aan staan. Ik voel haar borsten tegen me rug drukken. “Goed zo enrico-tje, goed geteld dom slaafje van me”. Met haar nagels gaat ze over mijn buik en venijnig knijpt ze een aantal keren in mijn lijf. Haar hand gaat ook over mijn gloeiende rug en billen. Ik voel pijn, genot, geluk…
De Meesteres komt voor me staan en trekt venijnig aan mijn tepelklemmen. Ze plaagt me, ik kan mijn geluid niet onderdrukken wat mij een slag in mijn gezicht oplevert. “slaaf enrico moet stil zijn wanneer de Meesteres bezig is!” Met een ruk trekt ze de tepelklemmen van mijn tepels. “Auw!” Dat moet ik bekomen met 5 slagen in mijn gezicht.
“En wat zeggen we dan?” Ik weet niets te zeggen…
“Jij bent voor een Hbo’er niet zo slim hè… Sorry Meesteres dat ik een watje ben dat ik piepte en dankuwel dat U mij corrigeerde” zegt ze me streng voor. Zachtjes herhaal ik haar woorden.
*Pats – een klap in mijn gezicht* “Harder slaaf!”. Ik herhaal haar woorden en voel me vernederd.

Ze maakt mij los en ik dien uit de kast een mat te pakken. Ik bied de mat aan de Meesteres aan waarop ik deze op de grond mag leggen.
“Liggen” Ik doe snel wat ze vraagt waarop zij haar hak op mijn buik zet. Ook mijn penis moet het ontgelden. Niet veel later word ik geblinddoekt en hoor ik de Meesteres rond mij lopen. Ik voel dat ze boven mijn gezicht komt staan en langzaam hurkt ze tot net boven mijn gezicht. “Zo slaafje, je bent braaf geweest vandaag. Je zult vast wel dorst hebben – drink maar slaafje en owee als er een druppeltje naast valt”. Ik voel de urine over mijn gezicht en in mijn mond. Gewillig probeer ik alles op te drinken… Als ze klaar is pakt ze een dameszakdoekje en veegt de urine van haar lichaam ook wrijft ze mijn gezicht schoon waarna ik de zakdoek in mijn mond krijg. Ze laat me even liggen en komt daarna op mijn gezicht zitten. Ik krijg geen adem, ruik haar lichaam en haar urine. Ik snak naar adem, die ik zo af en toe krijg als ze even opstaat. Ze lacht, praat tegen me. “Ik ben trots op je slaaf als beloning mag je zo klaar komen”. Ze gaaf van mij af, haalt de zakdoek uit mijn mond en begint met mijn penis te spelen, ik mag nog niet komen zegt ze en ik moet toestemming vragen om klaar te komen. Ik houd het niet langer en vraag heel gehaast of ik mag… “Ja enrico-tje”. Even ben ik van de kaart. Meesteres Edsilia komt naast me liggen en geeft mij een zoen op mijn wang. “Goed gedaan enrico!”
Ik wordt naar de douche gebracht waarna we nog even napraten. Met een tevreden gevoel neem ik afscheid van haar en geef ik haar drie zoenen. Deze dag zal ik nooit vergeten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.