Sessie augustus 2014

Het valt mij op dat ik de laatste afspraken meer en meer geniet. Wellicht komt het doordat ik de sessies minder voorbereid in mijn hoofd. Daar heb ik bewust voor gekozen, ik probeer de lat lager te leggen voor mijzelf – al is dat wel eens lastig.
Vooraf de sessie had ik het verkeerde pakje sigaretten gekocht maar ik durfde wel een tweede keer dezelfde winkel binnen gaan. Niet nadenken of alvast conclusies trekken, gewoon doen. Gek dat ik daar zo over twijfel normaal, maar ik deed het nu zelfverzekerd. Het heeft mijn Meesteres in ieder geval 2 pakjes sigaretten opgeleverd 🙂
Toen ik binnenkwam en geknield op een handdoek mocht wachten vond ik dat verrassend maar wel oké: duidelijkheid over mijn positie. Wanneer ik mij moet uitkleden en mijn Meesteres toekijkt voel ik mij altijd wel vernederd, nu zeker met mijn gelakte teennagels en damesondergoed. Wat ik tijdens de sessie ook aangaf dat ik mij op dit moment door mijn gelakte teennagels of damesondergoed niet meer of minder Daniella voel komt hier wel de vernedering naar voren, fijn.

Ik vind het mooi om mensen met SM bezig te zien, dan begrijpt iedereen ook wel dat ik blij was dat ik dit keer het “lijdendvoorwerp” (bondage model) was. Ik dacht zo af en toe wel “Moet ik niet iets zeggen? of Laat ik de Meesteres lekker bezig?” Het is mooi om Meesteres Kate gepassioneerd bezig te zien, en bij het zien van de foto’s realiseerde ik me pas echt goed hoe het eruit zag. Tijdens de sessies heb ik ook minder gedachten. Ik kan het beter los laten en voelde mij lekker machteloos. Op dat moment kwam het niet in mij op om stout te zijn of Meesteres Kate uit te dagen – dat kwam eigenlijk pas in de kooi. Het zijn mooie foto’s waarvan ik er per dag ééntje plaats. Ik ben altijd nieuwsgierig wat Meesteres Kate op het moment dat met mij van plan is, maar ik laat het wel los en over mij heen komen.
Zij plaagde me een beetje en dat is spannend voor mij. Ik voelde Haar adem en Zij rook zooooo lekker. Het geeft een lekker kriebel, ook nu ik er over schrijf.

In de kooi voelde ik mij wel op mijn plaats. Dat heb ik ook altijd in de andere kooi. Als Meesteres Kate de deur op slot doet voel ik mij echt van Haar. Het is fijn als ik mij zo kan voelen. Na het draaien van de kooi was ik mijn oriëntatie kwijt en dan vraag ik mij af waar Zij is en of Zij toekijkt, kijkt Meesteres Illucia mee enz.? Meestal ben ik geblinddoekt in de kooi, het geeft mij daarom vaak ook rust. Toch wil ik zo af en toe ook gewoon alles zien en op een gegeven moment had ik het idee “Als Meesteres Kate mij uit de kooi haalt ben ik er klaar voor om Haar aan te vallen, klaar om mij te tonen”. Ik voelde mij een opgesloten tijger, apart want zo had ik mij daarin nog nooit gevoeld. Toen ik met mijzelf moest spelen merkte ik dat dit niet zo goed lukte. Wellicht was het praten en spelen met mijzelf toch te lastig. Ik was wel blij met de Meesteres Haar advies en inzicht. Uiteraard geldt dat ook voor de feedback die ik kreeg van Meesteres Illucia. Op het moment zelf vindt ik dat heel confronterend en ik wist mijzelf ook niet echt een houding te geven. Ik vond dat lastig, maar vrij snel kan ik dat wel plaatsen en ik probeer het mee te nemen in mijn handelen. Zowel in als buiten de SM en studio. Ik was onzeker over mijn tekening, ik had zoveel versies gemaakt en dit was de simpelste maar volgens mij wel de meest treffende. Mijn tekenkunsten zijn niet heel erg goed, maar zal ik mijzelf als doel stellen volgend jaar rond het hartje meer kleur te hebben? Ik weet niet of het realistisch is, maar wel een mooi streven denk ik. Nog steeds ben ik erg nieuwsgierig wat Meesteres Kate eigenlijk verwacht had voor tekening en of zelfbeeld? Wie weet…

Ik was blij met het uitgebreide nagesprek. Ik had dit bewust niet voorbereid zodat ik mij niet kon telleurstellen. Het enige wat ik eigenlijk wilde aangeven is dat ik erg stuiter en dat soms wel eens lastig vindt. Ik ben eigenlijk heel erg trots op mijn trainee-status, ik wil dat uitdragen, tonen, enz. Maar anderzijds ben ik er ook wel eens onzeker over. Ik wil het ook niet verpesten en ik vind het soms lastig om een inschatting te maken wat ik wel en niet kan. Ik ga hier wellicht te veel op safe.
Ik merk dat ik aan de Meesteres Haar tips iets heb en pas ook dingen toe en dat wil ik dan altijd uiten. Ik vind het fijn als iets lukt na een tip of advies van eender wie. Ik heb dan altijd de behoefte om een terugkoppeling te geven enerzijds uit dankbaarheid en anderzijds om te laten zien dat er een positievere enrico staat. Ik weet niet of ik dat te veel of te weinig uit, dat weet ik overigens bij niemand. Maar daarnaast wil ik er ook voor mijn Meesteres zijn. Ik wil als Haar trainee slaaf van waarde aan Haar zijn. Of het nu tijdens de sessie is of met het maandelijkse gedicht. Ik ben een slaaf en dien graag mijn Meesteres, ik vind het belangrijk om aan Haar opdrachten te voldoen zodat Zij er van geniet of iets aan heeft.
Soms mis ik een beetje controle. Ik had verwacht dat ik wel eens in moeilijkheden zou komen bijvoorbeeld bij de uroloog, het sporten of ergens anders met mijn damesondergoed. Gelukkig (?) is dat niet gebeurd. Het damesondergoed dragen wordt (!) “normaler” in mijn systeem, al vindt ik het zien van damesondergoed bij een vrouw of bij mijn Meesteres wel erg spannend/opwindend. Is dat nu een fetish Meesteres?

Ik lees veel, ik zie veel en merk dat ik enorm veel wil en vooral wil uitproberen ondanks dat ik hier wel eens onzeker over ben. Ik ben nieuwsgierig en heel erg gretig. Ik wil bijvoorbeeld heel erg graag stout zijn en ook heel erg graag straf krijgen of gecorrigeerd worden. Maar waarvoor zou ik in hemelsnaam straf moeten krijgen? Ik “verdien” geen straf denk ik? Ergens triggerd mij dat enorm maar ik kan dat niet zo plaatsen, want ik wil het juist zo goed mogelijk doen. Niet alleen in de SM, ook daarbuiten. Op school heb ik bijvoorbeeld nooit straf gehad.
Ik denk hier veel over na. Ik moet hier voor mijzelf nog even een modus in vinden omdat ik de manier waarop de D/s is opgebouwd wel fijn vindt en ik het zonde zou vinden mocht ik dit verliezen door mijn stuiteren.
Zoals ik tijdens het nagesprek aangaf zou ik het heel erg fijn vinden als ik mag blijven groeien onder Haar vleugels. Ik weet niet hoe Zij daar tegen aankijkt maar ik hoop dat ik ooit de stap mag en kan maken van de trainee-status naar een volwaardige slaaf. Als dat al gebeurd moet ik daarvoor nog wel een (lange) weg afleggen, dat is zeker en dat is ook niet erg. Immers is het niet zo maar een status, het is iets wat moet groeien en uiteraard verdiend moet worden.
Ik kijk altijd uit naar de volgende sessie en vindt het stiekem altijd jammer dat de sessie is afgelopen. Ik geniet van de SM en de D/s, maar vindt Meesteres Kate als Meesteres / persoon ook gewoon leuk. En niet in de zin van verliefdheid, maar meer in de manier van omgaan, oprechtheid, open-minded en de investering die Zij in mij steekt. Het voelt vertrouwd, en dat wil ik niet beschamen.

Ik was blij dat ik glimlachend naar buiten ging maar ook minstens zo blij om Haar lach te zien, een teken dat het oké was 🙂 .
Ik hoop dat Zij de sessie minstens net zo fijn vond als ik. Ik merk dat het mij veel doet, mij energie geeft en dat ik altijd blij ben als ik Haar zie glimlachen door mijn toedoen. Hopelijk kan ik Meesteres Kate door mijn inzet nog vaak plezieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.