Prijsvraag

Een blogje van 2 jaar geleden, vanwege de update herplaatst.

Een aantal jaar geleden deed ik mee aan de prijsvraag van onderdaningman.nl, lees hier mijn inzending.

De prijsvraag:
Omschrijf aan de hand van een van jouw eigen ervaringen wat BDSM voor jou betekent.
Richtlijnen:
– Houd het netjes (We zijn geen pornowebsite…)
– Maak je tekst niet langer dan 1000 woorden
(minimum is 300 woorden)

Duidelijk toch? Nu is schrijven echt wel mijn ding, dus besloot ik mee te doen. Mijn inzending lees je hieronder:

Die ene blik

In het dagelijks leven ben ik een bezig bijtje met van alles aan mijn hoofd en soms het gevoel dat de hele wereld op mijn schouders rust. Maar wanneer ik mij onder de hand van de Meesteres bevind voel ik rust, even niet denken maar doen. Gewoon volgen, want zij weet wat goed voor mij is.

Telkens als ik in haar ogen kijk weet ik wie de baas is, voor wie ik leef, voor wie ik mij graag inzet. Een blik is genoeg. Ik herinner mij nog als de dag van gisteren de eerste Dominante blik op mij. Ik bood haar een diner aan, samen te laat voor de film, te vroeg om te gaan slapen. Midden in een verhuis tussen twee studentenkamers in. Na het helpen verhuizen van haar spullen, het pendelen tussen de kamers en het ophangen van kleerhangers stond ik daar in de huiskamer van de Meesteres. Ik deed het werk, zij besloot. Geen spraken van BDSM of machtsverhouding, gewoon uit liefde en dankbaarheid voor haar. Mijn leven veranderde op dat ene moment, vlak voor twaalven. Ik moest mijn bed opdekken maar vond het laken niet. Het werd mij aangereikt door de Prinses van mijn dromen. Voordat ik het kreeg keek ze mij indringend aan. Die ene blik kon ik niet weigeren, durfde niet weg te kijken maar zij zoveel voor mij. Geen woord kwam er in mij op. Het was het begin van zoveel meer. “Hier pak aan” meer was niet wat ze zij. Ik pakte het aan, dekte mijn bed op en voelde me klein, trots, maar bovenal van haar. Haar gezicht draaide weg, ik durfde niets te zeggen maar het onderscheid was gemaakt. Na de nacht complimenteerde ik haar met die blik, die blik die mij intrigeerde. “Wen er maar aan, meer mensen hebben het al gezegd”. Ik kon haar niet weigeren, zo rustig, zo naturel, zo puur, zo vrouwelijk, zo trots… en ik? Ik beruste in mijn positie, ik vind het goed. Mijn gevoel zegt dat het goed is en dat allemaal door die ene blik.

Zij is niet zo maar iemand, zij iemand die ik tot op het bot vertrouw, ik ben haar subje. Zij is de Meesteres. Wanneer ik onder haar vleugels ben bepaald zij wat er gaat gebeuren. Ik vind het goed, want weet dat zij mijn vertrouwd en het beste met mij voorheeft.

Ik werd verkozen bij de beste 10 en won ene digitaal e-book, erg leuk!

De vrouw die ik beschreef in dit verhaaltje is Madame X, na 1,5 jaar chatten kreeg ik weer contact met haar vlak voor mijn verjaardag. Allemaal erg positief, totdat ik vorige week van haar vernam dat ze al een jaar samen woont met haar vriend. Aan diggelen die mooie droom, begrijp me niet verkeerd. Ik gun het haar zo erg, maar had liever aan haar zij nu gestaan. Enfin het zal verder bij dromen blijven… Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en is er geen contact tussen Madame X en mij, jammer dat wel… maar ook ik ga verder en wie weet wie er nog op mijn pad komt. Ik kijk terug op een mooie periode met haar, waarin ik veel geleerd heb maar bovenal leuk contact had

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.