Opgesloten in haar kooi – Deel 3 ‘Van rust tot geile stuiterbal’

Dit is deel 3 van een fantasieverhaal dat ik al een poosje in mijn hoofd had. Vorige maand heb ik het verder uitgewerkt en gepubliceerd op mijn website. Vanaf vandaag zal ik het in kleinere delen ook delen, o.a. op Fetlife en Social media. Kun je niet zo lang wachten? Klik dan hier om het hele verhaal in één keer te lezen.

Het is een verhaal met een lange aanloop, maar dat vind ik juist fijn. Meesteres Jessica is verzonnen, daarentegen is de onderdanige in dit verhaal wel geïnspireerd op mijn persoon.

Na ruim een half uur hoor ik Jessica de trap afkomen. Niet veel later hoor ik de deur van de woonkamer open gaan en staat ze voor de kooi. Haar witte top, blauwe spijkerbroek en zwarte pumps heeft ze omgeruild voor een met kwant afgewerkte zwarte top, een leren zwarte rok en prachte lange zwarte laarzen die tot boven haar knieën komen. Ik kijk haar van top tot teen aan. ‘Tuttuttutut, kijk die oogjes van jou eens gaan… Bevalt het uitzicht jou een beetje?’
‘Ja Meesteres!’ Haast ik mij te zeggen. Waarna ze aan de zijkant van de kooi een luikje open doet en haar laarzen naar binnen zet. ‘Op beide laarzen één kus ter begroeting’. Gedwee geef ik beide laarzen een stevige zoen. ‘Zozo, dat belooft wat’ zegt ze, waarna ze op de kooi gaat zitten. ‘Vertel maar eens wat er allemaal door jou heen ging de afgelopen dagen en hoe je jou nu voelt’. Ik vertel en wordt door haar aangemoedigd om in details te treden. Haar gezicht zie ik niet, wel haar mooie rok op de kooi en de laarzen die langs de spijlen van de kooi hangen. Ook zij verteld wat er in haar op ging deze week en hoe ze naar deze middag uitkeek. Ze had mij eindelijk waar ze mij had willen hebben, het deed haar goed en ze genoot van wat er nu gaande was. Ook het tweede half uur gaat zo voorbij. ‘Zullen we samen verder gaan op onze sm-verlangens?’ ‘Ja, Meesteres’ antwoord ik bevestigend. ‘Dan gaan we de start van onze sm-reis bezegelen met champagne’. De kooi gaat open en dien eruit te kruipen. Aan de ketting trekt ze mij mee naar de keuken al waar ik op gepaste wijze een fles champagne mag openen. Terwijl ze goedkeurend kijkt gebied ze mij daarna in te schenken. Uit de kast wil ik 2 glazen pakken. ‘Tuttut, 1 glas is meer dan genoeg en schenk direct maar in’. Ik doe wat gevraagd wordt en overhandig het glas. Met een glas champagne in de ene hand en de ketting aan de andere hand wordt ik de kamer in getrokken. Ik moet op mijn knieën in de gepaste houding plaatsnemen, dus benen wijd en armen op mijn rug. ‘Zo, dan ga ik nu voor jouw champagne zorgen’ waarna ze naar het toilet loopt. Ik slik en denk te weten wat er gaat komen. Niet veel later loopt ze met een glas gevuld met haar champagne de woonkamer in en waar ik even denk dat ik uit het glas mag drinken, loopt ze direct naar de keuken om vervolgens met een hondenbakje terug te keren. De inhoud van het glas zit in het hondenbakje. Ze pakt haar glas en tikt daarmee tegen de hondenbak aan: ‘Cheers slaaf, op de start van onze sm-relatie!’. Ze neemt een slok van haar glas en ik twijfel wat ik moet doen. ‘Nou proost je niet mee?’… Ik kijk vertwijfeld en weet even niet wat te doen. ‘Op handen en voeten en likken uit het bakje’. Deze opdracht is voor mij duidelijk. ‘Op de start van onze sm-relatie Meesteres’ en begin uit de bak te drinken. Ik voel haar ogen op mij neer kijken. Ik lik het op, langzaam… ik voel mij vernederd, maar ook trots en blij. Ik geniet en voel mij heerlijk. Ik proef haar heerlijk champagne: mmm!
Wanneer het bakje leeg is kijk ik op. Een stralende glimlach zie ik op haar gezicht. ‘Ik wil dat jij mijn laarzen heel gepassioneerd kust erik’. Dat laat ik mij geen twee keer zeggen en geef stevige zoenen op beide laarzen. Ik ruik en proef het leer. Gepassioneerd ga ik te werk, heel fijn om te doen!
‘Je vindt het geil, zie ik’ waarna ze met haar laars tegen mijn pik duwt. ‘Ja, Meesteres’ zeg ik al blozend. ‘Sletje’ zegt ze met een glimlach terug terwijl ik verder ga met het vereren van haar laarzen.

Na een paar minuten mag ik stoppen en zie ik haar goedkeurende blik. ‘Voor we verder gaan’ zegt ze ‘wil ik dat je eerst even de afwas voor mij doet’. Ik spring op en ga naar de keuken. ‘Terug komen!’ Ik schrik, draai mij om en loop snel terug. ‘Op handen en voeten naar de keuken slaaf!’. Ik slik, de lieve toon is ineens een strenge toon. ‘Ja, Meesteres!’ waarna ik op handen en voeten naar de keuken loop en daar begin met afwassen. Die is snel gedaan zodat ik mij niet veel later op handen en voeten mij terug kan begeven naar de woonkamer. 
‘Staan, handen op je rug’ volgt er op directe toon. De ketting gaat los en ik sta binnen no-time op de aangewezen plaats. Ze loopt om mij heen, streelt mij, knijpt mij in mijn armen, blaast in mijn oor waarna ook mijn tepels haar fijne vingers mogen voelen. ‘Kijk mijn aan’ en in haar ogen zie ik het vuur, de passie en het genot terwijl mijn tepels het aardig te verduren krijgen. Ik kreun zachtjes, haar mysterieuze glimlach verraad dat ze geniet, wat mij een goed gevoel geeft. ‘Mijn sletje geniet hiervan, niet?’. De tepels worden stevig aangedraaid. ‘Nou?’ ‘Ja, Meesteres’ zeg ik zacht. ‘Mmm’ en uit het niets voel ik laars hard tegen mijn ballen komen. ‘Aaah!’ ‘Ooohh dit vind je volgens mij ook lekker, nietwaar slaafje?’ ‘Jaaaa Meesteres’ stamel ik. ‘Recht opstaan’ en met haar rechterhand op mijn schouder voel ik nog een paar knietjes tegen mijn ballen. Ik kreun van pijn en genot. ‘Goedzo slaafje!’ Met haar laars streelt ze mijn ballen en gaat ze langzaam langs mijn benen. ‘Lekker he’.  ‘Ja….’ Met haar vlakke hand slaat ze mij ineens op mijn linker kaak. ‘Ja, wie?’ ‘Ja, Meesteres Jessica!’. ‘Wel bij de les blijven he slaaf, niet alleen maar geil wezen en lopen te genieten’ zegt ze terwijl ze stevig in mijn pik knijpt. Heel zacht zegt zeg ik ‘Ja, Meesteres’ waarop ze haar oor naar mij toe draait en nog steviger in mijn pik knijpt. ‘Ja Meesteres!’ roep ik het uit waarna ze mijn pik los laat. ‘Mond open!’ En voor ik het weet spuugt ze in mijn mond en duwt met haar hand mijn mond weer dicht. ‘Slikken slaaf!’. Ik slik snel door. Ik ben alert, voel mij wederom vernederd, maar het geeft mij ook rust. Ik voel mij geil en dat ziet ze maar al te goed. ‘Volgens mij ben jij een geile stuiterbal’. En voordat ik dat kan beamen spuugt ze een aantal keer op mijn gezicht. Ik wil het afvegen met mijn hand, maar nog voordat mijn hand mijn gezicht raak hoor ik haar zeggen: ‘Laten lopen, handen op je rug’. Van tafel pakt ze de ketting en klikt deze weer vast aan mijn halsband. Op handen en voeten volg ik haar en dien ik opnieuw in de kooi te kruipen. De kooi gaat weer op slot. ‘Mond open en met je lippen tegen het dak van de kooi’. Ik doe wat ze vraagt en voel opnieuw haar spuug in mijn mond lopen. ‘Dicht!’ waarna ze nog enkele keren op mij spuugt. ‘Zo geile stuiterbal, ga maar eens nadenken waarom jij nu in de kooi zit en dan kun je tevens even afkoelen’. Ze loopt weg en ik denk na. Ik pieker even, maar al snel word ik rustig. Ik laat de middag de revue passeren en besef mij dat ik dit graag wilde en mij op mijn plaats voel. Ik zie en hoor haar rond lopen. Ze is van alles aan het doen, geen idee wat maar ik kan mij er van afsluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.