Ooievaarsmunch

Begin november, een tikkeltje te vroeg was ik wel op de eerste (regenachtige) vrijdagavond van de maand. Een munch in de stad waar ik nu al weer ruim 4 jaar werk en vertoef. Ik had er zin in en wist eigenlijk niet zo goed wat ik kon verwachten. Op dergelijke avonden wil ik toch vaak eerst even kijken hoe en wat en besloot dan ook gelijk om vroeg te komen, wellicht iets te vroeg want op het aanvangstijdstip was ik de eerste (op de gastvrouw na uiteraard). Een gezellige babbel volgde waarna al snel meerdere mensen zich bij ons voegde. Het werd een leuke avond waarbij ik diverse mensen sprak, de één wat uitgebreider dan de andere, maar ik had het erg naar mijn zin. De tijd vloog voorbij!

De Ooievaars Munch in Den Haag is wat mij betreft een aanrader, graag ga ik nog een keer langs. De gastvrouw heeft alles goed georganiseerd, van Arie de Ooievaar (hoe kan het ook anders in Den Haag) als herkennings- en meetingpoint tot aan de afgebakende ruimte van het café / restaurant. Ook fijn dat je zelf om je drank kunt en gelijk kunt afrekenen, dat scheelt gedoe achteraf. Doordat de locatie (Brouwerij De Prael) gevestigd is in een vrij groot pand, is het goed mogelijk om gescheiden van het vanilla publiek een munch te houden. De opkomst op deze avond was ook best druk, zeker een 50 personen: man, vrouw, Dominant, Switch, onderdanig en eigenlijk van alle leeftijden. Een goede mix van publiek in een goede, open en ontspannen sfeer. Het is wat je van een munch mag verwachten: geen spel, wel open en fijn met elkaar communiceren. Mij gaan ze daar zeker nog een keertje zien!

Interesse gewekt? Kijk dan eens op het Fetlife-profiel van de Ooievaarsmunch: https://fetlife.com/users/9336354 . Daar kun je meer info vinden over de locatie (Den Haag, Brouwerij De Prael), voor wie het is (Iedereen is welkom ongeacht gender, geaardheid, smaak, kleur, voorkeur, passie of uiterlijk. Oh ja, en je hebt natuurlijk iets met BDSM!) en wanneer de munches plaatsvinden (de eerste vrijdagavond van de maand).


Dit blogje heeft echt veelste lang op zich laten wachten… Iets met gebrek aan tijd en writersblock… Maar nu, ruim een half jaar na dato toch nog geschreven omdat ik het zeker de moeite waard vond om mijn toffe ervaring met de Haagse munch met jullie te delen. Echt een aanrader om daar eens naar toe te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.