Kuisheid

Voor mijn 100ste post op mijn website wil ik graag jullie erbij betrekken, wat is jullie mening over kuisheid? Reageren? Dat kan! Doe het dan via de onderstaande reactiemogelijkheid.

Soms heb ik er maanden geen en af en toe heb je er ineens een paar per week: privé-berichten via Fetlife en of op mijn website. Een compliment, een vraag of soms een bijzondere veronderstelling. Onlangs ontving ik een berichtje dat naar mijn mening in de laatste categorie valt. Voordat jullie als lezers verder lezen is het goed om te weten dat ik nu alweer 15 maanden toestemming aan mijn Meesteres moet vragen of ik mag klaarkomen, pas als Zij toestemming geeft mag ik mijzelf naar een hoogtepunt toewerken (zie hier hoe ik dat gedaan heb). Nee, ik draag geen kuisheidkooi of andere belemmerende zaken. Het is mijn geval een mentale regel waar ik mij dus zelf aan moet houden.
Terug naar het berichtje dat ik mocht ontvangen: De persoon in kwestie vroeg aan mij of ik wel echt gekuist was naar aanleiding van een tekst op mijn website. Hij had foto’s gezien van kooitjes en aangezien ik die niet draag was de veronderstelling dat het dan niet “echt” zou zijn. De manier van benaderen en schrijven gaf mij nu niet echt zin om hem terug te beantwoorden, maar beleefd als ik ben heb ik een berichtje terug gestuurd dat het voor mij wel echt is. En aangezien ik niet zo van discussies ben met onbekende (ooo wat is het internet vreselijk anoniem) over iets wat een afspraak is tussen mijn Meesteres en mij was de discussie/berichten uitwisseling met deze persoon wat mij betreft dan ook klaar. Met een lichte verbazing dat mensen zomaar uit het niets dergelijke berichten sturen sloot ik mijn computer af. Ik bedacht mij toen nog dat de enige die daar iets over mogen vinden in de eerste plaats Meesteres Kate is en opgepaste afstand ik; daarbuiten niemand.
Toen ik Meesteres Kate vorige week vrijdag naar huis bracht vertelde ik Haar over deze wonderlijke veronderstelling. Mijn Meesteres heeft aan mij gevraagd om mijn gedachten over kuisheid, naar aanleiding van het berichtje dat ik ontving, uit te werken en dat schrijfsel ben je nu aan het lezen.

Ja, ik ben de eerste die toegeeft best wel eens nagedacht te hebben over het dragen van een dergelijk kooitje. Vooruit, ik heb ook al eens gekeken wat zo’n belemmering kost en iedere keer schrik ik weer van de prijzen… mijn hemel wat duur! Ook heb ik er wel eens een verhaaltje over geschreven en de wildste fantasieën over. Maar zoals ik al vaker heb geschreven: De meeste dromen zijn bedrog. In mijn gedachte klinkt het misschien erg tof, ik zou enrico niet zijn als ik er ook niet heftig over na zou denken wat voor consequenties het dragen van een cb of een variant daarvan met zich mee brengt. Stel je voor dat ik ineens naar het ziekenhuis moet en er zou iets mankeren aan het speeltje van de Meesteres (een prachtig synoniem voor mijn pik). Hoe groot zou die “als” zijn? Nou, het is mij dus een aantal jaar geleden al eens overkomen en ook al verwacht ik niet dat het mij nog eens gebeurd: over gezondheid heb je nooit garanties. En wat als ik weer ga sporten? Ik ben niet zo preuts en als ik mij douch dan is dat dus zonder slip (in mijn geval dus een dames-slip – ook in opdracht van Meesteres Kate). Nu mag de gehele wereld dan bijzaak zijn als iets moet van mijn Meesteres, ik wil niemand lastig vallen met mijn spannende voorkeuren en helaas is het anno 2017 nog steeds niet geaccepteerd om openlijk sm’er te zijn.
Maar is zo’n ijzeren of plastic ding om het bezit van mijn Meesteres nu echt nodig? Ik twijfel en laat ik vooropstellen dat ik zelf om de machtsoverdracht gevraagd heb via een gedicht van de maand. Natuurlijk besef ik ook wel wat voor waarde een dergelijk kooi heeft en doet ook echt wel iets met mijn hersenen (vernederend gevoel). Uiteraard wordt je door het dragen van een kooi ook meerdere keren per dag herinnerd aan de reden waarom je opgesloten bent. Op zich best wel spannend (en wie weet best wel eens leuk om voor een korte tijd) te ervaren. Maar anderzijds, er zijn inmiddels voor mij al genoeg haakjes per dag om aan mijn Meesteres te denken. Is het niet vanwege de adviezen die Zij mij geeft (en ik probeer uit te voeren – wat overigens werkt!) dan is het wel vanwege mijn brein dat een levendige verbeelding heeft. En geloof mij gerust, mijn Meesteres is meerdere keren per dag in mijn gedachten – daar heb ik geen kooitje voor nodig.
Ja, ik heb mijzelf in de afgelopen 15 maanden ook wel eens ge-edge’d, al dan niet in opdracht van mijn Meesteres. Toch ben ik niet zonder Haar toestemming klaargekomen. Misschien klinkt dat gek en ja soms kan dat best lichtelijk frustrerend zijn als ik weer eens een geile stuiterbal ben. Overigens is die frustratie maar van een zeer korte duur, deze maakt namelijk vrij snel plaats voor een glimlach. Uiteraard wil ik dan klaarkomen, maar ik wil op dat moment nog liever de regel van mijn Meesteres nakomen. Haar wil is op dat moment wet en juist dat geeft mij dan weer een goed gevoel. Natuurlijk kan ik gemakkelijk de regels overtreden en het aan niemand zeggen, maar wat zou ik waard zijn als ik de regels overtreed? Sm gebeurd te allen tijde op basis van vertrouwen, zowel in als buiten het gezichtsveld van zowel de Dominant als onderdanige en ik zou dit vertrouwen niet zomaar op het spel willen zetten. Dat wederzijds vertrouwen is gegroeid en betekend in mijn geval heel veel. Ik denk (want het is dus nog niet gebeurd) dat ik in gewetensnood zou komen mocht ik toch zonder toestemming van Haar klaarkomen.
Anderzijds vind ik de spanning van het niet mogen klaarkomen ook wel weer lekker. Het is toch iets wat mij in een positieve zin aan mijn D/s doet denken, een D/s waar ik best trots op ben.
De keren dat ik toestemming van mijn Meesteres (en gelukkig is Zij absoluut niet de moeilijkste) krijg om te mogen klaarkomen, maakt het spuiten extra lekker. Soms moet ik weken sparen, wat uiteraard de explosie intenser maakt. Een bijkomend voordeel van deze mentale discipline is dat mijn Meesteres mij op afstand kan belonen met een hoogtepunt. Ik hoef dus niet eerst naar de studio of de woning van mijn Meesteres om mij daar te laten ontdoen van de kooi, daarna (fijn) klaarkomen en mij daarna weer laten opsluiten. Nee, mijn Meesteres bepaald wanneer ik klaarkom en uiteraard alleen wanneer Zij dat wil. Zo is het is bijvoorbeeld mij al een paar keer voorgekomen dat ik van mijn Meesteres moet klaarkomen op het toilet van mijn werk. Uiteraard enorm spannend, maar zo’n buitenkans laat ik mij natuurlijk niet afnemen. Of wat te denken van de opdracht dat ik elke dag van de week moest klaarkomen op steeds een andere locatie, waarvan er maar één in mijn eigen huis mocht zijn. Zooo die was even spannend! Natuurlijk wordt het allemaal door middel van foto of film vastgelegd zodat mijn Meesteres kan zien dat ik Haar opdracht vervul.
En het heeft ook iets vernederends: als ik face2face aan mijn Meesteres vraag of ik klaar mag komen voel ik mij altijd iets kleiner worden, zeker wanneer er andere mensen bij zijn en dat ook kunnen horen. En ook dat is op die manier weer fijn/prettig (wat kunnen sm’ers toch raar in elkaar zitten 😉 ).

De vraag of mijn Meesteres over mijn orgasmes wilde bepalen heeft bij mij iets teweeg gebracht. Deze mentale regel is voor mij belangrijk en voelt voor mij juist. Het geeft mij een goed gevoel dat de macht van mijn pik in handen is van een vrouw die ik volledig vertrouw, een Meesteres die mij getraind heeft en mij nog steeds opleid in het worden van betere slaaf. Stap voor stap, maar wel met veel plezier én wederzijds genot! Ennuh eigenlijk is de hele D/s met Meesteres Kate een aaneenschakeling van hoogtepunten ;-).

2 thoughts on “Kuisheid

 1. Hallo Enrico,

  ik heb kort geleden je blog ontdekt en ben inmiddels helemaal “bijgelezen” al moet ik bekennen dat ik wel een aantal van je gedichten heb overgeslagen. Allereerst wil ik je feliciteren met je blog dat zeer leesbaar is (afgezien van de taalfouten maar je hebt uitgelegd waar die vandaan komen) en herkenbaar.
  Ook wil ik je feliciteren met je verhouding met Meesteres Kate (en Meesteres Illucia). Ik ben jaren geleden een paar keer bij haar geweest voor een sessie en heb daar toen van genoten. Den Haag is voor mij echter niet zo handig maar wie weet kom ik er toch nog eens terecht. Ik zag op haar Fetlife profiel een foto van iets dat ik nog op mijn wenslijst heb staan 🙂
  Je vroeg om reacties op je stuk over kuisheid.Je stuk is heel herkenbaar voor me. Ook ik bepaal niet zelf of en wanneer ik mag klaarkomen. Mijn Meesteres heeft dat als harde voorwaarde en dat begrijp ik helemaal.Omdat ik gebonden ben draag ook ik geen kooitje maar ik zal het niet in mijn hoofd halen om zomaar klaar te komen. Het gaat dus op basis van vertrouwen maar de hele verhouding tussen haar en mij heeft geen zin als ik me er niet aan ga houden. Soms heb ik wat langere tijd privacy en dan draag ik een van kooitjes die ik heb. Ik heb meerdere modellen. Mijn voorkeur gaat eigenlijk uit naar staal omdat het staal door zijn gewicht me constant herinnert aan mijn Meesteres en mijn status als sub. het geeft me ook een constant geil gevoel. Een kooi kan ’s nachts wel lastig zijn. Wordt maar eens wakker midden in de nacht met een beginnende erectie die nergens heen kan! Ik vind dat dan wel een geil gevoel maar slapen is dan eigenlijk niet mogelijk dus moet ik dat geile gevoel weer snel zien kwijt te raken. Ook zo’n rare tegenstrijdigheid van een SM-er.
  Ik ben erg vaak geil en gelukkig heeft mijn Meesteres daar begrip voor. Normaliter mag ik zo vaak ik wil met haar speelgoed spelen en ook edgen maar uiteraard niet klaarkomen zonder haar toestemming. Soms echter verbiedt ze elke contact met haar speelgoed en dat is dan ongeveer net zo zwaar als niet klaar mogen komen!
  Zeven dagen zonder orgasme is al een opgave voor me; mijn record ligt bij 12 of 13 dagen. Na een dag of 10-11 krijg ik behoorlijk last en krijgt het niet klaar mogen komen echt invloed op mijn dagelijks functioneren. Ik lees wel eens van subs die soms maanden niet klaar mogen komen. Ik zou eerlijk gezegd gek worden!
  Je hebt het over de hoge prijs van kooitjes. Dat is zo voor de echte hi-tech modellen maar je kunt echt simpel beginnen. Voor een paar tientjes heb je al allerlei “instapmodellen”. Als het dragen van kooi bevalt kun je dan nog altijd overstappen naar de duurdere maar ook natuurlijk betere modellen.
  Bij een kooi kun je trouwens ook een plastic slotje dragen zodat je in geval van nood snel vrij bent.

  1. Hallo victor,

   Allereerst mijn excuses dat een reactie van mijn kant even op zich heeft laten wachten!
   Uiteraard heel veel dank voor je (uitgebreide) reactie!

   In jouw reactie lees ik heel veel herkenbare delen, fijn om te lezen! Mijn record zit van niet klaarkomen is ondertussen al meer dan 3 weken :-). Al was dat wel lastig, maar juist het willen slagen voor mijn Meesteres hielp mij er door heen. En dat gaf mij een goed gevoel. Ook dank voor de tips, wordt zeer gewaardeerd!
   Meesteres Kate is inderdaad een fijne Meesteres, iemand met kunde en ervaring – maar ook gewoon een fijn mens!

   Ook dank voor de complimenten over mijn website – altijd fijn om te lezen!

   Groet,
   enrico

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.