Klaarkomen…

Geheel onverwacht kreeg ik van Meesteres Kate vorige week de opdracht om de komende 6 avonden klaar te komen. Ik slikte, niet omdat ik klaarkomen niet fijn vindt (in tegendeel), maar vanwege de bijbehorende opdracht: “Elke avond op een andere plaats klaarkomen en daarvan een foto maken”. Slik… Hoe ga ik dat nu doen? Terwijl ik de e-mail las stond mijn broertje net bij mij onder de douche, hij kwam twee daagjes logeren in verband met Koningsdag. Hoe ging ik dit voor vanavond oplossen?!
Snel haastte ik mij naar de bank en begon ik met mijzelf te spelen, niet veel later kwam ik lekker klaar en maakte ik een foto die ik op de app naar mijn Meesteres stuurde. Het voelde heel apart en erg onwennig om het in de buurt van hem te doen.
Voor de volgende dag had ik al vrij snel een idee: Klaarkomen in de trein op de terugreis van Breda naar de Randstad. Dat was makkelijker gezegd dan gedaan… De trein zat stampvol. Toen na Dordrecht een grote groep de trein had verlaten waagde ik mijn kans. Ik liep naar het toilet, deed daar mijn broek los en nog voordat ik het speeltje van de Meesteres had aangeraakt hoorde ik al mensen aan de deur bonken… Ai… Met het hart in mijn keel en een versnellende ademhaling kwam ik snel klaar, wat een spanning! Wederom een foto gemaakt en deze doorgestuurd naar mijn Meesteres. Ik opende de deur, mijn hoofd had voor mijn gevoel een enorm rode kleur. Net of iedereen kijkt naar je en weet wat je gedaan hebt. En weet U wat voor gevoel het mij ook gaf? Het maakte mij ook trots: “Ik doe dit in opdracht van mijn Meesteres – wat kan de rest van de wereld mij dan schelen?!”. Inmiddels was ik weer terug bij mijn broertje in de trein, mijn rode gezicht kreeg langzaam weer een normale kleur… Donderdagavond reed ik vanuit de Randstad weer naar Zeeland, ditmaal in de auto en al in de middag had ik bedacht dat ik klaar ging komen op een parking langs de snelweg in mijn auto (iets met parkeerplaats…dingetjes). De spanning gierde door mijn lijf wetend dat ik over een half uur bij de parking zou zijn. Toch voelde ik ook iets groeien tussen mijn benen. Uiteraard wilde de schemering maar niet invallen én toch moest ik op tijd in Zeeland zijn… Ik had geen keus dan door te rijden en gewoon mijzelf over te geven aan het spannende gevoel (ook best wel lekker!). De eerste parking stond vol met vrachtauto’s en reed ik snel voorbij, maar op de tweede parking verzamelde ik al mijn moed bij elkaar en begon ik met mijzelf te spelen. Het gevoel dat iedereen je kan zien, het gevoel dat auto’s voorbij rijden en naar binnen kijken maakte het extra spannend voor mij. O als ik maar niet betrapt zou worden… Ik kwam heerlijk klaar en stuurde wederom de foto op naar mijn Meesteres.
Op vrijdag had ik het idee om klaar te komen in de keuken bij mijn ouders. Het avondeten kreeg ik toch een andere dimensie toen ik dit idee opvatte. ’s Avonds laat deed ik mijn ding, wetend dat men boven lag te slapen. Het gevoel dat je betrapt kunt worden is erg eng. Zeker als het door je familie is. Ook de tijdsdruk speelde mee, zul je net zien dat ze allen laat gaan slapen…
Op zaterdag gunde ik mijzelf een klein verzetje door naar diverse sm-sites te surfen, verhalen te lezen en Femdom-filmpjes te bekijken. Zittend achter de computer werd ik langzamerhand geiler en geiler. Een mooi orgasme kon niet uitblijven en lukte dan ook. Op zondag diende het klaarkomen als een slaapmiddeltje, ik gebruikte het vaak maar door de orgasme controle van mijn Meesteres is niet meer ingezet als slaapmiddel. Nu had ik weer mijn kans, al liggend in bed verzamelde ik alles wat in mij zat met in mijn hoofd de mooiste gedachten over onze D/s en kwam ik voor de laatste keer deze week heerlijk klaar. Het sperma spatte eruit en liep van mijn hand.
6 avonden klaarkomen, is 6 avonden genieten, 6 avonden voelen dat ik dit deed in opdracht van mijn Meesteres, 6 avonden mijn handen na het klaarkomen wassen en oké stiekem er aan ruiken omdat het zo geil was, 6 avonden mij daarover ook vernederd voelen, 6 verschillende orgasmes en keer op keer complimenten van U krijgen voor mijn durf, 6 keer trots op mijzelf zijn.
Het was een spannende opdracht waar ik voor mijn gevoel weer een paar stappen in heb gemaakt en mijzelf heb verbaasd dat ik zaken durfde, het maakte mij ook trots op mijzelf.
Wat is het fijn als Meesteres Kate mij een sletje noemt, wat is het fijn om Haar sletje te mogen zijn. Ondanks de spanning heb ik ook wel genoten van Haar opdracht, dank Meesteres dat ik 6 keer mocht klaarkomen en ook dank voor deze opdracht!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.