Genieten met Meesteres Kate

Met een glimlach, nieuwe schoenen (uitgezocht op verzoek van mijn Meesteres), lekkere kriebels en veel zin stond ik om zeven uur bij de studio van Meesteres Kate en belde ik aan. Ik hoorde Haar hakken dichterbij komen en met een glimlach deed Meesteres Kate open. Na een handkus en complimenten van Haar over mijn afvallen hadden we een fijn voorgesprek. Op het einde van het gesprek mocht ik mijn Meesteres Haar laarzen kussen, iets wat ik enorm graag doe. Ik had mij voorgenomen om ook eens naar mijn Meesteres te kijken en wierp zo af en toe een blik tijdens het kussen van Haar prachtige laarzen. De blik van Meesteres Kate die toekeek naar mij hoe ik mijn Meesteres eer, respect toon en vooral op een gepaste wijze begroet voelt voor mij zo juist. Ik voelde mij klein, slaafs en had een heerlijk gevoel.

Ik had onwijs veel zin in een leuke avond met Meesteres Kate, niet wetende wat er zou komen ging ik mij douchen. Toen mijn Meesteres de deur open deed probeerde ik zo stil mogelijk te zitten, niet dat dit erg lukte, maar terwijl ik naar Haar keek voelde ik al mijn gedachten wegvloeien: Heerlijk – de Meesteres heeft de touwtjes van mij in Haar handen. Af en toe sloeg ik mijn ogen dicht, wat voel ik mij dan toch lekker klein.

Ik mocht op de schoot van mijn Meesteres komen liggen, ik moest wel glimlachen toen Zij aangaf of “het” goed lag. Uiteraard wilde ik goed liggen en Haar speeltje (want ja dat is het wel) moest natuurlijk ook goed liggen en liet de kans omdat te doen op Haar zachte benen niet na. De spanking was zoals altijd weer lekker ritmisch, pijnlijk maar o zo fijn. Ik kan daar echt van genieten.

Toen mocht ik op het bed gaan liggen, mijn handen geboeid aan het bed, mijn benen opgetrokken aan een touw. Het oogmasker ging op mijn ogen en ik wachtte op wat komen ging. Het volgende had ik echt niet verwacht: Mijn Meesteres komt op mij zitten. Een grote glimlach verscheen op mijn gezicht, mijn hartje ging tekeer en ik voelde mij in de zevende hemel. Ik rook de geur van mijn Meesteres en dat was voor mij heel erg lekker. Even wist ik niet goed wat te doen, maar toen bedacht ik mij ineens dat ik Haar nu ook kusjes kon geven wat Zij mij jaren geleden leerde in studio Chelsea. En dat deed ik, enerzijds omdat ik Meesteres Kate en Haar slipje best wel “eer”, omdat Zij toen in Chelsea aangaf dat vrouwen kusjes krijgen op intieme plekken vaak fijn vinden én uiteraard is het natuurlijk ook iets wat ik graag doe. Voor mij zijn damesslipjes gedragen door een vrouw echt “WOUW!” Ik kon mijn geluk niet op! Stiekem gaf ik ook twee kleine likjes op Haar slipje, later mocht ik deze dan ook likken. Dat was even onwennig, maar ik hoorde Meesteres Kate niet afkeuren dus ging op dezelfde manier verder met likken van Haar slipje. Voor mijn gevoel heb ik hier best wel van mogen genieten, waarvoor dank Meesteres!
Dat Meesteres Kate ondertussen met mijn pik speelde maakte mij enorm geil. Ik voelde mij echt het speeltje van Haar. Ik kreunde, ik kronkelde en kwam vaak dichtbij het klaarkomen. Wat kan pijn (tepelmarteling, slaan op mijn pik) dan ook zo fijn voelen, echt onbeschrijfelijk hoe ik genoot!
Eventjes baalde ik wel dat ik niet tegelijk pijn kon verdragen en vieze woorden opnoemen, maar ik had geen faalgevoelens. Ik ken Meesteres Kate nu ook al zo dat ik weet dat ik dit soort dingen bij Haar altijd kan rechtzetten en toen Zij na een paar minuten terug kwam in de speelkamer kon ik er naar mijn geluk toch redelijk wat opnoemen. Later in de grote speelkamer lukte het mij nog eens om er 10 op te noemen.

Voordat we naar de grote speelkamer gingen mocht ik naast Meesteres Kate op het bed zitten. Ze fluisterde in mijn oor dat ik een sletje was en met mij zelf moest spelen. Ooo wat was dit vernederend, maar wat voelde ik mij geil en fijn! Ik rook Haar lekkere parfum, ik liet mij gaan en kroop dicht tegen Meesteres Kate aan. Ik zat zo weer op de 9!
Ik volgde mijn Meesteres naar de speelkamer, dat ging volgens mij op vol vertrouwen in Haar. Niet veel later liepen we verder en kort daarna hoorde ik Zij de handboeien pakken. Mijn ogen gingen wijder open, ook al had ik nog een oogmasker voor (en kon ik niets zien); mijn hart maakte wederom een vreugde sprong. Krijg ik ze nu echter achter mij om? Dat moment dat je hoort dat ze dichtklikken, het voelde als het zelfde klikje wanneer Meesteres Kate Haar ketting aan mijn trainingscollar doet. Op beide momenten is er een soort van verlichting.

Toen Zij wederom weer met mijn pik ging spelen maakte mij dat wederom geil.
Mijn geluk kon niet op toen ik voor een tweede keer breath-control kreeg. Dit voelde wederom erg fijn, hemels! Ik was al blij met de eerste keer, de tweede keer was nog fijner haha. Wat voelde ik mij echt slaafs, helemaal in de macht van de Meesteres die overal bij kon en alles bepaalde: wanneer ik pijn kreeg, mocht genieten en zelfs mocht ademen: Heerlijk!!!

Uiteraard kon ik ook genieten van het mogen masseren van Meesteres Kate. Het was wel wat glibberig en sensueel masseren is toch anders dan ontspannend masseren. Niet te min is het fijn om te doen en leer ik keer op keer. Ik kan hier oprecht ook van genieten, ik vind het fijn als ik zo iets voor Meesteres Kate kan/moet doen. Ik probeer het dan ook altijd zo goed mogelijk te doen.

Tot slot het mogen klaarkomen… Wouw! Geknield voor mijn Meesteres die met Haar prachtige laarzen op mijn benen drukt, de Meesteres die ik zo waardeer, de Meesteres waarvoor ik heel veel respect heb, de Meesteres die mij de hele avond steeds op het randje bracht van het klaarkomen… Binnen enkele momenten kwam ik heerlijk klaar… WOUW!!!
Uiteraard maakte ik het graag schoon, ook dat hoort erbij vind ik.

Na de douche was er koffie en even afschakelen. Ik merkte dat ik goed kon landen en was lekker rustig. Uw gestreel en gepraat met mij maakte mij rustig.
Nadat U even speelde met het slot van de handboeien, deed U wederom mijn armbandje om. Dat vond ik weer erg fijn dat U dat deed, het is niet zo goed uit te leggen waarom ik dat fijn vind – maar weet dat ik het erg waardeer! Met een kus op Uw laarzen en een fijne knuffel verliet ik met een grote glimlach de studio en heb nog dagen nagenoten (ook nu tijdens het schrijven) van pijnlijke tepels en de mooie gedachten aan de fijne sessie met U.

Mag ik even zeggen dat ik de beste Meesteres heb 🙂 !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.