Gedicht: Juni 2014 – Dromen, verlangens en fantasieën

De afgelopen weken heb ik mij ingezet om op een internationaal congres te mogen spreken. Ondanks een “excellente” beoordeling is het helaas niet gelukt. Balen, maar anderzijds kan ik niet lang teleurgesteld zijn. Met vele inschrijvingen en maar een aantal plaatsen beschikbaar was de kans klein dat ik er zou geraken, zeker gelet op de organisatorische omstandigheden. Ennn zeg nu eerlijk: Ik heb de hoogst mogelijke beoordeling gekregen, mijn afstudeerproces is versneld, mijn onderzoeksmodel klopt, waar andere ruim vier maanden hadden heb ik in 14 dagen gewerkt met dit resultaat en daar bovenop heb ik vele positieve reacties gekregen, dan is er toch ook geen reden om (lang) teleurgesteld te zijn?

Tijdens het werken aan mijn “extended abstract” was SM een mooie afleiding. Mijn gedachten werden er heerlijk in verzet. Het gedicht voor de maand juni is hiervan een uitwerking.

Dromen, verlangens en fantasieën 
Het is heerlijk om mijn spannende gedachten te laten gaan,
Zo ontsnap ik even uit mijn dagelijkse achtbaan,
Al wetend dat U bepaald en ik moet ondergaan.

Soms droom ik over Uw tassen te moeten dragen en welbehagen,
Verlang naar Uw vernederende plagen,
Fantaseer over hoe U wilt dat ik mij ga gedragen.

Soms droom ik over Uw lichaam op mijn gezicht,
Verlang naar het aanzicht,
Fantaseer over hoe U mij hiermee africht.

Soms droom ik over Uw weer te mogen masseren,
Verlang ik om U daarvoor al een drankje te mogen serveren,
Fantaseer dat ik op Uw wensen moet anticiperen.

Soms droom ik dat ik Uw voeten en laarzen een likje mag geven,
Verlang naar het moment dat U zich weer op mij kan uitleven,
Fantaseer dat ik daarna in Uw armen mag weg zweven.

Soms droom ik over Uw spuug of plas te mogen ontvangen,
Verlang dat het loopt in mijn mond en over mijn wangen,
Fantaseer over hoe het is als ik alleen maar mag ontvangen.

En ook al wil ik bovenstaande misschien graag…
Heb ik als slaaf eigenlijk altijd maar één vraag:
Wat wilt U met mij doen vandaag?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.