Gedicht: Augustus 2016 – Een gouden droom…

Hierbij mijn gedicht van de maand augustus, zomaar een fantasie van mij… Een fantasie die mijn Meesteres al lang kende, maar ik vond het wel weer eens leuk om een wat stouter gedichtje te schrijven en mijn gedachten de loop te laten. 

Een gouden droom…
Soms droom ik
Dat ik drink uit een glas
Gevuld met Uw plas

Soms fantaseer ik
Dat U boven mij staat
En Uw slipje opzij gaat

Hoor ik U zeggen:
“Mondje open”
En laat U Uw pis lopen

Druppel voor druppel
Uw gouden vocht op mijn lippen
Geen druppel laat ik mij ontglippen

Gouden regen
Die oneindig lang mag duren
Stiekem valt er ook nog wat te gluren…

Maar aan alles komt een eind
Ben ik maar wat aan het dromen,
En moet ik oppassen dat ik daarvan niet ga klaarkomen…

Eerlijk is eerlijk, bij het schrijven van het gedicht borrelde er wel wat op… Ik zag het helemaal voor mij (heerlijk zo’n beeldende fantasie die ik heb haha). Ook al is het maar een droom, ook daar kan ik van genieten (ik typ dit met een grote glimlach). Maar ik ben niet klaargekomen want daarvoor moet ik toestemming vragen aan mijn Meesteres 🙂

Ps. Mijn Meesteres vond het gedicht zo stout dat ik nu een week lang 2x per dag moet klaarkomen als straf… Is dat nou een straf of verwennerij? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.