De Domme gedomineerd – Deel 9: Slipjes

Terwijl ik langzaam weer bij zinnen kom wordt Jessica naar het kruis aan de muur van de kamer gedirigeerd. ‘Zo slavinnetje van mij, ik ga je eerst een voorzien van passende pols en enkelboeien’. Terwijl Meesteres Denise eerst de polsen voorziet van leren zwarte boeien mag Jessica vervolgens zelf haar enkel boeien om doen waarna ze tegen het kruis wordt geduwd en wordt vastgeketend. 
‘Zo nu ben je helemaal beschikbaar voor mij’ zegt Denise terwijl ze mijn vriendin over haar lichaam streelt.
‘En jij ogen liggen op de grond en ogen dicht slaaf’. Ik doe wat de Meesteres mij opdraagt en sluit al op de grond liggend mijn ogen. Ik hoor hoe Jessica op gegeild wordt. Denise haar had gaat langs de kut van Jessica die langzaam nat wordt. ‘Aflikken slet!’ Jessica proeft haar eigen geil en het doet haar meer dan ze ooit had verwacht, ze wil niets liever dan dat Meesteres Denise doorgaat, maar die houdt zoals al eerder op de avond gebleken de regie en stopt abrupt. Ze loopt weg van Jessica die verlangend naar de heupwiegende billen van haar Meesteres kijkt die op mij komt aflopen. Ik voel hoe ze oven mij gaat staan en aan beide zijde van mijn lichaam een laars tegen mijn armen drukt. ‘Ogen open slaaf’. Ik open mijn ogen en heb een kleine schrik reactie wat Meesteres Denise niet ontgaan is.
‘Haha, dat had je niet verwacht he slaaf?’ zegt ze terwijl ik een prachtig zicht heb onder haar rok en haar slip zie.
‘Wat zie je slaafje?’.
‘Uhm ik kan onder Uw rokje kijken Meesteres’.
‘Mmm ja, en wat zie je daar?’.
‘Uw slipje Meesteres’.
‘En wat voor kleur heeft mijn slipje?’
‘Rood Meesteres’.
‘Ik zal je eens wat dichterbij laten kijken’ zegt ze terwijl ze hurkt boven mijn gezicht.
‘Is dit het mooiste uitzicht wat je ooit gezien hebt?’ 
‘Uhhh Ja Meesteres’.
‘Nou dan wil je het vast nog van dichterbij zien en ook wel ruiken’ waarna de op gezicht komt zitten. Mijn zicht wordt ontnomen, maar ben o zo dichtbij de kut van Meesteres Denise. Ik kan haar ruiken, terwijl mijn adem ontnomen wordt. Ik geniet van deze facesitting en Meesteres Denise drukt aan en komt af en toe recht om mij adem te laten halen. Telkens en hap ik naar adem en voel vervolgens de warmte van haar kut en haar slipje. 
Ik wil meer, maar ook hier blijkt weer dat zij de touwtjes in handen heeft vanavond: ‘Genoeg genoten’ waarna ze opstaat en de kamer verlaat. Het getik van haar hakken klinken steeds verder weg en ik hoor een deur op en dicht gaan. 

Enkele minuten later hoor ik in de verte weer een deur open en dicht gaan en komt het getik van de laarzen van Meesteres Denise steeds dichterbij. De deur van de speelkamer gaat weer open ‘Zo sletjes, hebben jullie mij gemist?’
‘Ja Meesteres’. Denise komt naar mij toegelopen en weer zet ze haar beide laarzen langs mijn lichaam. 
‘Zo slaaf kijk maar weer eens naar boven en vertel mij wat je ziet’.
‘Ik kan weer onder Uw rokje kijken Meesteres’.
‘Ja en wat valt je op?’
‘Dat u nu een zwart slipje aan hebt’.
‘Oo dat is nu toevallig en wat heb ik hier in mijn handen?’
Ik kijk naar haar handen en zie dat ze daar een rood slipje vast heeft ‘Is dat Uw slipje dat U zojuist aan had Meesteres’.
‘Correct’ waarna de Meesteres zicht laat zakken en op mijn buik plaats neemt. ‘Hier ruik er maar eens goed aan’ zegt ze terwijl ze haar rode slipje over mijn gezicht wrijft. 
‘Het ruikt heerlijk Meesteres’. 
‘Dat dacht ik al en al had ik het uiteraard niet geaccepteerd als je iets anders had gezegd’.
‘Bek open’.
En terwijl ik mijn mond open doe voel ik haar slipje in mijn mond verdwijnen. Dit vind ik zo heerlijk. Meesteres Denise ziet dat ik ervan geniet en ik zie haar glimlachen, ik vergeet dat een paar meter verder Jessica meekijkt. 
Denise staat op en aan de ring van mijn halsband trekt ze mij recht en dirigeert ze mij naar de tafel waar ik op moet gaan liggen. Ook ik krijg pols en enkel boeien omgedaan en wordt vastgelegd aan de tafel.

‘Zo Jessica, je dacht toch niet dat ik jou vergeten was he?’.
‘Nee Meesteres’.
‘Hoe voelt dat nu je jouw vriendje zo ziet genieten en jij hier vast staat’.
‘Uhm onwennig en tegelijkertijd blij voor hem’.
‘Dat is aardig van je, maar wat doet het met jou?’
‘Ik weet het niet zo, ik zie hem genieten en wil voelen wat hij ook voelt’.
‘Wil je ook eens ruiken aan een slipje van een echte Meesteres?’
‘Uhhh… Ja Meesteres’.
‘Wil je ook eens een slipje in je bek?’
‘Ja Meesteres’ zegt ze Jessica zacht met haar blik naar de grond van schaamte.
‘Kijk mij eens aan en vraag er om’.
Jessica richt haar gezicht op en vraagt ‘Meesteres mag ik alstublieft ook Uw slipje in mijn mond’.
‘Ja slavin, dat mag’. Meesteres Denise loopt naar de kast en pakt daar een dicht gesealde plastic zak.
‘Je dacht dat toch niet dat ik hier voor jou mijn slipje uit ging doen he? Je weet alleen sletten dragen hier geen slipje, maar omdat ik dacht dat je dit wel zou willen heb ik mijn slipje van gisteren in dit zakje gedaan en gisterenavond dicht geseald. Speciaal voor jou’. De ogen van Jessica worden groter als de zak wordt open gemaakt.
‘Hier ruik maar, misschien ruik je nog wel dat ik gisteren ben klaargekomen’. De ademhaling van Jessica gaat omhoog als Denise met het slipje over haar gezicht wrijft. 
‘Bek open’ en als Jessica haar mond opent krijgt ook zij een slipje van de Meesteres in haar mond.
‘Misschien proef je nog wel een paar druppeltjes urine van mij, dat zal je vast lekker vinden’. 
Met een paar tikjes op haar borst en een goedkeurende blik naar ons beide verlaat Meesteres Denise de speelkamer. Hier staan en liggen we dan, beide met een slip van de Meesteres in onze mond, of bek zoals de Meesteres het steeds noemt. Vernederend, maar het deert mij niet. Ik geniet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.