De Domme gedomineerd – Deel 5: Tijd voor Erik

Van een afstandje kon ik zien en horen hoe mijn Meesteres door Meesteres Denise op haar plek werd gezet, vernederend voor haar en het doet ook wat met mij. Met een lichte angst wend ik mijn blik naar de grond als ik het getik van de hakken van Meesteres Denise dichterbij hoor komen. ‘Zo Erik, ga jij even met mij mee?’. Enkele seconden geleden was haar stem nog streng en hard, maar op de manier waarop ze mij zacht en al vragend toespreekt met een glimlach weet ik mij geen houding te geven. Ze pakt mijn kruis vast, duwt mijn pik terug naar binnen en ritst mijn broek terug dicht. ‘Kom kom, loop maar gewoon achter mij aan en geniet van het uitzicht’. Wederom lach en een knipoog van haar. Ik kan niet anders dan volgen en volg Meesteres Denise naar de trap. We lopen langs de kooi waarin Jessica staat. Ik kan haar niet zien, het gordijn heeft ons gescheiden. Als ik niet beter zou weten dan had ik niet kunnen voorzien dat mijn vriendin hier geboeid achter staat. Meesteres Denise geeft er geen aandacht aan en loopt fors door. Ik volg haar. Nu begrijp ik wat ze bedoelt met genieten van het uitzicht. Ze is niet lang van stuk, maar de laarzen waarop ze loopt compenseren een hoop. Haar lange blonde haren dansen op haar rug als ze al heupwiegend de trap op loopt. ‘Geniet je er een beetje van slaafje?’ Ik weet niet wat te zeggen en glimlach een beetje. Ze stopt en staat ineens stil. ‘Dichter op mij lopen, max twee treden mogen er tussen ons scheiden’. Snel zet ik een stap bij.

‘Stel je voor dat ik een rokje aanhad dan zou je er zo kunnen onder kijken en dat doen brave slaafjes natuurlijk niet he?!’. Ik voel een beetje betrapt al zou ik eigenlijk nooit zomaar onder de rok van een Meesteres kijken. Nee, zelfs niet ongevraagd onder die van Jessica. Meesteres Denise zet de pas er weer in en ik volg haar op een trede. Ik verwacht dat we naar de douche zouden lopen, ik weet waar het is en ken het pand van vroeger. Maar in plaats daarvan gaan we één van de speelkamers in. Meesteres Denise doet de deur dicht, pakt een stoel en zet die tegenover die van haar.
‘Zo Erik, ga daar maar even zitten. We pauzeren voor jou even het spel’. Onwennig ga ik tegenover haar zitten. ‘Dit had je niet verwacht he?’. Dat klopt en kan het dan ook alleen maar bevestigen. ‘Erik, ik zie van alles aan je en daar wil ik het even over hebben, maar laat ik beginnen met het maken van een groot compliment. Dat je dit doet voor jouw Meesteres – en dan heb ik het over Jessica – is echt mooi. Het toont dat je iets voor haar over hebt en de reden dat zij dit graag wil is om te groeien. De groei die zij hierdoor hopelijk gaat maken maakt jullie D/s alleen maar sterker, het is mooi dat je daarin durft te investeren ook al zie ik dat je dit vanavond enige moeite kost’. Hier is geen speld tussen te krijgen bedenk ik mij en luister verder naar haar betoog. ‘Ik kan je geruststellen: aan alles zie ik dat Jessica geen slavin is. Ze is een Meesteres én ze wil begrijpen waarom je dit voor haar doet en wat het met jou doet, dat is alleen maar goed en dat ga ik haar ook laten voelen vanavond. Maar, ik wil ook dat jij geniet. Jessica kletste bij het gesprek vooraf aan één stuk door, je kwam er niet tussen en dat is voor vanavond niet goed. Vandaar even deze pauze. Ik wil dat je weet hoe ik erin sta, maar ik wil van jou ook horen waar jouw grenzen liggen en wat jij fijn vindt dat ik met jou ga doen. Dat Jessica iets wil en jij haar slaaf bent, wil nog niet dat jij dat vanavond lijdzaam moet toezien. Ik bepaal immers de regels hier en nogmaals: ik wil ook dat jij vanavond met een glimlach dit huis verlaat en met positieve gevoelens over deze avond terugdenkt. Dus vertel maar: wat zijn jouw fantasieën, waar liggen je grenzen, wat vindt je moeilijk en wat zou je graag willen dat Jessica ervaart vanavond. Laten we maar eens met dat laatste beginnen’.

Ondertussen staat Jessica in de kooi en hoort ze de bel gaan. De hakken van Meesteres Sazia hoort ze dichterbij komen. Van achter het gordijn hoort ze haar zeggen ‘Geen geluid slet, mijn gast mag niet merken dat er hier iemand staat te wachten tot één van de Meesteressen uit dit huis haar nodig heeft’. Ze wacht niet op antwoord en loopt snel door. Slik… Eén van de Meesteressen is het enige wat in Jessica nu omgaat. Het getik van de hakken wordt zachter, de deur gaat open en hartelijk ontvangt Meesteres Sazia haar gast. 
‘Rustig vandaag in huis?’
‘Ja Gerrit, buiten een slaaf die boven behandeld wordt en een slavin die beneden staat te wachten op het moment dat ze gebruikt wordt is het vanavond erg rustig’. De woorden komen binnen als beide langslopen. Ze stappen de ontvangstkamer binnen en de deur gaat dicht. Wat er gebeurd is voor Jessica onduidelijk, ze hoort beiden praten maar geen idee waar over. Is dit ook een slaaf, een Meester of? Het hoofd van Jessica maakt overuren. Normaal is zij degene die alles weet, nu kan ze alleen maar lijdzaam afwachten. Dat doet wat met haar. Onrust, ongeduld en onmacht schreeuwen om beurten om aandacht in haar hoofd. 

Enkele minuten later lopen beide weer langs de kooi. Zou hij weten dat ik hier sta? Met mijn kut bloot, tieten ontbloot en mijn slipje in mijn bek. Rare gedachten die Jessica overvallen. Ze is zich pijnlijk bewust van haar positie. 
‘Mooie hakken’.
‘Over smaakt valt niet te twisten’ zegt Meesters Sazia. 
‘Staat er een travo-sletje in de kooi misschien?’ 
Jessica slikt, wat nu? ‘Nee, ik kan je geruststellen in deze kooi staat geen slaaf. Ik vraag mij trouwens af welke man zulke hakken zou dragen, voor een hoertje zijn ze zelfs nog erg goedkoop’. Jessica maakt zich nu niet druk om de opmerking over haar goedkope pumps, ze weet wel beter, maar ze kan alleen maar in hoofd vurig hopen dat Meesteres Sazia niets verteld over wie er echt achter het gordijn staat.
Beide lachen en lopen door. Ze hoort Meesteres Sazia afscheid nemen van de man. Aller hartelijks. Dat scheelt. Aan het getik van de laarzen te horen komt Meesteres Sazia weer dichterbij, dit keer geen woord als ze langs de kooi loopt. Ze gaat in één keer door, net of Jessica er niet staat. Jessica wil schreeuwen om aandacht, niet dat iemand haar zou horen met een slip in haar bek. Ze zucht en slaat haar ogen neer, hier staat ze dan…

Ik ben mij niet bewust wat zich enkele meters onder mij gaande is. ‘Dat is lastig’. Zeg ik tegen Denise ‘Het zou fijn zijn als Jessica weet hoe vernedering voelt, hoe het voelt dat je genegeerd wordt. Dat je een ding bent en moet luisteren, dat het even niet om haar draait maar om de wil van de Dominant’.
‘Herkenbaar en wat nog meer?’
‘Wat pijn kan doen. Het ondergaan, het lijden maar ook het willen doorstaan voor je Dominant. Klinkt misschien gek, maar misschien moet ze ook maar eens ervaren hoe het is als je er even niet toe doet, dat er over je gepraat wordt en daaraan niets kan toevoegen. Oh en dienstbaarheid niet te vergeten, maar ook wat het met mij doet als ik haar vereer. Of het nu haar laarzen, voeten of zelfs haar vagina is’. 
‘Grappig, je taalgebruik is zo netjes terwijl er volgens mij zoveel stouts in jou zit’. Vragen kijk ik haar aan. ‘Vagina, maar voor vanavond is dat voor jou gewoon een kut’. 
Ik bloos. 
‘Wat mag ik absoluut niet met je doen?’ 
‘Liever niets anaal, geen naalden, bloed en absoluut niets met mannen’. 
‘Verder niets?’
‘Nee, Meesteres’.
‘Nog steeds erg onderdanig. Het zit in je, dat zie je zo. Vind je het moeilijk om jouw Meesteres zo te zien vanavond?’
‘Ja’ zucht ik.
‘Dat dacht ik al. Laten we dit afspreken Erik, naast het genade-woord krijg jij nog een extra stopwoord van mij of eigenlijk meer een stop-zin. Als je ‘Mmmm Meesteres Denise ga door’ uitspreekt dan denkt mijn slavin dat ik door moet gaan, echter weet ik dan dat jij dit liever niet ziet of hoort. Dat het even te veel voor jou is. Ik pas de setting dan aan. Ik stop met datgene waar ik mee bezig ben of ik zorg ervoor dat jij het niet ziet of hoort. Zullen we het zo afspreken?’.
Opgelucht kan ik alleen maar van ‘ja’ antwoorden.

Denise pakt een sessie-formuliertje erbij en samen lopen we ook nog even mijn checklist door. ‘Zo, nu weet ik iets meer van je. Maar vertel eens Erikje… wat vind jij tof aan sm. Wat doe je graag?’
‘Ik vereer zo graag mijn Meesteres, van laarzen kussen tot vagi… uh kut-verering’. 
Denise lacht ‘Goed zo. En verder’.
‘Ik heb iets met vrouwenslipjes zoals Jessica al vertelde. Ik voel ze graag tegen mij aan en heb ze dus ook graag in mijn mond’ zeg ik al blozend. 
‘Zie je wel dat er onder dit rustige mannetje veel stoute gedachten schuilgaan… Dus mijn eerste move met een slipje in de mond van Jessica te doen was als een schot in de roos’. Meesteres Denise glimlacht: ‘Kom maar op: wat nog meer?’
‘Ik ben niet van de pijn, maar een corrigerende tik als ik de regels niet goed uitvoer hoort er voor mij wel bij. Mijn Meesteres mag best wel een beetje streng naar mij zijn, ik ben niet van suiker. Sowieso ben ik iemand die graag regels krijgt en uitvoert en ben ik dienstbaar ingesteld’.
‘Dat wist ik al, maar ik wil eigenlijk meer van jouw stoute kant horen. Kom maar op, niet zo verlegen. Ik bijt je nu nog niet’.
‘Uhm… ik zou ook heel graag Uw urine opdrinken of in mijn mond gespuugd worden’.
‘Een pis-sletje dus en van vernedering hou je ook wel zo te zien’.
‘Ja Mee… uhm Ja.’
‘Moeilijk he’. Denise lacht. ‘Heb je verder nog dingen die je wil vragen, of kwijt wil?’ 
‘Nee, ik denk het niet’.
‘Zeker weten?’
‘Nou, ik wil dat we vandaag alle 3 genieten. Dat is voor mij het belangrijkste. Sm geeft mij vaak de vrijheid om alles lekker te laten gaan en hoop dat dit vanavond ook gaat lukken. Dat ik u en daarnaast ook Jessica, ook al is ze een slavin vanavond, kan laten genieten’. 
‘Dat gaat zeker lukken Erik, maak je daar maar geen zorgen over. Zullen we dan maar het machtsverschil tussen ons tweeën herstellen?
Ik haal diep adem en knik ‘Ja…’

‘Zo slaaf, van die stoel af op je knieën voor mij!’ Haar zachte toon is ineens weer streng en terwijl ik kniel gaat zij staan. 
‘Vanaf nu af aan luister jij alleen naar mij vanavond. Je zet mij op de eerste plaats en niet Jessica. Je spreekt mij en alle andere Meesteressen in dit huis aan met Meesteres en gebruikt ten alle tijden twee woorden en waag het niet om te gaan piekeren. Ik weet wat goed voor mij en voor jou is, daar moet je alleen maar naar handelen. Ben ik duidelijk’.
‘Ja Meesteres’. 
‘Uitkleden’. Snel kleed ik mij uit. ‘Die kleren mag je daar leggen’ en al wijzen wordt mij uitgelegd waar “daar” is. Snel kom ik teruggelopen en kniel voor haar.
‘Is dat netjes weggelegd? En waarom loop jij? Je kruipt in dit pand, pas als ik zeg dat je mag lopen dan loop je’.
Oeps. Ik slik, Meesteres Denise kan inderdaad streng zijn. ‘Ja Meesteres’. Ik kruip terug naar mijn kleren en vouw ze netjes op waarna ik terug op handen en knieën kruip naar Meesteres Denise.
‘Goed zo. Je kunt het wel’. Ik glimlach. ‘Begin maar met het kussen van mijn laarzen, laat maar eens zien hoe goed jij mij kunt adoreren’. 
Dat laat ik mij geen twee keer zeggen en ik begin met gepassioneerd kussen van de linker laars. Ik ga er helemaal in op. ‘Zo zo, je stelt mij niet teleur. Nu mijn rechter laars slaaf’. Ik wissel van laars en geniet ervan. De geur, het leer en mogen vereren van een prachtvrouw. Ik zie dat het Meesteres Denise kan bekoren. ‘Goed zo slaaf, ik wil dat je nu mijn lederen broek kust ter hoogte van mijn bovenbenen’. Haar nadruk op het woord lederen is bewust gekozen en liefkozend kus ik haar waar zij het vraagt. Ze draait zich om ‘nu mijn kont kussen, op zoveel mogelijk plekjes oh en pak mijn laarzen maar vast als ondersteuning’ zegt ze terwijl ze haar achterwerk iets naar achter duwt. Ik kus gepassioneerd haar broek. Ohhh wat fijn! Ze draait zich na een paar minuutjes weer om en pakt mijn handen vast. Ze leidt ze over haar lichaam, haar leren broek en lederen korset. Op en neer, op en neer, op en neer. De vierde keer leiden haar handen mijn handen naar haar borsten. ‘Zo zo, spannend he slaafje’.
Ik bloos: ‘Ja Meesteres’.
‘Dat is te zien aan dat pikje van je’. 
Niets ontgaat haar dus, daarvan ben ik mij inmiddels wel bewust. Mijn pik staat fier overeind. Ik kan dat en vooral mijzelf niet verbergen vanavond, er zit niets anders op dan mij te laten gaan besef ik mij.
‘Ik wil dat je elke borst op het leer één kusje geeft’. Meesteres Denise buigt wat voor over zodat ik geknield blijf en haar beide borsten een kus kan geven. ‘Goed zo, dat doe je met passie’. ‘Ja Meesteres, met liefde en plezier en zeker voor zo’n mooie Meesteres zoals u’.
‘Slijmballetje’ zegt ze met een knipoog.

‘Jij wilt op één plekje vast-en-zeker nog wel een kusje geven’. Ik knik. ‘Nou slaafje…?!’
‘Ja, dat wil ik heel graag Meesteres!’
‘Zo zo… vraag er dan maar om’ zegt ze lachend.
‘Meesteres zou ik alstublieft een kus mogen geven op Uw lerenbroek ter hoogte van uw vagina?’
‘Vagina?’
‘Uh kut… Sorry Meesteres, ik bedoelde zou ik op Uw lerenbroek ter hoogte van Uw kut een kusje mogen geven?’
‘Eigenlijk ben jij ook wel een stout sletje he?!’, mijn wangen worden snel rood: ‘Doe maar, omdat je het zo netjes vraagt slaafje’.

Ik tuit mijn lippen en geef haar een gepassioneerde kus ter hoogte van haar vagina. Net als ik haar broek aanraak pakken haar handen mijn hoofd en drukken die stevig tegen haar broek aan. Ik krijg even geen lucht, maar o wat voelt dit hemels! ‘Wel blijven door ademen he slaaf’. Enkele seconden later drukt ze mij van haar af.
‘Nog een kusje hier en daarna ga je de douche in’. Ik geef haar nog een kusje dezelfde plaats waarna ik haar al kruipend naar de douche volg. Ik krijg daar een washand en handdoek en de instructie dat ik op het belletje moet drukken als ik klaar ben.
‘Dan ga ik eens kijken hoe het met mijn slavinnetje beneden is’. Mijn gedachten gaan weer terug naar Jessica, hoe zou het met haar zijn? Vlak voordat Meesteres Denise de badkamerdeur sluit zegt ze nog: ‘Oo en als ik terugkom verwacht ik dat je in de juiste houding op mijn wacht’.
‘Ja Meesteres’. De deur sluit, ik hoor aan het getik van haar hakken dat ze trap afloopt. We zijn nog maar net begonnen, maar ik denk dat we de juiste keuze hebben gemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.