De Domme gedomineerd – Deel 2: Maandagavond

‘Koffie schat?’ 
‘Ja, lekker’. 
‘Mooi dan zet ik even een bakkie voor ons beide, ga maar alvast op de bank zitten en pak je pieker-lijstje erbij. Ik ben benieuwd hoeveel streepjes er al opstaan’. De rust in haar stem maakt mij vrolijk. Nadat we allebei na het diner nog wat gewerkt hebben ploffen we beide op de bank neer. Fijn om zo even bij elkaar te zitten. De tv blijft voor de verandering uit. In alles voel ik dat ik maar beter niet kan vragen of ik naar dat ene tv-programma mag kijken waar ze afgelopen sportweekend gaan analyseren. Gek genoeg heb ik er ook geen zin in, ik wil een arm om haar leggen en dicht tegen haar aanzitten. 
‘Zo, laat eens zien hoeveel streepjes je hebt gezet. … Eén, twee, drie, vier, vijf. Tel ik maar vijf streepjes?’. ‘Het zijn wel vijf lange streepjes’ glimlach ik haar toe.
Met haar hand wrijft ze door mijn haar ‘Vertel schat, wat is er allemaal door dat bolletje van jou gegaan in de afgelopen dagen’. 
‘Nou… eh…’. 
Met haar duim duwt ze mijn kin omhoog, onze gezichten zijn een amper een centimeter van elkaar gescheiden. Haar ogen kan ik niet ontwijken, met een zachte stem en een glimlach die ik niet kan ontwijken hoor ik haar mij geruststellen: ‘Je mag alles zeggen, er is geen goed of fout in deze. Het enige wat fout kan zijn is dat je niet alles zegt wat er in jouw hoofd omgaat. Dus kom maar op, ik beloof je dat ik niet zal bijten’. 
‘Correctie, nu niet zal bijten…’ waarbij ik de correctie op “nu” leg. 
‘Bijdehandje… Ja, nou wat er vannacht in een geile bui kan gebeuren daarvoor kan ik nu nog niet instaan’. Dat is wat ik zo leuk vind: de openheid en humor in onze relatie. 

‘Ik schrok Jessica, het kwam zo ineens en ik ben bang dat ik je kwijt geraak. Voor mij is de hele wereld gelijk, alleen jij staat – en dan alleen voor mij – een trapje hoger. Het gevoel dat er nog iemand boven jou komt te staan beangstigd mij een beetje, een beetje veel eerlijk gezegd. En wat als hij dan ook iets over mij wil gaan zeggen, wat is zijn rol dan in onze D/s?’. 

Ze lacht. ‘Je bent eigenlijk een open boek, precies wat ik verwachtte. Het streelt mij, je wilt mij niet kwijt en ik wil jou ook niet kwijt. Weet je wat ik donderdagavond vertelde over dat ik een betere Meesteres wil worden? Zo moet je het zien. Ik wil ervaren wat jij beleeft en daarvan leren. Geloof mij, ik ben echt geen slavin. Aan onze D/s en dynamiek zal niets veranderen, het wordt hooguit beter. En nee, er komt geen vaste Dominant boven ons te staan. Het is wat mij betreft éénmalig. Stelt dit jou wat gerust?’
‘Een beetje…’
‘Een beetje… Het is die man he… dat speelt je parten’. Ik knik instemmend.
‘Wie zegt er dat ik mij wil onderwerpen aan een man? Schat, jij bent onderdanig aan een prachtige vrouw, een Meesteres. Dat wil ik dus ook. Ik wil het voelen zoals jij het voelt en nu is iedereen uniek, maar ik zou mij willen onderwerpen aan een vrouw want dat kom het dichtstbijzijnd jouw gevoel. Ik weet dat jij niets met andere mannen wilt, dus dan doen wij dat ook niet. Geen sprake van dat een man mij op mijn knieën krijgt’.

‘Maar hoe wil je dit dan voor elkaar krijgen en met wie wil je dit gaan doen?’. Jessica staat op, loopt maar naar haar tas en pakt haar laptop. Terug op de bank surft ze naar een website van een gerenommeerde sm-studio in het land. ‘De website ken je vast-en-zeker’ zegt ze met een knipoog, wetend dat mijn allereerste ervaring daar in die studio was. ‘Maar ken je haar ook?’. Ik schud van nee, maar in alle eerlijkheid heb ik haar wel eens op deze website bekeken. Het is een mooie vrouw die Dominantie uitstraalt en haar voorkeur voor leer spreekt mij erg aan.
‘Ik speel al een tijdje met het idee om te ervaren wat jij ervaart, ik wil het voelen. Maar dat kan in mijn ogen alleen in een omgeving die jij kent en waarvan jij zeker weet dat het eenmalig is, iets wat voor mij ook een must is. Het moet iemand zijn waarbij het veilig en vertrouw is, die de klappen van de zweep kent en al vaker met een dergelijk bijltje gehakt heeft. Iemand die weet dat het eenmalig is, maar die tegelijk ook de kennis en kunde heeft om mij – de zelfverzekerde Dominante Vrouw – op mijn knieën te krijgen. Ik denk dat een professionele Meesteres ons dat stapje extra kan geven’. Het is immers haar vak. Omdat het eenmalig is, wil ik dat het goed en uitgebreid is. Deze studio heeft alle mogelijkheden voor een avond vol plezier’.
‘Een avond…’
‘Ja, ik denk dat een avondvullend programma noodzakelijk is. Onze sessies stoppen ook niet na 1 of 2 uur en als we het gaan doen, dan doen we het all-the-way’. Ik slik en vraag haar naar wat haar verdere gedachten zijn.
‘Ik wil Meesteres Denise een mail sturen en de situatie uitleggen en vragen of ik eens aan haar onderdanig mag zijn, maar ook wat de mogelijkheden zijn om het met jou te beleven. Jij mag de keuze maken: thuisblijven, mee gaan en kijken, of meedoen. Wederom is in deze geen foute keuze. In alle 3 de situaties maken we duidelijke afspraken wat we wel en niet doen, jouw stem telt net zo hard als die van mij al heb ik als Meesteres wel het laatste woord. Er wordt uiteraard niets gedaan wat jij niet wilt en we blijven hierover communiceren. Denk erover na en laat het mij vrijdag weten. Heb je vragen, stel ze dan tussendoor en de verplichting om streepjes te zetten op je piekerlijstje blijft. Ben ik duidelijk?’ Ik kan alleen maar bevestigend antwoorden en ontkom er niet aan in de dagen die voorbijgaan enkele malen een streepje op het lijstje te zetten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.