Mijn reis gaat verder…

Stil zitten is niet echt iets wat bij mij hoort, overigens is dat wellicht een mooie uitdaging voor wellicht mijn toekomstige Dominante… Dus besloot is mijn bdsm-reis te vervolgen. Maar hoe? Een privé Meesteres? Ja, maar ik denk dat een speld in de hooiberg sneller is gevonden. Mijn verlangens naar een fijne sm-ervaring waren groot en besloot om – op zijn Vlaams gezegd – in het “Glazenstraatje” van de Hofstad een dame te bezoeken die ik eerder die week al eens gesproken en gemaild had. Iemand waarvan ik dacht dat ze mij begreep, maar dat viel eerlijk gezegd tegen. Een heel kort voorgesprek werd vervolgd met een sessie die eerder een snel afwerkend riedeltje was dan een fijn samenspel. Ik kick op vernedering, maar het ging mij wel iets te ver dat ik een ‘schande voor de maatschappij’ werd genoemd. En misschien gaf ze mij wel veel en ging het snel intiem, toch was dat niet wat ik zoek in sm. Voor mij is sm niet perse seks en hoef ik mijn Meesteres niet perse intiem te zien. Eerlijk gezegd wilde ik na een half uur al weg, maar omdat het “bonus-week” was werd mijn uur sessie met een half uur verlengd. Ik voelde mij na de sessie vies en wist eigenlijk niet hoe snel ik thuis mij onder de douche moest zetten en daarbij mijn mond te spoelen. Nee, dit was wederom geen fijne ervaring…

Ik besloot om toch maar op zoek te gaan naar een privé relatie en volgde de tip om munches te gaan bezoeken. Last minute melde ik mij aan voor de munch in Gent (ik was die week bij mijn ouders in Zeeuws-Vlaanderen). Dat was een enorm toffe ervaring. Veel gelijkgestemde en een goed opgezette munch.

Ook schreef ik een advertentie die op vele “likes”, “feedkicks” en vele complimentjes kon rekenen. Wat ‘m zo bijzonder maakte? Ik schreef niet de standaard sm-advertentie, publiceerde hem vlak voor Valentijnsdag in de hoop mijn Valentijn voor volgend jaar al te ontmoeten. Het was meer geschreven over wie ik ben als persoon en daarna pas als onderdanige / slaaf.

En real-life ervaring… Ja! Maar hopelijk daarover spoedig meer!