Mijn eerste D/s

Mijn eerste D/s. Op 11 januari 2012 ging ik voor het eerst op mijn knieën voor Meesteres Kate. Vele sessies volgde en de mooie momenten stapelen zich op. Omdat het mij enorm veel doet heb ik gevraagd of ik mijn gevoelens mag delen in een blog en dat ben je nu aan het lezen…
Drie eerdere ervaringen had ik opgedaan in de sm-wereld, het was oké maar niet wat ik zocht. Ik had het gevoel dat ik een klant was en dat ik aan scenarioschrijven deed. Hierna besloot ik af te wachten totdat een relatie mijn pad zou kruisen – ik wilde immers niet weer teleurgesteld worden. Tot op een vrijdagavond, ik weet het nog goed, ik reed ik met mijn ouders en broer terug naar huis. We waren net voor de trouwdag van mijn ouders gaan uiteten en ik was de bob. Ik reed de parking af en hoorde de presentatrice aankondigen dat ze volgende week vrijdag een bijzondere uitzending hadden vanuit een sm-studio. De uitzending op radio 538 heb ik beluisterd en daarna via internet nog een aantal keer bekeken. Later zag ik de uitzendingen op RTL5 ‘Hoe houdt ik het spannend’ en het programma ‘5op2’ op Nederland 2. Keer op keer viel mij de rust van Meesteres Kate op: Zij speelt geen dominant, zij is dominant. Het sprak mij enorm aan, toch duurde het nog 9 maanden voordat ik de stap naar haar durfde te zetten. Twijfels, zou dit dan wel de goede Meesteres zijn? Mijn vertrouwenspersoon spoorde mij aan, wetend dat ik erg onzeker en bang was, het nog eens te proberen en na dit advies vele keren te herhalen besloot ik een dag voor de eerste ontmoeting te e-mailen en bellen. Het kriebelde gewoon. Wat ik las op haar website en zag op internet en tv was goed. Daarnaast had ik heel veel behoefte om mij onderdanig op te stellen, maar het ook echt te voelen.

In studio Chelsea werd ik ontvangen en na een goed gesprek zijn we begonnen aan een mooie sm-reis. Ik voelde mij vanaf moment één gewaardeerd, voelde mij mens en op de juiste manier onderdanig. Op deze website staan enkele verslagen van onze belevingen. Diverse sessies volgde (in studio Chelsea en later in de 2 studio’s van House of Submission): Een strafsessie, als slavin / sletje daniella, fotosessies, een sessie met een slavin en dan laat ik de andere spannende dingen nog achterwege. Maar ook een diner met de Meesteres in Den Haag en een avond mee naar het Fetish Café in Antwerpen en de VSSM in Den Haag is mij al ten dele bevallen. Ook was Meesteres Kate samen met haar vriendin aanwezig bij mijn diploma-uitreiking van mijn Master-titel. Ik vond het bijzonder dat elk van mijn gasten op die middag zo enthousiast was, maar het deed mij natuurlijk extra goed dat Meesteres Kate samen met Haar vriendin hierbij aanwezig waren!

Stapje voor stapje ontdekte ik nieuwe aspecten van deze wondere wereld, leerde ik mijzelf ontdekken en verleg ik grenzen. Soms een trap op de rem als ik te snel wilde, of een schop (figuurlijk en letterlijk) onder mijn kont als ik het nodig had. Meesteres Kate straalt vertrouwen uit en dat heb ik wel eens nodig. Het vertrouwen om dingen te doen binnen de sessies, maar ook om mijn leven daarbuiten te leiden. Ik ben blij met mijn stopwoord, ik spreek het niet vaak uit – maar wanneer ik het gebruik is er de juiste reactie, ik kan daarop vertrouwen en dat voelde goed.
Het is soms heel moeilijk te omschrijven, maar ik voelde mij op mijn plaats als ik onderdanig mocht zijn aan Meesteres Kate. Ik voelde het vertrouwen en de veiligheid. Ik was zo blij als ik naakt voor haar mocht staan en mocht (of moest) ondergaan. Het voelde goed wanneer ze mij vernederde, sloeg of mij dingen liet doen. Wanneer ik haar laarzen of voeten mocht verwennen en of kussen voelde ik mij klein. Als ik zag dat zij genoot en de voor mij bekende glimlach op haar verscheen dan genoot ik. Ik kon mij helemaal afsluiten en in het hier en nu zijn. Dat was voor mij enorm fijn!

Op 7 november 2013 heb ik van Meesteres Kate, op de dag dat ik 25 jaar werd, een mooi verrassingscadeau gekregen. Vanaf die dag mocht ik aan heel het universum laten weten dat ik in training ben was Meesteres Kate.
Op de dag af 2 jaar later kreeg ik een promotie, een zogenaamde tussenstap wat betekende dat ik mij wel mag uiten als slaaf van Meesteres Kate maar nog niet een collar had en nog niet “echt” haar slaaf ben. Uiteraard was ik erg blij met deze opwaartse ontwikkelingen. Nu is een mens in mijn ogen nooit uitgeleerd en ik moest nog stappen maken, maar ik had de tijd, wij genoten immers van wat we samen deden.

Toch besloot ik ruim 3 jaar later om de D/s met Meesteres Kate na bijna 7 jaar te beëindigen. Een moeilijke beslissing. De reden? Die blijft tussen ons.

Ik wil vanaf deze plaats Meesteres Kate nogmaals bedanken voor de ontelbaar vele leuke en spannende momenten (overigens ook buiten de sm om) tijdens onze D/s. Ik heb veel geleerd en we hebben samen veel plezier gehad. Ik wens haar dan ook oprecht het aller beste toe.

De mooie herinneringen zal ik niet vergeten, ik koester ze.