Dan toch de eerste keer.

Al bijna 10 jaar weet ik wat sm is en dat ik er iets mee wil doen. Ik bezocht de site van een bepaalde studio met enige regelmaat, sterker nog het was de eerste sm-site die ik heb bezocht. Ik nam mij voor dat wanneer ik 18 jaar zou zijn mij eens zou onderwerpen aan een Meesteres van die club. Ruim vier jaar later durfde ik de stap te zetten. Ik durfde niet zo goed, maar sinds een tijdje loopt er een Meesteres rond die mij prikkelt, laten we haar Meesteres Ilsa noemen (haar echte naam is anders, maar vanwege privacy). Haar foto’s, verhalen en recensies waren zo goed dat ik het eindelijk aan durfde. Drie weken vooraf had ik al vrij gevraagd voor mijn werk en belde ik ’s avonds naar de studio. Een aardige vrouw nam op en vertelde me dat ik vroeg was met boeken, maar het werd geregeld. Ondertussen mailde ik de Meesteres met mijn voorkeuren en mijn checklist.
Vrijdag 11 maart 2011, die datum zal ik eventjes niet vergeten. Het was zover. De nacht er voor kon ik moeilijk in slaap vallen – ik was zo zenuwachtig. Natuurlijk was ik te vroeg in ‘t Brabantse en heb er nog even rondgelopen, goed gekeken of niemand mij zag (wat natuurlijk onzin is, ik ken daar niemand) en heb aangebeld. Een vriendelijke man deed open en bracht me naar de rode kamer waar ik een cola kreeg. Ik moest nog even wachten op de Meesteres. Niet veel later kwam ze binnen, ze zag er nog mooier uit dan op de foto. Ik gaf haar een hand en we zijn gaan praten over mijn sm-gevoelens wensen en dingen die ik niet zou willen. Ook heb ik haar mijn foto’s van Daniella, mijn vrouwelijke alter-ego laten zien. Ze was onder de indruk wat mij positief stemde. Na alles besproken te hebben werd ik rondgeleid door het huis en kozen we samen de zolder als speelruimte. Ineens mocht ik me uitkleden, spannend, nu zou het echt beginnen. Ik werd naakt naar de douche gebracht en ze vertelde me dat ze verwachtte dat ik als ze terug kwam klaar zou zitten in de juiste houding om haar aan te vallen.
Ik douchte me snel, pleegde nog even een plas en drukte op de bel en ging klaar zitten: op mijn knieën en handen in de nek. Het wachten was op de Meesteres. Ik hoorde haar hakken klikken en ineens deed ze de deur open. Ze had haar outfit veranderd en zag er beeldig uit. Ik kreeg gelijk twee strafpunten omdat ik mijn washand en handdoek niet had opgeruimd en de wc-bril niet naar beneden had gedaan, want het was natuurlijk een dameshuis. Op handen en knieën volgde ik haar hakjes naar de zolder. Daar mocht ik mij presteren met mijn handen in mijn nek. Ik kreeg een touw om mijn ballen en mocht daar zelf de gewichten aan hangen. Mijn handen moest ik naar voor brengen en ik kreeg duimboeien om, waarna ik mijn handen weer in mijn nek mocht leggen. Ooit al eens geprobeerd met duimboeien om enkelboeien aan te doen? Nou ik kan je vertellen dat valt niet mee!
Ook mijn tepels ontkwamen niet aan Meesteres Ilsa. Ze kregen mooie klemmetjes op en de Meesteres heeft zelfs met haar hakken op mijn tepels gestaan toen ik op de mat lag. Pijnlijk, maar o zo heerlijk! De polsboeien kreeg ik niet om, maar gelukkig was daar Meesteres Ilsa die op mij ging zitten en mij hielp. Ik werd als het waren uitgetrokken en zo voelde ik de pijn alleen nog maar heviger.
Toen was het tijd voor mijn straf. Ik mocht een straf uitkiezen, maar die mocht niet heerlijk zijn. Tenminste niet voor mij. Ik opperde voor zweep slagen en mocht mee tellen in mijn eigen. Dat deed pijn! Maar ook dit was heerlijk, gevolgd door spanking met de hand. De Meesteres was tevreden en besloot eens te testen hoe het met mijn gaatje was. Ik was niet getraind, maar wel iets gewend en kreeg een vinger in mijn anus. Ze vertelde waar mijn mannelijke g-spot zat en mijn prostaat. Ik kreeg denk ik een butplug in mijn anus en ik mocht mij omdraaien zonder die er uit te laten vallen. Dat mislukte (gelukkig leverde dit geen straf op). Ik werd weer vast geketend aan mijn voeten en mijn handen werden naast mijn lichaam gebonden. Ik kreeg een touw rond mijn buik die mijn plug in mijn anus moest houden.
Daarna kwam het moment, de Meesteres legde een plas-mat onder mij en kwam op mij zitten. Hier heb ik al jaren van gedroomd, een facesitting. Ze vroeg of ik mijn mond wilde open houden zodat ik nog wat kon ademen en ineens voelde ik haar urine in mijn mond lopen. Ik mocht niets morsen, dat zou zonde zijn ook! Het liep in mijn mond over mijn gezicht terwijl de Meesteres mijn tepels streelde. Als verrassing mocht ik haar schoonlikken, ik was daar denk ik niet zo goed in – Sorry Meesteres!
Ik kwam klaar nadat ze aan mijn penis trok terwijl ze op mij zat en mij onder plaste. Ze rook zo heerlijk, ze smaakte zo heerlijk, kortom ik was blij! Daarna maakte ze me schoon en mocht ik gaan douchen. Na een gesprek (en goedkeurig van de douche dit keer) namen we afscheid van elkaar met drie zoenen.

De eerste ervaring… op het moment zelf hosanna en vol van geluk, maar al snel had ik het gevoel dat ik iets miste. Ik miste de klik. Sm is voor mij meer dan een aantal handelingen, het is een relatie, een gevoel, een gevoel dat je inzet voor iemand die daar ook echt iets mee kan en wil doen. Toch maar proberen of ik met Meesteres Anne een klik heb??? Meesteres Anne ontving me bij haar thuis, natuurlijk was ik te vroeg en zij moest zich nog gaan omkleden. Na het overhandigen van de financiële verplichtingen mocht ik mij uitkleden en onderwerpen (geen douche dit keer). Ze was nog gekleed in haar dagelijkse outfit en ik voelde me klein, na dat ik was uitgekleed en haar laarzen had gekust kreeg ik een vermaning omdat ik naar haar borsten zat te kijken, eigenlijk keek ik naar haar gezicht – maar wie ben ik om haar tegen te spreken. Niet veel later stond ik naakt vast aan een kruis en legde zij uit dat ze zich ging omkleden. Een rokje ging ze aan doen, mmm ik houdt van dames in een rokje! Maar ik was geblinddoekt en zag uiteindelijk niets. Na het ontvangen van haar spuug en klappen in mijn gezicht, waarvoor ik netjes bedankte werd ik op de grond gelegd en werd mijn gaatje weermaals getest. Erg ging best wel een grote dildo in mijn achterste, toch vond ik dat niet zo prettig. Ik heb er eigenlijk niets mee. Na het ontvangen van haar plas, die ik heerlijk opdronk was de sessie al weer ten einde. Wat gaat een uur snel voorbij… maar ook dit was niet wat ik zocht. Er was geen interactie en ik voelde mij niet eerlijk behandeld. Immers als ik kijk naar een gezicht en niet naar de borsten dan moet ik niet gestraft worden voor het kijken naar borsten, om maar een voorbeeld te geven. Sm moet voor mij op een bepaalde manier duidelijkheid geven, als ik dat niet heb dan loop ik mijzelf helemaal voorbij.

Misschien moet Sm groeien? Lag het toch aan Daniella??? Dus terug naar de Meesteres uit het Brabantse, de Meesteres van de eerste sessie. Toen ik haar vertelde over Daniella tijdens mijn eerste bezoek bracht ik haar op leuke plannetjes. Deze werden werkelijkheid in juli 2011 en zijn vastgelegd tijdens de fotosessie. Na een douche werd ik opgemaakt en kreeg ik vrouwelijke, sletterige kleding aan. Waarna we naar de rode kamer gingen om te spelen. Na een grondige uitleg over vrouwen en eens door de gang lopen op hoge hakken mocht ik haar voorbinddildo pijpen waarna mijn gaatje werd uitgetest. Een leuke sessie als Daniella, maar net niet wat ik zocht. Daniella zag er niet uit als Daniella, maar als enrico in vrouwenkleding.
Waarom??? Bij alle drie de sessies had ik het gevoel dat ik bepaalde wat er gebeurde. De dames zagen mij als een “klant” met een wensen lijstje. Het ontbrak aan de klik en wellicht ook chemie. Wellicht ging ik er ook zelf met de verkeerde instelling en of gedachten naar toe. Maar gelukkig gaat het verhaal verder…

Lees hier verder:
Mijn eerste D/s.