Bubbeltjesplastic

De herfst heeft zijn intrede gedaan, toch wil ik jullie graag meenemen naar een verhaal van deze winter… Een waargebeurd verhaal wel te verstaan. Veel leesplezier!

Bubbeltjesplastic
De drukte op het werk en nog wat privé zaken maakte dat er iets meer tijd tussen de studio-sessies van Meesteres Kate en mij zaten, gelukkig was er precies tussen in een geslaagde VSSM-avond waarbij ik Haar mocht vergezellen. Niettemin keek ik al weer eventjes uit naar weer een leuke sessie met mijn Meesteres. Ik merkte vooral dat ik gewoon zin had om Haar te zien, wetend dat we eigenlijk altijd wel iets leuks doen :-).

Ik drukte op de voordeurbel en dan gaat er altijd een spannende kriebel door mijn lijf. Ik hoorde het getik van Meesteres Kate Haar hakken dichterbij komen en dan opent Zij de deur. Wouw! Dit setje kleding wat Zij die dag aan had, dat had ik volgens mij alleen nog maar op de foto’s gezien. Het staat mijn Meesteres in ieder geval prachtig. Met een handkus mocht ik verder naar binnenkomen.

Mijn Meesteres was toen – we schrijven februari 2017 – pas jarig geweest en uiteraard wilde ik daar nog aandacht aan schenken. Een kaartje mocht Zij al ontvangen op Haar verjaardag en nog ééntje op Valentijnsdag, maar ik wilde ook iets origineels doen en eens wat anders dan anders. En al vrij snel kwam ik op een idee om Haar een hoge hak van chocolade te geven, met daarin een foto van mijn Meesteres en mij. Ik vind het een mooie foto en vond deze ook wel passend bij onze D/s. Na een kus op Haar beide laarzen mocht ik het dan eindelijk aan Meesteres Kate overhandigen. Natuurlijk was ik erg blij dat Zij het een mooi cadeau vond – een “YES!”-gevoel had ik. Nu moeten jullie weten dat ik het cadeau – in al mijn onwetendheid – had ingepakt in bubbeltjesplastic. Thuis had ik nog even getwijfeld of ik het bubbeltjesplastic er om zou laten, toch maar gedaan want ik wilde niet dat het cadeau zou breken – immers een ongelukje zit in een klein hoekje en ik zou zonden vinden als ik een gebroken cadeau zou moeten overhandigen. Meesteres Kate zag gelijk kansen en zag er voor mij een opdracht in: Maak zoveel mogelijk “bubbeltjes” kapot, de overschot zou “iets” opleveren… Die had ik niet zien aankomen, verrassend, maar zo ken ik mijn Meesteres ook. Met geen idee wat mij te wachten stond begon ik ze pletten. Toch wel spannend en dan kwam er ineens een twijfel: Stel ik krijg slagen met de zweep of cane, ga ik dan voor zo min mogelijk of zou veel ook niet erg zijn (tja, de masochist in mij heeft Zij wel aangewakkerd)? Ik besloot mijn gevoel maar te volgen en zien wat er zou gaan gebeuren, wellicht zou het totaal iets anders zijn wat de over gebleven bubbeltjes zouden opleveren… Nadat er vele bubbeltjes gesneuveld waren, gokte ik er maar op dat dit het juiste aantal zou zijn.

Het was tijd voor een douche, standaard voordat we verder gaan en wel zo fris. Na het douchen mocht ik naakt voor Meesteres Kate zitten en dat voelt dan zo lekker. Ik kijk altijd uit naar het moment dat ik Haar laarzen uitgebreid mag kussen, dat voelt voor mij zo goed en fijn. Dat doe ik graag omdat het voor mij echt iets betekend. Ook nu kon ik er van genieten, zeker toen Zij aangaf dat het wel leek of ze er doorheen kwamen. Toen Meesteres Kate Haar hak op mijn rug legde en doordrukte voelde ik de lekkere spanning in mijn lijf komen, dat gevoel is fijn en ondertussen legde Ze uit wat Ze die middag met mij van plan was, o.a. het nemen van foto’s. Ik was benieuwd naar wat voor foto’s Zij wilde gaan maken en het was toch wel even spannend toen ik naar boven getakeld werd. Tijd voor actie: Een bondage werd aangelegd en wat voor één: Getakeld en al hing ik er mooi bij! Toen Meesteres Kate de bondage aanlegde vind ik het ook wel fijn dat Zij zo met mijn lichaam bezig is. Ik voel mij dan lekker naakt en beschikbaar voor Haar. Normaal zou ik op mijn kop hangen helemaal niets vinden, maar nu had ik zo iets van “Mijn Meesteres weet wat Ze doet – ik ga niet vallen”. Dan nog is het voor mij spannend, maar wel erg behapbaar en iets wat ik dan wil “overwinnen” en over hebben voor mijn Meesteres.
En dat Zij een vakvrouw is kwam ook wel naar voren, toen ik mijn genade woord uitsprak had Zij binnen no-time het “probleem” verholpen en zo dat het idee nog wel uitgevoerd kon worden. De rope-marks op mijn lichaam waren mooi, ik voelde ze letterlijk in mijn lijf komen. Niet veel later mocht ik voor Haar zitten om te genieten van de foto’s die Zij had gemaakt. Niet alleen van de foto’s genoot ik, maar ook van het feit dat Zij Haar hand op mijn mond legde. Ik rook Haar en het voelt voor mij geruststellend. Mijn Meesteres speelde met mij en ondertussen nam Ze diverse foto’s, onder andere van Haar voet in mijn mond en dat Haar speeltje (mijn pik) onder Haar voeten werd geplet is natuurlijk helemaal fijn, mijn pik werd er hard van.

Toen was er tijd voor koffie, uiteraard zorgde ik daarvoor. Maar Meesteres Kate wist ook hier weer een twist te verzinnen: Met handboeien om moest ik alles verzorgen. Ondertussen praatte we heerlijk bij over van alles-en-nog-wat. Zij mooi gekleed, ik naakt en geboeid.
Na nog een slok koffie was het weer tijd voor actie: de opdracht van het bubbeltjesplastic werd gespecificeerd: voor elk nog heel bubbeltje zou ik 1 punt krijgen. En om alvast deel 1 in te lossen kreeg ik 150 slagen. Alvorens ik die kreeg, kreeg ik eerst een gag in mijn mond. Ook al weer zo fijn. Ik begon te kwijlen en dat voelde best vernederend. De eerste slagen op mijn kont volgenden en mijn achterwerk werd warmer en warmer en ook al mag ik dan een klein masochist-je zijn, ze kwamen erg hard aan! De zwepen wisselde elkaar af. En ja, dan zijn 150 slagen veel, maar het voelt wel voldaan als ze ontvangen zijn: je moet immers wat over hebben voor je Meesteres. Ik mocht bij komen en ontving heerlijke strelingen van mijn Meesteres, kort daarop werden die gevolg door een scherp voorwerp (en na jaren afvragen wat het zou zijn, weet ik sinds kort dat het een uienkam is). Ik wist direct wat mijn Meesteres ging doen: de K van Kate om mijn rug zetten. Het voelt fijn om die te mogen dragen, ook al is het maar tijdelijk.

Toen moest ik er aan geloven, ik had een paar dagen daarvoor op Fetlife nog al iets te voorbarig gezegd dat het niet uitmaakte of het hard, zacht, diep of langzaam zou zijn als mijn Meesteres met een strap-on mij zou neuken… Had ik dat maar niet gezegd! Natuurlijk was ik wel blij dat eerst Haar vingers naar binnen bij mij gingen en toen er een vibrator in mijn kontje ging werd ik al snel erg geil. Meesteres Kate speelde met mijn pik en ik riep dit keer bij-tijds “brand”, ik wilde niet zoals in de vorige studio-sessie weer te vroeg klaarkomen. Toen Zij daadwerkelijk met de strap-on bij mij naar binnenging voelde ik mij erg gevuld. Het was pijnlijk, maar ook wel weer lekker. Ik voelde mijn pik ook kloppen – maar zorgde ook hier dat ik mij niet te veel liet gaan zodat ik niet ineens zou klaarkomen. Ik was blij dat Meesteres Kate tevreden was, want ja dat had ik natuurlijk op Fetlife ook gezegd. Ik kon het ook wel aan Haar horen, volgens mij genoot Zij wel :-).
Nee, klaarkomen was er nog niet bij. In plaats van een ontlading werd mij en blinddoek om gedaan en moest ik mijn Meesteres op Haar stem volgen. Apart, moeilijk, maar leuk om te doen. Het laatste eindje op weg naar de andere ruimte hielp Zij mij door aan mijn trainingscollar te trekken. Meesteres Kate legde mij neer en kwam naast mij liggen. Ik voelde Haar benen tegen mij aankomen liggen terwijl Zij speelde met mijn tepels. Ik durfde mijn hand niet naar Haar benen te bewegen, want ik zou niet zomaar ergens met mijn hand terecht willen komen waar ik niet hoor te zijn zonder Haar toestemming. O wat voelde dit spannend! Om de pain&pleasure compleet te maken tikte Ze met Haar vingers tegen mijn pik: pijnlijk! En aan uithoudingsvermogen bij mijn Meesteres geen gebrek, de tikjes volgde in een rap tempo elkaar op terwijl ik ondertussen met mijzelf moest spelen. En net toen ik bijna klaar zou komen moest ik stoppen. Ai… zo jammer, maar er is er maar één die over mijn orgasmes bepaald en dat is Zij! Ook de tikjes stopte. In plaats daarvan kwam Zij op mijn hoofd zitten, drukte Ze haar prachtige lichaam (uiteraard nog steeds gekleed – maar dat vind ik al enorm spannend!) tegen mij aan en controleerde daarmee mijn ademhaling. De hemel is er niets bij…
Na nog een keer tot op het randje komen mocht ik dan eindelijk klaarkomen. En hoe, ik heb het niet gezien maar het voelde als heel veel. Het was dan ook weer al 3,5 week geleden dat ik was klaargekomen en dat was volgens mij wel te merken. Het voelde heerlijk!
Het is een soort van vernederend maar ook een trots gevoel wat ik dan heb.
Nu en zeker ook de afgelopen dagen toen ik er aan terug dacht geeft mij dat ook wel weer een spannend gevoel, ik zie het helemaal voor mij.
Niet veel later zette Meesteres Kate mij recht, nadat ik alles uiteraard had schoongemaakt. Mijn ademhaling was onrustig, maar Zij drukte Haar lijf tegen mij aan en ineens had ik door dat wanneer ik de Meesteres Haar ademhaling zou volgen ik ook mijn ademhaling onder controle kreeg en dat werkte. Ik lande heerlijk terug op aarde. Ik heb een enorm zorgzame Meesteres die mij onwijs goed aanvoelt!

Na het douchen mocht ik nog afwassen en bracht ik Haar uiteraard naar huis. In de auto konden we dan weer fijn napraten. Ook dat is voor mij onderdanigheid: dienstbaar zijn aan mijn Meesteres en voor mij horen daar zaken als afwassen en chauffeuren ook bij. Soms zit sm in de kleine dingen zoals de deur voor Meesteres Kate open houden, maar ook Haar koffers en tassen dragen vanuit de auto naar Haar huis. Weet dat ik daar ook erg van kan genieten. Misschien een rare gedachte van mij, maar ik weet dat mensen dat kunnen zien en dat geeft mij dan ook weer een goed gevoel. Toen ik Meesteres Kate Haar laarzen mocht kussen in Haar deuropening deed ik dat zonder nadenken, toen Zij aangaf dat de fietser nog even omkeek had ik ook wel weer een lekker gevoel: ik doe het voor mijn Meesteres én daar ben ik trots op!

Voldaan stapte ik in de auto terug naar huis, daar begon ik te tellen… Nog 369 bubbeltjes waren er over. 369-150 is 219 punten die op mij lagen te wachten… En inmiddels geïncasseerd zijn 🙂 . Weten hoe dat afloopt? Kijk dan op deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.