219 punten

Onverwacht kreeg ik op woensdag een appje van mijn Meesteres “Kun jij nog a.s. vrijdag?”. Een leuke verrassing en niet veel later had ik vrij gevraagd op mijn werk en appte ik mijn Meesteres dat ik graag zou komen die vrijdag. Met de opdracht om iets lekkers mee te nemen begon het al weer lekker bij mij te kriebelen.

Toen ik bij de studio van mijn Meesteres binnen kwam gaf ik op Haar beide laarzen een zoen en na een handkus liet ik de cupcakes aan Meesteres Kate zien. Het was best wel apart om naast mijn jas ook gelijk mijn trui uit te moeten doen. In een flits bedacht ik mij nog dat er wellicht meer uit zou moeten, maar wellicht kwam dat ook door mijn gedachten van de avond/ochtend ervoor. Ik had serieus getwijfeld om een slipje aan te doen met een openkruis. Maar dat durfde ik niet zo en besloot voor een mooie, lekker zittende roze slip te kiezen. Uiteraard heb ik het mijn Meesteres wel verteld wat mij als opdracht opleverde dat ik op mijn eerste werkdag na mijn vakantie dat slipje met open kruis moet aan doen op mijn werk *slik*.

Tijdens het voorgesprek waarmee we altijd beginnen was ik uiteraard blij dat Meesteres Kate de meegebrachte chocolade cupcakes lekker vond.
Na het douchen zat ik snel in de houding klaar op mijn Meesteres te wachten. Zoals gewoonlijk gaat mijn hart dan te keer als ik aan het getik van Haar hakken mijn Meesteres hoor naderen. Ik was Meesteres Kate onverwacht voor, uiteraard had ik wel vernederend gevonden als Zij mij zou zien douchen. Het doet mij altijd wel wat als ik zo ga knielen en wachten op Haar. Dat naakte gevoel is heerlijk, ik spreid dan altijd extra mijn knieën zodat Meesteres Kate alles kan zien :-). Het vervolgens mogen kruipen naar de kamer voelde goed.

En dan kwam de grote vraag die mij al een tijdje bezig hield… Voor de verjaardag van mijn Meesteres had ik een chocolade pump laten maken met daarop een klein rondje met een foto van ons beide. De pump mocht uiteraard niet breken en daarom hadden ze er in de winkel bubbeltjesplastic om gedaan. Slim en eerlijk gezegd had ik nog getwijfeld of ik die er om heen moest laten, maar ik wilde het risico niet lopen dat de pump gebroken aan zo komen. Toen mijn Meesteres het bubbeltjes plastic zag begon Ze gelijk te glimlachen… Een nieuwe opdracht was geboren. Ik moest er zoveel mogelijk kapot maken in de studio. De overige moest ik thuis tellen en daarvan de Meesteres op de hoogte brengen. Omdat mijn Meesteres ook wel zag dat lang niet alle bubbeltjes geplet waren gaf Zij mij toen al 150 punten. Na het tellen bleven er nog 369 bubbeltjes over, 369-150 = 219 punten. Deze punten zou Meesteres de volgende keer verrekenen en laat dat nu net afgelopen vrijdag zijn… (Weten wat hier aan vooraf ging? Lees dan dit blogje eens :-)).

Terug in de grootte speelruimte wist ik hoe laat het was toen ik het slagmateriaal klaar zag liggen. Ik slikte even, wetend dat het behoorlijk pittige slagen zullen worden. Ik werd door Meesteres Kate vastgezet en voelde mij lekker beschikbaar voor mijn Meesteres. De opwarming met Haar handen was stevig, wetend dat het echte werk nog moest beginnen zette ik mij schrap. Series van 25 zijn behapbaar, al was wel telkens aan het begin van elke serie slikken wetend dat het niet gemakkelijk zou zijn. De slagen kwamen hard aan en juist op een moment dat ik het niet verwachtte kwam er een “lichtte” slag. Toen Meesteres Kate even (al dan niet bewust) mis telde had ik binnen no-time de afweging gemaakt om gewoon maar te zeggen dat we bij 19 in plaats van 20 waren. Ook al waren de slagen hevig, vals spelen ligt niet zo in mijn aard. Toen mijn Meesteres mij eerst op mijn buik, daarna op mijn billen en vervolgens op mijn rug sloeg met een zweep vroeg Zij aan mij waar ik de vierde serie wilde met dezelfde zweep. Phoe… dat was lastig! Van voor kwamen ze het minst hard aan, ik twijfelde maar koos toch voor de minst makkelijke en dus pijnlijkste optie: op mijn billen. Dat heb ik geweten… Ik was blij dat Meesteres Kate het tellen van mij overnam na de eerste series, voor mij geeft dat ruimte in mijn hoofd om mij helemaal te focussen op wat komen gaat. De pijn verbeet ik en volgens mij bewoog ik heel erg. Er was geen rem in mij en liet mij gaan. Als ik dan naar Meesteres Kate kijk en Haar zie genieten geeft mij dat extra stimulans om door te gaan. Van een tevreden Meesteres kan deze slaaf immers geen genoeg krijgen. Uiteindelijk waren de slagen op het bankje met het mes waren het hevigst. Maar ik heb de 219 punten overwonnen en dat voelde goed.

Na het zien van de door Meesteres Kate gemaakte foto’s (zie mijn Fetlife-profiel) was ik verbaasd: Wow – dat ziet er heftig uit! Ik heb nog nooit zo rood gezien, een teken dat ik weer een stapje heb gemaakt denk ik. Het zijn mooie foto’s en in combinatie met de wetenschap dat mijn Meesteres ervan genoot om ze te geven was ik best wel trots op mijzelf dat ik ze heb doorstaan. Ik moest wel even glimlachen om de twee slagen die Meesteres Kate naderhand nog even moest geven. Humor: belangrijk, maar vooral leuk.

Geknield mocht ik voor mijn Meesteres zitten voor koffie met wederom een cupcake, uiteraard door mij geserveerd. Dan voel ik mij rustig.

Daarna mocht ik weer staan en legde Meesteres Kate een bondage aan, wanneer Haar hand dan bij Haar speeltje (mijn pik) komen voelt dat spannend. Het is eigenlijk gewoon al erg spannend als mijn Meesteres zo met mij bezig is. De tepelklemmen voelde hevig, maar wel fijn om op te hebben. Ze hebben bij mij nog altijd een erg bijzonder plekje in mijn hart :-).
Liggend op de tafel/kooi werd ik rustig. Het handdoekje dat ik op mij kreeg was lekker en iedere keer als Haar hand er onder kwam gaf mij dat een spannend gevoel. Ook de lichte strelingen die mijn Meesteres aan mij gaf waren erg intens. Ik vond het spannend en geil, zeker toen Meesteres Kate dat in mijn oor fluisterde. Ik hoorde mijn Meesteres heen en weer lopen en van alles doen en erg ging dan ook veel in mijn hoofd rond: wat zou mijn Meesteres gaan doen? Bereid Ze iets voor en zo ja wat? Veel fantasieën passeerde de revue. En dan toch is elke aanraking onverwachts. Toen Meesteres Kate de klaarkom-machine (ik noem het maar even zo, geen idee hoe deze echt heet) aanzetten op mijn pik kwam ik vrij snel in de “brand-zone”. Ik sprak het uit en gelijk stopte de pret, nog even wachten. Maar juist die spanning maakt het ook weer fijn. Toen Meesteres Kate mijn pik in extase bracht, bewoog ik met mijn handen. Mijn linkerhand raakte Haar bovenbeen. En die aanraking prikkelde mij enorm, dat voelde goed. Meesteres Kate pakte mijn hand vast en dat voelde rustgevend en vertrouwd. Dat was echt fijn.
De streling en aanraking van mijn Meesteres bij/aan mijn pik maakte het erg spannend en geil. Het voelt nog altijd bijzonder, maar wel fijn. Ik voel dan ook heel erg de controle van Haar over mij en dat maakt het zeker tot een enorm goed gevoel.

Toen Meesteres Kate de machine even later weer aanzette mocht ik al vrij snel klaarkomen, dat was fijn! Het daarna mogen bij komen in Haar schoot voelde heerlijk, dan voel ik mij heel dicht bij mijn Meesteres en ik merkte dat ik rustig bij kwam van een heftige middag.

Na de douche deed ik de afwas en bracht ik mijn Meesteres weer naar huis. Het was wederom een fijn gesprek in de auto. Aangekomen bij het huis van mijn Meesteres pakte ik uiteraard Haar spullen uit de auto en terwijl ik dat deed zag ik een man op de fiets nog even omdraaien toen hij mijn trainingscollar zag. Dat gaf best wel een licht vernederend, maar ook vooral trots en fijn gevoel. Met een stevige knuffel (daar genoot ik ook van!) namen we weer afscheid van elkaar. Het was een leuke middag Meesteres – dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.